financieringsplan qozijn - kunststof kozijnen


Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen zijn al jaren populair onder woningeigenaren in Nederland en dat is niet zonder reden. Kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

Kunststof kozijnen vereisen bij ons eigenlijk geen onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

Daarnaast zijn kunststof kozijnen bijzonder goed isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen door ons zal uw energierekening naar beneden gaan.

Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend. U kunt het politiekeurmerk er op aanvragen, SKG** of SKG***veiligheidsbeslag standaard bij onze kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook twintig jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. Onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard gladde uitvoering, maar wij leveren ze bijna altijd in een speciale uitvoering met houtnerf. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u 100%  profiteert van de voordelen van onze kunststof kozijnen.

Houtverbindinglook (HVL) behoort tot de mogelijkheden.

Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid in een.

Google Beoordelingen
4.8
4.8
Onlangs zijn door Qozijn op de bovenverdieping (voor en achter) kunstofkozijnen geplaatst. De kozijnen van top kwaliteit zijn op een deskundige wijze met een nette afwerking geplaatst. Hoge waardering van onze kant door deze vaklieden. Ook opkomende vragen (telefonisch en emailcontact) in de periode voorafgaande tussen bestelling en plaatsing werden door Qozijn snel en correct beantwoorde. Hulde aan dit bedrijf.
Harry Vos
Harry Vos
10:20 15 Mar 20
De monteurs hebben hun uiterste best gedaan om alles erin te krijgen en dat is gelukt! Wij zijn blij met het eindresultaat en voor de laatste dingetjes die nog moeten (nieuw glas vanwege een klein scheurtje en een glas lat die net niet goed zat) worden we goed op de hoogte gehouden. na afloop worden we nog verwend met een mooi boeket ook.
Maaike Van Toledo
Maaike Van Toledo
13:45 09 Mar 20
Zeer snelle plaatsing van de kozijnen. De oude kozijnen waren al 30 jaar oud en op een manier bevestigd die niet van deze tijd was. Jongens hebben zijn hier heel professioneel mee om gegaan en het netjes verwijderd. Zowel de voorkant als de achterkant laten vervangen door Qozijn. Marcel en Roberto hebben laten zien dat het vaklui zijn. Ze denken mee in oplossingen en dat wordt zeer gewaardeerd. En het is zo alles wat eruit gaat zit er ook dezelfde dag weer als nieuw in.
Gylia Brouwer
Gylia Brouwer
08:26 09 Mar 20
Wij zijn super tevreden over de manier van alles afhandelen en begeleiden met adviezen van zowel Qozijn als AD montageserviceDe monteurs Marcel en Roberto hebben er alles aan gedaan om het originele binnenwerk van ons oude huis te behouden met veel geduld hard werken en groot succes is dit gelukt en zijn wij super tevreden met de prachtige nieuwe kozijnen en zitten we er warmpjes bij. Ondanks het slechte weer tijdens de montage is er zonder klagen keihard gewerkt echt top!
Marcel Dorreman
Marcel Dorreman
06:50 06 Mar 20
Schuifpuien netjes geplaatst netjes afgewerktVaklieden die het vak verstaan en meedenken Zeer tevreden Soeniel
soeniel seopershad
soeniel seopershad
12:37 05 Mar 20
Els Phlippeau
Els Phlippeau
12:34 23 Feb 20
vanveen vanveenveen
vanveen vanveenveen
12:01 17 Feb 20
Robert Veerman
Robert Veerman
19:51 08 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden met Qozijn communicatie liep perfect met de heren zowel met de binnendienst als met de monteurs Daniel en Boy dank Qozijn en we raden jullie zeker aan iedereen. en bedankt voor de bloemen namens Anja
karel Boer
karel Boer
19:44 08 Feb 20
Afgelopen jaar hebben wij de volledige voor en achterpuien laten vervangen voor kunstof. Dit met advies en plaatsing van Qozijn.Bij ons zijn Daniel en Rick geweest. Mannen die verstand hebben van hun vak, goed kunnen communiceren om eventuele problemen op te lossen en zich aan afspraken houden. Uitermate tevreden! Ook kwa afwerking binnenshuis was het tot de puntjes afgewerkt. We hadden een paar kleine opleverpunten, maar na wat geduld, is ook dit prima verholpen. Ik zou Qozijn zeker aanraden aan anderen.Familie Koper
Stefan Koper
Stefan Koper
17:22 28 Jan 20
Waarom we zo getwijfeld hebben om kunststof kozijnen te nemen was dat we niet het juiste gevoel en dus het juiste bedrijf hadden gevonden, tot we vrienden hier in lelystad spraken die ons Qozijn aanbevolen. Daar hebben we een zeer goed gesprek mee gehad over wat we wilden, wat er mogelijk was en daar hadden we echt een goed gevoel over. Nu alles gedaan is hebben we hier zeker geen spijt van en zullen wij ook onze vrienden Qozijn aanbevelen. Groetjes familie Bottinga uit lelystad.
Y Bottinga
Y Bottinga
14:36 25 Jan 20
Marcel Sieckmeijer
Marcel Sieckmeijer
14:14 25 Jan 20
Jeffrey van Qozijn heeft alles tot in de puntjes uitgelegd, mee gedacht en alles netjes voor ons berekend direct al aan tafel waardoor we gelijk wisten waar we aan toe waren en de keuze was voor ons toen gelijk al duidelijk. Qozijn! En wat hebben ze het mooi gemaakt. Thanks. Groeten van familie de Bruijn uit Rotterdam
Leo Bruijn
Leo Bruijn
12:57 25 Jan 20
Kwaliteit kunststof kozijnen zijn goed . Monteurs waren s'morgen vroeg op tijd, hard gewerkt,oude kozijnen afgehaald en netjes de kunststof kozijnen geplaatst en afgewerkt en de boel schoon achtergelaten. Qozijn kunststof kozijnen raad ik iedereen aan. 👍
Willem Benjamin Sahusilawane
Willem Benjamin Sahusilawane
12:35 25 Jan 20
Wat een klus maar de jongens hebben keihard gewerkt en hebben puik werk afgeleverd. Dikke duim voor hun. En bedankt Qozijn voor de bloemen
Laura Willemsen
Laura Willemsen
19:33 24 Jan 20
Was beloofd dat het mooi en goed zou zijn maar het is nog mooier dan beloofd.Zo ontzettend bedankt Qozijn en ook zeker de monteurs Daan en Marcel
Lisette Hendriksen
Lisette Hendriksen
19:12 24 Jan 20
We hebben ons hele huis laten voorzien van kunstof kozijnen en deuren.Alles was prima geregeld van opname tot aan uitvoering. We zijn ook zeker te spreken over de kwaliteit en afwerking.
Sander Vd Rassel
Sander Vd Rassel
13:26 23 Jan 20
Wij hebben openslaande deuren laten plaatsen door Qozijn en zijn hartstikke blij met het resultaat! Het gesprek met de adviseur was prettig, hij dacht met ons mee en gaf ons een realistische verwachting van het kostenplaatje. De offerte was duidelijk en de gang van zaken helder. Het plaatsen liep voorspoedig en werd gedaan door vakkundige, professionele medewerkers die ook nog eens erg spontaan en sociaal waren. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.Wij merkten na het plaatsen direct al verschil qua geluids- en warmte isolatie. Waar wij voorheen vol in de tocht zaten en ieder zuchtje aan de achterzijde van onze woning meekregen is het nu lekker warm en stil. Daarnaast ziet het er ook nog eens prachtig uit. De afwerking is top en alles zit er mooi in. Bij wijze van kers op de taart werd er de volgende dag nog een bloemetje gebracht en een controle uitgevoerd. Dit stukje extra service is top.Binnenkort zijn de rest van onze kozijnen en ramen aan de beurt en wij zullen dan zeker weer Qozijn benaderen!
The Peaceful Parent
The Peaceful Parent
10:59 22 Jan 20
2 jaar terug een deel van onze woning laten vervangen door Qozijn daar zijn we nog steeds heel tevreden over daarom hebben we nu ook weer de rest laten vervangen niks anders dan lof we zijn onwijs tevreden met het resultaat en de service.We raden Qozijn zeker aan.
yvonne l
yvonne l
21:46 14 Jan 20
Petrus G.
Petrus G.
19:59 13 Jan 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kunststof kozijnen alles werd netjes en vakkundig geplaatst door Daniel en Roberto we kregen zelf een grote bos bloemen super bedankt Qozijn we raden dan ook Qozijn aan iedereen aan.Groeten van familie Rensink uit Spijkenisse
Johan Rensink
Johan Rensink
14:37 11 Jan 20
Een mooie schuifpui, perfect geplaatst. Het plaatsen en afmaken tot en met opruimen verliep prima. Stipt in de communicatie, en alert om goede dienstverlening te verzorgen. Wij zijn heel blij met de schuifpui. Volgende keer zullen bij een kozijn willen we zeker weer bij Qozijn zijn.
Marchien Timmerman
Marchien Timmerman
12:18 11 Jan 20
Super goed geholpen goede uitleg van Ernst. Montage verliep vlekkeloos. Top monteurs .
Jolanda Van Den Ancker
Jolanda Van Den Ancker
14:42 10 Jan 20
Het begon al met de goede uitleg bij de offerte en dat je goedkope financiering kunt afsluiten via SVN met een hele lage rente (voor ons 1,9%). Zeer kundig team die bij ons de toch zware schuifpui kwam installeren. Na de eerste keer hebben wij nogmaals gebruik gemaakt van de diensten van Qozijn. Dit liep niet helemaal vlekkenloos, maar de oplossing die werd geboden was echt perfect. Al met al een zeer kundig team van de offerte tot de plaatsing en de nazorg.
Janny Fennema
Janny Fennema
15:46 03 Jan 20
Als ik geweten had dat ik er zo blij mee zou zijn had ik het eerder laten doen, dat zegt genoeg. Ik zal Qozijn bij iedereen aanraden
Francis Timmermans
