Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
Kunststof openslaande deuren

Kunststof openslaande deuren
van Qozijn

Heeft u renovatie of verbouwingsplannen en wilt u meteen goed doorpakken? Kies dan voor de mooie kunststof openslaande deuren bij Qozijn van topkwaliteit met garantie! Tegenwoordig kiezen heel veel mensen voor kunststof openslaande tuindeuren vanwege de mooie luxe uitstraling en lage onderhoudskosten. Bij Qozijn kunt u terecht voor 100% originele Schüco of Veka kozijnen met 20 jaar garantie. Ja dat leest u goed!

Wij merken uit de praktijk dat woningbezitters die kiezen voor een mindere kwaliteit kozijn na verloop van tijd achter komen dat goedkoop, duurkoop blijkt te zijn. Daarom werken wij bewust met Schüco en Veka omdat deze kozijnen in de markt bekend staan om hun super kwaliteit en duurzaamheid, zelfs na decennia!

Kunststof openslaande deuren naar uw smaak

De tijd van standaard witte tuindeuren is allang voorbij. Want ook bij Qozijn heeft de keuze uit vele RAL kleuren die het beste passen bij uw interieur, uw keuken of de stijl van uw woning. Onze adviseurs denken graag met u mee in materiaal, afwerking en financieringsmogelijkheden. Zo kunt u uw nieuwe tuindeuren ook betalen in termijnen dankzij het Qozijn financieringsplan!

Over het passen en meten hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij maken namelijk de tuindeuren op maat van kunststof in de fabriek. Kiezen voor Qozijn betekent daarom voor zekerheid en vraag een offerte aan!

Voorzien van het veiligheidskeurmerk SKG***

Ook fijn om te weten dat u veilig woont met de kunststof deuren van Qozijn. Al onze deuren zijn namelijk inbraakwerend en zijn extra dik (70mm) in plaats van standaard paneeldeuren van 45mm. Ook worden onze deuren massief geleverd, dat wil zeggen ZONDER vulling met piepschuim. We werken alleen met Schüco en Veka omdat zij hoogwaardige materialen gebruiken voor al hun kozijnen en deuren én voorzien zijn van het veiligheidskeurmerk SKG*** met sterke driepuntssluiting en anti kerntrek cilinders.

Vraag naar onze algemene voorwaarden hoe het zit met onze verschillende keurmerken. Onze adviseurs nemen graag de tijd om deze met u door te nemen. Benieuwd wat klanten zeggen over Qozijn? Bekijk dan onze klantenrecensies online.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Krijg advies op maat
door onze specialisten

Volop genieten van binnen & buiten met kunststof deuren

Door het gebruik van kunststof in deuren van Qozijn is schilderen verleden tijd. Dat scheelt veel tijd én geld. Het enige wat u hoeft te doen is af ten toe schoonmaken met een vochtige doek. Geniet vandaag nog van meer licht in uw woning en profiteer tegelijk van waardevermeerdering van uw huis. Een investering in de toekomst dus!

Voordelen kunststof deuren bij Qozijn

  • Zeer duurzaam en gaan jaren mee
  • Tuindeuren kunststof met een houtnerf
  • Kunststof kozijnen zijn vochtwerend
  • Eigen montagedienst in heel Nederland
  • Deuren met goede isolatie
  • Betalen in termijnen mogelijk met het financieringsplan

Kies voor ons financieringsplan en bestel vandaag nog uw nieuwe tuindeuren voor een scherpe prijs en van een hoge kwaliteit bij Qozijn!

Vraag financieringsplan aan
Kunststof tuindeuren

Profiteer van onze
BTW actie

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente