Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof houtlook gevelbekleding

Kunststof houtlook gevelbekleding

Zoek je de looks van houten kozijnen, maar het gemak van onderhoudsarme kunststof kozijnen? Dan zijn onze kunststof houtlook gevelbekleding de juiste oplossing. U profiteert van uitstekende isolatie waarden, maar met de sierlijkheid en authenticiteit dat hout biedt. Veel klanten van Qozijn kiezen voor houtlook kozijnen dat niet van echt hout te onderscheiden is en dat begrijpen we heel goed. Gelukkig kunnen wij u daarin prima voorzien dankzij de hoogwaardige kozijnen van Schüco en Veka kozijnen in verschillende kleuren.

Uw gevel vakkundig laten renoveren

Heeft u momenteel een houten voorgevel? Dan kunnen wij deze vakkundig en snel vervangen door een kunststof gevelpanelen en kozijnen. Normaliter moet u houten kozijnen iedere 5 tot 10 jaar schilderen. En vergeet u dat tijdig te doen, dan zal de verflaag gaan afbladeren en uw kozijnen blootstaan aan weersinvloeden. Niet zo’n mooi aanzicht natuurlijk. Met onze kunststof kozijnen voor een scherpe prijs hoeft dat niet meer!

Kunststof houtlook gevelbekleding is de oplossing

Qozijn biedt veel verschillende soorten kunststof gevelbekleding met vele soorten kleuren en afwerkingen. We werken alleen met kwaliteitsmateriaal en geven ook 30 jaar garantie op onze kozijnen. Kunststof gevelbekleding van Schüco en Veka geeft u zekerheid omdat dit zeer gerenommeerde merken die al decennia hebben bewezen in duurzaamheid en kleurvastheid. Geen loslatende folielagen of kleurverschillen, maar gewoon super duurzame kozijnen die een leven meegaan. Verzeker u zelf van een mooie langdurige uitstraling met onze kunststof kozijnen!

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Nieuwe gevelbekleding zorgt voor uitstekende isolatie

Bij het plaatsen van uw nieuwe gevel zorgen we ervoor dat uw oude isolatie wordt verwijderd en nieuwe voor in de plaats komt. Goede isolatie is enorm belangrijk voor de energielabel van uw woning, maar ook voor uw portemonnee. Door te investeren in nieuwe kozijnen bespaart u op jaarbasis veel geld. Onze monteurs komen op locatie uw nieuwe kozijnen plaatsen. Qozijn zorgt er bij de montage dan ook altijd voor dat de oude materialen worden verwijderd, zodat de gevelbekleding op de juiste manier gemonteerd kan worden.

Wilt u nieuwe kozijnen, maar komt het nu even niet financieel goed uit? Kies dan voor de Qozijn financieringsplan. U kunt uw kozijnen dan gespreid betalen in termijnen tegen zeer aantrekkelijke rentes.

Vraag offerte aan
tuindeuren met kleine ruitjes

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken