financieringsplan qozijn - kunststof kozijnenUw kozijnen financieren?

Er zijn nu mogelijkheden om uw kozijnen via Qozijn financieringsplan te financieren omdat u het geld even anders wil besteden, het op dit moment niet uit komt, u het geld achter de hand wil houden voor onvoorziene zaken, dan is Qozijn financieringsplan nu de BESTE oplossing, want uw kozijnen zijn er wel aan toe of u kunt het onderhoud niet meer zelf. Qozijn financieringsplan zorgt er voor dat uw wensen met betrekking tot de kunststof kozijnen toch verwezenlijkt kunnen worden. Uw droom is dichterbij dan u denkt via Qozijn!

Ongewenste reclame door de brievenbus bij een `nee/nee' sticker.edit: ik zie dat ik niet de enige ben bij wie dit bedrijf dat doet. Gaan jullie het inderdaad even lekker uitzoeken.
Melanie Egas
Melanie Egas
12:24 21 Jan 21
Deze partij heeft totale lak aan een nee/nee sticker op je brievenbus. Meerdere malen contact gezocht en gevraagd hun reclame niet meer bij ons in de brievenbus te stoppen. Zij geven dan aan dat zij het aan hun medewerkers door zullen geven net zoals ze een paar reviews terug hebben gereageerd. Ondanks alles blijven ze de reclame bij je door de brievenbus gooien. Erg vervelend.
Josina Pragt
Josina Pragt
11:44 13 Jan 21
slecht bedrijf, gooien gewoon troep in je brievenbus terwijl je een duidelijke NEE NEE sticker hebt.
Amber Spiering
Amber Spiering
12:43 11 Jan 21
Super product en nette afwerking!Goede werkarbeiders die alles netjes hebben achter gelaten.Er had een betere communicatie moeten zijn wat betreft naar de klant.Niet op de hoogte gehouden wat betreft datums en tijden van leveringen werkzaamheden en aankomsttijden voor het starten van de werkzaamheden.Tijdens het opmaken van offerte was er sprake van het huren van een werklift/kraan, deze is er niet gekomen.Werkarbeiders hebben het grote zware glas omhoog moeten tillen naar 3 hoog met 6 man. Dit vonden wij onverantwoord en gevaarlijk.
Patrick De Swijger
Patrick De Swijger
10:55 11 Jan 21
Ondanks NEE sticker op de brievenbus, toch elke keer weer een folder door de bus.Voor bedrijven met zo weinig oog voor detail trek ik mijn twijfels.
J Tieleman
J Tieleman
09:42 09 Jan 21
Cees van Deijl
Cees van Deijl
08:00 24 Dec 20
Duurde iets langer dan afgesproken, maar hebben ze netjes van te voren laten weten. Heel blij met het resultaat, werknemers zijn vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Eda Eda
Eda Eda
12:02 17 Dec 20
Wij zijn zeer tevreden over qozijn. Gesprek bij ons thuis was duidelijk. Open communicatie.Daar waar nodig was er telefonisch contact.Alles werd verder goed opgepakt..De monteurs die bij ons de kozijnen hebben geplaats, alleen maar + punten. Er werd netjes en correct gewerkt.Kortom wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Genieten nu volop van alle moois.Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
Lachen bekje
Lachen bekje
10:46 13 Dec 20
Betrouwbaar bedrijf. Hardwerkende installateurs en perfectionistische afwerking. Houden zich aan de afspraken. Mooie kozijnen en deuren.
Sylvia de Vries
Sylvia de Vries
16:36 03 Dec 20
Erg tevreden over het contact, service en plaatsing van de kozijnen door Qozijn. Eij hebben alle kozijnen in ons huis vervangen door kunstof. Eerst al een prettig verkoopgesprek gehad met Ernst. Daarna goed contact met de afdeling planning. Wachttijd viel ook reuze mee (corona tijd meegerekend). En als klap op de vuurpijl kregen we een heel vakkundige voorman die alles kwam plaatsen. Er werd goed meegedacht. Ze waren super vriendelijk en elke dag werd alles weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. We zijn nu voorzien en hoeven geen nieuwe kozijnen meer maar anders zouden we ze zo weer via Qozijn bestellen! Een aanrader!
Tessa Van Hattem
Tessa Van Hattem
15:03 02 Dec 20
Afgelopen vrijdag is er een prachtige schuifpui en raam geplaatst.Geweldige werklieden die dit hebben geplaatst, een lust voor het oog om dit helemaalTe zien hoe ze werken. Er werd echt aan één stuk door gewerkt. Ook opvallend in dit geheel is deNauwkeurigheid en nazorg waar mee gewerkt wordt, goed telefonisch bereikbaar , wat ookHeel belangrijk is.Echt een aanrader, hier spreekt een héél tevreden klant!
johanna Tientjes
johanna Tientjes
18:00 23 Nov 20
Wij zijn super blij met onze kozijnen. Wij zullen Qozijn zeker bij iedereen aanraden
Karel Geurtsen
Karel Geurtsen
13:13 21 Nov 20
Wat een irritant bedrijf. Een "nee-nee" sticker op je deur en een huurhuis en nog gooien ze maandelijks reclame in de brievenbus. Heb al 4 keer gebeld naar ze maar dat lijken ze niet te snappen. Alleen hierom al zal ik dus nooit wat van Qozijn kopen.
Wesley Van Helden
Wesley Van Helden
11:40 21 Nov 20
Monique Van Pamelen
Monique Van Pamelen
16:20 20 Nov 20
Kozijnen en openslaande deuren laten plaatsen door Qozijn.Alles is naar tevredenheid verlopen, de werkmannen hebben kennis van zaken en zijn zéér nauwkeurig tijdens het plaatsen en alles in overleg met ons.Alles keurig netjes achtergelaten!Ook het contact met het kantoor verliep prima en we konden àltijd terecht met vragen.Hier kom ik zéker terug voor de overige kozijnen!
nora stoetman
nora stoetman
12:29 11 Nov 20
Heel goede kwaliteit kozijnen, vakkundig gemonteerd. Ruime keus in materialen en uitvoeringen. Ik heb al diverse complimenten gekregen, ik ben er heel blij mee.
Ina Dijk
Ina Dijk
18:22 10 Nov 20
Super tevreden met renovatie dakkapellen. Alles nagekomen wat besproken was met sympathieke vertegenwoordiger Jeffrey. En wij willen Matthieu, Vladimir en Sergio via deze weg nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet en prachtig eindresultaat !Marcel, Monique en Sander van den Berg te Krimpen aan den IJssel
Marcel Van Den Berg
Marcel Van Den Berg
20:49 09 Nov 20
Goed ervarenAlles is netjes afgewerkt.Alles is netjes weer opgeruimd.Alle afval word afgevoerd, dus geen omkijken meer naar.Goede serviceAls je beld of mailt krijg snel antwoord.Ik geef alleen 4 sterren omdat het best duur is.Ik ben zeer tevreden.Nu nog hopen dat ik die 20 jaar garantie niet nodig ben. 😅
eagle daan
eagle daan
07:10 07 Nov 20
John Hepsakker
John Hepsakker
14:55 06 Nov 20
Gisteren kunstof kozijnen laten plaatsen door Qozijn. Er kwamen 3 monteurs en zij hebben keurig werk geleverd.Alles werd netjes afgewerkt en naderhand werd er nog even gestofzuigd en buiten geveegd.Heren bedankt voor het plaatsen.Alleen is er vergeten 1 hor te leveren, maar er is mij toegezegd dat deze binnen anderhalve week wordt nageleverd.
Johnny Hannink
Johnny Hannink
12:02 06 Nov 20
Heb via qozijn kunststof kozijnen laten plaatsen. Resultaat is erg mooi.wij zijn erg blij met de kozijnen. Vriendelijke onderaannemers duidelijk en snel.Bedankt qozijn
Ikke -
Ikke -
11:16 06 Nov 20
Helaas geen enkel respect voor nee / nee stickers, inmiddels ben ik al een half jaar bezig om te zorgen dat wij geen post meer krijgen van deze firma. Meerdere malen gebeld en iedere keer met excuses en dat ze het nu echt op zouden lossen. Vervolgens ligt een maand later weer gewoon post op de mat.
PA F
PA F
19:16 04 Nov 20
Vandaag zijn de kozijnen geplaatst door Qozijn. Super aardige monteur Mateo en zijn compagnon netjes gewerkt. Nog wat kleine dingetjes worden later opgelost! Wij zijn er erg blij mee!!
Angelique Ter Smitten
Angelique Ter Smitten
18:20 02 Nov 20
Helaas zijn wij minder blij... 2 maanden bezig geweest met Qozijn, vanaf de datum van plaatsing. De 2 geleverde kozijnen waren beschadigd (1 was beschadigd omdat deze bij levering plat op straat gevallen was en de rest waarschijnlijk omdat t glas, wat door een ander bedrijf geleverd werd, er los tegenaan is gezet). En 1 kozijn (die gevallen was) was +/- 8 cm te groot, waardoor we 1,5 week met een houten plaat in dat raamgat hebben gezeten. Afgelopen week, zouden ze t kozijn wat er als eerste in is gezet, komen repareren, maar naar telefoontje bleek dat ze t geheel toch maar helemaal kwamen vervangen. Wel beter, maar als ik dat geweten had, had ik dat stuk muur nog even niet geschilderd...Voor de rest toch nog 3 sterren omdat ze echt hun best hebben gedaan dit netjes en zo snel ze konden, op te lossen incl. excusses en een bloemetje. En de mannen die t komen zetten goed werk leveren. En mooie kozijnen.
Judith breaky
Judith breaky
16:13 30 Oct 20
Schuifpui en keukenkraan van kunststof geplaatst door de monteurs van Qozijn. Prima vakmensen en alles netjes geplaatst. Alles keurig en schoon opgeleverd. Niets meer dan lof. Top bedrijf.
Moré Gallert
Moré Gallert
16:02 21 Oct 20
Naar volle tevredenheid is bij mij een pui geplaatst door werkelijk zeer goede vaklui. Voor Qozijn gekozen vanwege de snellere plaatsing en prijs. Toen er wat vragen waren werden die onmiddellijk tot grote tevredenheid beantwoord en afgehandeld. Van harte aan te bevelen dus!
Paulus Gabriel
Paulus Gabriel
15:17 21 Oct 20
Na een prettig gesprek met Ernst, zijn vorige week nieuwe kozijnen geplaatst. Eén en al lof voor de mederwerkers, met name Zoran en de anderen. Uiterst vriendelijke en vakbekwamen medewerkers. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Top kozijnen! Een ieder aan te bevelen.
Jacob Jan Sleeboom
Jacob Jan Sleeboom
08:15 21 Oct 20
Wat een naar bedrijf, geen enkel respect voor NEE NEE stickers maar om de paar weken een ongewenste folder in de bus waarin ze steeds dezelfde troep proberen aan te smeren
Armand V
Armand V
16:16 20 Oct 20
hermie b
hermie b
12:12 15 Oct 20
Van begin tot eind zijn wij super tevreden over het contact , prachtig materiaal en prima werkwijze van Qozijn!Jeffrey de vertegenwoordiger kwam bij ons thuis met voorbeelden/ stalen en gaf ons goede voorlichting.Toen de medewerkers de kozijnen en deur kwamen plaatsen hebben ze hard en.prima gewerkt , keurig schoon opgeleverd , nagepoetst en gestofzuigd!Wij zijn zeer te spreken over de firma en alle medewerkers!Wat een prachtige kozijnen en deur hebben we en ook het HR ++ is zeer prettig!De prijs is in prima verhouding, echt waar voor ons geld!Wij vinden Qozijn een echte aanrader !Iedereen van Qozijn reuze bedankt!Peter en Gerie van KlinkHoofddorp
Gerie Van Klink
Gerie Van Klink
07:27 09 Oct 20
Naar een goed gesprek met de verkoper Jeffrey hebben wij de kozijnen laten plaatsen door Qozijn.Alles wat in het gesprek gezegd en benoemd is word ook na gekomen en hij heeft geen woord te veel gezegd. Alles was netjes ingemeten zodat alles ook perfect past. Met de monteurs was ook zeer goed te overleggen hoe en wat en werd volledig mee gedacht en alles werd na tevredenheid gemonteerd.1 raam was kapot geleverd en deze word nog vervangen en er worden nog een paar puntjes op de i gezet en dan is het af.Afspraak is inderdaad afspraak dus mocht iemand nog overtuigd willen worden ik zou zeggen DOEN !!!
Marcel Bosch
Marcel Bosch
10:06 08 Oct 20
Vorige week zijn de monteurs van Qozijn bij mijn huis bezig geweest.Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik en dik tevreden bent, wat een vaklui en wat een verschil met wat het was.Zeker aan te raden, foto's spreken voor zich.
Ronald Vat
Ronald Vat
13:13 06 Oct 20
Wat een prettige firma, adviseur zeer goed advies zeker m.b.t. mogelijkheden ruiten en /of screens. Van de aantal bedrijven welke geweest zijn was hij de eerste welke wees op 71% glas i.p.v. screens, nalezen leerde mij dat glas voor mij een beter resultaat gaf dan dure screens. Communicatie geweldig. Uiteindelijke plaatsing en afwerking door top monteurs !!! Nette werkers, verstand van zaken en in overleg veel mogelijk. Al met al een top bedrijf, top ervaring en zeker een aanrader als je een mooi product wil hebben.
alex kohler
alex kohler
06:34 05 Oct 20
Kozijnen bij Qozijn besteld, en in middels geplaatst, tot op de 0,5 cm nauwkeurig goed en netjes erin gezet en binnen de dagen die er voor gepland waren . Goede nazorg en echt fantastisch met de mannen gewerkt. Een echte aan raadde,
Gertjan Bakker
Gertjan Bakker
12:01 24 Sep 20
Begin september een complete woning renovatie gehad met de mannen van qozijn.Ik kan niet anders zeggen dat we tot nu toe super tevreden zijn.De werklui zijn ook toppers,erg vriendelijk en werken netjes. Zorg voor koffie en croissantjes en het komt allemaal voor de bakker 😂👍Mvg
Raymond Van Gils
Raymond Van Gils
09:52 24 Sep 20
Ze hebben het echt super gedaan en dat in 3 dagen tijd.
Carla Witt
Carla Witt
09:14 21 Sep 20
Gisteren zijn ze bij ons thuis geweest voor het plaatsen van een schuifpui. Ze waren er rond 8:30. Nadat ze ons hadden uitgelegd wat ze gingen doen zijn ze goed aan de slag gegaan.Rond 17:30 zijn ze vertrokken nadat ze alles hadden opgeruimd en schoongemaakt....keurig☺ . We zijn super trots en super blij. Top gedaan💪🏽👍🏼
Paulien Voorbij
Paulien Voorbij
14:09 08 Sep 20
Wij hadden engelse monteurs, erg vriendelijk en werken keihard helaas niet altijd even netjes.( Overmatig afkit gebruik hele klonten) Heel veel gedonder met de voordeur en om passend te maken hebben ze iets gedaan waar wij niet echt blij mee waren zonder overleg.( Terug draaien kan dan niet meer hè) Alles word wel netjes opgeruimd. 2 dagen zijn ze bezig geweest en na elke werkdag werd er gebeld door qozijn hoe de dag verlopen was. Na de oplevering kwamen ze nog een brievenbus na leveren en kregen we een grote bos bloemen!!! Er waren 2 vensterbanken gestolen deze zullen ze nog na leveren en dan nog afwerken. Ook de voordeur komen ze nog beter afstellen en dan hangen ze ook de brievenbus nog op......het wachten is hier op...hopelijk dat dit snel gebeurt. Het materiaal is prachtig!!!!
Claudia Dijkstra
Claudia Dijkstra
09:09 03 Sep 20
Voor tweede maal ongeadresseerde reclame in de bus.Update: van 1 naar 3 sterren n.a.v. snelle en nette respons.Update: wederom een folder in de bus... het houdt niet op... niet vanzelf. Terug naar 1 ster.
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
11:33 01 Sep 20
Helemaal tevreden. Door drukte zat er wel wat tijd tussen de offerte en het plaatsen. Maar het plaatsen zelf was in 1 dag klaar (3 ramen en 1 deur). Het is netjes gedaan en in goed overleg over de details.
Barbara
Barbara
09:48 26 Aug 20
Afgelopen zaterdag zijn er kunststof kozijnen geplaatst in slaapkamer en badkamer. Erg aardige heren die topwerk afgeleverd hebbenEr is erg netjes gewerkt, alles werd opgeruimd en de kozijnen zijn erg mooi.
Yvonne Gilijamse - van Rooijen
Yvonne Gilijamse - van Rooijen
17:00 17 Aug 20
Een mooie grote schuifpui laten plaatsen, strak, netjes, kwaliteit tov de prijs super. Bedankt Qozijn van Vincent uit Rotterdam
Vincent Langeveld
Vincent Langeveld
13:09 30 Jul 20
in 1 woord: geweldig!Een compliment aan Qozijn, de monteurs en iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Super!
Johan De Bruin
Johan De Bruin
13:45 24 Jul 20
Afgelopen week heeft Qozijn kunststof schuifpui bij ons geplaatst. Het is perfect gegaan, het was zelfs mogelijk om de afspraak op zaterdag te maken voor de montage. Dit was voor ons cruciaal om andere werkzaamheden met de andere aannemers te realiseren. Montage team werkte heel hard en secuur. Ze hebben met ze drieën 5 m brede schuifpui over het balkon moeten tillen. Ze hebben het netjes afgewerkt, kozijnen ook schoongemaakt. Het resultaat is verbluffend. Iedereen die langs ons balkon loopt stopt om de schuifpui te bewonderen. Wij zijn de nieuwe bewoners geworden onder de naam " die mensen met de mooie schuifpui". De schuifpui van Qozijn is een aanrader!!!
Bogna Kula
Bogna Kula
12:23 23 Jul 20
Klaas Visser
Klaas Visser
19:34 20 Jul 20
Lang getwijfeld of we nieuwe kozijnen zullen nemen en nu met de actie van Qozijn hebben we toch besloten om hun uit te nodigen en een heel goed adviesgesprek gehad. Op basis van dat gesprek hebben we besloten om verder te gaan met Qozijn. En daar hebben we zeker geen spijt van want het is prachtig geworden. De kwaliteit, de service en de prijs zijn we meer dan tevreden over. John en Manon Klaassen
John Klaassen
John Klaassen
21:11 17 Jul 20
Ik ben zeer tevreden over Qozijn Kunststof Kozijnen. Duidelijke afspraken, prima service en uiteraard zeer tevreden met het resultaat!
Brenda Westers
Brenda Westers
19:20 14 Jul 20
N Ribbers
N Ribbers
09:05 09 Jul 20
Erg tevreden over de snelheid van levering en plaatsing. Qozijn kan ik aanmerken als een zeer betrouwbaar bedrijf. Wat ze zeggen, komen ze tot op de komma na. De kunststof kozijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. Prijs kwaliteit in een juiste verhouding. En ik wil een lans breken voor de heren van de montage. Uitermate vriendelijke en vakkundige heren, die snel als heel precies werkten. Echte vakmannen. De afwerking is perfect. Geen millimeter uit het lood. En toen ze klaar waren hebben ze alles keurig opgeruimd achtergelaten. Ik ben blij verrast met dit bedrijf. Dikke, dikke pluim.
Sander Yspeert
Sander Yspeert
21:06 24 Jun 20
Nieuwe kozijnen in de slaapkamer voor en achter. Spullen netjes afgedekt tegen het stof. Snel gewerkt. Precisiewerk om onder het rolluik door het oude kozijn eruit te halen en het nieuwe erin. Na afloop werd alles waar de mensen aan het werk geweest waren perfect gereinigd met een stevige bouwstofzuiger.Vriendelijk monteursIk ben zeer tevreden met het resultaat.
Marjan Peters
Marjan Peters
18:10 23 Jun 20
Wij zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Door de corona-crisis moesten we de plaatsing 3 maanden uitstellen, maar Qozijn was daar zeer flexibel in. We zagen best ook wel op tegen het plaatsen zelf, maar dat ging heel relaxed. We hoefden veel minder te verplaatsen dan gedacht. Het plaatsingsteam: heel prettige mensen, ze dachten goed met ons mee, en ze hebben vakwerk geleverd, het ziet er prachtig uit. Als bonus hebben ze ook nog de nieuwe brievenbus opgehangen.
Dries Knottnerus
Dries Knottnerus
11:23 20 Jun 20
Half jaar geleden kozijnen laten plaatsen. Zeer tevreden mee! Goede uitleg, goede service en zeer vriendelijk.Net onze gevel laten reinigen en hierdoor wat beschadigingen opgelopen aan de kozijnen, ramen en sloten. Met een belletje snel een afspraak kunnen maken. We zijn weer heel goed en kundig geholpen.Dank jullie wel voor de super goede service!
Iwona Kesling
Iwona Kesling
10:44 17 Jun 20
Heel goede ervaring met Qozijn, voor en achtergevel inc. voordeur en openslaande deuren door hen voorzien van kunststof kozijnen. Uitstekende materiaal kwaliteit, en goede vakkundige monteurs! Niet onbelangrijk is dat ze heel goed bereikbaar zijn, ook telefonisch. Ze houden zich netjes aan de afspraken en ook de vergunning is door hen verzorgd. Niets dan lof voor deze firma!
Henk
Henk
13:01 16 Jun 20
Ondanks een NEE-NEE sticker, toch steeds een flyer in de bus. Geen reactie op de mail Met het verzoek om hiermee te stoppen.
Magnevi - official
Magnevi - official
11:01 15 Jun 20
Vandaag een prachtige achterpui geplaatst door Qozijn. Het overtreft al onze verwachtingen. Eerst een prettig gesprek met Ernst, daarna professioneel opgemeten en vandaag dus perfect gemonteerd door AD Montage.
Marja Zeeman
Marja Zeeman
16:44 10 Jun 20
Kwamen vroeg zoals afgesproken en zijn vakkundig en vriendelijk zeer snel te werk gegaan . Hebben alles schoon opgeleverd en zijn sneller klaar dan we gedacht hadden.
Andy Lammerts van Bueren
Andy Lammerts van Bueren
18:19 08 Jun 20
Snelle levering, keurige monteurs die goed werk hebben afgeleverd.Opgeruimd en netjes alles achter gelaten.Afwerking, binnen en buiten netjes.Top!!
Luc rock van den berg
Luc rock van den berg
06:08 05 Jun 20
Sjiki Van den Bergh
Sjiki Van den Bergh
14:09 22 May 20
Nieuwe ramen en kozijnen - eigenlijk nog een laatste grote stap in het opknappen/verbouwen van ons huis uit 1959. Na jaren van zelf slopen en opbouwen, had ik er zelf echt geen zin meer in. Echter de kozijnen en ramen vielen haast letterlijk al naar beneden. Een bericht van de firma Qozijn bracht mijn vrouw op een idee. En van idee tot plaatsing, nou meer dan 4 maanden heeft dat niet geduurd. Het eindresultaat daar zijn we zeer tevreden over. Op de foto is een deel van de buren zichtbaar en eigenlijk geen direct aanwijsbaar verschil. Dat was ook een wens die we met Ernst van Qozijn tijdens het advies gesprek hebben besproken, het karakter/uiterlijk van het huis wilden we behouden.Hij stelde voor om alle 7 ramen (6 boven, 1 woonkamer) te vervangen door zogenaamde verhuisramen. En ook de kleur van kozijn en ramen heeft hij voor ons goed bekeken en geadviseerd. Toen alles ook nog op mijn verjaardag geleverd werd, was het namelijk helemaal feest. Twee dagen na mijn verjaardag de montage en klaar, nog een dag sneller dan van te voren gedacht. Van binnen allemaal nieuwe vensterbanken en horren in de ramen. De mannen hebben zelf alles netjes opgeruimd, mijn vrouw en ik konden direct genieten van het prachtige resultaat. Het programma "Help mijn man is klusser" hoefde ze deze keer niet mee te dreigen :-).Ons advies - denk je na over vervanging van ramen en kozijnen - neem is contact op met Qozijn en ga een gesprek aan.
Peter van der Donk
Peter van der Donk
11:20 22 May 20
Op 11 mei j.l zijn de vakmannen bij ons begonnen om de houten kozijnen te vervangen voor kunstof kozijnen. Het eindresultaat is nog beter dan ik verwachtte. Het lijkt wel of wij een ander huis hebben.Alles is keurig afgewerkt zowel binnen als buiten. Zelfs voor onze bestaande plisse hordeur is een ombouw gemaakt zodat wij deze opnieuw konden gebruiken. Al met al zeer tevreden over zowel het gesprek over de aankoop van de kozijnen als het plaatsen ervan.Als iemand in mijn directe omgeving kunstif kozijnen wilt laten plaatsen dan zou ik Qozijn zeker aanraden.Nogmaals bedankt!
S M
S M
13:47 19 May 20
Hartstikke tevreden over dit bedrijf! De service, kosten en kwaliteit zijn echt een dikke 5 sterren waard. Zal het iedereen aanraden.
Tristan
Tristan
13:31 19 May 20
Erg tevreden. Dit bedrijf doet echt wat het vooraf beloofd heeft. Ze werken met goed materiaal en deskundige mensen die weten wat ze doen. Snelle oplevering en goede afwerking binnen. Ze hebben mijn oude huis weer een moderne uitstraling gegeven. Chapeau!!!
Vicky van Egmond
Vicky van Egmond
12:44 08 May 20
Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn nog mooier dan verwacht! In drie dagen tijd zijn onze bovenverdieping en achterpui veranderd in een prachtige omlijsting van ons huis dankzij het vakwerk van Rick en zijn collega. Er waren wat aanloopproblemen voordat de kozijnen geplaatst konden worden maar dit is goed opgelost en wij zijn zeer tevreden. We bevelen qozijn zeker aan!
Kirsten den Heijer
Kirsten den Heijer
08:43 05 May 20
Super mooi en goede vakmensen
Claudia Hilster
Claudia Hilster
18:15 04 May 20
Goede vrijdag 10 april 2020, zeker een GOEDE vrijdag😃Twee kozijnen geplaatst door Qozijn. Wat een service, netheid en vakbekwaamheid!! Vriendelijke monteurs, topservice via Ernst👍Kreeg nog mooi boeket op de koop toe💐Zeker een aanrader, mijn zus gaat zeker contact met jullie opnemen!! Qozijn, bedankt!!!!
Mileen Claassen
Mileen Claassen
14:35 11 Apr 20
Ik ben erg blij met het resultaat. De kozijnen zijn binnen 3 dagen gezet.Snelle reactie 👍Dank jullie wel😊
Ewa Gniadek
Ewa Gniadek
11:09 04 Apr 20
Zeer tevreden over Qozijn goede communicatie en top monteurs. Wij raden Qozijn aan iedereen aan.
jordy reedijk
jordy reedijk
09:00 26 Mar 20
Zeer tevreden over Qozijn. Ze namen gelijk contact op.Toen Jeffrey er was nam hij ruim de tijd voor ons om alles uit te leggen.Niet zo'n vluchtige verkoper die meestal binnen 15 minuten weer buiten is.Dit wekte voor ons veel vertrouwen en hebben we het gelijk maar besteld.Ook voor de werkzaamheden werden wij telkens netjes op de hoogte gesteld door de binnendienst.afgelopen week hebben Marcel en Roberto een aantal raamkozijnen + voordeur vervangen dit hebben ze allemaal strak en professioneel afgewerkt. Als ze ergens tegen aan liepen lieten ze dit gelijk weten.Wij zijn zeer tevreden.Mvg,Arjan
Arjan Juffer
Arjan Juffer
07:59 26 Mar 20
In december nieuwe kozijnen laten plaatsen. Spannend. Het resultaat mag er zijn. Erg blij mee en zeer tevreden over de 2 Engels sprekende vakmensen. Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Complimenten en de energierekening spreekt al voor zich. Mijn irritaties over het te laat leveren van een container en weghalen glasbok, weliswaar ter verantwoording van een ander bedrijf, meer dan waard geweest.
Anita Fens
Anita Fens
13:53 24 Mar 20
Onlangs zijn door Qozijn op de bovenverdieping (voor en achter) kunstofkozijnen geplaatst. De kozijnen van top kwaliteit zijn op een deskundige wijze met een nette afwerking geplaatst. Hoge waardering van onze kant door deze vaklieden. Ook opkomende vragen (telefonisch en emailcontact) in de periode voorafgaande tussen bestelling en plaatsing werden door Qozijn snel en correct beantwoorde. Hulde aan dit bedrijf.
Harry Vos
Harry Vos
10:20 15 Mar 20
De monteurs hebben hun uiterste best gedaan om alles erin te krijgen en dat is gelukt! Wij zijn blij met het eindresultaat en voor de laatste dingetjes die nog moeten (nieuw glas vanwege een klein scheurtje en een glas lat die net niet goed zat) worden we goed op de hoogte gehouden. na afloop worden we nog verwend met een mooi boeket ook.
Maaike Van Toledo
Maaike Van Toledo
13:45 09 Mar 20
Zeer snelle plaatsing van de kozijnen. De oude kozijnen waren al 30 jaar oud en op een manier bevestigd die niet van deze tijd was. Jongens hebben zijn hier heel professioneel mee om gegaan en het netjes verwijderd. Zowel de voorkant als de achterkant laten vervangen door Qozijn. Marcel en Roberto hebben laten zien dat het vaklui zijn. Ze denken mee in oplossingen en dat wordt zeer gewaardeerd. En het is zo alles wat eruit gaat zit er ook dezelfde dag weer als nieuw in.
Gylia Brouwer
Gylia Brouwer
08:26 09 Mar 20
Wij zijn super tevreden over de manier van alles afhandelen en begeleiden met adviezen van zowel Qozijn als AD montageserviceDe monteurs Marcel en Roberto hebben er alles aan gedaan om het originele binnenwerk van ons oude huis te behouden met veel geduld hard werken en groot succes is dit gelukt en zijn wij super tevreden met de prachtige nieuwe kozijnen en zitten we er warmpjes bij.Ondanks het slechte weer tijdens de montage is er zonder klagen keihard gewerkt echt top!
Marcel Dorreman
Marcel Dorreman
06:50 06 Mar 20
Schuifpuien netjes geplaatst netjes afgewerktVaklieden die het vak verstaan en meedenkenZeer tevredenSoeniel
soeniel seopershad
soeniel seopershad
12:37 05 Mar 20
Els Phlippeau
Els Phlippeau
12:34 23 Feb 20
vanveen vanveenveen
vanveen vanveenveen
12:01 17 Feb 20
Robert Veerman
Robert Veerman
19:51 08 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden met Qozijn communicatie liep perfect met de heren zowel met de binnendienst als met de monteurs Daniel en Boy dank Qozijn en we raden jullie zeker aan iedereen. en bedankt voor de bloemen namens Anja
karel Boer
karel Boer
19:44 08 Feb 20
Afgelopen jaar hebben wij de volledige voor en achterpuien laten vervangen voor kunstof. Dit met advies en plaatsing van Qozijn.Bij ons zijn Daniel en Rick geweest. Mannen die verstand hebben van hun vak, goed kunnen communiceren om eventuele problemen op te lossen en zich aan afspraken houden.Uitermate tevreden!Ook kwa afwerking binnenshuis was het tot de puntjes afgewerkt.We hadden een paar kleine opleverpunten, maar na wat geduld, is ook dit prima verholpen.Ik zou Qozijn zeker aanraden aan anderen.Familie Koper
Stefan Koper
Stefan Koper
17:22 28 Jan 20
Waarom we zo getwijfeld hebben om kunststof kozijnen te nemen was dat we niet het juiste gevoel en dus het juiste bedrijf hadden gevonden, tot we vrienden hier in lelystad spraken die ons Qozijn aanbevolen. Daar hebben we een zeer goed gesprek mee gehad over wat we wilden, wat er mogelijk was en daar hadden we echt een goed gevoel over. Nu alles gedaan is hebben we hier zeker geen spijt van en zullen wij ook onze vrienden Qozijn aanbevelen. Groetjes familie Bottinga uit lelystad.
Y Bottinga
Y Bottinga
14:36 25 Jan 20
Marcel Sieckmeijer
Marcel Sieckmeijer
14:14 25 Jan 20
Jeffrey van Qozijn heeft alles tot in de puntjes uitgelegd, mee gedacht en alles netjes voor ons berekend direct al aan tafel waardoor we gelijk wisten waar we aan toe waren en de keuze was voor ons toen gelijk al duidelijk. Qozijn! En wat hebben ze het mooi gemaakt. Thanks. Groeten van familie de Bruijn uit Rotterdam
Leo Bruijn
Leo Bruijn
12:57 25 Jan 20
Kwaliteit kunststof kozijnen zijn goed . Monteurs waren s'morgen vroeg op tijd, hard gewerkt,oude kozijnen afgehaald en netjes de kunststof kozijnen geplaatst en afgewerkt en de boel schoon achtergelaten. Qozijn kunststof kozijnen raad ik iedereen aan. 👍
Willem Benjamin Sahusilawane
Willem Benjamin Sahusilawane
12:35 25 Jan 20
Wat een klus maar de jongens hebben keihard gewerkt en hebben puik werk afgeleverd. Dikke duim voor hun. En bedankt Qozijn voor de bloemen
Laura Willemsen
Laura Willemsen
19:33 24 Jan 20
Was beloofd dat het mooi en goed zou zijn maar het is nog mooier dan beloofd.Zo ontzettend bedankt Qozijn en ook zeker de monteurs Daan en Marcel
Lisette Hendriksen
Lisette Hendriksen
19:12 24 Jan 20
We hebben ons hele huis laten voorzien van kunstof kozijnen en deuren.Alles was prima geregeld van opname tot aan uitvoering.We zijn ook zeker te spreken over de kwaliteit en afwerking.
Sander Vd Rassel
Sander Vd Rassel
13:26 23 Jan 20
Wij hebben openslaande deuren laten plaatsen door Qozijn en zijn hartstikke blij met het resultaat! Het gesprek met de adviseur was prettig, hij dacht met ons mee en gaf ons een realistische verwachting van het kostenplaatje. De offerte was duidelijk en de gang van zaken helder. Het plaatsen liep voorspoedig en werd gedaan door vakkundige, professionele medewerkers die ook nog eens erg spontaan en sociaal waren. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.Wij merkten na het plaatsen direct al verschil qua geluids- en warmte isolatie. Waar wij voorheen vol in de tocht zaten en ieder zuchtje aan de achterzijde van onze woning meekregen is het nu lekker warm en stil. Daarnaast ziet het er ook nog eens prachtig uit. De afwerking is top en alles zit er mooi in. Bij wijze van kers op de taart werd er de volgende dag nog een bloemetje gebracht en een controle uitgevoerd. Dit stukje extra service is top.Binnenkort zijn de rest van onze kozijnen en ramen aan de beurt en wij zullen dan zeker weer Qozijn benaderen!
Mae October Fotografie
Mae October Fotografie
10:59 22 Jan 20
2 jaar terug een deel van onze woning laten vervangen door Qozijn daar zijn we nog steeds heel tevreden over daarom hebben we nu ook weer de rest laten vervangen niks anders dan lof we zijn onwijs tevreden met het resultaat en de service.We raden Qozijn zeker aan.
yvonne l
yvonne l
21:46 14 Jan 20
Petrus G.
Petrus G.
19:59 13 Jan 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kunststof kozijnen alles werd netjes en vakkundig geplaatst door Daniel en Roberto we kregen zelf een grote bos bloemen super bedankt Qozijn we raden dan ook Qozijn aan iedereen aan.Groeten van familie Rensink uit Spijkenisse
Johan Rensink
Johan Rensink
14:37 11 Jan 20
Een mooie schuifpui, perfect geplaatst. Het plaatsen en afmaken tot en met opruimen verliep prima. Stipt in de communicatie, en alert om goede dienstverlening te verzorgen. Wij zijn heel blij met de schuifpui. Volgende keer zullen bij een kozijn willen we zeker weer bij Qozijn zijn.
Marchien Timmerman
Marchien Timmerman
12:18 11 Jan 20
Super goed geholpen goede uitleg van Ernst. Montage verliep vlekkeloos. Top monteurs .
Jolanda Van Den Ancker
Jolanda Van Den Ancker
14:42 10 Jan 20
Het begon al met de goede uitleg bij de offerte en dat je goedkope financiering kunt afsluiten via SVN met een hele lage rente (voor ons 1,9%). Zeer kundig team die bij ons de toch zware schuifpui kwam installeren. Na de eerste keer hebben wij nogmaals gebruik gemaakt van de diensten van Qozijn. Dit liep niet helemaal vlekkenloos, maar de oplossing die werd geboden was echt perfect. Al met al een zeer kundig team van de offerte tot de plaatsing en de nazorg.
Janny Fennema
Janny Fennema
15:46 03 Jan 20
Als ik geweten had dat ik er zo blij mee zou zijn had ik het eerder laten doen, dat zegt genoeg. Ik zal Qozijn bij iedereen aanraden
Francis Timmermans
Francis Timmermans
13:30 27 Dec 19
Wij zijn super blij met onze kozijnen heel erg mooi werk geleverd met Dank aan Marcel en Dennis.Dit bedrijf is professioneel en heel vakkundig zeker weten aan te raden.Super bedankt van twee heel gelukkige mensen TOPPIE
Patricia De Groot
Patricia De Groot
18:41 22 Dec 19
hans de groot
hans de groot
18:29 22 Dec 19
Fijn dat er van te voren de tijd werd genomen om alles te bespreken, offerte te maken etc...Contact snel en vooral prettig. De mannen die kwamen plaatsen werkten netjes (er werd zelfs gestofzuigd bij grote rommel)Vandaag werd t raam wat iets scheef zat netjes gesteld. Top!
juf Lavendel
juf Lavendel
17:27 21 Dec 19
Ik ben superblij met de kozijnen, de monteurs, Qozijn, echt iedereen heeft het super gedaan en het is prachtig geworden, hulde aan Qozijn
Laura Bakker
Laura Bakker
12:48 20 Dec 19
Ik ben erg blij met het resultaat. De kozijnen en deuren zijn netjes en vakkundig geplaatst. Afspraken werden goed nagekomen.
mariska de vries
mariska de vries
20:59 17 Dec 19
fijn contact en professioneel werk geleverd!
Reshma Chan
Reshma Chan
13:14 13 Dec 19
Qozijn heeft woensdag 3 kozijnen geplaatst bij mij.De heren waren stipt op tijd. Hard werkende jonge mannen. Top kwaliteit en straks geleverd. In 1woord. Qozijn dankjewel. Een super blije klant erbij6. Dankjewel Qozijn.Mw. Hoogstad. Amsterdam /Kadoelen
Peggy Hoogstad
Peggy Hoogstad
12:34 06 Dec 19
Ze hebben de kozijnen zoals beloofd super in ons huis gemonteerd, nette en gezellige monteurs die keihard werkten en Qozijn zullen we ook zeker aanbevelen. Al onze kennissen en vrienden in Zoetermeer en omstreken zullen we het vertellen
Frans Andries
Frans Andries
12:17 06 Dec 19
Ondanks dat de montage niet geheel volgens de planning liep, zijn wij uitermate tevreden over de geleverde kwaliteit en ook over de montage. Vriendelijke en goede monteurs van AD montage en een goede communicatie en begeleiding van Qozijn. Deze bedrijven zijn qua kwaliteit, afspraken en afhandeling een aanrader. Fam. Slotboom te Lelystad.
Jan Slotboom
Jan Slotboom
10:54 04 Dec 19
Wij zijn Qozijn zeer dankbaar voor de mooie kozijnen super blij met het eindresultaat en we raden Qozijn zeker aan bedankt mannen.
Joris Rensen
Joris Rensen
20:09 01 Dec 19
Professioneel bedrijf. Alles netjes geleverd volgens afspraak. Communicatie is snel en duidelijk. De kozijnen zijn binnen 3 dagen gezet door de harde werkers van AD Montage en het huis werd elke dag netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en raden Qozijn zeker aan!
Thom en Lisette Piersma
Thom en Lisette Piersma
14:14 28 Nov 19
Qozijn heeft bij ons een schuifpui geplaatst. Dat is uitstekend gebeurd voor een prima prijs. De verkoper denkt goed mee en de monteurs zijn kundig en vriendelijk. Aanrader dus!
Corjan van der Kuil
Corjan van der Kuil
17:51 23 Nov 19
Ik heb vorige week kunststof kozijnen gekregen en een nieuwe voordeur. Er werd hard en netjes en vakkundig gewerkt. De mannen waren beleefd en prettig in de omgang.Ik raad Qozijn Kunstof Kozijnen echt aan. Vanaf het eerste tot en met het laatste contact verliep alles zeer prettig.
judith mulder
judith mulder
21:30 18 Nov 19
Door qozijn kunstof kozijnen laten plaatsen. Omdat er met onderaannemers word gewerkt liep niet alles op rolletjes...heb wel geduld moeten hebben. Maar ben wel tevreden over het eind resultaat. Problemen werden uiteindelijk wel netjes opgelost.De mannen die het uiteindelijk hebben geplaatst verdienen zeker een dikke pluim...
ingrid verhaar
ingrid verhaar
19:38 12 Nov 19
Voorgevel boven en beneden laten voorzien van kunststof kozijnen. Vanaf de orientatiefase tot aan de oplevering perfect werk door Qozijn en het montageteam afgeleverd.Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
16:43 12 Nov 19
In Mei 2019 ons huis voorzien van kunstofkozijnen inc nieuwe voordeur van Qozijn.Zijn er zeer tevreden over van begin offerte tot oplevering alles op tijd geleverd inc afval container zeer vriendelijke monteurs Udo en Marcel.deze mannen weten waar ze mee bezig zijn echte vakmannen.Binnen 5 dagen was alles klaar en alles netjes opgeruimd, en nog een mooie bos bloemen op het eind tijdens eind inspectie Qozijn bedankt.Ik raad dit bedrijf zeker aan voor deze klussen.
Gert Hendriksen
Gert Hendriksen
15:36 12 Nov 19
Raymond Smith
Raymond Smith
14:39 12 Nov 19
Een voordeur met zijlichten laten maken door qozijn ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop wij geholpen zijn het kozijn zelf is zeer netjes gemaakt vakkundig geplaatst en netjes alles weer achter gelaten 👍
Tom Turksemm ft ccc a
Tom Turksemm ft ccc a
12:13 12 Nov 19
Prima bedrijf. Alles wat was afgesproken werd precies op tijd geleverd. De monteurs verstonden hun vak en stonden ‘morgens stipt om 7 uur op de afgesproken datum voor de deur. Ik ben heel tevreden, het resultaat mag er wezen !
Martinus M.M. Liebregt
Martinus M.M. Liebregt
17:38 08 Nov 19
Allereerst dank aan Ernst, met wie we het eerste contact hebben gehad, en aan Daniël en Marcel! Hard en netjes gewerkt mannen, petje af. Daarnaast goed meegedacht en flexibel, precies wat ik verwacht en hoop te krijgen (ook nog leuke gasten 🙂 ). Ook het het werk van Arnold en het goede eindgesprek met Gabriël moet ik noemen. Top product en topservice.
Michel Araujo
Michel Araujo
17:15 03 Nov 19
waren later ivm trekkers op snelweg (16okt) rik en de slijper vakmensen prima uitgevoerd. plaatsen duurde iets langer ivm kraan ook in de file(machinist idem een vakman).eindresultaat perfect,bedankt (ernst)qozijn we zijn zeer tevreden r en t hilversum
roon majo
roon majo
17:29 02 Nov 19
Ons contact was van begin tot en met de oplevering erg goed!! Ik heb meerdere offertes laten aanmaken bij verschillende bedrijven. Ondanks Qozijn de eerste offerte heeft laten opmaken door adviseur Ernst, zijn zij het uiteindelijk wel geworden. Ernst bleef in ons hoofd zitten en hier hadden wij het beste gevoel bij. Uiteindelijk ging de oplevering soepel en was de levertijd heel goed. Ook het contact met Qozijn zelf ging goed. Wij konden met alle vragen bij hen terecht. De monteurs (ik kan even niet op hun naam komen) zijn wat betreft ons echte vakmannen en ook sociaal goed onderbouwd. Leuke gesprekken gehad, heel geduldig, alles goed uitleggen en altijd om feedback vragend. Erg positief!Afsluitend een bloemetje van Qozijn en weer een goed gesprek! Wij weten zeker dat als wij de rest van ons huis ook met kunstof kozijnen laten doen, dat Qozijn dit voor ons gaat doen
Meneer Heijne
Meneer Heijne
08:09 02 Nov 19
Bij de Fa Qozijn gestart met de aanschaf van een pui naar de tuin. Hier waren wij zo tevreden over dat we hebben beslist om ook de voorzijde te laten doen met een prachtig resultaat. Zowel het contact met Qozijn als het plaatsen van de puien was heel goed. Al met al eindelijk eens een bedrijf die doet wat je afspreekt.
Frank Cardon
Frank Cardon
08:49 01 Nov 19
De jongens hebben super werk geleverd. Hard gewerkt. En de kozijnen zijn zo mooi. Ik ben er zeer blij mee. Qozijn doet wat ze beloven. Ik beveel ze bij iedereen aan en bij m’n dochter hebben ze het ook super mooi gemaakt
Mevrouw van Kampen
Mevrouw van Kampen
10:51 26 Oct 19
Een goede service en vriendelijke monteurs. Goede kwaliteit geleverd.
Fenny Velthuis
Fenny Velthuis
14:49 15 Oct 19
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe schuifpui. Geen last meer van de geluiden van buiten, goede isolatie. Alles netjes op tijd afgewerkt, goede service. Wij zijn heel blij!
Fereshtah Arghand
Fereshtah Arghand
17:39 30 Sep 19
HET GAAT BLIJKBAAR TE GOED IN NEDERLAND!!Afgelopen zondag heb ik via internet een aanvraag voor een offerte gedaan bij Qozijn. Helaas kun je alleen terug gebeld worden. Geen indicatie online.Vanmiddag werd ik teruggebeld door een medewerker van Qozijjn. Na zijn vraag wat wij wilden klonk hij teleurgesteld dat het slechts om 1 raam ging. Op de site staat weliswaar dat je in de buurt waar je woont referentiewerken kunt zien. Echter hij adviseerde om maar in de buurt te gaan kijken van Purmerend. Dat ga ik zeker doen. En misschien bestel ik nog iets extra.
Frits Guitjens
Frits Guitjens
12:27 20 Aug 19
Super goede service en mooi vakwerk#heelblij
Karlien Huisman
Karlien Huisman
10:28 07 Jul 19
Na jaren nadenken en meerdere mensen over de vloer gehad te hebben over een nieuwe schuifpui, zijn wij met Qozijn in zee gegaan. Wat zijn wij blij met dit bedrijf! Alles wat was afgesproken is gebeurd. Goede en eerlijke informatie! Zelfs de aannemer die het kwam plaatsen is langs geweest om alles nog een keer in te meten en vervolgens kwamen er 2 echte vakmensen het werk klaren. Wat ontzettend fijn was, dat deze vakmensen heel netjes en secuur werkten. Alles werd keurig netjes afgevoerd en alles werd top afgewerkt. Ook legde ze bij alles wat ze deden uit waarom ze het zo deden.Wij zijn zo ontzettend blij met het resultaat en gaan zeker weer in zee met Qozijn als de andere kozijnen aan de beurt zijn.
Dick Tunnissen
Dick Tunnissen
19:31 01 Jul 19
Pluspunten- eerlijk advies- goed en snel bereikbaar- materiaal op tijd geleverd en onbeschadigd- vakkundig- aflevering zeer goed- nette vriendelijke monteursMinpunten- geenRick en Daniël speciale dank voor jullie inzet en harde werken!!Met vriendelijke groetjes Louis en Monique Teegelbeckers
Monique Teegelbeckers
Monique Teegelbeckers
16:51 21 Jun 19
Onze openslaande deuren zitten erin! En hoe!Prachtig!De twee heren waren prima op tijd, erg vriendelijk, super vakkundig, snel en ook erg netjes! Ze ruimden tussendoor op en veegden alles aan en....ze maakten zelfs onze “al eeuwen vastlopende” tuindeur!Wat een service!Qozijn heeft sowieso alles perfect ingepland en geregeld en ons aanspreekpunt via de mail, WhatsApp en telefoon kwam ook nog kijken en nam een prachtige bos bloemen mee!We kunnen dit bedrijf (en de bedrijven waar Qozijn mee samenwerkt) van harte aanbevelen!
Marjolein Ligtvoet-Molmans
Marjolein Ligtvoet-Molmans
09:58 15 Jun 19
Na veel recours betreft kunsstof kozijnen ben ik bij Qozijn terrecht gekomen. Site is duidelijk overzichtelijk. Ze regelen alles, van een lening die sommigen misschien nodig hebben tot een container voor de deur voor de afval, niets laten ze aan toeval over. Deze week was het zover. Marcel en Udo waren ingezet voor het project. 2 gezellige mannen, en keiharde werkers. Alles ging in overleg, en alles werd nadien netjes opgeruimd. Ook de projectleider Gabriël kwam elke dag even kijken. Tot een bos bloemen en een nieuwe haring toe werd meegenomen ontzettend attent. De rolluiken komen morgen, ook hier ben ik vandaag overgebeld. Alles loopt in stakke lijnen, en als er wat bijzonders is zoals morgen, wordt dit ook eerlijk verteld. Maar alles komt goed.Van het slopen, tot alles weer super mooi maken. 100 puntenHeren ontzettend bedankt.Gr fiona
Fiona Olde Heuvel
Fiona Olde Heuvel
18:52 13 Jun 19
We hebben overal in ons huis kunststof kozijnen gekregen en het eindresultaat mag er zijn. In een woord prachtig! De mannen van AB Vakwerk waren zeer vriendelijk en bovenal zeer vakbekwaam. We hebben ze dan ook verwend met puddingbroodjes en voor alle vier een doos chocolaatjes. De koffie mochten ze zelf pakken. Volgend jaar wordt nog een groot kozijn in de bijkeuken geplaatst, maar daar zitten we geen seconde over in. Qozijn krijgt van ons een dikke pluim.Familie vd BijLeeuwarden
Berto van der Bij
Berto van der Bij
17:29 20 May 19
Wij waren aan het twijfelen tussen schilderen of vervangen door onderhoudsvrije kozijnen. Gereageerd op een folder wat in ons brievenbus was gedaan en een vrijblijvende offerte gevraagd. Jeffrey van Qozijn is bij ons geweest en aan de hand van onze wensen en budget een prijsopgave gedaan. Één kleine correctie moest op de prijs worden gedaan, omdat onze jaloezieën terug opgehangen moesten worden, waardoor de raam iets korter gemaakt moest worden. Hiermee zijn wij akkoord gegaan en hebben de opdracht door laten gaan. Het materiaal werd op tijd geleverd zoals afgesproken was. De afgesproken bouwtijd zou 4 dagen worden. Dit is iets uitgelopen omdat de afwerkingsmateriaal voor binnen in de woonkamer en voordeur niet voldoende was. Dit vonden wij niet erg want aan de buitenkant was alles gedaan en het zag perfect uit! De opdrachtgever maakte er werk van dat het binnen 1 week afgerond zou worden en is zijn belofte ook nagekomen. De 2 Engelse werkmannen die de opdracht moesten uitvoeren, waren heel beleefd en netjes. Ze waren vroeg op tijd iedere dag en werkten hard door. We hadden nagenoeg geen overlast aan rommel in het huis. Tussendoor werd ook kontakt met ons opgenomen of het naar wens verliep. De opdrachtgever is zelfs ook tussendoor gekomen om te zien hoe alles verliep. Met de afwerking binnen zijn we ook heel erg tevreden! Ook de voordeur werd gepoetst en mijn vrouw kreeg een bosbloemen bij. Ons huis heeft een andere uitstraling gekregen en daar zijn we ook heel blij mee. Wij kunnen deze firma van harte aanbevelen.
R. Martinez
R. Martinez
19:22 19 May 19
Fam. van den Dolder.Afgelopen week zijn er in ons hele huis kunststofkozijnen geplaatst. Ook boven de schuur kunststofboeidelen. Alles is er super netjes ingezet. Het ging allemaal sneller dan gepland, dat was heel erg fijn. Elke keer werd er aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Rik en Daniël hebben bij het plaatsen echt vakwerk geleverd. Onze complimenten hiervoor. Gabriël kwam ook nog kijken met een hele mooie bos bloemen. Dank u wel. Qozijn raden wij dan ook absoluut aan voor het plaatsen van kunststofkozijnen.
Carla Dolder
Carla Dolder
11:56 06 May 19
Wij hebben een nieuwe schuifpui en voordeur en zijraam laten plaatsen door Qozijn,Prima ervaring gehad met de afwikkeling en plaatsing van alles.Alles is mooi afgewerkt , en een prima kwaliteit.Ook is de nazorg prima geregeld.Goeie service, een aanrader .
Rob Mulder
Rob Mulder
07:25 03 May 19
19 April 2019 hebben we kunststof kozijnen met HR++ glas laten plaatsen door Qozijn.De kozijnen werden met perfectie gezet door de jongens,alles werd na elke dag netjes op geruimd,een geweldige ervaring met de monteurs Rik en Daniél.Ook Ernst heeft ons van het begin tot het eind geweldig geholpen,op de laatste dag kregen we een prachtige bos met bloemen,dankjewel hiervoor.Qozijn raden we dan ook zeer zeker aan voor iedereen.
G Sieders
G Sieders
14:26 02 May 19
Wij hebben net de kozijnen door Qozijn laten plaatsen. Zo netjes en strak geplaatst en afgewerkt. We zijn er super blij mee en we kregen ook nog een onwijze mooie bos bloemen terwijl we hun eigenlijk moeten bedanken zo blij zijn we er mee.Ik zal Qozijn overal aanbevelen
Klaas De Vries
Klaas De Vries
15:28 01 May 19
Een hele periode rond gekeken voor nieuwe kozijnen. In contact gekomen met qozijn. Gelijk een afspraak gemaakt. Binnen 3 maanden tijd zijn de kozijnen geplaatst. Ben meer dan blij met het resultaat. Qozijn is zeker een aanrader. Vriendelijke mensen en alles is zo geregeld. Ben super blij met mijn nieuwe kozijnen..Ziet er echt fantastisch uit.. heb nu de 2 bovenste verdiepingen gedaan, en het is echt geweldig. Onderste etage ga ik ook nog laten doen. En zeker ook weer door qozijn.Echt een aanrader.. bekijk de fotos maarBedankt jongens ;).(Ben super blij ermee)👍🏾30/01/2019.Lelystad.
GS Sheppard
GS Sheppard
03:00 01 May 19
Geen ervaring met dit bedrijf qua levering, montage en kwaliteit. Wel is het irritant dat er steeds ongewenste papieren reclame in mijn brievenbus zit. Blijkbaar heeft iemand in mijn buurt Qozijn ingehuurd. Dat zal mij een worst zijn ÉN ik heb een nee-nee sticker. Zou fijn zijn als Qozijn die sticker in acht neemt.
Ernstjan Penninkhof
Ernstjan Penninkhof
16:09 26 Apr 19
Afgelopen najaar heeft Qozijn bij ons kozijnen geplaatst. Na een kleine hick up is de rest begin van het jaar afgemaakt. Het resultaat is prachtig geworden en het contact met zowel montage teams als Qozijn zelf verliep erg prettig. Zeker aan te bevelen!
Gert-Jan de Lang
Gert-Jan de Lang
14:09 25 Mar 19
We zijn heel tevreden met de kozijnen van Qozijn. De kozijnen zijn geplaatst door hele vakkundige mensen. Het resultaat is fantastisch. De kozijnen zijn ook snel geleverd! Dus zeer aan te bevelen!
Irma Beer
Irma Beer
11:21 19 Mar 19
Wij zijn erg tevreden over Qozijn. De informatie vooraf was uitgebreid en duidelijk. De plaatsing van de kozijnen ging sneller dan geplanned. De monteurs hebben prima werk geleverd. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. We vonden het ook fijn dat er na de plaatsing iemand van Qozijn langskwam om nacontrole te doen en te informeren of wij tevreden waren. Wij bevelen Qozijn van harte aan.
Daniel van Dijk
Daniel van Dijk
15:29 14 Mar 19
Goed advies, prima montage; een prachtig resultaat! Wij zijn er erg blij mee.
Paul Bijnsdorp
Paul Bijnsdorp
17:40 27 Feb 19
Heel erg goed geregeld, mooi materiaal. Ook naderhand nog zeer behulpzaam. Werkzaamheden verlopen vlot en naderhand wordt er netjes opgeruimd, goed overleg wat er op de planning staat en vakkundig personeel. Superblij met het eindresultaat
Patricia Hoff
Patricia Hoff
10:50 26 Feb 19
O. loui
O. loui
20:33 20 Feb 19
Frans Gerritsen
Frans Gerritsen
14:39 16 Feb 19
Na contact via whatsapp en een vervolg gesprek , ons hele huis aan laten pakken door Qozijn.Al waren er soms wat miscommunicaties dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen en er is zeer goed werk geleverd.Onze dank gaat naast de medewerkers van Qozijn ook uit naar Arnold, Rick, Ewout en hun andere collega's. Al met al zou ik Qozijn zeker aanraden.
Eline Dreierink
Eline Dreierink
14:48 24 Jan 19
Wij hebben door Qozijn ons huis van kunststof kozijnen en deuren laten voorzien. Het is allemaal top geregeld en gemonteerd door Rick (een ware kunstenaar) en Ewout. Ik kan Quzijn bij een ieder aanraden.Wij zijn in ieder geval zeer tevreden.
Cees Star
Cees Star
08:40 11 Jan 19
Qozijn informeert je van te voren uitgebreid en deskundig en handelt daarna alles zeer correct af. Contact via whatsapp zorgt voor een prima en snel contact bij vragen. Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd maar dan heb je ook een perfect product. Vlak voor Kerst zijn onze nieuwe voordeur en ramen in de voorgevel geplaatst; het zit er strak in en ziet er top uit! Een uitstekende service; dit bedrijf is een aanrader.
Margriet Kielman
Margriet Kielman
21:56 10 Jan 19
we wilden al heel graag kunststof kozijnen en kregen een folder van Qozijn. Afspraak gemaakt en tot een goede prijs/ kwaliteit afspraak gekomen. Hetgeen Qozijn beloofd doen ze ook, ze waren op tijd en hebben alles in 1 dag geplaatst super mooi en goed afgewerkt. De horren werden een week later bezorgd wij zijn super tevreden.
Narain Sewdoelare
Narain Sewdoelare
18:57 07 Jan 19
Na lang nadenken heb ik toch maar kunststof kozijnen gekozen. Ze zitten er nu 2 weken in en ik word iedere keer blij als ik weer aan kom lopen of rijden. Goeie service en montage ook helemaal super.
Ingeborg Boes
Ingeborg Boes
12:41 07 Jan 19
Ik ben er serieus blij mee, hoe mooi en netjes het is geworden, zeker ook de manier van monteren en de monteurs verdienen een hele dikke pluim. Ik raad Qozijn zeker aan bij vrienden, collega's en familie.
Jos Kuipers
Jos Kuipers
13:07 15 Dec 18
de monteurs zijn net weg van Qozijn, ik ben echt zeer tevreden
Pieter Gerritsen
Pieter Gerritsen
15:08 06 Dec 18
We zijn super tevreden met de kozijnen en de deuren. Echt heel strak afgewerkt en schuco is echt heel mooi in ons huis. Dank ook aan de monteurs die keihard gewerkt hebben
E.S Van de Burgt
E.S Van de Burgt
12:42 06 Dec 18
De monteurs van Qozijn hebben 2 weken geleden de kozijnen bij ons geplaatst waaronder deze mooie voordeur. We zijn er zo onwijs blij mee. Zeker met de afgelopen kou merken we al dat het veel beter isoleert. Laat de winter maar komen. Wij zijn er klaar voor door Qozijn.
Danyel Oktay
Danyel Oktay
11:13 02 Dec 18

Waarom klanten kiezen voor Qozijn?
Ontdek nu de voordelen:

Persoonlijk en deskundig advies op maat

Wens van de klant staat altijd centraal

Een vast maandbedrag

GEEN verborgen kosten

Fiscaal aftrekbaar, net zoals de hypotheek

Geen notaris, afsluit – en taxatiekosten

Vervroegd/meer aflossen mogelijk zonder boete

Betrouwbare geldverstrekker

Uw kozijnen financieren bij Qozijn financieringsplan
nu wel heel aantrekkelijk!

Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u: Rentes nu superscherp, afhankelijk van uw woonplaats, dus doe online een gratis aanvraag voor uw kunststof kozijnen en kijk wat onze adviseur voor u kan doen. Wij wensen jullie veel woongenot toe!

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te doen:

  Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

  DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenFinancieringsplan

  Ik ben bereikbaar tussen

  09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

  Bijzonderheden/opmerkingen:

  Qozijn levert niet alleen de kozijnen maar plaatst altijd zelf de kozijnen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen. Mocht u verder willen met de aanvraag gaat u akkoord dat wij tevens de montage verzorgen.