klantenrecencies bij Qozijn

Tevreden klanten
die u voorgingen

Wat zeggen klanten van van Qozijn?

Iedere dag verzamelen we recensies van onze klanten voor projecten die wij hebben gedaan door het hele land. We streven altijd naar de hoogst mogelijke tevredenheid en verzamelen deze reviews op Google. Bekijk ze zelf en vergeet ons ook niet te volgen op social media voor nieuwe projecten en leuke acties.

Harrie Jansma
Harrie Jansma
19:59 30 Nov 21
Zend ongeadresseerde reclame, ondanks de aanwezigheid van Ja/Nee sticker. Zeer ongewenst! Overweeg melding bij Reclame Code Commissie te doen...Gezien meerdere negatieve recensies hier is dit geen incident. In sommige andere recensies wordt door Qozijn aangegeven de folderaars aan te spreken, maar dat is dus niet effectief, want het blijft een terugkerend probleem. Niet aanspreken, maar direct uit hun functie ontheffen!
Barry Nobel
Barry Nobel
05:04 26 Nov 21
De mensen van Qozijn hebben eind okt. begin nov.Bij mij de houten kozijnen vervangen voor kunstof van Schuco ben er erg blij mee ze isoleren goed en het is uitstekende kwaliteit top. Wel 1 punt van kritiek bij het begin de communicatie mag wel iets beter, maar alles is wel goed gegaan op het einde.
Trui Andrade
Trui Andrade
11:16 25 Nov 21
Wat hebben wij een ontzettend mooi huis gekregen met onze nieuwe kunststof kozijnen! Binnen een week tijd zijn al onze oude kozijnen vervangen (9 in totaal). Qozijn heeft alles super netjes afgewerkt: vensterbanken, kitwerk, aanvullend stucwerk (zelfs daar waar ze helemaal niet waren geweest, maar ze hadden nog over 😀).Niet alles is tijdens het proces 100% perfect gegaan (installatie uitgesteld, geen brievenbus in de deur, niet alle glaslatten helemaal passend, wij die van gedachte veranderden 😬), maar het partnerschap was dat wel, want ze zijn niet weggegaan totdat ze alles tot in de puntjes hadden geregeld en wij meer dan tevreden zijn achtergebleven.Echt een topbedrijf! Dank jullie wel voor jullie vakwerk en samenwerking!
Sylvia Kalf
Sylvia Kalf
16:51 23 Nov 21
Zeer tevreden over de kwaliteit en de deskundigheid van alle medewerkers.Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd, ook als er iets tegen zit.Service verzoeken worden direct opgepakt.Kozijnen en deuren nu 6 maanden in gebruik en ik ben er elke dag weer blij mee.
Wie Zouhetzijn
Wie Zouhetzijn
23:01 20 Nov 21
Wat de betekenis van een NEE-JA sticker op de brievenbus is moet blijkbaar nog even uitgelegd worden aan Qozijn. Dat betekent dat ik GEEN ongevraagde ongeadresseerde reclame wil. Nooit dus. Niet om de zoveel tijd. Helemaal niet.
Hadiyeh Samim
Hadiyeh Samim
19:54 19 Nov 21
Wij zijn zeer tevreden met de fijne samenwerking. Qozijn heeft vanaf dag 1 alles goed verzorgd. De technische inmeting, de planning, de levering tot op de dag van montage en afwerking, al met al binnen 2 maanden. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de afwerking. Tussentijds werd zeer goed gecommuniceerd en Qozijn leverde zoals beloofd.
naomi koers
naomi koers
17:19 18 Nov 21
Top kan niet anders zeggen. Monteurs prima gasten. Gaan netjes te werken denken met je mee. Goede service en alles netjes afgewerkt en alles netjes achtergelaten. We zijn er super blij mee. Zal hun zeker aanbevelen
Raymon Turkenburg
Raymon Turkenburg
17:18 17 Nov 21
Weet je hoe een Nee-Nee-sticker werkt?Update: nogmaals, weet je hoe een Nee-Nee-sticker werkt? Hou je spam alsjeblieft bij je, en voed je bezorgers op.
ruud palstra
ruud palstra
16:44 11 Nov 21
Goedemiddag geachte lezers, even bijlezen over onze ervaringen met het plaatsen van kunststof Ramen en deuren. Door een folder van firma Qozijn zijn mijn vrouw en ik geinteresseerd geraakt in de mogelijkheid om hiervan te kunnen profiteren ( 21 % korting BTW aktie ) Uiteraard is tijdens het huisbezoek uitgebreid uitleg gegeven, en naar onze wensen invulling aangegeven en is er een prijs opgave gemaakt.Daar het een behoorlijk bedrag was zijn wij ook verder gaan oriรซnteren bij andere fabrikanten en daar dezelfde procedure gevolgd om een bredere blik te krijgen over hetgeen wij voor ogen hadden en de financรซn.Deze heeft tot gevolg gehad dat wij toch hebben gekozen voor firma Qozijn om de navolgende redenen; Beter kwaliteitsproduct, zeer concurerende prijsopgave en korte leveringstijd en montage.Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen, klein montage foutje en klein kleur verschil zijn na onze bevindingen hierover zeer correct hersteld, en mijn vrouw en ik genieten nog dagelijks van de kwaliteit.Tevens laatste opmerking, door mijn zwager er op gewezen dat door de kwalitatieve vooruit gang van de woning, deze ook is gestegen in waarde i.v.m. eventuele verkoop , maar voorlopig niet !!Ruud en Coby Palstra
Yolanda van der Beek
Yolanda van der Beek
12:37 09 Nov 21
Qozijn heeft bij ons in de gehele woning de kozijnen vervangen en nieuwe deuren geplaatst. Dat vonden we best een stap maar we konden altijd met onze vragen terecht. Eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is en er wordt niets opgedrongen en goed meegedacht. Advies voelt echt als advies, en niet met een dwingende ondertoon. De werklui waren heel vriendelijk en werkte nauwkeurig. Ze spraken geen Nederlands, alleen de voorman sprak Engels. Voor ons geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden als je dat zelf lastig vindt.Er was een stukje afwerking wat niet helemaal goed zat en dat is netjes in dezelfde week opgelost. Dat vind ik vooral belangrijk om te melden; er kan altijd iets mis gaan, maar je wilt weten dat het opgelost wordt. En dat doet dit bedrijf. Het maakt waar wat het beloofd.
Volg ons op Instagram