financieringsplan qozijn - kunststof kozijnenWij staan voor de Q van Quality

Qozijn is al ruim meer dan tien jaar dè specialist in Schüco en Veka kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen. Deze twee topmerken komen uit Duitsland, waarmee u bij ons kwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of via het financieringsplan.

Google Beoordelingen
4.7
4.7
Schuifpui en keukenkraan van kunststof geplaatst door de monteurs van Qozijn. Prima vakmensen en alles netjes geplaatst. Alles keurig en schoon opgeleverd. Niets meer dan lof. Top bedrijf.
Moré Gallert
Moré Gallert
16:02 21 Oct 20
Naar volle tevredenheid is bij mij een pui geplaatst door werkelijk zeer goede vaklui. Voor Qozijn gekozen vanwege de snellere plaatsing en prijs. Toen er wat vragen waren werden die onmiddellijk tot grote tevredenheid beantwoord en afgehandeld. Van harte aan te bevelen dus!
Paulus Gabriel
Paulus Gabriel
15:17 21 Oct 20
Na een prettig gesprek met Ernst, zijn vorige week nieuwe kozijnen geplaatst. Eén en al lof voor de mederwerkers, met name Zoran en de anderen. Uiterst vriendelijke en vakbekwamen medewerkers. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Top kozijnen! Een ieder aan te bevelen.
Jacob Jan Sleeboom
Jacob Jan Sleeboom
08:15 21 Oct 20
Wat een naar bedrijf, geen enkel respect voor NEE NEE stickers maar om de paar weken een ongewenste folder in de bus waarin ze steeds dezelfde troep proberen aan te smeren
Armand V
Armand V
16:16 20 Oct 20
hermie b
hermie b
12:12 15 Oct 20
Van begin tot eind zijn wij super tevreden over het contact , prachtig materiaal en prima werkwijze van Qozijn!Jeffrey de vertegenwoordiger kwam bij ons thuis met voorbeelden/ stalen en gaf ons goede voorlichting.Toen de medewerkers de kozijnen en deur kwamen plaatsen hebben ze hard en.prima gewerkt , keurig schoon opgeleverd , nagepoetst en gestofzuigd!Wij zijn zeer te spreken over de firma en alle medewerkers!Wat een prachtige kozijnen en deur hebben we en ook het HR ++ is zeer prettig!De prijs is in prima verhouding, echt waar voor ons geld!Wij vinden Qozijn een echte aanrader !Iedereen van Qozijn reuze bedankt!Peter en Gerie van KlinkHoofddorp
Gerie Van Klink
Gerie Van Klink
07:27 09 Oct 20
Naar een goed gesprek met de verkoper Jeffrey hebben wij de kozijnen laten plaatsen door Qozijn.Alles wat in het gesprek gezegd en benoemd is word ook na gekomen en hij heeft geen woord te veel gezegd. Alles was netjes ingemeten zodat alles ook perfect past. Met de monteurs was ook zeer goed te overleggen hoe en wat en werd volledig mee gedacht en alles werd na tevredenheid gemonteerd.1 raam was kapot geleverd en deze word nog vervangen en er worden nog een paar puntjes op de i gezet en dan is het af.Afspraak is inderdaad afspraak dus mocht iemand nog overtuigd willen worden ik zou zeggen DOEN !!!
Marcel Bosch
Marcel Bosch
10:06 08 Oct 20
Vorige week zijn de monteurs van Qozijn bij mijn huis bezig geweest.Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik en dik tevreden bent, wat een vaklui en wat een verschil met wat het was.Zeker aan te raden, foto's spreken voor zich.
Ronald Vat
Ronald Vat
13:13 06 Oct 20
Wat een prettige firma, adviseur zeer goed advies zeker m.b.t. mogelijkheden ruiten en /of screens. Van de aantal bedrijven welke geweest zijn was hij de eerste welke wees op 71% glas i.p.v. screens, nalezen leerde mij dat glas voor mij een beter resultaat gaf dan dure screens. Communicatie geweldig. Uiteindelijke plaatsing en afwerking door top monteurs !!! Nette werkers, verstand van zaken en in overleg veel mogelijk. Al met al een top bedrijf, top ervaring en zeker een aanrader als je een mooi product wil hebben.
alex kohler
alex kohler
06:34 05 Oct 20
Kozijnen bij Qozijn besteld, en in middels geplaatst, tot op de 0,5 cm nauwkeurig goed en netjes erin gezet en binnen de dagen die er voor gepland waren . Goede nazorg en echt fantastisch met de mannen gewerkt. Een echte aan raadde,
Gertjan Bakker
Gertjan Bakker
12:01 24 Sep 20
Begin september een complete woning renovatie gehad met de mannen van qozijn.Ik kan niet anders zeggen dat we tot nu toe super tevreden zijn.De werklui zijn ook toppers,erg vriendelijk en werken netjes. Zorg voor koffie en croissantjes en het komt allemaal voor de bakker 😂👍Mvg
Raymond Van Gils
Raymond Van Gils
09:52 24 Sep 20
Ze hebben het echt super gedaan en dat in 3 dagen tijd.
Carla Witt
Carla Witt
09:14 21 Sep 20
Gisteren zijn ze bij ons thuis geweest voor het plaatsen van een schuifpui. Ze waren er rond 8:30. Nadat ze ons hadden uitgelegd wat ze gingen doen zijn ze goed aan de slag gegaan.Rond 17:30 zijn ze vertrokken nadat ze alles hadden opgeruimd en schoongemaakt....keurig☺ . We zijn super trots en super blij. Top gedaan💪🏽👍🏼
Paulien Voorbij
Paulien Voorbij
14:09 08 Sep 20
Wij hadden engelse monteurs, erg vriendelijk en werken keihard helaas niet altijd even netjes.( Overmatig afkit gebruik hele klonten) Heel veel gedonder met de voordeur en om passend te maken hebben ze iets gedaan waar wij niet echt blij mee waren zonder overleg.( Terug draaien kan dan niet meer hè) Alles word wel netjes opgeruimd. 2 dagen zijn ze bezig geweest en na elke werkdag werd er gebeld door qozijn hoe de dag verlopen was. Na de oplevering kwamen ze nog een brievenbus na leveren en kregen we een grote bos bloemen!!! Er waren 2 vensterbanken gestolen deze zullen ze nog na leveren en dan nog afwerken. Ook de voordeur komen ze nog beter afstellen en dan hangen ze ook de brievenbus nog op......het wachten is hier op...hopelijk dat dit snel gebeurt. Het materiaal is prachtig!!!!
Claudia Dijkstra
Claudia Dijkstra
09:09 03 Sep 20
Voor tweede maal ongeadresseerde reclame in de bus.Update: van 1 naar 3 sterren n.a.v. snelle en nette respons.Update: wederom een folder in de bus... het houdt niet op... niet vanzelf. Terug naar 1 ster.
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
11:33 01 Sep 20
Helemaal tevreden. Door drukte zat er wel wat tijd tussen de offerte en het plaatsen. Maar het plaatsen zelf was in 1 dag klaar (3 ramen en 1 deur). Het is netjes gedaan en in goed overleg over de details.
Barbara
Barbara
09:48 26 Aug 20
Afgelopen zaterdag zijn er kunststof kozijnen geplaatst in slaapkamer en badkamer. Erg aardige heren die topwerk afgeleverd hebbenEr is erg netjes gewerkt, alles werd opgeruimd en de kozijnen zijn erg mooi.
Yvonne Gilijamse - van Rooijen
Yvonne Gilijamse - van Rooijen
17:00 17 Aug 20
Een mooie grote schuifpui laten plaatsen, strak, netjes, kwaliteit tov de prijs super. Bedankt Qozijn van Vincent uit Rotterdam
Vincent Langeveld
Vincent Langeveld
13:09 30 Jul 20
in 1 woord: geweldig!Een compliment aan Qozijn, de monteurs en iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Super!
Johan De Bruin
Johan De Bruin
13:45 24 Jul 20
Afgelopen week heeft Qozijn kunststof schuifpui bij ons geplaatst. Het is perfect gegaan, het was zelfs mogelijk om de afspraak op zaterdag te maken voor de montage. Dit was voor ons cruciaal om andere werkzaamheden met de andere aannemers te realiseren. Montage team werkte heel hard en secuur. Ze hebben met ze drieën 5 m brede schuifpui over het balkon moeten tillen. Ze hebben het netjes afgewerkt, kozijnen ook schoongemaakt. Het resultaat is verbluffend. Iedereen die langs ons balkon loopt stopt om de schuifpui te bewonderen. Wij zijn de nieuwe bewoners geworden onder de naam " die mensen met de mooie schuifpui". De schuifpui van Qozijn is een aanrader!!!
Bogna Kula
Bogna Kula
12:23 23 Jul 20
Klaas Visser
Klaas Visser
19:34 20 Jul 20
Lang getwijfeld of we nieuwe kozijnen zullen nemen en nu met de actie van Qozijn hebben we toch besloten om hun uit te nodigen en een heel goed adviesgesprek gehad. Op basis van dat gesprek hebben we besloten om verder te gaan met Qozijn. En daar hebben we zeker geen spijt van want het is prachtig geworden. De kwaliteit, de service en de prijs zijn we meer dan tevreden over. John en Manon Klaassen
John Klaassen
John Klaassen
21:11 17 Jul 20
Ik ben zeer tevreden over Qozijn Kunststof Kozijnen. Duidelijke afspraken, prima service en uiteraard zeer tevreden met het resultaat!
Brenda Westers
Brenda Westers
19:20 14 Jul 20
N Ribbers
N Ribbers
09:05 09 Jul 20
Erg tevreden over de snelheid van levering en plaatsing. Qozijn kan ik aanmerken als een zeer betrouwbaar bedrijf. Wat ze zeggen, komen ze tot op de komma na. De kunststof kozijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. Prijs kwaliteit in een juiste verhouding. En ik wil een lans breken voor de heren van de montage. Uitermate vriendelijke en vakkundige heren, die snel als heel precies werkten. Echte vakmannen. De afwerking is perfect. Geen millimeter uit het lood. En toen ze klaar waren hebben ze alles keurig opgeruimd achtergelaten. Ik ben blij verrast met dit bedrijf. Dikke, dikke pluim.
Sander Yspeert
Sander Yspeert
21:06 24 Jun 20
Nieuwe kozijnen in de slaapkamer voor en achter. Spullen netjes afgedekt tegen het stof. Snel gewerkt. Precisiewerk om onder het rolluik door het oude kozijn eruit te halen en het nieuwe erin. Na afloop werd alles waar de mensen aan het werk geweest waren perfect gereinigd met een stevige bouwstofzuiger.Vriendelijk monteursIk ben zeer tevreden met het resultaat.
Marjan Peters
Marjan Peters
18:10 23 Jun 20
Wij zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Door de corona-crisis moesten we de plaatsing 3 maanden uitstellen, maar Qozijn was daar zeer flexibel in. We zagen best ook wel op tegen het plaatsen zelf, maar dat ging heel relaxed. We hoefden veel minder te verplaatsen dan gedacht. Het plaatsingsteam: heel prettige mensen, ze dachten goed met ons mee, en ze hebben vakwerk geleverd, het ziet er prachtig uit. Als bonus hebben ze ook nog de nieuwe brievenbus opgehangen.
Dries Knottnerus
Dries Knottnerus
11:23 20 Jun 20
Half jaar geleden kozijnen laten plaatsen. Zeer tevreden mee! Goede uitleg, goede service en zeer vriendelijk.Net onze gevel laten reinigen en hierdoor wat beschadigingen opgelopen aan de kozijnen, ramen en sloten. Met een belletje snel een afspraak kunnen maken. We zijn weer heel goed en kundig geholpen.Dank jullie wel voor de super goede service!
Iwona Kesling
Iwona Kesling
10:44 17 Jun 20
Heel goede ervaring met Qozijn, voor en achtergevel inc. voordeur en openslaande deuren door hen voorzien van kunststof kozijnen. Uitstekende materiaal kwaliteit, en goede vakkundige monteurs! Niet onbelangrijk is dat ze heel goed bereikbaar zijn, ook telefonisch. Ze houden zich netjes aan de afspraken en ook de vergunning is door hen verzorgd. Niets dan lof voor deze firma!
Henk
Henk
13:01 16 Jun 20
Ondanks een NEE-NEE sticker, toch steeds een flyer in de bus. Geen reactie op de mail Met het verzoek om hiermee te stoppen.
Magnevi - official
Magnevi - official
11:01 15 Jun 20
Vandaag een prachtige achterpui geplaatst door Qozijn. Het overtreft al onze verwachtingen. Eerst een prettig gesprek met Ernst, daarna professioneel opgemeten en vandaag dus perfect gemonteerd door AD Montage.
Marja Zeeman
Marja Zeeman
16:44 10 Jun 20
Kwamen vroeg zoals afgesproken en zijn vakkundig en vriendelijk zeer snel te werk gegaan . Hebben alles schoon opgeleverd en zijn sneller klaar dan we gedacht hadden.
Andy Lammerts van Bueren
Andy Lammerts van Bueren
18:19 08 Jun 20
Snelle levering, keurige monteurs die goed werk hebben afgeleverd.Opgeruimd en netjes alles achter gelaten.Afwerking, binnen en buiten netjes.Top!!
Luc rock van den berg
Luc rock van den berg
06:08 05 Jun 20
Sjiki Van den Bergh
Sjiki Van den Bergh
14:09 22 May 20
Nieuwe ramen en kozijnen - eigenlijk nog een laatste grote stap in het opknappen/verbouwen van ons huis uit 1959. Na jaren van zelf slopen en opbouwen, had ik er zelf echt geen zin meer in. Echter de kozijnen en ramen vielen haast letterlijk al naar beneden. Een bericht van de firma Qozijn bracht mijn vrouw op een idee. En van idee tot plaatsing, nou meer dan 4 maanden heeft dat niet geduurd. Het eindresultaat daar zijn we zeer tevreden over. Op de foto is een deel van de buren zichtbaar en eigenlijk geen direct aanwijsbaar verschil. Dat was ook een wens die we met Ernst van Qozijn tijdens het advies gesprek hebben besproken, het karakter/uiterlijk van het huis wilden we behouden.Hij stelde voor om alle 7 ramen (6 boven, 1 woonkamer) te vervangen door zogenaamde verhuisramen. En ook de kleur van kozijn en ramen heeft hij voor ons goed bekeken en geadviseerd. Toen alles ook nog op mijn verjaardag geleverd werd, was het namelijk helemaal feest. Twee dagen na mijn verjaardag de montage en klaar, nog een dag sneller dan van te voren gedacht. Van binnen allemaal nieuwe vensterbanken en horren in de ramen. De mannen hebben zelf alles netjes opgeruimd, mijn vrouw en ik konden direct genieten van het prachtige resultaat. Het programma "Help mijn man is klusser" hoefde ze deze keer niet mee te dreigen :-).Ons advies - denk je na over vervanging van ramen en kozijnen - neem is contact op met Qozijn en ga een gesprek aan.
Peter van der Donk
Peter van der Donk
11:20 22 May 20
Op 11 mei j.l zijn de vakmannen bij ons begonnen om de houten kozijnen te vervangen voor kunstof kozijnen. Het eindresultaat is nog beter dan ik verwachtte. Het lijkt wel of wij een ander huis hebben.Alles is keurig afgewerkt zowel binnen als buiten. Zelfs voor onze bestaande plisse hordeur is een ombouw gemaakt zodat wij deze opnieuw konden gebruiken. Al met al zeer tevreden over zowel het gesprek over de aankoop van de kozijnen als het plaatsen ervan.Als iemand in mijn directe omgeving kunstif kozijnen wilt laten plaatsen dan zou ik Qozijn zeker aanraden.Nogmaals bedankt!
S M
S M
13:47 19 May 20
Hartstikke tevreden over dit bedrijf! De service, kosten en kwaliteit zijn echt een dikke 5 sterren waard. Zal het iedereen aanraden.
Tristan
Tristan
13:31 19 May 20
Erg tevreden. Dit bedrijf doet echt wat het vooraf beloofd heeft. Ze werken met goed materiaal en deskundige mensen die weten wat ze doen. Snelle oplevering en goede afwerking binnen. Ze hebben mijn oude huis weer een moderne uitstraling gegeven. Chapeau!!!
Vicky van Egmond
Vicky van Egmond
12:44 08 May 20
Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn nog mooier dan verwacht! In drie dagen tijd zijn onze bovenverdieping en achterpui veranderd in een prachtige omlijsting van ons huis dankzij het vakwerk van Rick en zijn collega. Er waren wat aanloopproblemen voordat de kozijnen geplaatst konden worden maar dit is goed opgelost en wij zijn zeer tevreden. We bevelen qozijn zeker aan!
Kirsten den Heijer
Kirsten den Heijer
08:43 05 May 20
Super mooi en goede vakmensen
Claudia Hilster
Claudia Hilster
18:15 04 May 20
Goede vrijdag 10 april 2020, zeker een GOEDE vrijdag😃Twee kozijnen geplaatst door Qozijn. Wat een service, netheid en vakbekwaamheid!! Vriendelijke monteurs, topservice via Ernst👍Kreeg nog mooi boeket op de koop toe💐Zeker een aanrader, mijn zus gaat zeker contact met jullie opnemen!! Qozijn, bedankt!!!!
Mileen Claassen
Mileen Claassen
14:35 11 Apr 20
Ik ben erg blij met het resultaat. De kozijnen zijn binnen 3 dagen gezet.Snelle reactie 👍Dank jullie wel😊
Ewa Gniadek
Ewa Gniadek
11:09 04 Apr 20
Zeer tevreden over Qozijn goede communicatie en top monteurs. Wij raden Qozijn aan iedereen aan.
jordy reedijk
jordy reedijk
09:00 26 Mar 20
Zeer tevreden over Qozijn. Ze namen gelijk contact op.Toen Jeffrey er was nam hij ruim de tijd voor ons om alles uit te leggen.Niet zo'n vluchtige verkoper die meestal binnen 15 minuten weer buiten is.Dit wekte voor ons veel vertrouwen en hebben we het gelijk maar besteld.Ook voor de werkzaamheden werden wij telkens netjes op de hoogte gesteld door de binnendienst.afgelopen week hebben Marcel en Roberto een aantal raamkozijnen + voordeur vervangen dit hebben ze allemaal strak en professioneel afgewerkt. Als ze ergens tegen aan liepen lieten ze dit gelijk weten.Wij zijn zeer tevreden.Mvg,Arjan
Arjan Juffer
Arjan Juffer
07:59 26 Mar 20
In december nieuwe kozijnen laten plaatsen. Spannend. Het resultaat mag er zijn. Erg blij mee en zeer tevreden over de 2 Engels sprekende vakmensen. Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Complimenten en de energierekening spreekt al voor zich. Mijn irritaties over het te laat leveren van een container en weghalen glasbok, weliswaar ter verantwoording van een ander bedrijf, meer dan waard geweest.
Anita Fens
Anita Fens
13:53 24 Mar 20
Onlangs zijn door Qozijn op de bovenverdieping (voor en achter) kunstofkozijnen geplaatst. De kozijnen van top kwaliteit zijn op een deskundige wijze met een nette afwerking geplaatst. Hoge waardering van onze kant door deze vaklieden. Ook opkomende vragen (telefonisch en emailcontact) in de periode voorafgaande tussen bestelling en plaatsing werden door Qozijn snel en correct beantwoorde. Hulde aan dit bedrijf.
Harry Vos
Harry Vos
10:20 15 Mar 20
De monteurs hebben hun uiterste best gedaan om alles erin te krijgen en dat is gelukt! Wij zijn blij met het eindresultaat en voor de laatste dingetjes die nog moeten (nieuw glas vanwege een klein scheurtje en een glas lat die net niet goed zat) worden we goed op de hoogte gehouden. na afloop worden we nog verwend met een mooi boeket ook.
Maaike Van Toledo
Maaike Van Toledo
13:45 09 Mar 20
Zeer snelle plaatsing van de kozijnen. De oude kozijnen waren al 30 jaar oud en op een manier bevestigd die niet van deze tijd was. Jongens hebben zijn hier heel professioneel mee om gegaan en het netjes verwijderd. Zowel de voorkant als de achterkant laten vervangen door Qozijn. Marcel en Roberto hebben laten zien dat het vaklui zijn. Ze denken mee in oplossingen en dat wordt zeer gewaardeerd. En het is zo alles wat eruit gaat zit er ook dezelfde dag weer als nieuw in.
Gylia Brouwer
Gylia Brouwer
08:26 09 Mar 20
Wij zijn super tevreden over de manier van alles afhandelen en begeleiden met adviezen van zowel Qozijn als AD montageserviceDe monteurs Marcel en Roberto hebben er alles aan gedaan om het originele binnenwerk van ons oude huis te behouden met veel geduld hard werken en groot succes is dit gelukt en zijn wij super tevreden met de prachtige nieuwe kozijnen en zitten we er warmpjes bij.Ondanks het slechte weer tijdens de montage is er zonder klagen keihard gewerkt echt top!
Marcel Dorreman
Marcel Dorreman
06:50 06 Mar 20
Schuifpuien netjes geplaatst netjes afgewerktVaklieden die het vak verstaan en meedenkenZeer tevredenSoeniel
soeniel seopershad
soeniel seopershad
12:37 05 Mar 20

Kies voor onze vijf beloftes

de beste kwaliteit voor de scherpste prijs

de beste services en klantvriendelijkheid

betaling na montage, eventueel in maandelijkse termijnen

eigen VCA-gecertificeerde montageteams

10 + 10 jaar garantie

Maak nu een afspraak

nederland

Adviseurs in heel Nederland

Qozijn is niet regionaal gebonden. Wij geven onafhankelijk advies door het hele land. Kijk op de kaart. Er zijn altijd wel woningen bij in de buurt door Qozijn gerenoveerd. Voor een referentie-adres bij u in de buurt kunt u met ons contact opnemen. Tijdens kantooruren bereikt u ons via 085 – 8000 269

Als u kiest voor onze nieuwe kunststof kozijnen dan is de manier van monteren net zo belangrijk als de kwaliteit van het kunststof.

Er komen dus nieuwe kunststof kozijnen en kunststof deuren in uw woning, onze vak monteurs gaan deze plaatsen maar eerst stelkozijnen plaatsen voor de montage, alles wordt netjes opgesteld… maar wat zijn die dingen nu eigenlijk? Graag lichten wij dit even toe en duiden we het belang van een montage mét stelkozijnen. klik op de link.

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenFinancieringsplan

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

Qozijn levert niet alleen de kozijnen maar plaatst altijd zelf de kozijnen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen. Mocht u verder willen met de aanvraag gaat u akkoord dat wij tevens de montage verzorgen.