klantenrecencies bij Qozijn

Tevreden klanten
die u voorgingen

Wat zeggen klanten van van Qozijn?

Iedere dag verzamelen we recensies van onze klanten voor projecten die wij hebben gedaan door het hele land. We streven altijd naar de hoogst mogelijke tevredenheid en verzamelen deze reviews op Google. Bekijk ze zelf en vergeet ons ook niet te volgen op social media voor nieuwe projecten en leuke acties.

Barry Nobel
Barry Nobel
11:27 17 Jan 22
De mensen van Qozijn hebben eind okt. begin nov.Bij mij de houten kozijnen vervangen voor kunstof van Schuco ben er erg blij mee ze isoleren goed en het is uitstekende kwaliteit top. Ik heb de revieuw aangepast de kritiek op de communicatie die beter kan blijft.Vandaag 17-1 zijn de monteurs van de fabrikant geweest die zijn met de voordeur bezig geweest en hebben al het nodige weten te repareren, maar ze komen nog terug voor paar laaste dingen dan moet de voordeur weer goed sluiten zoals de bedoeling is, afspraak word nog over gebeld. Goede monteurs van Schuco 👍👍
Regilio Baal
Regilio Baal
11:25 17 Jan 22
Maureen Chin
Maureen Chin
20:10 15 Jan 22
Qozijn heeft gisteren de laatste hand gelegd aan de kozijnen en de voordeur. Ik kan niets anders zeggen dan alleen maar TOP! Ernst heeft alles uitgelegd, rustig de tijd genomen om onze keuzes en dilemma's te bespreken. In 2 dagen was alles netjes geplaatst, afgewerkt en ook weer redelijk schoon (voor zover het schoon opgeleverd kon worden) achter gelaten... Ben erg blij met Qozijn!!
Hessel Ten Kortenaar
Hessel Ten Kortenaar
21:07 30 Dec 21
Soeniel Ajodhia
Soeniel Ajodhia
18:45 16 Dec 21
Leo Groothuysen
Leo Groothuysen
18:36 14 Dec 21
De kozijnen die we besteld hebben zijn perfect geplaatst en afgewerkt.Monteurs werken hard en secuur en geven zo nodig advies. Ook medewerkers op kantoor, verkoopafdeling geven goed en eerlijk advies.
Lisette Baard
Lisette Baard
17:04 12 Dec 21
Kunstof kozijnen, voordeur en een schuifpui laten plaatsen. Ook het plaatsen van een designradiator werd geregeld. Het begon met een goed gesprek met een vertegenwoordiger, wat veel vertrouwen gaf, waardoor wij kozen voor Qozijn. De plaatsing en afwerking ging razendsnel en keurig netjes. Zonder ook maar iets van rommel achter te laten.De communicatie wat betreft de plaatsing van de radiator en de indeling van de werkzaamheden had beter gekund. Maar het eindresultaat is geweldig!!
Marlies van der Vos-Traa
Marlies van der Vos-Traa
12:03 10 Dec 21
Van oriรซntatiegesprek tot aan de resultaten helemaal tevreden. Vriendelijke, vakkundige, harde en nette werkers.
Saskia Tolboom
Saskia Tolboom
20:23 03 Dec 21
Fijn gesprek gehad met de vertegenwoordiger, die eerlijk is en meedenkt. De plaatsing van de kozijnen zou 2 dagen in beslag nemen. Op de eerste dag kregen we 's ochtends een telefoontje dat er een zieke monteur was, waardoor ze niet konden komen. Ze hebben toen voor de 2e dag extra mensen geregeld, zodat de kozijnen binnen 1 dag geplaatst konden worden. Super oplossing!De afwerking is super netjes, we zijn er erg blij mee.De communicatie tussendoor en achteraf is ook helder en vriendelijk.
Trui Andrade
Trui Andrade
11:16 25 Nov 21
Wat hebben wij een ontzettend mooi huis gekregen met onze nieuwe kunststof kozijnen! Binnen een week tijd zijn al onze oude kozijnen vervangen (9 in totaal). Qozijn heeft alles super netjes afgewerkt: vensterbanken, kitwerk, aanvullend stucwerk (zelfs daar waar ze helemaal niet waren geweest, maar ze hadden nog over 😀).Niet alles is tijdens het proces 100% perfect gegaan (installatie uitgesteld, geen brievenbus in de deur, niet alle glaslatten helemaal passend, wij die van gedachte veranderden 😬), maar het partnerschap was dat wel, want ze zijn niet weggegaan totdat ze alles tot in de puntjes hadden geregeld en wij meer dan tevreden zijn achtergebleven.Echt een topbedrijf! Dank jullie wel voor jullie vakwerk en samenwerking!
Volg ons op Instagram