Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
woningtrends kunststof kozijnen van 2021 en 202

Woontrends antraciet kunststof kozijnen in 2021 en 2022

De woningtrends op gebied van kunststof kozijnen van 2021 en 2022 zijn erg modern. Op deze pagina worden de meest relevante woningtrends genoemd die u door Qozijn kunt laten verzorgen.

Kunststof kozijnen in Antraciet, grijstinten en zwart

Tegenwoordig zijn er extreem veel woningen die gemoderniseerd worden door middel van kunststof kozijnen in de kleur zwart, antraciet of grijstinten. In het verleden waren woningen vaak voorzien van witte houten kozijnen, hedendaags worden deze veelal vervangen voor kunststof kozijnen. Vooral jonge mensen passen deze nieuwe moderne stijl toe aan hun woning, het is een mooie manier om mee te gaan met de moderne tijd door uw woning te voorzien van antraciet kunststof deuren en kozijnen of kozijnen in andere populaire RAL kleuren.

Uw tuin en woonkamer combineren.
Veel woningen worden tegenwoordig voorzien van een kunststof schuifpui of kunststof tuindeuren, op deze manier proberen mensen een mooie opening te creëren naar hun tuin. Doordat HR+++ glas heel goed isoleren, kunt u een grote schuifpui plaatsen en nog steeds een goed geïsoleerde woning hebben. Daarnaast ontvangt u heel veel daglicht in uw woonkamer op deze manier en creëert u een erg fijne leefomgeving.

Duurzaamheid toepassen in uw woning

Tegenwoordig is duurzaamheid een heel belangrijk thema in onze samenleving. U kunt vele dingen doen om te verduurzamen, maar één populaire manier is door uw woning te verduurzamen. Veel mensen zullen al gauw aan zonnepanelen denken, maar naast zonnepanelen zijn kunststof kozijnen, kunststof voordeuren, kunststof tuindeuren en kunststof schuifpuien ook een goeie duurzame investering. Qozijn levert haar kozijnen altijd met HR++ of HR+++ glas, dit zorgt ervoor dat aan de binnen en buitenzijde van het huis extreem goed geïsoleerd is, waardoor u weinig energie verbruik hebt.

Kunststof kozijnen met hout uitstraling
Een terugkomende trend is het kiezen voor de traditionele hout-look. Hout is helaas niet duurzaam en werkt veel minder goed isolerend. Gelukkig hebben wij hiervoor een prachtige oplossing. Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Geniet van lange levensduur met onze kunststof kozijnen

Momenteel zijn de woningprijzen extreem aan het stijgen, mensen proberen hier duidelijk op in te spelen door woningen te renoveren en te vernieuwen. Er zijn vele manieren om uw woning te renoveren, daarvan is één goeie manier kunststof kozijnen. Door middel van kunststof kozijnen kunt u rekenen op een levensduur van 50-75 jaar gemiddeld, afhankelijk van het merk. Qozijn levert Schüco en gemiddeld hebben deze kunststof kozijnen een levensduur van 75 jaar.

Spreken deze trends u aan en wilt u hierop inspelen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zwarte, grijze of antraciet kunststof kozijnen bij Qozijn! Kiezen voor de Q van Quality, altijd bij Qozijn!

Vraag offerte aan
design kozijnen binnenshuis met o.a. antraciet kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken