stempel

Tuindeuren

Tuindeuren of stolpdeuren. Met openslaande tuindeuren, ook wel stolpdeuren genoemd, creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen draaien of naar buiten openslaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Bij kunststof tuindeuren is het mogelijk om de twee deuren tegelijk te openen, maar ook om één deur dicht te laten. Deze volgdeur kan met een hendel geopend worden. Kunststof tuindeuren met houtnerf zijn bij uitstek geschikt voor klassieke woningen. Openslaande deuren, naar binnen draaiend of naar buiten open slaan, zijn te verkrijgen in vele kleuren, alles is mogelijk bij Qozijn.

Google Beoordelingen
4.9
4.9
Onze openslaande deuren zitten erin! En hoe!Prachtig!De twee heren waren prima op tijd, erg vriendelijk, super vakkundig, snel en ook erg netjes! Ze ruimden tussendoor op en veegden alles aan en....ze maakten zelfs onze “al eeuwen vastlopende” tuindeur!Wat een service!Qozijn heeft sowieso alles perfect ingepland en geregeld en ons aanspreekpunt via de mail, WhatsApp en telefoon kwam ook nog kijken en nam een prachtige bos bloemen mee!We kunnen dit bedrijf (en de bedrijven waar Qozijn mee samenwerkt) van harte aanbevelen!
Lein L.
Lein L.
09:58 15 Jun 19
Na veel recours betreft kunsstof kozijnen ben ik bij Qozijn terrecht gekomen. Site is duidelijk overzichtelijk. Ze regelen alles, van een lening die sommigen misschien nodig hebben tot een container voor de deur voor de afval, niets laten ze aan toeval over. Deze week was het zover. Marcel en Udo waren ingezet voor het project. 2 gezellige mannen, en keiharde werkers. Alles ging in overleg, en alles werd nadien netjes opgeruimd. Ook de projectleider Gabriël kwam elke dag even kijken. Tot een bos bloemen en een nieuwe haring toe werd meegenomen ontzettend attent. De rolluiken komen morgen, ook hier ben ik vandaag overgebeld. Alles loopt in stakke lijnen, en als er wat bijzonders is zoals morgen, wordt dit ook eerlijk verteld. Maar alles komt goed. Van het slopen, tot alles weer super mooi maken. 100 punten Heren ontzettend bedankt. Gr fiona
Fiona Olde Heuvel
Fiona Olde Heuvel
18:52 13 Jun 19
Onze openslaande deuren zitten erin! En hoe!Prachtig!De twee heren waren prima op tijd, erg vriendelijk, super vakkundig, snel en ook erg netjes! Ze ruimden tussendoor op en veegden alles aan en....ze maakten zelfs onze “al eeuwen vastlopende” tuindeur!Wat een service!Qozijn heeft sowieso alles perfect ingepland en geregeld en ons aanspreekpunt via de mail, WhatsApp en telefoon kwam ook nog kijken en nam een prachtige bos bloemen mee!We kunnen dit bedrijf (en de bedrijven waar Qozijn mee samenwerkt) van harte aanbevelen!
Lein L.
Lein L.
11:52 11 Jun 19
Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn nog mooier dan verwacht! In drie dagen tijd zijn onze bovenverdieping en achterpui veranderd in een prachtige omlijsting van ons huis dankzij het vakwerk van Rick en zijn collega. Er waren wat aanloopproblemen voordat de kozijnen geplaatst konden worden maar dit is goed opgelost en wij zijn zeer tevreden. We bevelen qozijn zeker aan!
Kirsten den Heijer
Kirsten den Heijer
07:15 08 Jun 19
We hebben overal in ons huis kunststof kozijnen gekregen en het eindresultaat mag er zijn. In een woord prachtig! De mannen van AB Vakwerk waren zeer vriendelijk en bovenal zeer vakbekwaam. We hebben ze dan ook verwend met puddingbroodjes en voor alle vier een doos chocolaatjes. De koffie mochten ze zelf pakken. Volgend jaar wordt nog een groot kozijn in de bijkeuken geplaatst, maar daar zitten we geen seconde over in. Qozijn krijgt van ons een dikke pluim. Familie vd BijLeeuwarden
Berto van der Bij
Berto van der Bij
17:29 20 May 19
Wij waren aan het twijfelen tussen schilderen of vervangen door onderhoudsvrije kozijnen. Gereageerd op een folder wat in ons brievenbus was gedaan en een vrijblijvende offerte gevraagd. Jeffrey van Qozijn is bij ons geweest en aan de hand van onze wensen en budget een prijsopgave gedaan. Één kleine correctie moest op de prijs worden gedaan, omdat onze jaloezieën terug opgehangen moesten worden, waardoor de raam iets korter gemaakt moest worden. Hiermee zijn wij akkoord gegaan en hebben de opdracht door laten gaan. Het materiaal werd op tijd geleverd zoals afgesproken was. De afgesproken bouwtijd zou 4 dagen worden. Dit is iets uitgelopen omdat de afwerkingsmateriaal voor binnen in de woonkamer en voordeur niet voldoende was. Dit vonden wij niet erg want aan de buitenkant was alles gedaan en het zag perfect uit! De opdrachtgever maakte er werk van dat het binnen 1 week afgerond zou worden en is zijn belofte ook nagekomen. De 2 Engelse werkmannen die de opdracht moesten uitvoeren, waren heel beleefd en netjes. Ze waren vroeg op tijd iedere dag en werkten hard door. We hadden nagenoeg geen overlast aan rommel in het huis. Tussendoor werd ook kontakt met ons opgenomen of het naar wens verliep. De opdrachtgever is zelfs ook tussendoor gekomen om te zien hoe alles verliep. Met de afwerking binnen zijn we ook heel erg tevreden! Ook de voordeur werd gepoetst en mijn vrouw kreeg een bosbloemen bij. Ons huis heeft een andere uitstraling gekregen en daar zijn we ook heel blij mee. Wij kunnen deze firma van harte aanbevelen.
R. Martinez
R. Martinez
19:22 19 May 19
Fam. van den Dolder.Afgelopen week zijn er in ons hele huis kunststofkozijnen geplaatst. Ook boven de schuur kunststofboeidelen. Alles is er super netjes ingezet. Het ging allemaal sneller dan gepland, dat was heel erg fijn. Elke keer werd er aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Rik en Daniël hebben bij het plaatsen echt vakwerk geleverd. Onze complimenten hiervoor. Gabriël kwam ook nog kijken met een hele mooie bos bloemen. Dank u wel. Qozijn raden wij dan ook absoluut aan voor het plaatsen van kunststofkozijnen.
Carla Dolder
Carla Dolder
11:56 06 May 19
Wij hebben een nieuwe schuifpui en voordeur en zijraam laten plaatsen door Qozijn,Prima ervaring gehad met de afwikkeling en plaatsing van alles.Alles is mooi afgewerkt , en een prima kwaliteit.Ook is de nazorg prima geregeld.Goeie service, een aanrader .
Rob Mulder
Rob Mulder
07:25 03 May 19
19 April 2019 hebben we kunststof kozijnen met HR++ glas laten plaatsen door Qozijn.De kozijnen werden met perfectie gezet door de jongens,alles werd na elke dag netjes op geruimd,een geweldige ervaring met de monteurs Rik en Daniél.Ook Ernst heeft ons van het begin tot het eind geweldig geholpen,op de laatste dag kregen we een prachtige bos met bloemen,dankjewel hiervoor.Qozijn raden we dan ook zeer zeker aan voor iedereen.
G Sieders
G Sieders
14:26 02 May 19
Wij hebben net de kozijnen door Qozijn laten plaatsen. Zo netjes en strak geplaatst en afgewerkt. We zijn er super blij mee en we kregen ook nog een onwijze mooie bos bloemen terwijl we hun eigenlijk moeten bedanken zo blij zijn we er mee.Ik zal Qozijn overal aanbevelen
Klaas De Vries
Klaas De Vries
15:28 01 May 19
Een hele periode rond gekeken voor nieuwe kozijnen. In contact gekomen met qozijn. Gelijk een afspraak gemaakt. Binnen 3 maanden tijd zijn de kozijnen geplaatst. Ben meer dan blij met het resultaat. Qozijn is zeker een aanrader. Vriendelijke mensen en alles is zo geregeld. Ben super blij met mijn nieuwe kozijnen.. Ziet er echt fantastisch uit.. heb nu de 2 bovenste verdiepingen gedaan, en het is echt geweldig. Onderste etage ga ik ook nog laten doen. En zeker ook weer door qozijn. Echt een aanrader.. bekijk de fotos maar Bedankt jongens ;). (Ben super blij ermee)??30/01/2019. Lelystad.
GS Sheppard
GS Sheppard
03:00 01 May 19
Geen ervaring met dit bedrijf qua levering, montage en kwaliteit. Wel is het irritant dat er steeds ongewenste papieren reclame in mijn brievenbus zit. Blijkbaar heeft iemand in mijn buurt Qozijn ingehuurd. Dat zal mij een worst zijn ÉN ik heb een nee-nee sticker. Zou fijn zijn als Qozijn die sticker in acht neemt.
Ernstjan Penninkhof
Ernstjan Penninkhof
16:09 26 Apr 19
Afgelopen najaar heeft Qozijn bij ons kozijnen geplaatst. Na een kleine hick up is de rest begin van het jaar afgemaakt. Het resultaat is prachtig geworden en het contact met zowel montage teams als Qozijn zelf verliep erg prettig. Zeker aan te bevelen!
Gert-Jan de Lang
Gert-Jan de Lang
14:09 25 Mar 19
We zijn heel tevreden met de kozijnen van Qozijn. De kozijnen zijn geplaatst door hele vakkundige mensen. Het resultaat is fantastisch. De kozijnen zijn ook snel geleverd! Dus zeer aan te bevelen!
Irma
Irma
11:21 19 Mar 19
Wij zijn erg tevreden over Qozijn. De informatie vooraf was uitgebreid en duidelijk. De plaatsing van de kozijnen ging sneller dan geplanned. De monteurs hebben prima werk geleverd. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. We vonden het ook fijn dat er na de plaatsing iemand van Qozijn langskwam om nacontrole te doen en te informeren of wij tevreden waren. Wij bevelen Qozijn van harte aan.
Daniel van Dijk
Daniel van Dijk
15:29 14 Mar 19
Na contact via whatsapp en een vervolg gesprek , ons hele huis aan laten pakken door Qozijn.Al waren er soms wat miscommunicaties dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen en er is zeer goed werk geleverd. Onze dank gaat naast de medewerkers van Qozijn ook uit naar Arnold, Rick, Ewout en hun andere collega's. Al met al zou ik Qozijn zeker aanraden.
Eline Dreierink
Eline Dreierink
14:48 24 Jan 19
Qozijn informeert je van te voren uitgebreid en deskundig en handelt daarna alles zeer correct af. Contact via whatsapp zorgt voor een prima en snel contact bij vragen. Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd maar dan heb je ook een perfect product. Vlak voor Kerst zijn onze nieuwe voordeur en ramen in de voorgevel geplaatst; het zit er strak in en ziet er top uit! Een uitstekende service; dit bedrijf is een aanrader.
Margriet Kielman
Margriet Kielman
21:56 10 Jan 19

Vraag een gratis offerte aan

Wat kost het u per maand?

Topkwaliteit tuindeuren, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof tuindeur is een opfrisser voor uw huis. Wilt u meer weten? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Maak nu een afspraak

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenDakkapellenbetaalplan

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

Inspiratie nodig

Bekijk ons portfolio

keurmerk veilig wonen

Keurmerken

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More