Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
klantenrecencies bij Qozijn

Tevreden klanten
die u voorgingen

Wat zeggen klanten van van Qozijn?

Iedere dag verzamelen we recensies van onze klanten voor projecten die wij hebben gedaan door het hele land. We streven altijd naar de hoogst mogelijke tevredenheid en verzamelen deze reviews op Google. Bekijk ze zelf en vergeet ons ook niet te volgen op social media voor nieuwe projecten en leuke acties.

andre v haastrecht
andre v haastrecht
14:35 06 May 23
Hierbij wat foto's van onze Nieuwe Kozijnen van QozijnNa het inmeten in november 2022 kreeg ik half februari 2023 te horen dat onze kozijnen geplaatst konden worden, dat is op 18 april 2023 begonnen.Na wat spanningen hier en daar met waar ze zouden beginnen zijn de dagen zeer goed verlopen.Het waren 2 zeer goeie monteurs die dit hebben geplaatst en met handen en voeten zijn we ook over een aantal dingen hoe we dit wel of niet zouden doen is het ons wel gelukt om het zo te krijgen wat ik wilde.Ben zeer tevreden wat er geplaatst is en we gaan er nu van genieten
Gemma Moiset
Gemma Moiset
06:57 04 May 23
We are very happy with Ernst team. Firstly, Ernst came to our home for an assessment and he took a lot of time to explain the process and most importantly he was very flexible to accommodate with our schedules. Secondly, the communication was always excellent until the day of the delivery. Lastly, during installation his team did an excellent job, they were all very friendly and took some of our ideas into consideration. The end result (schuifpui, ground floor kozijnen en deur) is fantastic. Overall, great service, team and result. All up to our expectations. Thanks Qozijn Team!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Arwin Pirthising
Arwin Pirthising
12:28 23 Nov 22
I recommend this business for the placement of new window frames and windows. Professionals that did a great job removing and installing the new window frames. Also good after care (if needed).
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!