Francis Timmermans
13:30 27 Dec 19
Wij zijn super blij met onze kozijnen heel erg mooi werk geleverd met Dank aan Marcel en Dennis.Dit bedrijf is professioneel en heel vakkundig zeker weten aan te raden.Super bedankt van twee heel gelukkige mensen TOPPIE
Patricia De Groot
Patricia De Groot
18:41 22 Dec 19
hans de groot
hans de groot
18:29 22 Dec 19
Fijn dat er van te voren de tijd werd genomen om alles te bespreken, offerte te maken etc...Contact snel en vooral prettig. De mannen die kwamen plaatsen werkten netjes (er werd zelfs gestofzuigd bij grote rommel)Vandaag werd t raam wat iets scheef zat netjes gesteld. Top!
juf Lavendel
juf Lavendel
17:27 21 Dec 19
Ik ben superblij met de kozijnen, de monteurs, Qozijn, echt iedereen heeft het super gedaan en het is prachtig geworden, hulde aan Qozijn
Laura Bakker
Laura Bakker
12:48 20 Dec 19
Ik ben erg blij met het resultaat. De kozijnen en deuren zijn netjes en vakkundig geplaatst. Afspraken werden goed nagekomen.
mariska de vries
mariska de vries
20:59 17 Dec 19
fijn contact en professioneel werk geleverd!
Reshma Chan
Reshma Chan
13:14 13 Dec 19
Qozijn heeft woensdag 3 kozijnen geplaatst bij mij.De heren waren stipt op tijd. Hard werkende jonge mannen. Top kwaliteit en straks geleverd. In 1woord. Qozijn dankjewel. Een super blije klant erbij6. Dankjewel Qozijn. Mw. Hoogstad. Amsterdam /Kadoelen
Peggy Hoogstad
Peggy Hoogstad
12:34 06 Dec 19
Ze hebben de kozijnen zoals beloofd super in ons huis gemonteerd, nette en gezellige monteurs die keihard werkten en Qozijn zullen we ook zeker aanbevelen. Al onze kennissen en vrienden in Zoetermeer en omstreken zullen we het vertellen
Frans Andries
Frans Andries
12:17 06 Dec 19
Ondanks dat de montage niet geheel volgens de planning liep, zijn wij uitermate tevreden over de geleverde kwaliteit en ook over de montage. Vriendelijke en goede monteurs van AD montage en een goede communicatie en begeleiding van Qozijn. Deze bedrijven zijn qua kwaliteit, afspraken en afhandeling een aanrader. Fam. Slotboom te Lelystad.
Jan Slotboom
Jan Slotboom
10:54 04 Dec 19
Wij zijn Qozijn zeer dankbaar voor de mooie kozijnen super blij met het eindresultaat en we raden Qozijn zeker aan bedankt mannen.
Joris Rensen
Joris Rensen
20:09 01 Dec 19
Michael H.
Michael H.
13:00 30 Nov 19
Professioneel bedrijf. Alles netjes geleverd volgens afspraak. Communicatie is snel en duidelijk. De kozijnen zijn binnen 3 dagen gezet door de harde werkers van AD Montage en het huis werd elke dag netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en raden Qozijn zeker aan!
Thom en Lisette Piersma
Thom en Lisette Piersma
14:14 28 Nov 19
Qozijn heeft bij ons een schuifpui geplaatst. Dat is uitstekend gebeurd voor een prima prijs. De verkoper denkt goed mee en de monteurs zijn kundig en vriendelijk. Aanrader dus!
Corjan van der Kuil
Corjan van der Kuil
17:51 23 Nov 19
Ik heb vorige week kunststof kozijnen gekregen en een nieuwe voordeur. Er werd hard en netjes en vakkundig gewerkt. De mannen waren beleefd en prettig in de omgang. Ik raad Qozijn Kunstof Kozijnen echt aan. Vanaf het eerste tot en met het laatste contact verliep alles zeer prettig.
judith mulder
judith mulder
21:30 18 Nov 19
Door qozijn kunstof kozijnen laten plaatsen. Omdat er met onderaannemers word gewerkt liep niet alles op rolletjes...heb wel geduld moeten hebben. Maar ben wel tevreden over het eind resultaat. Problemen werden uiteindelijk wel netjes opgelost.De mannen die het uiteindelijk hebben geplaatst verdienen zeker een dikke pluim...
ingrid verhaar
ingrid verhaar
19:38 12 Nov 19
Voorgevel boven en beneden laten voorzien van kunststof kozijnen. Vanaf de orientatiefase tot aan de oplevering perfect werk door Qozijn en het montageteam afgeleverd.Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
16:43 12 Nov 19
In Mei 2019 ons huis voorzien van kunstofkozijnen inc nieuwe voordeur van Qozijn.Zijn er zeer tevreden over van begin offerte tot oplevering alles op tijd geleverd inc afval container zeer vriendelijke monteurs Udo en Marcel.deze mannen weten waar ze mee bezig zijn echte vakmannen.Binnen 5 dagen was alles klaar en alles netjes opgeruimd, en nog een mooie bos bloemen op het eind tijdens eind inspectie Qozijn bedankt.Ik raad dit bedrijf zeker aan voor deze klussen.
Gert Hendriksen
Gert Hendriksen
15:36 12 Nov 19
Raymond Smith
Raymond Smith
14:39 12 Nov 19
Een voordeur met zijlichten laten maken door qozijn ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop wij geholpen zijn het kozijn zelf is zeer netjes gemaakt vakkundig geplaatst en netjes alles weer achter gelaten 👍
Tom Turksemm ft ccc a
Tom Turksemm ft ccc a
12:13 12 Nov 19
Prima bedrijf. Alles wat was afgesproken werd precies op tijd geleverd. De monteurs verstonden hun vak en stonden ‘morgens stipt om 7 uur op de afgesproken datum voor de deur. Ik ben heel tevreden, het resultaat mag er wezen !
Martinus M.M. Liebregt
Martinus M.M. Liebregt
17:38 08 Nov 19
Allereerst dank aan Ernst, met wie we het eerste contact hebben gehad, en aan Daniël en Marcel! Hard en netjes gewerkt mannen, petje af. Daarnaast goed meegedacht en flexibel, precies wat ik verwacht en hoop te krijgen (ook nog leuke gasten 🙂 ). Ook het het werk van Arnold en het goede eindgesprek met Gabriël moet ik noemen. Top product en topservice.
Michel Araujo
Michel Araujo
17:15 03 Nov 19
waren later ivm trekkers op snelweg (16okt) rik en de slijper vakmensen prima uitgevoerd. plaatsen duurde iets langer ivm kraan ook in de file(machinist idem een vakman).eindresultaat perfect,bedankt (ernst)qozijn we zijn zeer tevreden r en t hilversum
roon majo
roon majo
17:29 02 Nov 19
Ons contact was van begin tot en met de oplevering erg goed!! Ik heb meerdere offertes laten aanmaken bij verschillende bedrijven. Ondanks Qozijn de eerste offerte heeft laten opmaken door adviseur Ernst, zijn zij het uiteindelijk wel geworden. Ernst bleef in ons hoofd zitten en hier hadden wij het beste gevoel bij. Uiteindelijk ging de oplevering soepel en was de levertijd heel goed. Ook het contact met Qozijn zelf ging goed. Wij konden met alle vragen bij hen terecht. De monteurs (ik kan even niet op hun naam komen) zijn wat betreft ons echte vakmannen en ook sociaal goed onderbouwd. Leuke gesprekken gehad, heel geduldig, alles goed uitleggen en altijd om feedback vragend. Erg positief! Afsluitend een bloemetje van Qozijn en weer een goed gesprek! Wij weten zeker dat als wij de rest van ons huis ook met kunstof kozijnen laten doen, dat Qozijn dit voor ons gaat doen
Meneer Heijne
Meneer Heijne
08:09 02 Nov 19
Bij de Fa Qozijn gestart met de aanschaf van een pui naar de tuin. Hier waren wij zo tevreden over dat we hebben beslist om ook de voorzijde te laten doen met een prachtig resultaat. Zowel het contact met Qozijn als het plaatsen van de puien was heel goed. Al met al eindelijk eens een bedrijf die doet wat je afspreekt.
Frank Cardon
Frank Cardon
08:49 01 Nov 19
De jongens hebben super werk geleverd. Hard gewerkt. En de kozijnen zijn zo mooi. Ik ben er zeer blij mee. Qozijn doet wat ze beloven. Ik beveel ze bij iedereen aan en bij m’n dochter hebben ze het ook super mooi gemaakt
Mevrouw van Kampen
Mevrouw van Kampen
10:51 26 Oct 19
Een goede service en vriendelijke monteurs. Goede kwaliteit geleverd.
Fenny Velthuis
Fenny Velthuis
14:49 15 Oct 19
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe schuifpui. Geen last meer van de geluiden van buiten, goede isolatie. Alles netjes op tijd afgewerkt, goede service. Wij zijn heel blij!
Fereshtah Arghand
Fereshtah Arghand
17:39 30 Sep 19
Wij hadden engelse monteurs, erg vriendelijk en werken keihard en netjes. Alles word netjes opgeruimd. 2 dagen zijn ze bezig geweest en na elke werkdag werd er gebeld door qozijn hoe de dag verlopen was. Na de oplevering kwamen ze nog een brievenbus na leveren en kregen we een grote bos bloemen!!! Er waren 2 vensterbanken gestolen deze zullen ze nog na leveren en dan nog afwerken. Ook de voordeur komen ze nog beter afstellen en dan hangen ze ook de brievenbus nog op......het wachten is hier op...hopelijk dat dit snel gebeurt. Het materiaal is prachtig!!!!
Claudia Dijkstra
Claudia Dijkstra
09:25 05 Sep 19
Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn nog mooier dan verwacht! In drie dagen tijd zijn onze bovenverdieping en achterpui veranderd in een prachtige omlijsting van ons huis dankzij het vakwerk van Rick en zijn collega. Er waren wat aanloopproblemen voordat de kozijnen geplaatst konden worden maar dit is goed opgelost en wij zijn zeer tevreden. We bevelen qozijn zeker aan!Een kleine bijstelling in augustus 2019:Jammer is dat de afspraken die aanvullend gemaakt zijn tot op heden niet zijn nagekomen. Onze plisse hordeuren zijn na 4 maanden nog steeds niet geplaatst en de extra cilinders voor de andere deuren die eigenlijk al bij levering geplaatst zouden worden hebben wij ook nog steeds niet gekregen. De monteurs hebben goed werk geleverd maar qozijn komt zijn afspraken niet na.
Kirsten den Heijer
Kirsten den Heijer
20:17 25 Aug 19
HET GAAT BLIJKBAAR TE GOED IN NEDERLAND!!Afgelopen zondag heb ik via internet een aanvraag voor een offerte gedaan bij Qozijn. Helaas kun je alleen terug gebeld worden. Geen indicatie online.Vanmiddag werd ik teruggebeld door een medewerker van Qozijjn. Na zijn vraag wat wij wilden klonk hij teleurgesteld dat het slechts om 1 raam ging. Op de site staat weliswaar dat je in de buurt waar je woont referentiewerken kunt zien. Echter hij adviseerde om maar in de buurt te gaan kijken van Purmerend. Dat ga ik zeker doen. En misschien bestel ik nog iets extra.
Frits Guitjens
Frits Guitjens
12:27 20 Aug 19
Super goede service en mooi vakwerk#heelblij
Karlien Huisman
Karlien Huisman
10:28 07 Jul 19
Na jaren nadenken en meerdere mensen over de vloer gehad te hebben over een nieuwe schuifpui, zijn wij met Qozijn in zee gegaan. Wat zijn wij blij met dit bedrijf! Alles wat was afgesproken is gebeurd. Goede en eerlijke informatie! Zelfs de aannemer die het kwam plaatsen is langs geweest om alles nog een keer in te meten en vervolgens kwamen er 2 echte vakmensen het werk klaren. Wat ontzettend fijn was, dat deze vakmensen heel netjes en secuur werkten. Alles werd keurig netjes afgevoerd en alles werd top afgewerkt. Ook legde ze bij alles wat ze deden uit waarom ze het zo deden. Wij zijn zo ontzettend blij met het resultaat en gaan zeker weer in zee met Qozijn als de andere kozijnen aan de beurt zijn.
Dick Tunnissen
Dick Tunnissen
19:31 01 Jul 19
Pluspunten- eerlijk advies- goed en snel bereikbaar- materiaal op tijd geleverd en onbeschadigd- vakkundig- aflevering zeer goed- nette vriendelijke monteursMinpunten- geenRick en Daniël speciale dank voor jullie inzet en harde werken!! Met vriendelijke groetjes Louis en Monique Teegelbeckers
Monique Teegelbeckers
Monique Teegelbeckers
16:51 21 Jun 19
Onze openslaande deuren zitten erin! En hoe!Prachtig!De twee heren waren prima op tijd, erg vriendelijk, super vakkundig, snel en ook erg netjes! Ze ruimden tussendoor op en veegden alles aan en....ze maakten zelfs onze “al eeuwen vastlopende” tuindeur!Wat een service!Qozijn heeft sowieso alles perfect ingepland en geregeld en ons aanspreekpunt via de mail, WhatsApp en telefoon kwam ook nog kijken en nam een prachtige bos bloemen mee!We kunnen dit bedrijf (en de bedrijven waar Qozijn mee samenwerkt) van harte aanbevelen!
Marjolein L.
Marjolein L.
09:58 15 Jun 19
Na veel recours betreft kunsstof kozijnen ben ik bij Qozijn terrecht gekomen. Site is duidelijk overzichtelijk. Ze regelen alles, van een lening die sommigen misschien nodig hebben tot een container voor de deur voor de afval, niets laten ze aan toeval over. Deze week was het zover. Marcel en Udo waren ingezet voor het project. 2 gezellige mannen, en keiharde werkers. Alles ging in overleg, en alles werd nadien netjes opgeruimd. Ook de projectleider Gabriël kwam elke dag even kijken. Tot een bos bloemen en een nieuwe haring toe werd meegenomen ontzettend attent. De rolluiken komen morgen, ook hier ben ik vandaag overgebeld. Alles loopt in stakke lijnen, en als er wat bijzonders is zoals morgen, wordt dit ook eerlijk verteld. Maar alles komt goed. Van het slopen, tot alles weer super mooi maken. 100 punten Heren ontzettend bedankt. Gr fiona
Fiona Olde Heuvel
Fiona Olde Heuvel
18:52 13 Jun 19
We hebben overal in ons huis kunststof kozijnen gekregen en het eindresultaat mag er zijn. In een woord prachtig! De mannen van AB Vakwerk waren zeer vriendelijk en bovenal zeer vakbekwaam. We hebben ze dan ook verwend met puddingbroodjes en voor alle vier een doos chocolaatjes. De koffie mochten ze zelf pakken. Volgend jaar wordt nog een groot kozijn in de bijkeuken geplaatst, maar daar zitten we geen seconde over in. Qozijn krijgt van ons een dikke pluim. Familie vd BijLeeuwarden
Berto van der Bij
Berto van der Bij
17:29 20 May 19
Wij waren aan het twijfelen tussen schilderen of vervangen door onderhoudsvrije kozijnen. Gereageerd op een folder wat in ons brievenbus was gedaan en een vrijblijvende offerte gevraagd. Jeffrey van Qozijn is bij ons geweest en aan de hand van onze wensen en budget een prijsopgave gedaan. Één kleine correctie moest op de prijs worden gedaan, omdat onze jaloezieën terug opgehangen moesten worden, waardoor de raam iets korter gemaakt moest worden. Hiermee zijn wij akkoord gegaan en hebben de opdracht door laten gaan. Het materiaal werd op tijd geleverd zoals afgesproken was. De afgesproken bouwtijd zou 4 dagen worden. Dit is iets uitgelopen omdat de afwerkingsmateriaal voor binnen in de woonkamer en voordeur niet voldoende was. Dit vonden wij niet erg want aan de buitenkant was alles gedaan en het zag perfect uit! De opdrachtgever maakte er werk van dat het binnen 1 week afgerond zou worden en is zijn belofte ook nagekomen. De 2 Engelse werkmannen die de opdracht moesten uitvoeren, waren heel beleefd en netjes. Ze waren vroeg op tijd iedere dag en werkten hard door. We hadden nagenoeg geen overlast aan rommel in het huis. Tussendoor werd ook kontakt met ons opgenomen of het naar wens verliep. De opdrachtgever is zelfs ook tussendoor gekomen om te zien hoe alles verliep. Met de afwerking binnen zijn we ook heel erg tevreden! Ook de voordeur werd gepoetst en mijn vrouw kreeg een bosbloemen bij. Ons huis heeft een andere uitstraling gekregen en daar zijn we ook heel blij mee. Wij kunnen deze firma van harte aanbevelen.
R. Martinez
R. Martinez
19:22 19 May 19
Fam. van den Dolder.Afgelopen week zijn er in ons hele huis kunststofkozijnen geplaatst. Ook boven de schuur kunststofboeidelen. Alles is er super netjes ingezet. Het ging allemaal sneller dan gepland, dat was heel erg fijn. Elke keer werd er aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Rik en Daniël hebben bij het plaatsen echt vakwerk geleverd. Onze complimenten hiervoor. Gabriël kwam ook nog kijken met een hele mooie bos bloemen. Dank u wel. Qozijn raden wij dan ook absoluut aan voor het plaatsen van kunststofkozijnen.
Carla Dolder
Carla Dolder
11:56 06 May 19
Wij hebben een nieuwe schuifpui en voordeur en zijraam laten plaatsen door Qozijn,Prima ervaring gehad met de afwikkeling en plaatsing van alles.Alles is mooi afgewerkt , en een prima kwaliteit.Ook is de nazorg prima geregeld.Goeie service, een aanrader .
Rob Mulder
Rob Mulder
07:25 03 May 19
19 April 2019 hebben we kunststof kozijnen met HR++ glas laten plaatsen door Qozijn.De kozijnen werden met perfectie gezet door de jongens,alles werd na elke dag netjes op geruimd,een geweldige ervaring met de monteurs Rik en Daniél.Ook Ernst heeft ons van het begin tot het eind geweldig geholpen,op de laatste dag kregen we een prachtige bos met bloemen,dankjewel hiervoor.Qozijn raden we dan ook zeer zeker aan voor iedereen.
G Sieders
G Sieders
14:26 02 May 19
Wij hebben net de kozijnen door Qozijn laten plaatsen. Zo netjes en strak geplaatst en afgewerkt. We zijn er super blij mee en we kregen ook nog een onwijze mooie bos bloemen terwijl we hun eigenlijk moeten bedanken zo blij zijn we er mee.Ik zal Qozijn overal aanbevelen
Klaas De Vries
Klaas De Vries
15:28 01 May 19
Een hele periode rond gekeken voor nieuwe kozijnen. In contact gekomen met qozijn. Gelijk een afspraak gemaakt. Binnen 3 maanden tijd zijn de kozijnen geplaatst. Ben meer dan blij met het resultaat. Qozijn is zeker een aanrader. Vriendelijke mensen en alles is zo geregeld. Ben super blij met mijn nieuwe kozijnen.. Ziet er echt fantastisch uit.. heb nu de 2 bovenste verdiepingen gedaan, en het is echt geweldig. Onderste etage ga ik ook nog laten doen. En zeker ook weer door qozijn. Echt een aanrader.. bekijk de fotos maar Bedankt jongens ;). (Ben super blij ermee)👍🏾30/01/2019. Lelystad.
GS Sheppard
GS Sheppard
03:00 01 May 19
Geen ervaring met dit bedrijf qua levering, montage en kwaliteit. Wel is het irritant dat er steeds ongewenste papieren reclame in mijn brievenbus zit. Blijkbaar heeft iemand in mijn buurt Qozijn ingehuurd. Dat zal mij een worst zijn ÉN ik heb een nee-nee sticker. Zou fijn zijn als Qozijn die sticker in acht neemt.
Ernstjan Penninkhof
Ernstjan Penninkhof
16:09 26 Apr 19
Afgelopen najaar heeft Qozijn bij ons kozijnen geplaatst. Na een kleine hick up is de rest begin van het jaar afgemaakt. Het resultaat is prachtig geworden en het contact met zowel montage teams als Qozijn zelf verliep erg prettig. Zeker aan te bevelen!
Gert-Jan de Lang
Gert-Jan de Lang
14:09 25 Mar 19
We zijn heel tevreden met de kozijnen van Qozijn. De kozijnen zijn geplaatst door hele vakkundige mensen. Het resultaat is fantastisch. De kozijnen zijn ook snel geleverd! Dus zeer aan te bevelen!
Irma
Irma
11:21 19 Mar 19
Wij zijn erg tevreden over Qozijn. De informatie vooraf was uitgebreid en duidelijk. De plaatsing van de kozijnen ging sneller dan geplanned. De monteurs hebben prima werk geleverd. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. We vonden het ook fijn dat er na de plaatsing iemand van Qozijn langskwam om nacontrole te doen en te informeren of wij tevreden waren. Wij bevelen Qozijn van harte aan.
Daniel van Dijk
Daniel van Dijk
15:29 14 Mar 19
Goed advies, prima montage; een prachtig resultaat! Wij zijn er erg blij mee.
Paul Bijnsdorp
Paul Bijnsdorp
17:40 27 Feb 19
Heel erg goed geregeld, mooi materiaal. Ook naderhand nog zeer behulpzaam. Werkzaamheden verlopen vlot en naderhand wordt er netjes opgeruimd, goed overleg wat er op de planning staat en vakkundig personeel. Superblij met het eindresultaat
Patricia Hoff
Patricia Hoff
10:50 26 Feb 19
O. loui
O. loui
20:33 20 Feb 19
Frans Gerritsen
Frans Gerritsen
14:39 16 Feb 19
Na contact via whatsapp en een vervolg gesprek , ons hele huis aan laten pakken door Qozijn.Al waren er soms wat miscommunicaties dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen en er is zeer goed werk geleverd. Onze dank gaat naast de medewerkers van Qozijn ook uit naar Arnold, Rick, Ewout en hun andere collega's. Al met al zou ik Qozijn zeker aanraden.
Eline Dreierink
Eline Dreierink
14:48 24 Jan 19
Wij hebben door Qozijn ons huis van kunststof kozijnen en deuren laten voorzien. Het is allemaal top geregeld en gemonteerd door Rick (een ware kunstenaar) en Ewout. Ik kan Quzijn bij een ieder aanraden.Wij zijn in ieder geval zeer tevreden.
Nel Star
Nel Star
08:40 11 Jan 19
Qozijn informeert je van te voren uitgebreid en deskundig en handelt daarna alles zeer correct af. Contact via whatsapp zorgt voor een prima en snel contact bij vragen. Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd maar dan heb je ook een perfect product. Vlak voor Kerst zijn onze nieuwe voordeur en ramen in de voorgevel geplaatst; het zit er strak in en ziet er top uit! Een uitstekende service; dit bedrijf is een aanrader.
Margriet Kielman
Margriet Kielman
21:56 10 Jan 19
we wilden al heel graag kunststof kozijnen en kregen een folder van Qozijn. Afspraak gemaakt en tot een goede prijs/ kwaliteit afspraak gekomen. Hetgeen Qozijn beloofd doen ze ook, ze waren op tijd en hebben alles in 1 dag geplaatst super mooi en goed afgewerkt. De horren werden een week later bezorgd wij zijn super tevreden.
Narain Sewdoelare
Narain Sewdoelare
18:57 07 Jan 19
Na lang nadenken heb ik toch maar kunststof kozijnen gekozen. Ze zitten er nu 2 weken in en ik word iedere keer blij als ik weer aan kom lopen of rijden. Goeie service en montage ook helemaal super.
Ingeborg Boes
Ingeborg Boes
12:41 07 Jan 19
Ik ben er serieus blij mee, hoe mooi en netjes het is geworden, zeker ook de manier van monteren en de monteurs verdienen een hele dikke pluim. Ik raad Qozijn zeker aan bij vrienden, collega's en familie.
Jos Kuipers
Jos Kuipers
13:07 15 Dec 18
de monteurs zijn net weg van Qozijn, ik ben echt zeer tevreden
Pieter Gerritsen
Pieter Gerritsen
15:08 06 Dec 18
We zijn super tevreden met de kozijnen en de deuren. Echt heel strak afgewerkt en schuco is echt heel mooi in ons huis. Dank ook aan de monteurs die keihard gewerkt hebben
E.S Van de Burgt
E.S Van de Burgt
12:42 06 Dec 18
De monteurs van Qozijn hebben 2 weken geleden de kozijnen bij ons geplaatst waaronder deze mooie voordeur. We zijn er zo onwijs blij mee. Zeker met de afgelopen kou merken we al dat het veel beter isoleert. Laat de winter maar komen. Wij zijn er klaar voor door Qozijn.
Danyel Oktay
Danyel Oktay
11:13 02 Dec 18
Zulke super gasten. De monteurs. De verkoper. De mensen aan de telefoon. We zijn echt meer dan tevreden over hoe Qozijn ons geholpen heeft. De monteurs het gemonteerd en afgewerkt hebben. Rick het echt super gemonteerd met z’n maat en wij zijn weer trots op ons huis. Hoe supermooi het nu weer is.
John De Jong
John De Jong
21:59 30 Nov 18
We hebben Qozijn in de arm genomen op basis van kwaliteit, prijs en vertrouwen. Dit alles hebben ze niet geschonden nadat ze alles geplaatst hebben bij ons. De hele woning ziet er uit als een plaatje. Wij zullen zeker iedereen Qozijn aanbevelen bij anderen.
Patti Beimers
Patti Beimers
21:32 30 Nov 18
Het is een plaatje geworden, meer kan ik er niet over zeggen, alleen dat ik Qozijn zeker aanbeveel bij iedereen die ik ken
Gerrit Boomsma
Gerrit Boomsma
14:51 09 Nov 18
Uitstekend werk, mooi afgewerkt, al hoewel de planning wat uit liep, zijn we zeer te spreken over qozijn en het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht, bedankt qozijn
Rudy van der Wijk
Rudy van der Wijk
12:17 26 Oct 18
Een prima bedrijf om mee in zee te gaan. Het contact verliep via bellen, sms of whatsapp en ging snel en soepel. De monteurs waren snel, vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Er moest nog wat nawerk verricht worden omdat wat onderdelen niet of verkeerd geleverd waren, maar daarover werd ik voortdurend op de hoogte gehouden en uiteindelijk is alles binnen een zeer redelijke termijn en naar volle tevredenheid geplaatst.
