kunststof tuindeuren kopen

Kunststof tuindeuren
van Qozijn

Tuindeuren of stolpdeuren. Met openslaande tuindeuren, ook wel stolpdeuren genoemd, creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen draaien of naar buiten openslaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Kunststof tuindeuren naar uw wensen

Bij kunststof tuindeuren is het mogelijk om de twee deuren tegelijk te openen, maar ook om één deur dicht te laten. Deze volgdeur kan met een hendel geopend worden. Kunststof tuindeuren met houtnerf zijn bij uitstek geschikt voor klassieke woningen. Openslaande deuren, naar binnen draaiend of naar buiten open slaan, zijn te verkrijgen in vele kleuren, alles is mogelijk bij Qozijn.

Inbraakwerend en van hoge kwaliteit

Alle kunststof deuren van Qozijn zijn inbraakwerend en zijn extra dik (70mm) in plaats van standaard paneeldeuren van 45mm. Wij leveren GEEN deuren die opgevuld worden met piepschuim, maar hoogwaardige kwaliteitsdeuren van Schüco en Veka voorzien van het veiligheidskeurmerk SKG***. Dit houdt in een robuuste driepuntssluiting en anti kerntrekcilinders.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden
Naam(Vereist)

Krijg advies op maat
door onze specialisten

Tuindeuren maandelijks betalen

Topkwaliteit tuindeuren, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof tuindeur is een opfrisser voor uw huis. Wilt u weten wat bij u de prijs zal worden en wat dat per maand zou kosten? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Vraag financieringsplan aan
Kunststof tuindeuren

Maak gebruik van onze
BTW actie

Onze keurmerken

Volg ons op Instagram