Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
Kunststof kozijnen schuifpui en schuifpuien

Kunststof kozijnen schuifpui
op maat

Uitzonderlijke kenmerken en voordelen van een kunststof kozijnen schuifpui

Bij Qozijn.nl leveren wij hoogwaardige kunststof schuifdeuren die niet alleen voor de lente of de zomer zijn, maar die ook zijn geschikt voor het hele jaar en veel voordelen bieden voor woningbezitters. Enkele van deze voordelen zijn een wijder uitzicht naar buiten, krachtige en duurzame opbouw van het frame en natuurlijk de indrukwekkende isolatie en energie-efficiënte werking.

Het gehele jaar door binnen en buiten genieten van jouw woning

Een kunststof schuifpui is ongetwijfeld een verstandige keuze voor iedereen die zowel van een open zicht naar buiten als van een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen wilt ontvangen. De reden hiervoor is dat kunststof als materiaal van nature sterker is dan hout en dus grotere glaspartijen kan houden. In combinatie met de slanke zichtlijnen van diverse schuifpuien of de minimalistische kozijnen van Schuco kozijnen is het gemakkelijker om een meer open woonomgeving te creëren.

Deze beide subtiele, eenvoudige, maar uiterst effectieve designkenmerken helpen de illusie van extra ruimte te creëren door de indruk te wekken dat uw huis zich verder naar buiten in de tuin uitstrekt. U geniet daarom meer van een uitnodigende en natuurlijke binnenruimte. De prijs van een shuifpui is o.a. afhankelijk van de grootte en type die u zoekt.

Elk van onze kunststof schuifpuien systemen zijn speciaal ontworpen met het oog op bescherming en veiligheid. Elk systeem is voorzien van inbraakwerende meerpuntsvergrendeling voor extra beveiliging waardoor u uw huis met een gerust hart kunt achterlaten en rustig kunt gaan slapen. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen ontworpen zodat ze warmte beter binnen de woning kunnen vasthouden omdat ze weerbestendig zijn.

Laten we niet vergeten dat een schuifpui een ervoor zorgt dat uw woning meer waard wordt. Wel geldt dit voor de schuifpui die voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit met uitstekende hang en sluitwerk die het inbrekers knap lastig maakt. Zolang deze goed isoleren, inbraakbesteding zijn en goed gemonteerd zijn, is uw woning direct meer geld waard en kunt u deze kosten van de schuifpui terugverdienen. Voor actuele schuifpui prijzen kunt u het beste een offerte aanvragen.

Verder heeft u ook nog keuze mogelijkheden bij een schuifpui omdat u keuze heeft uit diverse kleuren, de kozijnen kunnen voor elke grote worden gefabriceerd en daarnaast heeft u ook nog ruime keuze in soorten materiaal van kozijnen. Het laatste voordeel is dat kunststof kozijnen weinig onderhoud vereisen. U hoeft ze nooit meer te schilderen. Alleen afnemen met een vochtige doek om het stof eraf te halen is meer dan genoeg.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Vandaag mijn oude kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen van Qozijn. Zeer tevreden over hoe Ronald, Frank en Jimmy de kozijnen erin hebben gezet. Je merkt dat deze mensen veel ervaring hebben en ook de afwerking is heel erg netjes gedaan. Achteraf is alles weer netjes schoongemaakt. Ik beveel Qozijn aan en ben echt heel tevreden over het eindresultaat. TOP !!!
Sonja Deurhof
Sonja Deurhof
19:00 13 Sep 23
Wij hebben onze voor- en achtergevel, van onze jaren 60, doorzonwoning, volledig laten renoveren met nieuwe Schüco kozijnen en Keralit gevelbekleding. Wij zijn goed door het bestelproces geholpen. Men heeft in vier dagen alles vervangen en bijzonder netjes zowel binnen als buiten afgewerkt. De monteurs hebben precies gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten.Één van draai-kieppramen had nog wat (fijn)afstelling nodig. Via de Qozijn website was het eenvoudig een afspraak te maken en er is snel een servicemonteur langsgekomen die draai-koepramen allemaal nog heeft gecontroleerd.Al met al zijn we erg tevreden met het resulaat, de producten en de service van Qozijn!
Pascal Claes
Pascal Claes
15:24 21 Jun 23
De kozijnen zijn zeer netjes en snel geplaatst door Daan en Chris. Alles is netjes en schoon opgeleverd, ook heel erg fijn. Ze hebben hard gewerkt in de volle zon, petje af voor het doorzettingsvermogen en de vriendelijkheid. Communicatie vooraf en op de dag van plaatsing was zeer goed (ook tussen Daan en Chris zelf, geen geschreeuw of luidruchtigheid). Het adviesgesprek was kort, maar duidelijk en volledig. De prijs was ook transparant en werd niet gewerkt met een aanbetaling. En heel belangrijk, afspraken werden goed nagekomen en duidelijk gecommuniceerd. Een verademing in vergelijking met andere bedrijven!. Al met al een tevreden klant.
Rutger van Krieken
Rutger van Krieken
20:44 20 Jun 23
Vorige maand zijn de mannen van Qozijn langs geweest om onze houten kozijnen te vervangen voor kunstof kozijnen. De monteurs waren vriendelijk, professioneel en waren verassend snel klaar. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en zowel de afwerking buiten als binnen is helemaal naar wens. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede firma voor het laten plaatsen van kunstof kozijnenz, dan ben je bij Qozijn aan het goede adres.Jeffrey bedankt voor het goede advies.
Jelle Wallaart
Jelle Wallaart
13:57 09 Jun 23
Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Kunststof schuifpuien
in termijnen betalen

Voordelen van kunststof schuifpui kozijnen

Bij uw zoektocht naar de beste inrichting voor uw huis wordt u overspoeld met informatie. Qozijn laat u kort de meest belangrijke voordelen van een kunststof schuifpui kozijn zien:

  • U hoeft geen rekening te houden met het dicht- of openzwaaien van deuren
  • Uw woning lijkt ruimer doordat de tuin betrokken wordt bij de woning
  • Meubilair hoeft niet aan de kant voor een schuifpui
  • Inbraakveilig en de waarde wordt behouden in uw woning
  • Bij ons is een meer delige schuifpui mogelijk

Bij Qozijn weten we wat u nodig heeft om woning voor kunststof te verbeteren, zowel in stijl als in functionaliteit. Voor meer informatie over de voordelen of wanneer u direct een offerte nodig heeft voor de prijzen van onze producten kunt u contact opnemen via de volgende link of direct een offerte aanvragen via onderstaande knop.

 

Vraag offerte aan
kunststof shuifpuien van Schuco

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente