Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
kunststof kozijnen woerden

Onze blogartikelen

Mis nooit meer een update

Lees hier onze laatste artikelen

Tips, trends en nuttige informatie op het gebied van kunststof kozijnen lees je op de website van Qozijn.

Energiebesparing door kunststof kozijnen
Energiebesparing door kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic binnen de hele wereld. Alles draait om processen te verduurzamen, huizen te verduurzamen, bedrijven te verduurzamen, noem het maar op. Hierin kan de kozijnen branche uiteraard niet achterblijven! Qozijn is daarom enkele jaren geleden volledig overgeschakeld op kunststof kozijnen, hier ligt de toekomst en dit product is het meest duurzaam voor uw woning. Kenmerkend van kunststof kozijnen zijn de uitstekende isolatiewaardes, middels kunststof kozijnen is uw woning optimaal geïsoleerd tijdens koude en warme dagen. Hier zitten nog wel haken en ogen aan die worden besproken in dit artikel!

Verder lezen
Beste merk kunststof kozijnen, Schüco uit Duitsland!
de beste schuco kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Wat is het beste merk kunststof kozijnen? Zoekt u naar het beste merk kunststof kozijnen? Wat is het merk met de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen? Zoekt u kunststof kozijnen met hoge isolatiewaardes?

Verder lezen
Showroom van Qozijn in Hendrik-Ido-Ambacht
showroom qozijn
noah - qozijn
Door: Noah

Goed nieuws! In het voorjaar opent Qozijn een showroom voor kunststof kozijnen, schuifpuien, tuindeuren en voordeuren in Hendrik-Ido-Ambacht in Zuid-Holland!

Verder lezen
Woontrends voor 2023
wat zijn de woontrends 2023
noah - qozijn
Door: Noah

In 2023 zijn er weer allerlei nieuwe woontrends die populair zullen zijn gedurende het jaar. In dit artikel zullen wij in gaan op de woontrends rondom kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuindeuren.

Verder lezen
Kunststof kozijnen VS houten kozijnen
houten en kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Veel mensen twijfelen bij het kiezen van kozijnen tussen hout- en kunststof materiaal. Deze keuze wordt steeds makkelijker gemaakt aangezien het verschil qua zichtbaarheid steeds minder wordt, dit komt door de ontwikkeling van hoge kwaliteit van kunststof. Daarnaast is er een hout-nerf look beschikbaar waardoor de kozijnen identiek op houten kozijnen lijken. In dit artikel wordt het verschil tussen kunststof kozijnen en houten kozijnen uitgelegd.

Verder lezen
De voordelen van kunststof kozijnen
voordelen kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Benieuwd wat kunststof kozijnen aan voordelen te bieden hebben? Kozijnen van kunststof zijn zeer populair. En dat is niet zonder reden, want deze kozijnen hebben diverse voordelen te bieden. Veel meer zelfs als je ze vergelijkt met kozijnen van aluminium of hout. Reden genoeg om je meer over deze voordelen te vertellen. In dit blog kom je alles te weten over kozijnen van kunststof en wat ze je huis zoal kunnen bieden. Zo weet je snel of kunststof kozijnen ook een aanwinst zullen zijn voor jouw woning. Lees snel verder en ontdek meer!

Verder lezen
ISDE subsidie kunststof kozijnen:
zo werkt het
isde subsidie kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Benieuwd wat de ISDE subsidie voor kunststof kozijnen is en hoe deze precies werkt? Als u voor kunststof kozijnen in uw bestaande woning kiest, heeft u recht op subsidie. Dit komt doordat u een energiebesparende maatregel neemt. In dit artikel vertellen wij u wat ISDE subsidie is, wat de voorwaarden zijn om deze te krijgen, welke kunststof kozijnen hierbij passen en hoe u ISDE subsidie kunt aanvragen. Lees snel verder voor meer informatie over ISDE subsidie voor kunststof kozijnen en vraag deze meteen aan.

Verder lezen
De voordelen en
verschil dubbel glas en hr++ glas
verschil dubbel glas en hr++ glas
noah - qozijn
Door: Noah

Ben jij benieuwd wat de voordelen van kunststof kozijnen met HR++ glas zijn? Enkel glas en dubbel glas ken je wel, maar tegenwoordig hoor je ook steeds meer over HR++ en HR+++ glas. HR++ glas is enorm populair. En dat is niet zonder reden, want dit type glas heeft enorm veel voordelen te bieden. Maar wat is HR++ glas precies en wat is HR+++ glas? In dit artikel vertellen we je meer over het verschil tussen HR++ en dubbel glas, wat de voordelen van HR++ zijn en ontdek je of je beter voor HR++ of HR+++ glas kunt kiezen. Lees snel verder voor meer informatie!

Verder lezen
Jouw woning verduurzamen?
Kies voor kunststof kozijnen
woning verduurzamen met kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Wil je jouw woning verduurzamen? Kunststof kozijnen zijn dan zeker een goede optie. Duurzaamheid is erg belangrijk voor een beter milieu voor iedereen. En dat niet alleen, want op den duur is het ook zeer voordelig voor je portemonnee. Wil je je woning verduurzamen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Zo kun je kiezen voor dakisolatie, spouwmuurisolatie en andere vormen van isolatie. Door voorafgaand je huis te laten checken, kun je erachter komen op welke vlakken isolatie veel nut heeft. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zuiniger met je energie om te gaan. Denk aan energie opwekken via zonnepanelen, energie besparen door te kiezen voor dubbel glas of door ervoor te kiezen je houten kozijnen door kunststof kozijnen te vervangen. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de duurzaamheid van kunststof kozijnen.

Verder lezen
ISDE subsidie kunststof
kozijnen voor 2022/2023
ISDE subsidie kunststof kozijnen 2022/2023
noah - qozijn
Door: Noah

Overweegt u om te kiezen voor kunststof kozijnen en bent u benieuwd hoe het zit met de subsidie hiervoor? Kunststof kozijnen zijn een echte aanrader als u uw huis duurzaam wilt isoleren. De overheid stimuleert woningeigenaren om energiebesparende maatregelen te treffen. Zo komen we het milieu namelijk meer ten goede. Hiervoor is een speciale subsidie beschikbaar gesteld waar eigenaren van woningen in de particuliere koopsector een aanvraag voor kunnen indienen.

Verder lezen
Verduurzaam uw woning
met kunststof kozijnen!
met de duurzaamheid van kunststof kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Duurzaamheid is momenteel een groot thema in de wereld, en staat bij Qozijn hoog in het vaandel. Met oog op wereldwijde klimaatakkoorden zal er veel verduurzaming plaats moeten vinden. Daarnaast is op dit moment een grote prijsstijging aan de gang op gas- en energiekosten. Algemeen is bekend dat huishoudens jaarlijks gemiddeld tot wel 19.000 kilo CO2 uitstoten. Door uw woning beter te isoleren kunt u besparen op uw CO2 uitstoot, en bespaart u daardoor ook op uw gas- en energiekosten. Kunststof kozijnen hebben een erg isolerende functie in combinatie met HR++ glas voor uw woning. In dit artikel wordt haarfijn uitgelegd hoe uw woning wordt verduurzaamd door kunststof kozijnen.

Verder lezen
Schoonmaak tips voor
onderhoud kunststof kozijnen
Tips onderhoud kunststof kozijnen schoonmaken
noah - qozijn
Door: Noah

We zitten weer volop in de zomermaanden. Hoog tijd om je kunststof kozijnen schoon te maken! Kunststof kozijnen zijn erg prettige kozijnen. Een groot voordeel hiervan is namelijk dat ze onderhoudsarm zijn. Naast het zemen van de ramen hoef je ze alleen maar schoon te maken. Ook is het belangrijk om jaarlijks alle bewegende delen even na te kijken en indien nodig te smeren. Dit kan je veel tijd en geld schelen. Je hoeft hierdoor namelijk niet meer de kozijnen opnieuw te schilderen. In dit artikel vertellen wij je wat je kunt doen om het mooie uiterlijk van kunststof kozijnen te behouden en vertellen we je stap voor stap hoe je de kozijnen schoonmaakt via onze handige tips. Lees snel verder en ontdek meer!

Verder lezen

Financiering tegen 0% rente