Upload Image...

Waarom Schüco kozijnen?

Waarom Schüco kozijnen

Qozijn werkt voornamelijk met kunststof kozijnen van het hoogstaande Duitse merk Schüco. Wij werken met Schüco omdat de kwaliteit van de buitenkant van het frame gelijk is aan de kwaliteit aan de binnenkant van het raamwerk. Bij deze kozijnen zijn namelijk meerdere kamers gebruikt tijdens het bouwen van het frame, dit verzorgt hoogwaardige dichtingen en maximale isolatie.

Kozijnen van Schüco worden overal in Europa gezien als het toppunt van kwaliteit. Kozijnen van dit topmerk zijn te vinden in bijna elke straat in Europa. De kans dat er Schüco kozijnen bij u in de straat ergens te vinden zijn is erg groot.

Kwaliteit voor een goede prijs

Andere voordelen van kozijnen van Schüco zijn de perfecte sluiting van ramen en deuren en een erg hoge isolatiewaarde. Deze voordelen zorgen ervoor dat u geen last meer hebt van tocht en dankzij de isolatiewaarde hoeft u binnen minder te stoken. Daarnaast heeft u nauwelijks tot geen onderhoud aan uw kozijnen. Schüco kozijnen genieten een levensduur van 70 tot ruim 80 jaar waarbij een paar keer schoonmaken de totaliteit van het onderhoud beslaat.

"schüco

Kozijnen van Schüco

Schüco maakt zowel kozijnen van kunststof als van aluminium. De kunststoffen lijn wordt ook wel Schüco Corona genoemd en is te verdelen in drie verschillende kozijngroepen. Het nieuwste kozijn van Schüco heeft een 5-sterren waardering van Schüco’s eigen testcentrum. Gepatenteerde aluminium compoundtechnologie verzorgt ongeëvenaarde energiebesparing bij gebruik van dit kozijn.

 

DOWLOAD DE FOLDERS

Dowload Schüco Corona CT 70folder kunststof kozijn
Download Schüco Corona CT 70 HS folder kunststof hefschuifpui

  Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

  DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenFinancieringsplan

  Ik ben bereikbaar tussen

  09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

  Bijzonderheden/opmerkingen:

  Qozijn levert niet alleen de kozijnen maar plaatst altijd zelf de kozijnen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen. Mocht u verder willen met de aanvraag gaat u akkoord dat wij tevens de montage verzorgen.