Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
shuco kozijnen kopen

Veka topline kunststof kozijnen
bij Qozijn

Veka kunststof kozijnen zijn samen met Schüco tot onze topmerken in onze collectie kozijnen en deuren. Kwaliteit waar we achter staan!

Al jarenlang staat VEKA kozijnen synoniem voor absolute kwaliteit en uitstekende service voor elk mogelijke profielsysteem. Niet voor niets voldoen alle VEKA kozijnen aan de hoogste kwaliteitsstandaards in Duitsland, waar de normen hoger liggen dan in Nederland. De eisen die aan kozijnprofielen worden gesteld worden voortdurend aangescherpt en daar profiteert u als klant natuurlijk van. Qozijn is partner van VEKA en Schüco kan zodoende scherpe prijzen aanbieden op nieuwe kozijnen.

Kozijnen van VEKA: goed voor het milieu

Ook aan het milieu wordt gedacht door VEKA. De moderne kunststof kozijn uit de nieuwste collecties bevatten hoogwaardige profielsystemen die bidjragen aan een beter milieu. Dankzij uitstekende warmte-isolerende eigenschappen wordt het energieverbruik in gebouwen en huizen sterk verminderd en daarmee de uitstoot van het totale CO2. Ook bij de productieprocessen wordt verantwoord gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke hulpbronnen.

VEKA kunststof kozijnen bij Qozijn

Nieuw: VEKA Spectral kozijnen

Het volledig nieuw ontwikkelde VEKA SPECTRAL lakveredelde oppervlak geeft het kunststof venster een unieke esthetische dimensie. De voordelen zijn:

  • Hoogstaand design en moderne ultramatte kleuren
  • Een bijna fluweelachtige haptiek
  • Uitstekende technische en mechanische producteigenschappen
  • Hoge resistentie van vocht
  • Zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen

Met een bijzonder lakoppervlak van VEKA Spectral kozijnen worden reflectie-arm mat waarden behaald, zoals geen andere fabrikant dit aanbiedt. Ervaar het zelf nu bij Qozijn!

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Nieuw: Veka slimline en topline kunststof kozijnen

Uw nieuwe kunststof voordeuren en kozijnen moeten qua stijl en functie natuurlijk altijd bij het huis passen en worden daarom altijd precies op maat gemaakt. Het VEKA label biedt een groot diversiteit aan mogelijkheden voor panelen en glas zodat het in iedere gevelsituatie past.

De adviseurs van Qozijn bespreken graag de voordelen en mogelijkheden met u. Plan een kennismakingsgesprek in met onze adviseurs of vraag direct online een prijsopgave op. Kies voor een financieringsplan om kozijnen in termijnen te betalen.

Vraag een gratis offerte aan
eka slimline en topline kunststof kozijnen & Veka Spectral kozijnen kopen

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken