kunststof kozijnen woerden

Onze blogartikelen

Mis nooit meer een update

Lees hier onze laatste artikelen

Tips, trends en nuttige informatie op het gebied van kunststof kozijnen lees je op de website van Qozijn.

Subsidie kunststof
kozijnen voor 2022/2023
subsidie kunststof kozijnen 2023
noah - qozijn
Door: Noah

Overweegt u om te kiezen voor kunststof kozijnen en bent u benieuwd hoe het zit met de subsidie hiervoor? Kunststof kozijnen zijn een echte aanrader als u uw huis duurzaam wilt isoleren. De overheid stimuleert woningeigenaren om energiebesparende maatregelen te treffen. Zo komen we het milieu namelijk meer ten goede. Hiervoor is een speciale subsidie beschikbaar gesteld waar eigenaren van woningen in de particuliere koopsector een aanvraag voor kunnen indienen.

Verder lezen
Verduurzaam uw woning
met kunststof kozijnen!
woning-verduurzamen-met-kunststof-kozijnen
noah - qozijn
Door: Noah

Duurzaamheid is momenteel een groot thema in de wereld, en staat bij Qozijn hoog in het vaandel. Met oog op wereldwijde klimaatakkoorden zal er veel verduurzaming plaats moeten vinden. Daarnaast is op dit moment een grote prijsstijging aan de gang op gas- en energiekosten. Algemeen is bekend dat huishoudens jaarlijks gemiddeld tot wel 19.000 kilo CO2 uitstoten. Door uw woning beter te isoleren kunt u besparen op uw CO2 uitstoot, en bespaart u daardoor ook op uw gas- en energiekosten. Kunststof kozijnen hebben een erg isolerende functie in combinatie met HR++ glas voor uw woning. In dit artikel wordt haarfijn uitgelegd hoe uw woning wordt verduurzaamd door kunststof kozijnen.

Verder lezen
Schoonmaak tips
kunststof kozijnen in de zomer
tips kunststof kozijnen reinigen
noah - qozijn
Door: Noah

We zitten weer volop in de zomermaanden. Hoog tijd om je kunststof kozijnen schoon te maken! Kunststof kozijnen zijn erg prettige kozijnen. Een groot voordeel hiervan is namelijk dat ze onderhoudsarm zijn. Naast het zemen van de ramen hoef je ze alleen maar schoon te maken. Ook is het belangrijk om jaarlijks alle bewegende delen even na te kijken en indien nodig te smeren. Dit kan je veel tijd en geld schelen. Je hoeft hierdoor namelijk niet meer de kozijnen opnieuw te schilderen. In dit artikel vertellen wij je wat je kunt doen om het mooie uiterlijk van kunststof kozijnen te behouden en vertellen we je stap voor stap hoe je de kozijnen schoonmaakt via onze handige tips. Lees snel verder en ontdek meer!

Verder lezen
Volg ons op Instagram