Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen woerden

Onze blogartikelen

Mis nooit meer een update

Lees hier onze laatste artikelen

Tips, trends en nuttige informatie op het gebied van kunststof kozijnen lees je op de website van Qozijn.

ISDE subsidie kunststof kozijnen:
zo werkt het
isde subsidie kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Benieuwd wat de ISDE subsidie voor kunststof kozijnen is en hoe deze precies werkt? Als u voor kunststof kozijnen in uw bestaande woning kiest, heeft u recht op subsidie. Dit komt doordat u een energiebesparende maatregel neemt. In dit artikel vertellen wij u wat ISDE subsidie is, wat de voorwaarden zijn om deze te krijgen, welke kunststof kozijnen hierbij passen en hoe u ISDE subsidie kunt aanvragen. Lees snel verder voor meer informatie over ISDE subsidie voor kunststof kozijnen en vraag deze meteen aan.

Verder lezen
De voordelen en
verschil dubbel glas en hr++ glas
verschil dubbel glas en hr++ glas
noah - qozijn
Door: Noah

Ben jij benieuwd wat de voordelen van kunststof kozijnen met HR++ glas zijn? Enkel glas en dubbel glas ken je wel, maar tegenwoordig hoor je ook steeds meer over HR++ en HR+++ glas. HR++ glas is enorm populair. En dat is niet zonder reden, want dit type glas heeft enorm veel voordelen te bieden. Maar wat is HR++ glas precies en wat is HR+++ glas? In dit artikel vertellen we je meer over het verschil tussen HR++ en dubbel glas, wat de voordelen van HR++ zijn en ontdek je of je beter voor HR++ of HR+++ glas kunt kiezen. Lees snel verder voor meer informatie!

Verder lezen
Jouw woning verduurzamen?
Kies voor kunststof kozijnen
woning verduurzamen met kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Wil je jouw woning verduurzamen? Kunststof kozijnen zijn dan zeker een goede optie. Duurzaamheid is erg belangrijk voor een beter milieu voor iedereen. En dat niet alleen, want op den duur is het ook zeer voordelig voor je portemonnee. Wil je je woning verduurzamen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Zo kun je kiezen voor dakisolatie, spouwmuurisolatie en andere vormen van isolatie. Door voorafgaand je huis te laten checken, kun je erachter komen op welke vlakken isolatie veel nut heeft. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zuiniger met je energie om te gaan. Denk aan energie opwekken via zonnepanelen, energie besparen door te kiezen voor dubbel glas of door ervoor te kiezen je houten kozijnen door kunststof kozijnen te vervangen. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de duurzaamheid van kunststof kozijnen.

Verder lezen
ISDE subsidie kunststof
kozijnen voor 2022/2023
ISDE subsidie kunststof kozijnen 2022/2023
noah - qozijn
Door: Noah

Overweegt u om te kiezen voor kunststof kozijnen en bent u benieuwd hoe het zit met de subsidie hiervoor? Kunststof kozijnen zijn een echte aanrader als u uw huis duurzaam wilt isoleren. De overheid stimuleert woningeigenaren om energiebesparende maatregelen te treffen. Zo komen we het milieu namelijk meer ten goede. Hiervoor is een speciale subsidie beschikbaar gesteld waar eigenaren van woningen in de particuliere koopsector een aanvraag voor kunnen indienen.

Verder lezen
Verduurzaam uw woning
met kunststof kozijnen!
met de duurzaamheid van kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Duurzaamheid is momenteel een groot thema in de wereld, en staat bij Qozijn hoog in het vaandel. Met oog op wereldwijde klimaatakkoorden zal er veel verduurzaming plaats moeten vinden. Daarnaast is op dit moment een grote prijsstijging aan de gang op gas- en energiekosten. Algemeen is bekend dat huishoudens jaarlijks gemiddeld tot wel 19.000 kilo CO2 uitstoten. Door uw woning beter te isoleren kunt u besparen op uw CO2 uitstoot, en bespaart u daardoor ook op uw gas- en energiekosten. Kunststof kozijnen hebben een erg isolerende functie in combinatie met HR++ glas voor uw woning. In dit artikel wordt haarfijn uitgelegd hoe uw woning wordt verduurzaamd door kunststof kozijnen.

Verder lezen
Schoonmaak tips voor
onderhoud kunststof kozijnen
Tips onderhoud kunststof kozijnen schoonmaken
noah - qozijn
Door: Noah

We zitten weer volop in de zomermaanden. Hoog tijd om je kunststof kozijnen schoon te maken! Kunststof kozijnen zijn erg prettige kozijnen. Een groot voordeel hiervan is namelijk dat ze onderhoudsarm zijn. Naast het zemen van de ramen hoef je ze alleen maar schoon te maken. Ook is het belangrijk om jaarlijks alle bewegende delen even na te kijken en indien nodig te smeren. Dit kan je veel tijd en geld schelen. Je hoeft hierdoor namelijk niet meer de kozijnen opnieuw te schilderen. In dit artikel vertellen wij je wat je kunt doen om het mooie uiterlijk van kunststof kozijnen te behouden en vertellen we je stap voor stap hoe je de kozijnen schoonmaakt via onze handige tips. Lees snel verder en ontdek meer!

Verder lezen