financieringsplan qozijn - kunststof kozijnenUw kozijnen financieren?

Er zijn nu mogelijkheden om uw kozijnen via Qozijn financieringsplan te financieren omdat u het geld even anders wil besteden, het op dit moment niet uit komt, u het geld achter de hand wil houden voor onvoorziene zaken, dan is Qozijn financieringsplan nu de BESTE oplossing, want uw kozijnen zijn er wel aan toe of u kunt het onderhoud niet meer zelf. Qozijn financieringsplan zorgt er voor dat uw wensen met betrekking tot de kunststof kozijnen toch verwezenlijkt kunnen worden. Uw droom is dichterbij dan u denkt via Qozijn!

Een mooie grote schuifpui laten plaatsen, strak, netjes, kwaliteit tov de prijs super. Bedankt Qozijn van Vincent uit Rotterdam
Vincent Langeveld
Vincent Langeveld
13:09 30 Jul 20
Voor tweede maal ongeadresseerde reclame in de bus.
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
13:07 28 Jul 20
in 1 woord: geweldig!Een compliment aan Qozijn, de monteurs en iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Super!
Johan De Bruin
Johan De Bruin
13:45 24 Jul 20
Afgelopen week heeft Qozijn kunststof schuifpui bij ons geplaatst. Het is perfect gegaan, het was zelfs mogelijk om de afspraak op zaterdag te maken voor de montage. Dit was voor ons cruciaal om andere werkzaamheden met de andere aannemers te realiseren. Montage team werkte heel hard en secuur. Ze hebben met ze drieën 5 m brede schuifpui over het balkon moeten tillen. Ze hebben het netjes afgewerkt, kozijnen ook schoongemaakt. Het resultaat is verbluffend. Iedereen die langs ons balkon loopt stopt om de schuifpui te bewonderen. Wij zijn de nieuwe bewoners geworden onder de naam " die mensen met de mooie schuifpui". De schuifpui van Qozijn is een aanrader!!!
Bogna Kula
Bogna Kula
12:23 23 Jul 20
Klaas Visser
Klaas Visser
19:34 20 Jul 20
Lang getwijfeld of we nieuwe kozijnen zullen nemen en nu met de actie van Qozijn hebben we toch besloten om hun uit te nodigen en een heel goed adviesgesprek gehad. Op basis van dat gesprek hebben we besloten om verder te gaan met Qozijn. En daar hebben we zeker geen spijt van want het is prachtig geworden. De kwaliteit, de service en de prijs zijn we meer dan tevreden over. John en Manon Klaassen
John Klaassen
John Klaassen
21:11 17 Jul 20
Ik ben zeer tevreden over Qozijn Kunststof Kozijnen. Duidelijke afspraken, prima service en uiteraard zeer tevreden met het resultaat!
Brenda Westers
Brenda Westers
19:20 14 Jul 20
N Ribbers
N Ribbers
09:05 09 Jul 20
Erg tevreden over de snelheid van levering en plaatsing. Qozijn kan ik aanmerken als een zeer betrouwbaar bedrijf. Wat ze zeggen, komen ze tot op de komma na. De kunststof kozijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. Prijs kwaliteit in een juiste verhouding. En ik wil een lans breken voor de heren van de montage. Uitermate vriendelijke en vakkundige heren, die snel als heel precies werkten. Echte vakmannen. De afwerking is perfect. Geen millimeter uit het lood. En toen ze klaar waren hebben ze alles keurig opgeruimd achtergelaten. Ik ben blij verrast met dit bedrijf. Dikke, dikke pluim.
Sander Yspeert
Sander Yspeert
21:06 24 Jun 20
Nieuwe kozijnen in de slaapkamer voor en achter. Spullen netjes afgedekt tegen het stof. Snel gewerkt. Precisiewerk om onder het rolluik door het oude kozijn eruit te halen en het nieuwe erin. Na afloop werd alles waar de mensen aan het werk geweest waren perfect gereinigd met een stevige bouwstofzuiger.Vriendelijk monteursIk ben zeer tevreden met het resultaat.
Marjan Peters
Marjan Peters
18:10 23 Jun 20
Wij zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Door de corona-crisis moesten we de plaatsing 3 maanden uitstellen, maar Qozijn was daar zeer flexibel in. We zagen best ook wel op tegen het plaatsen zelf, maar dat ging heel relaxed. We hoefden veel minder te verplaatsen dan gedacht. Het plaatsingsteam: heel prettige mensen, ze dachten goed met ons mee, en ze hebben vakwerk geleverd, het ziet er prachtig uit. Als bonus hebben ze ook nog de nieuwe brievenbus opgehangen.
Dries Knottnerus
Dries Knottnerus
11:23 20 Jun 20
Half jaar geleden kozijnen laten plaatsen. Zeer tevreden mee! Goede uitleg, goede service en zeer vriendelijk. Net onze gevel laten reinigen en hierdoor wat beschadigingen opgelopen aan de kozijnen, ramen en sloten. Met een belletje snel een afspraak kunnen maken. We zijn weer heel goed en kundig geholpen.Dank jullie wel voor de super goede service!
Iwona Kesling
Iwona Kesling
10:44 17 Jun 20
Heel goede ervaring met Qozijn, voor en achtergevel inc. voordeur en openslaande deuren door hen voorzien van kunststof kozijnen. Uitstekende materiaal kwaliteit, en goede vakkundige monteurs! Niet onbelangrijk is dat ze heel goed bereikbaar zijn, ook telefonisch. Ze houden zich netjes aan de afspraken en ook de vergunning is door hen verzorgd. Niets dan lof voor deze firma!
Henk
Henk
13:01 16 Jun 20
Ondanks een NEE-NEE sticker, toch steeds een flyer in de bus. Geen reactie op de mail Met het verzoek om hiermee te stoppen.
Jan Miedema
Jan Miedema
11:01 15 Jun 20
Vandaag een prachtige achterpui geplaatst door Qozijn. Het overtreft al onze verwachtingen. Eerst een prettig gesprek met Ernst, daarna professioneel opgemeten en vandaag dus perfect gemonteerd door AD Montage.
Marja Zeeman
Marja Zeeman
16:44 10 Jun 20
Kwamen vroeg zoals afgesproken en zijn vakkundig en vriendelijk zeer snel te werk gegaan . Hebben alles schoon opgeleverd en zijn sneller klaar dan we gedacht hadden.
Andy Lammerts van Bueren
Andy Lammerts van Bueren
18:19 08 Jun 20
Snelle levering, keurige monteurs die goed werk hebben afgeleverd.Opgeruimd en netjes alles achter gelaten.Afwerking, binnen en buiten netjes.Top!!
Luc rock van den berg
Luc rock van den berg
06:08 05 Jun 20
Sjiki Van den Bergh
Sjiki Van den Bergh
14:09 22 May 20
Nieuwe ramen en kozijnen - eigenlijk nog een laatste grote stap in het opknappen/verbouwen van ons huis uit 1959. Na jaren van zelf slopen en opbouwen, had ik er zelf echt geen zin meer in. Echter de kozijnen en ramen vielen haast letterlijk al naar beneden. Een bericht van de firma Qozijn bracht mijn vrouw op een idee. En van idee tot plaatsing, nou meer dan 4 maanden heeft dat niet geduurd. Het eindresultaat daar zijn we zeer tevreden over. Op de foto is een deel van de buren zichtbaar en eigenlijk geen direct aanwijsbaar verschil. Dat was ook een wens die we met Ernst van Qozijn tijdens het advies gesprek hebben besproken, het karakter/uiterlijk van het huis wilden we behouden.Hij stelde voor om alle 7 ramen (6 boven, 1 woonkamer) te vervangen door zogenaamde verhuisramen. En ook de kleur van kozijn en ramen heeft hij voor ons goed bekeken en geadviseerd. Toen alles ook nog op mijn verjaardag geleverd werd, was het namelijk helemaal feest. Twee dagen na mijn verjaardag de montage en klaar, nog een dag sneller dan van te voren gedacht. Van binnen allemaal nieuwe vensterbanken en horren in de ramen. De mannen hebben zelf alles netjes opgeruimd, mijn vrouw en ik konden direct genieten van het prachtige resultaat. Het programma "Help mijn man is klusser" hoefde ze deze keer niet mee te dreigen :-).Ons advies - denk je na over vervanging van ramen en kozijnen - neem is contact op met Qozijn en ga een gesprek aan.
Peter van der Donk
Peter van der Donk
11:20 22 May 20
Op 11 mei j.l zijn de vakmannen bij ons begonnen om de houten kozijnen te vervangen voor kunstof kozijnen. Het eindresultaat is nog beter dan ik verwachtte. Het lijkt wel of wij een ander huis hebben. Alles is keurig afgewerkt zowel binnen als buiten. Zelfs voor onze bestaande plisse hordeur is een ombouw gemaakt zodat wij deze opnieuw konden gebruiken. Al met al zeer tevreden over zowel het gesprek over de aankoop van de kozijnen als het plaatsen ervan. Als iemand in mijn directe omgeving kunstif kozijnen wilt laten plaatsen dan zou ik Qozijn zeker aanraden. Nogmaals bedankt!
S M
S M
13:47 19 May 20
Hartstikke tevreden over dit bedrijf! De service, kosten en kwaliteit zijn echt een dikke 5 sterren waard. Zal het iedereen aanraden.
Tristan
Tristan
13:31 19 May 20
Erg tevreden. Dit bedrijf doet echt wat het vooraf beloofd heeft. Ze werken met goed materiaal en deskundige mensen die weten wat ze doen. Snelle oplevering en goede afwerking binnen. Ze hebben mijn oude huis weer een moderne uitstraling gegeven. Chapeau!!!
Vicky van Egmond
Vicky van Egmond
12:44 08 May 20
Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn nog mooier dan verwacht! In drie dagen tijd zijn onze bovenverdieping en achterpui veranderd in een prachtige omlijsting van ons huis dankzij het vakwerk van Rick en zijn collega. Er waren wat aanloopproblemen voordat de kozijnen geplaatst konden worden maar dit is goed opgelost en wij zijn zeer tevreden. We bevelen qozijn zeker aan!
Kirsten den Heijer
Kirsten den Heijer
08:43 05 May 20
Super mooi en goede vakmensen
Claudia Hilster
Claudia Hilster
18:15 04 May 20
Goede vrijdag 10 april 2020, zeker een GOEDE vrijdag😃Twee kozijnen geplaatst door Qozijn. Wat een service, netheid en vakbekwaamheid!! Vriendelijke monteurs, topservice via Ernst👍Kreeg nog mooi boeket op de koop toe💐Zeker een aanrader, mijn zus gaat zeker contact met jullie opnemen!! Qozijn, bedankt!!!!
Mileen Claassen
Mileen Claassen
14:35 11 Apr 20
Ik ben erg blij met het resultaat. De kozijnen zijn binnen 3 dagen gezet.Snelle reactie 👍Dank jullie wel😊
Ewa Gniadek
Ewa Gniadek
11:09 04 Apr 20
Zeer tevreden over Qozijn goede communicatie en top monteurs. Wij raden Qozijn aan iedereen aan.
jordy reedijk
jordy reedijk
09:00 26 Mar 20
Zeer tevreden over Qozijn. Ze namen gelijk contact op. Toen Jeffrey er was nam hij ruim de tijd voor ons om alles uit te leggen.Niet zo'n vluchtige verkoper die meestal binnen 15 minuten weer buiten is.Dit wekte voor ons veel vertrouwen en hebben we het gelijk maar besteld.Ook voor de werkzaamheden werden wij telkens netjes op de hoogte gesteld door de binnendienst.afgelopen week hebben Marcel en Roberto een aantal raamkozijnen + voordeur vervangen dit hebben ze allemaal strak en professioneel afgewerkt. Als ze ergens tegen aan liepen lieten ze dit gelijk weten.Wij zijn zeer tevreden.Mvg,Arjan
Arjan Juffer
Arjan Juffer
07:59 26 Mar 20
In december nieuwe kozijnen laten plaatsen. Spannend. Het resultaat mag er zijn. Erg blij mee en zeer tevreden over de 2 Engels sprekende vakmensen. Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Complimenten en de energierekening spreekt al voor zich. Mijn irritaties over het te laat leveren van een container en weghalen glasbok, weliswaar ter verantwoording van een ander bedrijf, meer dan waard geweest.
Anita Fens
Anita Fens
13:53 24 Mar 20
Onlangs zijn door Qozijn op de bovenverdieping (voor en achter) kunstofkozijnen geplaatst. De kozijnen van top kwaliteit zijn op een deskundige wijze met een nette afwerking geplaatst. Hoge waardering van onze kant door deze vaklieden. Ook opkomende vragen (telefonisch en emailcontact) in de periode voorafgaande tussen bestelling en plaatsing werden door Qozijn snel en correct beantwoorde. Hulde aan dit bedrijf.
Harry Vos
Harry Vos
10:20 15 Mar 20
De monteurs hebben hun uiterste best gedaan om alles erin te krijgen en dat is gelukt! Wij zijn blij met het eindresultaat en voor de laatste dingetjes die nog moeten (nieuw glas vanwege een klein scheurtje en een glas lat die net niet goed zat) worden we goed op de hoogte gehouden. na afloop worden we nog verwend met een mooi boeket ook.
Maaike Van Toledo
Maaike Van Toledo
13:45 09 Mar 20
Zeer snelle plaatsing van de kozijnen. De oude kozijnen waren al 30 jaar oud en op een manier bevestigd die niet van deze tijd was. Jongens hebben zijn hier heel professioneel mee om gegaan en het netjes verwijderd. Zowel de voorkant als de achterkant laten vervangen door Qozijn. Marcel en Roberto hebben laten zien dat het vaklui zijn. Ze denken mee in oplossingen en dat wordt zeer gewaardeerd. En het is zo alles wat eruit gaat zit er ook dezelfde dag weer als nieuw in.
Gylia Brouwer
Gylia Brouwer
08:26 09 Mar 20
Wij zijn super tevreden over de manier van alles afhandelen en begeleiden met adviezen van zowel Qozijn als AD montageserviceDe monteurs Marcel en Roberto hebben er alles aan gedaan om het originele binnenwerk van ons oude huis te behouden met veel geduld hard werken en groot succes is dit gelukt en zijn wij super tevreden met de prachtige nieuwe kozijnen en zitten we er warmpjes bij. Ondanks het slechte weer tijdens de montage is er zonder klagen keihard gewerkt echt top!
Marcel Dorreman
Marcel Dorreman
06:50 06 Mar 20
Schuifpuien netjes geplaatst netjes afgewerktVaklieden die het vak verstaan en meedenken Zeer tevreden Soeniel
soeniel seopershad
soeniel seopershad
12:37 05 Mar 20
Els Phlippeau
Els Phlippeau
12:34 23 Feb 20
vanveen vanveenveen
vanveen vanveenveen
12:01 17 Feb 20
Robert Veerman
Robert Veerman
19:51 08 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden met Qozijn communicatie liep perfect met de heren zowel met de binnendienst als met de monteurs Daniel en Boy dank Qozijn en we raden jullie zeker aan iedereen. en bedankt voor de bloemen namens Anja
karel Boer
karel Boer
19:44 08 Feb 20
Afgelopen jaar hebben wij de volledige voor en achterpuien laten vervangen voor kunstof. Dit met advies en plaatsing van Qozijn.Bij ons zijn Daniel en Rick geweest. Mannen die verstand hebben van hun vak, goed kunnen communiceren om eventuele problemen op te lossen en zich aan afspraken houden. Uitermate tevreden! Ook kwa afwerking binnenshuis was het tot de puntjes afgewerkt. We hadden een paar kleine opleverpunten, maar na wat geduld, is ook dit prima verholpen. Ik zou Qozijn zeker aanraden aan anderen.Familie Koper
Stefan Koper
Stefan Koper
17:22 28 Jan 20
Waarom we zo getwijfeld hebben om kunststof kozijnen te nemen was dat we niet het juiste gevoel en dus het juiste bedrijf hadden gevonden, tot we vrienden hier in lelystad spraken die ons Qozijn aanbevolen. Daar hebben we een zeer goed gesprek mee gehad over wat we wilden, wat er mogelijk was en daar hadden we echt een goed gevoel over. Nu alles gedaan is hebben we hier zeker geen spijt van en zullen wij ook onze vrienden Qozijn aanbevelen. Groetjes familie Bottinga uit lelystad.
Y Bottinga
Y Bottinga
14:36 25 Jan 20
Marcel Sieckmeijer
Marcel Sieckmeijer
14:14 25 Jan 20
Jeffrey van Qozijn heeft alles tot in de puntjes uitgelegd, mee gedacht en alles netjes voor ons berekend direct al aan tafel waardoor we gelijk wisten waar we aan toe waren en de keuze was voor ons toen gelijk al duidelijk. Qozijn! En wat hebben ze het mooi gemaakt. Thanks. Groeten van familie de Bruijn uit Rotterdam