Ruggiero Sardaro
Ruggiero Sardaro
11:34 15 Oct 18
We zijn super tevreden het ziet er allemaal super uit en het zat er snel in. Je zag ook de passie bij de werkmannen die het erin hebben gezet. We merken echt een groot verschil. Als we ooit op andere gedeelten nog kozijnen nodig hebben komen we zeker weer bij qozijn.Mvg. Fam. Stoffels.
marieke huppeldepup
marieke huppeldepup
11:08 15 Oct 18
Ik Ben super tevreden. Van de week alles nieuw gekregen.
Michael van der Laan
Michael van der Laan
18:32 12 Oct 18
Een zeer vakkundig en buitengewoon klantvriendelijk bedrijf met dito werknemers.Ik ben zeer tevreden en kan het eenieder aanbevelen!
Y Duijneveld
Y Duijneveld
14:05 24 Sep 18
Vakmanschap en goede service, voorkomend en hard werkend personeel, laten alles keurig opgeruimd achter, kortom zeer tevreden, vooral doordat ik ook nog eens een prachtig boeket cadeau kreeg, kwaliteit van de kunststof raampartij naar alle tevredenheid.
Erna Bons
Erna Bons
14:11 10 Sep 18
Top prijs , beste kwaliteit wat je kunt krijgen, alle randzaken ook erbij! Kortom aanrader
Brandon B.
Brandon B.
19:31 27 Aug 18
Gabriel Losofy
Gabriel Losofy
14:04 22 Aug 18
prima uitleg, de kozijnen van de slaapkamers vervangen snelle levering en door de montage medewerkers goed werk afgeleverd. We zullen Qozijn zeker aanbevelen. Wij zijn dik tevreden!!
herman ter huurne
herman ter huurne
15:54 23 Jul 18
In juni is bij ons naar volle tevredenheid een nieuw kunststof kozijn achter, dubbele tuindeuren met links en rechts een raam. Dit ter vervanging van een niet meer goed functionerende schuifpui. Het kozijn en deuren konden in de ral kleuren van het huis geleverd worden. Toen één van de deuren iets klemde door de extreme warmte, stond binnen een dag een monteur op de stoep om het nog iets af te stellen.
Redmer Stamhuis
Redmer Stamhuis
16:55 17 Jul 18
Mooier kan het niet, er wordt van alles beloofd maar Qozijn en de monteurs hebben het zeker waar gemaakt! Ik zal mijn familie en vrienden Qozijn zeker aanraden.
Jan de Jong
Jan de Jong
08:56 13 Jul 18
Super geregeld. 1,7% voor 15 jaar vast voor de kozijnen. Goedkoper kan niet en een betere kwaliteit bestaat er niet. Schuco op kunststof stelkozijnen. Beter kon ik me het niet wensen. Ik zal de jongens van Qozijn overal aanbevelen!!! Groeten van fam van der Veer uit Deventer
Cor Van der Veer
Cor Van der Veer
17:22 17 Jun 18
Ben onwijs blij met de kozijnen, de monteurs en goede uitleg gehad. Een kleine minpuntje was dat de inzethorren op naleveren stond. Maar is als nog netjes zo snel mogelijk nageleverd.
Robert Bosman
Robert Bosman
20:09 14 May 18
Ze beloven wat ze doen, en ze doen wat ze beloven. Super strak geworden. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
Koos Kuipers
Koos Kuipers
12:15 16 Apr 18
Hartstikke tevreden over dit bedrijf! De service, kosten en kwaliteit zijn echt een dikke 5 sterren waard. Zal het iedereen aanraden.
Tristan
Tristan
16:49 01 Apr 18
Top service! Ben zeer tevreden met het resultaat. Bedankt heren!!
jousef sakar
jousef sakar
11:46 24 Mar 18
Harde werkers die monteurs van Qozijn, de schuco kunstof kozijenen zien er heel mooi uit =)=) we zijn echt blij met de kwaliteit en prijs groetjes van fam Nijholt uit Apeldoorn
Inge Nijholt
Inge Nijholt
14:44 08 Mar 18
Netjes afgewerkt, bijzonder blij met de schuco kozijnen en echt een hele goede prijs voor die kwaliteit gekregen. Heb veel offertes opgevraagd maar Qozijn kwam daar met de kwaliteit en de prijs echt naar voren.
Peter Huisman
Peter Huisman
17:41 27 Feb 18

Vraag een gratis offerte aan

Kozijnen van Schüco worden overal in Europa gezien als het toppunt van kwaliteit. Kozijnen van dit topmerk zijn te vinden in bijna elke straat in Europa. De kans dat er Schüco kozijnen bij u in de straat ergens te vinden zijn is erg groot, zelfs mogelijk door Qozijn geplaatst.

Wat kost het u per maand?

Topkwaliteit kunststof kozijnen, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof kozijn is een leuke opfrisser voor uw huis. Kies nu uit verschillende soorten, kleuren en modellen. Wilt u meer weten? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Maak nu een afspraak

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenDakkapellenfinancieringsplan

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk ons portfolio

keurmerk veilig wonen

Keurmerken

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More