kunststof schuifpui bij Qozijn

Kunststof schuifpuien
van Schüco of Veka

Schüco of Veka kunststof Schuifpui

Qozijn kunststof schuifpuien: aangepast aan uw woning en uw smaak. Beeldt u zich eens in: uw huis baadt in het zonlicht, u geniet van een prachtig uitzicht op uw tuin en van de gratis warmte van de zon die overvloedig binnenstroomt.

Is het mooi weer? Dan haalt u in een handomdraai dat zalige buitengevoel binnen in uw woning. Hoe? Met een schuifpui van Qozijn. Van nieuwbouw tot renovaties, bij Qozijn vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen er ook nodig zijn. We lopen graag met u de voor- en nadelen van de verschillende schuifpuien na.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden
Naam(Vereist)

Kunststof hefschuifpui

De hefschuifpui is de bekendste schuifpui. Het is de zwaarste variant en heeft de meest luxe uitstraling. U heft met de handgreep de hefschuifpui omhoog en schuift deze eenvoudig (met één vinger) open of dicht. Deze loopt ook niet over kogellagers, waardoor deze niet ‘vierkant’ kunnen worden en er vuil tussen kan komen. Hierdoor blijft deze schuifpui altijd soepel lopen ten opzichte van een parallelschuifpui.

Zo breed als u wilt

U kiest uit een of twee delen die u naar links of naar rechts schuift. Bij de hefschuifpui kunt u de schuifdelen breder maken. Het schuifdeel kan tot wel 3,40 meter breed gemaakt worden. Met gemak past u deze schuifpui toe als achterpui over de gehele breedte van uw woning. Op uw slaapkamer naar het dakterras, op uw balkon of als winkelpui. Wát een licht! Een nieuwe kunststof schuifpui heeft vele voordelen; u betrekt uw tuin of terras direct bij uw kamer en er is geen draaicirkel van bewegende delen, zoals bij openslaande tuindeuren. Hierdoor kunt u de ruimte op uw terras en in de kamer optimaal benutten. De extra hoeveelheid licht die de kamer binnenvalt, zorgt voor een optisch veel grotere ruimte.

Meer weten
over Qozijn?

Wat kost het u per maand?

Een nieuwe kunststof schuifpui met de uitstraling van hout. Door de innovatieve ontwikkelingen in de kunststof kozijnenbranche is onze productieafdeling tegenwoordig in staat om zeer hoogwaardige en duurzame kunststofproducten te fabriceren. Het uiterlijk van een kunststof schuifpui is voor een leek al vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout. Maar wat zou het bij u gaan kosten en wat zou u per maand moeten betalen?

klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Vraag financieringsplan aan
kunststof ramen in alle RAL kleuren

Maak gebruik van onze
BTW actie

Onze keurmerken

Volg ons op Instagram