Leo Bruijn
Leo Bruijn
12:57 25 Jan 20
Kwaliteit kunststof kozijnen zijn goed . Monteurs waren s'morgen vroeg op tijd, hard gewerkt,oude kozijnen afgehaald en netjes de kunststof kozijnen geplaatst en afgewerkt en de boel schoon achtergelaten. Qozijn kunststof kozijnen raad ik iedereen aan. 👍
Willem Benjamin Sahusilawane
Willem Benjamin Sahusilawane
12:35 25 Jan 20
Wat een klus maar de jongens hebben keihard gewerkt en hebben puik werk afgeleverd. Dikke duim voor hun. En bedankt Qozijn voor de bloemen
Laura Willemsen
Laura Willemsen
19:33 24 Jan 20
Was beloofd dat het mooi en goed zou zijn maar het is nog mooier dan beloofd.Zo ontzettend bedankt Qozijn en ook zeker de monteurs Daan en Marcel
Lisette Hendriksen
Lisette Hendriksen
19:12 24 Jan 20
We hebben ons hele huis laten voorzien van kunstof kozijnen en deuren.Alles was prima geregeld van opname tot aan uitvoering. We zijn ook zeker te spreken over de kwaliteit en afwerking.
Sander Vd Rassel
Sander Vd Rassel
13:26 23 Jan 20
Wij hebben openslaande deuren laten plaatsen door Qozijn en zijn hartstikke blij met het resultaat! Het gesprek met de adviseur was prettig, hij dacht met ons mee en gaf ons een realistische verwachting van het kostenplaatje. De offerte was duidelijk en de gang van zaken helder. Het plaatsen liep voorspoedig en werd gedaan door vakkundige, professionele medewerkers die ook nog eens erg spontaan en sociaal waren. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.Wij merkten na het plaatsen direct al verschil qua geluids- en warmte isolatie. Waar wij voorheen vol in de tocht zaten en ieder zuchtje aan de achterzijde van onze woning meekregen is het nu lekker warm en stil. Daarnaast ziet het er ook nog eens prachtig uit. De afwerking is top en alles zit er mooi in. Bij wijze van kers op de taart werd er de volgende dag nog een bloemetje gebracht en een controle uitgevoerd. Dit stukje extra service is top.Binnenkort zijn de rest van onze kozijnen en ramen aan de beurt en wij zullen dan zeker weer Qozijn benaderen!
The Peaceful Parent
The Peaceful Parent
10:59 22 Jan 20
2 jaar terug een deel van onze woning laten vervangen door Qozijn daar zijn we nog steeds heel tevreden over daarom hebben we nu ook weer de rest laten vervangen niks anders dan lof we zijn onwijs tevreden met het resultaat en de service.We raden Qozijn zeker aan.
yvonne l
yvonne l
21:46 14 Jan 20
Petrus G.
Petrus G.
19:59 13 Jan 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kunststof kozijnen alles werd netjes en vakkundig geplaatst door Daniel en Roberto we kregen zelf een grote bos bloemen super bedankt Qozijn we raden dan ook Qozijn aan iedereen aan.Groeten van familie Rensink uit Spijkenisse
Johan Rensink
Johan Rensink
14:37 11 Jan 20

Waarom klanten kiezen voor Qozijn?
Ontdek nu de voordelen:

Persoonlijk en deskundig advies op maat

Wens van de klant staat altijd centraal

Een vast maandbedrag

GEEN verborgen kosten

Fiscaal aftrekbaar, net zoals de hypotheek

Geen notaris, afsluit – en taxatiekosten

Vervroegd/meer aflossen mogelijk zonder boete

Betrouwbare geldverstrekker

Uw kozijnen financieren bij Qozijn financieringsplan
nu wel heel aantrekkelijk!

Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u: Rentes nu superscherp, afhankelijk van uw woonplaats, dus doe online een gratis aanvraag voor uw kunststof kozijnen en kijk wat onze adviseur voor u kan doen. Wij wensen jullie veel woongenot toe!

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te doen:

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenFinancieringsplan

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur