Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
shuco kozijnen kopen

Schüco kozijnen
bij Qozijn

Op zoek naar kwaliteitskozijnen voorzien van de nieuwste technieken? Qozijn werkt voornamelijk met kunststof kozijnen van het hoogstaande Duitse merk Schüco.

Wij werken met VEKA en  Schüco kozijnen voor onze klanten, omdat de kwaliteit van de buitenkant van het frame gelijk is aan de kwaliteit aan de binnenkant van het raamwerk. Bij deze kozijnen zijn namelijk meerdere kamers gebruikt tijdens het bouwen van het frame, dit verzorgt hoogwaardige dichtingen en maximale isolatie.

Kozijnen van Schüco worden overal in Europa gezien als het toppunt van kwaliteit. Kozijnen van dit topmerk zijn te vinden in bijna elke straat in Europa. De kans dat er Schüco kozijnen bij u in de straat ergens te vinden zijn is erg groot.

Kunststof kozijnen voor een goede prijs

Andere voordelen van kozijnen van Schüco zijn de perfecte sluiting van ramen en deuren en een erg hoge isolatiewaarde. Deze voordelen zorgen ervoor dat u geen last meer hebt van tocht en dankzij de isolatiewaarde hoeft u binnen minder te stoken. Daarnaast heeft u nauwelijks tot geen onderhoud aan uw kozijnen. Schüco kozijnen genieten een levensduur van 70 tot ruim 80 jaar waarbij een paar keer schoonmaken de totaliteit van het onderhoud beslaat.

schuüco kozijnen bij Qozijn

Kwaliteit van Schüco kozijnen

Schüco maakt zowel kozijnen van kunststof als van aluminium. De kunststoffen lijn wordt ook wel Schüco Corona genoemd en is te verdelen in drie verschillende kozijngroepen. De nieuwste Schuco kozijnen heeft een 5-sterren waardering van Schüco’s eigen testcentrum. Gepatenteerde aluminium compoundtechnologie verzorgt ongeëvenaarde energiebesparing bij gebruik van dit kozijn.

Download de folders

Dowload Schüco Corona CT 70 folder kunststof kozijn
Download Schüco Corona CT 70 HS folder kunststof hefschuifpui

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Kunststof kozijnen met het financieringsplan

Topkwaliteit kunststof kozijnen die voldoen aan nieuwe bouweisen, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof voordeur is de mooiste opfrisser voor uw huis. Kies nu uit meer dan 300 verschillende soorten, kleuren en modellen. Onze A+++ kwaliteit deuren zijn veilig, sterk en met een super isolatie. Maak gebruik van ons financieringsplan om uw kozijnen in termijnen te betalen.

Wilt u meer weten welke deur bij u past en wat deze per maand kost? Klik dan op de knop om een offerte op te vragen van een product naar keuze.

Vraag een gratis offerte aan
schuco kozijn met raam sluiting

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente