stempel

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen zijn al jaren populair onder woningeigenaren in Nederland en dat is niet zonder reden. Kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

Kunststof kozijnen vereisen bij ons eigenlijk geen onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

Daarnaast zijn kunststof kozijnen bijzonder goed isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen door ons zal uw energierekening naar beneden gaan.

Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend. U kunt het politiekeurmerk er op aanvragen, SKG** of SKG***veiligheidsbeslag standaard bij onze kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook twintig jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. Onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard gladde uitvoering, maar wij leveren ze bijna altijd in een speciale uitvoering met houtnerf. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u 100%  profiteert van de voordelen van onze kunststof kozijnen.

Houtverbindinglook (HVL) behoort tot de mogelijkheden.

Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid in een.

Google Beoordelingen
4.9
Ik ben er serieus blij mee, hoe mooi en netjes het is geworden, zeker ook de manier van monteren en de monteurs verdienen een hele dikke pluim. Ik raad Qozijn zeker aan bij vrienden, collega's en familie.
Jos Kuipers
Jos Kuipers
13:07 15 Dec 18
De monteurs van Qozijn hebben 2 weken geleden de kozijnen bij ons geplaatst waaronder deze mooie voordeur. We zijn er zo onwijs blij mee. Zeker met de afgelopen kou merken we al dat het veel beter isoleert. Laat de winter maar komen. Wij zijn er klaar voor door Qozijn.
Danyel Oktay
Danyel Oktay
11:13 02 Dec 18
Zulke super gasten. De monteurs. De verkoper. De mensen aan de telefoon. We zijn echt meer dan tevreden over hoe Qozijn ons geholpen heeft. De monteurs het gemonteerd en afgewerkt hebben. Rick het echt super gemonteerd met z’n maat en wij zijn weer trots op ons huis. Hoe supermooi het nu weer is.
John De Jong
John De Jong
21:59 30 Nov 18
We hebben Qozijn in de arm genomen op basis van kwaliteit, prijs en vertrouwen. Dit alles hebben ze niet geschonden nadat ze alles geplaatst hebben bij ons. De hele woning ziet er uit als een plaatje. Wij zullen zeker iedereen Qozijn aanbevelen bij anderen.
Patti Beimers
Patti Beimers
21:32 30 Nov 18
Het is een plaatje geworden, meer kan ik er niet over zeggen, alleen dat ik Qozijn zeker aanbeveel bij iedereen die ik ken
Gerrit Boomsma
Gerrit Boomsma
14:51 09 Nov 18
Uitstekend werk, mooi afgewerkt, al hoewel de planning wat uit liep, zijn we zeer te spreken over qozijn en het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht, bedankt qozijn
Rudy van der Wijk
Rudy van der Wijk
12:17 26 Oct 18
Een prima bedrijf om mee in zee te gaan. Het contact verliep via bellen, sms of whatsapp en ging snel en soepel. De monteurs waren snel, vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Er moest nog wat nawerk verricht worden omdat wat onderdelen niet of verkeerd geleverd waren, maar daarover werd ik voortdurend op de hoogte gehouden en uiteindelijk is alles binnen een zeer redelijke termijn en naar volle tevredenheid geplaatst.
Ruggiero Sardaro
Ruggiero Sardaro
11:34 15 Oct 18
We zijn super tevreden het ziet er allemaal super uit en het zat er snel in. Je zag ook de passie bij de werkmannen die het erin hebben gezet. We merken echt een groot verschil. Als we ooit op andere gedeelten nog kozijnen nodig hebben komen we zeker weer bij qozijn.Mvg. Fam. Stoffels.
yo WhatsUp
yo WhatsUp
11:08 15 Oct 18
Ik Ben super tevreden. Van de week alles nieuw gekregen.
Michael van der Laan
Michael van der Laan
18:32 12 Oct 18
Vakmanschap en goede service, voorkomend en hard werkend personeel, laten alles keurig opgeruimd achter, kortom zeer tevreden, vooral doordat ik ook nog eens een prachtig boeket cadeau kreeg, kwaliteit van de kunststof raampartij naar alle tevredenheid.
Erna Bons
Erna Bons
14:11 10 Sep 18
In juni is bij ons naar volle tevredenheid een nieuw kunststof kozijn achter, dubbele tuindeuren met links en rechts een raam. Dit ter vervanging van een niet meer goed functionerende schuifpui. Het kozijn en deuren konden in de ral kleuren van het huis geleverd worden. Toen één van de deuren iets klemde door de extreme warmte, stond binnen een dag een monteur op de stoep om het nog iets af te stellen.
Redmer Stamhuis
Redmer Stamhuis
16:55 17 Jul 18

Vraag een gratis offerte aan

Kozijnen van Schüco worden overal in Europa gezien als het toppunt van kwaliteit. Kozijnen van dit topmerk zijn te vinden in bijna elke straat in Europa. De kans dat er Schüco kozijnen bij u in de straat ergens te vinden zijn is erg groot, zelfs mogelijk door Qozijn geplaatst.

Wat kost het u per maand?

Topkwaliteit kunststof kozijnen, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof kozijn is een leuke opfrisser voor uw huis. Kies nu uit verschillende soorten, kleuren en modellen. Wilt u meer weten? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Maak nu een afspraak

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenDakkapellen

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk ons portfolio

keurmerk veilig wonen

Keurmerken

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More