Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen specialist

Kunststof kozijnen specialist
voor heel Nederland

Qozijn is de kunststof kozijnen specialist wanneer u op zoek bent naar een échte expert op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en kozijnen aanbiedt op basis van eerlijke prijsafspraken. We zijn landelijk actief en kunnen dus onze geweldige kozijnen ook bij u komen monteren. U kunt ons inschakelen voor kunststof voordeuren en tuindeuren, raamkozijnen en kunststof schuifpuien.

 

 

Sterk in keurmerken en veiligheid

Veiligheid speelt natuurlijk altijd een belangrijke rol in ieder huis. Bij het plaatsen of vervangen van uw kozijnen is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Gelukkig worden tegenwoordig standaard al hele degelijke en veilige kozijnen geproduceerd die voldoen aan wet- en regelgeving. Maar bij Qozijn gaan we een stapje verder.

Zo zijn onze kunststof kozijnen voorzien van VKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) veilig wonen en geven wij daarnaast 20 jaar garantie op al onze kozijnen. Tot slot zijn onze montageteams VCA gecertificeerd voor een juiste en veilige montage van al uw kozijnen.

Heel veel keuzemogelijkheden

De tijd dat kozijnen altijd maar standaard wit moeten zijn is achter ons. De nieuwste soorten kozijnen kunnen namelijk elk denkbare kleur bevatten. Tevens heeft u bij ons de keuze uit vele soorten structuren en afwerkingen. Wij kunnen u de verschillende soorten laten zien en voelen. Zo heeft u een goed beeld bij de verschillen en welke afwerking het beste past bij uw huis. Vraag een offerte aan bij Qozijn en verbaas uzelf over onze scherpe tarieven.

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Afgeronde projecten

schuifpui met grote raam
kunststof voordeur in gevel
voordeur op maat bij qozijn
antraciet schuifpui
Kozijnen wit

De kunststof kozijnen specialist voor Schüco en Veka

Qozijn is al jarenlang vaste partner van Schüco en Veka. Wij zijn daarom dé specialisten op het gebied van kozijnen plaatsen van deze twee Duitse leveranciers. Kenners weten dat deze twee merken behoren tot de beste in de markt met een grote voorsprong.

Vanaf dag één levert Qozijn hoogwaardige kozijnen af bij klanten in het hele land. Getuige onze aanbevelingen en recensies kunt u zelf lezen hoe tevreden mensen zijn met hun nieuwe kozijnen. Wij komen graag bij u langs voor nieuwe:

Niet direct de beschikking over financiële middelen? Maak dan gebruik van onze financieringsplan. Afbetalen tegen hele scherpe lage rentes. Zo kan iedereen profiteren van nieuwe kunststof kozijnen!

Vraag offerte aan
dealer van veka en schuco kozijnen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken