shuco kozijnen kopen

Kunststof Ramen en Kozijnen
van Qozijn

Shüco kunststof ramen en kozijnen

De voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen zijn al jaren populair onder huizenbezitters in Nederland en dit is niet voor niets. Kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.
  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Hout Verbinding Look (HVL) behoort tot de mogelijkheden.
  • Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid
    in één.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden
Naam(Vereist)

Benieuwd wat kunststof kozijnen
u gaan kosten?

Wat kosten kunststof kozijnen u per maand?

Qozijn is de specialist in Schüco en Veka kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en tuindeuren. Deze twee topmerken komen uit Duitsland, waarmee u bij ons kwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of via Qozijn financieringsplan.

Vraag financieringsplan aan
offerte aanvragen voor kunststof kozijnen

Maak gebruik van onze
BTW actie

Onze keurmerken

Volg ons op Instagram