Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
Kunststof kozijnen RAL 9010 kosten berekenen en kozijnen kopen

Kunststof kozijnen kopen
bij Qozijn

Of u op zoek bent naar kunststof kozijnen voor een nieuwe woning of nieuwe kunststof kozijnen aan wilt schaffen omdat ze aan vervanging toe zijn, bij Qozijn kiest u voor de beste kwaliteit kunststof kozijnen. Qozijn staat voor kwaliteit (Quality vanuit het Engels). Kunststof kozijnen kopen bij Qozijn zorgt ervoor dat u verzekerd bent van kwaliteit. Wij bieden de twee Duitse topmerken Schüco en Veka. Hierdoor bent u niet alleen gegarandeerd van de beste kwaliteit, maar ook de scherpste prijs. Naast kozijnen beschikt ons ruime assortiment ook over kunststof binnendeuren, schuifpuien en tuindeuren.

Kunststof ramen zijn makkelijk in de onderhoud

Door de hoge kwaliteit van kunststof zijn de kozijnen uiterst vriendelijk in het onderhoud en vereisen ze het minimum. Houten kozijnen daarentegen moeten om de twee jaar behandeld, en om de vijf jaar geschilderd worden. Kunststof kozijnen kopen is dus veel voordeliger! Voor het reinigen van de kozijnen heeft u enkel afwasmiddel nodig, dit komt door de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van de gladde profieloppervlakken.

Kunststof ramen scoren hoog op het gebied van duurzaamheid

In tegenstelling tot houten kozijnen hebben kunststof kozijnen een bijzonder lange levensduur. De hoge kwaliteitskozijnen onderscheiden zich door hun vervormingsweerstand en hoge functionaliteit door de jaren heen. Op basis van een levensduur van minstens 50 jaar zijn kunststof kozijnen de ultieme investering, ook met het oog op het behouden van waarde van je woning.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Waar vindt u kozijnen van Qozijn?

Qozijn heeft adviseurs door heel Nederland waardoor er altijd een referentie-adres in de buurt is. Bij Qozijn is de montage net zo belangrijk als de kwaliteit van het kozijn. Met eigen VCA-gecertificeerde montageteam en 10 + 10 jaar garantie biedt Qozijn de beste service én klantvriendelijkheid. Verder betaalt u bij Qozijn pas na de montage of via het Qozijn financieringsplan.

Klaar voor kwalitatieve kunststof kozijnen? Vraag nu een gratis offerte aan via onderstaand knop!

Vraag een gratis offerte aan
kunststof ramen in alle RAL kleuren

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente