stempel

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen zijn al jaren populair onder woningeigenaren in Nederland en dat is niet zonder reden. Kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

Kunststof kozijnen vereisen bij ons eigenlijk geen onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

Daarnaast zijn kunststof kozijnen bijzonder goed isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen door ons zal uw energierekening naar beneden gaan.

Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend. U kunt het politiekeurmerk er op aanvragen, SKG** of SKG***veiligheidsbeslag standaard bij onze kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook twintig jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. Onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard gladde uitvoering, maar wij leveren ze bijna altijd in een speciale uitvoering met houtnerf. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u 100%  profiteert van de voordelen van onze kunststof kozijnen.

Houtverbindinglook (HVL) behoort tot de mogelijkheden.

Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid in een.

Google Beoordelingen
4.9
4.9
Afgelopen najaar heeft Qozijn bij ons kozijnen geplaatst. Na een kleine hick up is de rest begin van het jaar afgemaakt. Het resultaat is prachtig geworden en het contact met zowel montage teams als Qozijn zelf verliep erg prettig. Zeker aan te bevelen!
Gert-Jan de Lang
Gert-Jan de Lang
14:09 25 Mar 19
We zijn heel tevreden met de kozijnen van Qozijn. De kozijnen zijn geplaatst door hele vakkundige mensen. Het resultaat is fantastisch. De kozijnen zijn ook snel geleverd! Dus zeer aan te bevelen!
Irma
Irma
11:21 19 Mar 19
Wij zijn erg tevreden over Qozijn. De informatie vooraf was uitgebreid en duidelijk. De plaatsing van de kozijnen ging sneller dan geplanned. De monteurs hebben prima werk geleverd. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. We vonden het ook fijn dat er na de plaatsing iemand van Qozijn langskwam om nacontrole te doen en te informeren of wij tevreden waren. Wij bevelen Qozijn van harte aan.
Daniel van Dijk
Daniel van Dijk
15:29 14 Mar 19
Na contact via whatsapp en een vervolg gesprek , ons hele huis aan laten pakken door Qozijn.Al waren er soms wat miscommunicaties dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen en er is zeer goed werk geleverd. Onze dank gaat naast de medewerkers van Qozijn ook uit naar Arnold, Rick, Ewout en hun andere collega's. Al met al zou ik Qozijn zeker aanraden.
Eline Dreierink
Eline Dreierink
14:48 24 Jan 19
Qozijn informeert je van te voren uitgebreid en deskundig en handelt daarna alles zeer correct af. Contact via whatsapp zorgt voor een prima en snel contact bij vragen. Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd maar dan heb je ook een perfect product. Vlak voor Kerst zijn onze nieuwe voordeur en ramen in de voorgevel geplaatst; het zit er strak in en ziet er top uit! Een uitstekende service; dit bedrijf is een aanrader.
Margriet Kielman
Margriet Kielman
21:56 10 Jan 19

Vraag een gratis offerte aan

Kozijnen van Schüco worden overal in Europa gezien als het toppunt van kwaliteit. Kozijnen van dit topmerk zijn te vinden in bijna elke straat in Europa. De kans dat er Schüco kozijnen bij u in de straat ergens te vinden zijn is erg groot, zelfs mogelijk door Qozijn geplaatst.

Wat kost het u per maand?

Topkwaliteit kunststof kozijnen, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof kozijn is een leuke opfrisser voor uw huis. Kies nu uit verschillende soorten, kleuren en modellen. Wilt u meer weten? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Maak nu een afspraak

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenDakkapellen

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk ons portfolio

keurmerk veilig wonen

Keurmerken

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More