Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kosten Kunststof kozijnen met hr++ glas

Tegen lage kosten
Kunststof kozijnen met hr++ glas

Wilt u uw woning voorzien van gloednieuwe kunststof kozijnen? Hierbij komen veel aspecten bij kijken waar u rekening mee moet houden. U moet bedenken dat er veel verschillen zitten in merken, zo is Schüco het A-merk voor kunststof kozijnen. Daarnaast is het belangrijk om te weten welk type glas u geleverd krijgt bij uw kunststof kozijnen. Qozijn levert uitsluitend HR++ glas bij zijn kunststof kozijnen. Hier bij Qozijn worden de pluspunten benoemd om tegen lage kosten kunststof kozijnen met HR++ glas te plaatsen.

Voordeel HR++ glas in uw kozijnen

Het grootste voordeel van HR++ glas is dat het extreem goed isoleert, waardoor u een aangename temperatuur creërt in huis. De meeste warmte in uw huis gaat verloren via de ramen. HR++ glas is dubbel glas met een coating, daarnast bevat het een isolerend gas tussen beide platen. Hierdoor isoleert het extreem goed en zorgt het ervoor dat uw woning erg duurzaam is.

HR++ glazen van TOPkwaliteit

Qozijn levert altijd HR++ glas bij zijn kozijnen. Dit altijd van het merk Pilkington, een A-merk glas leverancier. De combinatie van HR++ glas met Schüco kozijnen zorgt ervoor dat uw woning erg in waarde stijgt, de levensduur van kunststof kozijnen van Schüco zijn namelijk gemiddeld 70 jaar. Mocht u interesse hebben in prachtige kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas, maak een afspraak met één van onze adviseurs voor passend advies.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kosten Kunststof kozijnen met hr++ glas zijn een investering

Doordat u uw woning zo goed isoleert door middel van kunststof kozijnen met HR++ glas zorgt het ervoor dat het een goeie investering is. Uw energiekosten gaan hierdoor een stuk omlaag in de koude maanden. De besparing van HR++ glas is per m2 glas ongeveer 24 m3 gas op uw stookkosten. Daarnaast werkt HR++ glas ook als extra geluidswerend. Geluidswerend glas is het beste type glas als het aankomt op reduceren van geluid.

Vraag offerte aan
houten kozijnen vervangen bij Qozijn

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken