grijze kunststof kozijnen en voordeel kunststof kozijnen

Voordeel kunststof kozijnen

Qozijn heeft al meer dan 10 jaar ervaring met kunststof kozijnen, kunststof schuifpuien, kunststof voordeuren en kunststof tuindeuren. Veel mensen beseffen niet hoeveel voordelen er aan kunststof kozijnen zitten. Voor kunststof kozijnen hebben we daarom alle voordelen op een rij gezet.

Voordeel kunststof kozijnen ten opzichte van hout

Een kozijn gemaakt van kunststof kan niet gaan rotten. De kwaliteit van het PVC materiaal van de kozijnen is extreem hoog, dit materiaal is niet kapot te krijgen. Gemiddeld gaan kunststof kozijnen 50 tot wel 75 jaar mee.

Kunststof kozijnen zijn beschikbaar in alle vormen en formaten, dus voor elk type woning kunt u kunststof kozijnen krijgen. Het PVC materiaal kan naar elke wens gevormd worden, daarin tegen is dit bij houten kozijnen lastiger.

De kozijnen worden gecombineerd met HR ++ of triple glas, deze helpen u om uw woning meer energie besparend te maken. Deze worden gratis bij Qozijn’s kunststof kozijnen geleverd. Aluminium kozijnen zijn ook mogelijk.

Weinig onderhoud en zeer goed geïsoleerd

Groot voordeel van kunststof kozijnen is dat ze vochtwerend, warmte en geluid isolerend zijn. Uw woning is in gevallen van warmte- of kou goed voorzien van isolatie. Uiteindelijk zal dit u besparen in de energie kosten, waardoor kunststof kozijnen gezien kunnen worden als een uitstekende investering. Zeker nu de prijzen van houten kozijnen hoger worden.

Weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Het kunststof materiaal is zo goed als onderhoudsvrij. Zo nu en dan poetsen met een doek is voldoende. Ook hoeven kunststof kozijnen niet opnieuw geverfd te worden, wat vaak bij houten kozijnen wel nodig is.

Duurzaam materiaal (tot wel 75 jaar). Doordat kunststof kozijnen zolang meegaan is het een aantrekkelijke investering voor uw woning. Dit zorgt ervoor dat uw woning een waarde vermeerdering krijgt.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden
Naam(Vereist)

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

De mensen van Qozijn hebben eind okt. begin nov.Bij mij de houten kozijnen vervangen voor kunstof van Schuco ben er erg blij mee ze isoleren goed en het is uitstekende kwaliteit top. Ik heb de revieuw aangepast de kritiek op de communicatie die beter kan blijft.Vandaag 17-1 zijn de monteurs van de fabrikant geweest die zijn met de voordeur bezig geweest en hebben al het nodige weten te repareren, maar ze komen nog terug voor paar laaste dingen dan moet de voordeur weer goed sluiten zoals de bedoeling is, afspraak word nog over gebeld. Goede monteurs van Schuco 👍👍
Barry Nobel
Barry Nobel
11:27 17 Jan 22
Regilio Baal
Regilio Baal
11:25 17 Jan 22
Qozijn heeft gisteren de laatste hand gelegd aan de kozijnen en de voordeur. Ik kan niets anders zeggen dan alleen maar TOP! Ernst heeft alles uitgelegd, rustig de tijd genomen om onze keuzes en dilemma's te bespreken. In 2 dagen was alles netjes geplaatst, afgewerkt en ook weer redelijk schoon (voor zover het schoon opgeleverd kon worden) achter gelaten... Ben erg blij met Qozijn!!
Maureen Chin
Maureen Chin
20:10 15 Jan 22
Hessel Ten Kortenaar
Hessel Ten Kortenaar
21:07 30 Dec 21
Soeniel Ajodhia
Soeniel Ajodhia
18:45 16 Dec 21
De kozijnen die we besteld hebben zijn perfect geplaatst en afgewerkt.Monteurs werken hard en secuur en geven zo nodig advies. Ook medewerkers op kantoor, verkoopafdeling geven goed en eerlijk advies.
Leo Groothuysen
Leo Groothuysen
18:36 14 Dec 21
Kunstof kozijnen, voordeur en een schuifpui laten plaatsen. Ook het plaatsen van een designradiator werd geregeld. Het begon met een goed gesprek met een vertegenwoordiger, wat veel vertrouwen gaf, waardoor wij kozen voor Qozijn. De plaatsing en afwerking ging razendsnel en keurig netjes. Zonder ook maar iets van rommel achter te laten.De communicatie wat betreft de plaatsing van de radiator en de indeling van de werkzaamheden had beter gekund. Maar het eindresultaat is geweldig!!
Lisette Baard
Lisette Baard
17:04 12 Dec 21
Van oriëntatiegesprek tot aan de resultaten helemaal tevreden. Vriendelijke, vakkundige, harde en nette werkers.
Marlies van der Vos-Traa
Marlies van der Vos-Traa
12:03 10 Dec 21
Fijn gesprek gehad met de vertegenwoordiger, die eerlijk is en meedenkt. De plaatsing van de kozijnen zou 2 dagen in beslag nemen. Op de eerste dag kregen we 's ochtends een telefoontje dat er een zieke monteur was, waardoor ze niet konden komen. Ze hebben toen voor de 2e dag extra mensen geregeld, zodat de kozijnen binnen 1 dag geplaatst konden worden. Super oplossing!De afwerking is super netjes, we zijn er erg blij mee.De communicatie tussendoor en achteraf is ook helder en vriendelijk.
Saskia Tolboom
Saskia Tolboom
20:23 03 Dec 21
Wat hebben wij een ontzettend mooi huis gekregen met onze nieuwe kunststof kozijnen! Binnen een week tijd zijn al onze oude kozijnen vervangen (9 in totaal). Qozijn heeft alles super netjes afgewerkt: vensterbanken, kitwerk, aanvullend stucwerk (zelfs daar waar ze helemaal niet waren geweest, maar ze hadden nog over 😀).Niet alles is tijdens het proces 100% perfect gegaan (installatie uitgesteld, geen brievenbus in de deur, niet alle glaslatten helemaal passend, wij die van gedachte veranderden 😬), maar het partnerschap was dat wel, want ze zijn niet weggegaan totdat ze alles tot in de puntjes hadden geregeld en wij meer dan tevreden zijn achtergebleven.Echt een topbedrijf! Dank jullie wel voor jullie vakwerk en samenwerking!
Trui Andrade
Trui Andrade
11:16 25 Nov 21
Zeer tevreden over de kwaliteit en de deskundigheid van alle medewerkers.Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd, ook als er iets tegen zit.Service verzoeken worden direct opgepakt.Kozijnen en deuren nu 6 maanden in gebruik en ik ben er elke dag weer blij mee.
Sylvia
Sylvia
16:51 23 Nov 21
Wij zijn zeer tevreden met de fijne samenwerking. Qozijn heeft vanaf dag 1 alles goed verzorgd. De technische inmeting, de planning, de levering tot op de dag van montage en afwerking, al met al binnen 2 maanden. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de afwerking. Tussentijds werd zeer goed gecommuniceerd en Qozijn leverde zoals beloofd.
Hadiyeh Samim
Hadiyeh Samim
19:54 19 Nov 21
Top kan niet anders zeggen. Monteurs prima gasten. Gaan netjes te werken denken met je mee. Goede service en alles netjes afgewerkt en alles netjes achtergelaten. We zijn er super blij mee. Zal hun zeker aanbevelen
naomi koers
naomi koers
17:19 18 Nov 21
Goedemiddag geachte lezers, even bijlezen over onze ervaringen met het plaatsen van kunststof Ramen en deuren. Door een folder van firma Qozijn zijn mijn vrouw en ik geinteresseerd geraakt in de mogelijkheid om hiervan te kunnen profiteren ( 21 % korting BTW aktie ) Uiteraard is tijdens het huisbezoek uitgebreid uitleg gegeven, en naar onze wensen invulling aangegeven en is er een prijs opgave gemaakt.Daar het een behoorlijk bedrag was zijn wij ook verder gaan oriënteren bij andere fabrikanten en daar dezelfde procedure gevolgd om een bredere blik te krijgen over hetgeen wij voor ogen hadden en de financën.Deze heeft tot gevolg gehad dat wij toch hebben gekozen voor firma Qozijn om de navolgende redenen; Beter kwaliteitsproduct, zeer concurerende prijsopgave en korte leveringstijd en montage.Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen, klein montage foutje en klein kleur verschil zijn na onze bevindingen hierover zeer correct hersteld, en mijn vrouw en ik genieten nog dagelijks van de kwaliteit.Tevens laatste opmerking, door mijn zwager er op gewezen dat door de kwalitatieve vooruit gang van de woning, deze ook is gestegen in waarde i.v.m. eventuele verkoop , maar voorlopig niet !!Ruud en Coby Palstra
ruud palstra
ruud palstra
16:44 11 Nov 21
Qozijn heeft bij ons in de gehele woning de kozijnen vervangen en nieuwe deuren geplaatst. Dat vonden we best een stap maar we konden altijd met onze vragen terecht. Eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is en er wordt niets opgedrongen en goed meegedacht. Advies voelt echt als advies, en niet met een dwingende ondertoon. De werklui waren heel vriendelijk en werkte nauwkeurig. Ze spraken geen Nederlands, alleen de voorman sprak Engels. Voor ons geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden als je dat zelf lastig vindt.Er was een stukje afwerking wat niet helemaal goed zat en dat is netjes in dezelfde week opgelost. Dat vind ik vooral belangrijk om te melden; er kan altijd iets mis gaan, maar je wilt weten dat het opgelost wordt. En dat doet dit bedrijf. Het maakt waar wat het beloofd.
Yolanda van der Beek
Yolanda van der Beek
12:37 09 Nov 21
November 2021 6 kozijnen en 2 deuren laten vervangen door schuco kozijnen en deuren.Zeer tevreden over de kwaliteit van de vakmannen met de installatie, het product en de afwerking. Zeker een aanrader.Nette prijs, snel geleverd, hoge kwaliteit alom en super blij met het eindresultaat.
madhollander
madhollander
16:42 04 Nov 21
Superrrrrr bedrijf. Keurig optijd. Prachtigeschüco kozijnen en rolluiken. Mooi geplaatst. Zeer aardige medewerkers. Keurig opgeleverd alles heel netjes opgeruimd. Communicatie met het bedrijf zeer goed. Dit is echt een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen. En prijs ook zeer goed.Toevoeging aan review. Na een mis communicatie probleem keurig en zeer snel opgelost. Ook complimenten aan AB zonwering echt alles top.Bedankt Toine en Gisele
Toine van den Berk 32
Toine van den Berk 32
10:23 27 Oct 21
Zelfs in deze corona periode op tijd geleverd.En na een paar maanden al geplaatst.En strak geplaats.Ben zeer tevreden over hoe snel ze werken en de netheid.
Ronald Ik
Ronald Ik
19:36 11 Oct 21
Nieuwe kozijnen,ramen en deuren.Prettig gesprek met de vertegenwoordiger.Vertrouwen in een goed resultaat en volkomen terecht.3 dagem is er keihard gewerkt om alles te realiseren.Keurige werklui! Alles tot in de puntjes verzorgd.Een voordeur die niet goed sloot...in een week is de monteur geweest en is het probleem verholpen...In een van de ramen zat een barstje....3 weken later en hij is vervange.Qozijn wij zijn blij met jullie vakkundigheid en klantvriendelijkheid!Een aanrader voor anderen wat ons betreft.
Jolanda Teuling
Jolanda Teuling
18:06 11 Oct 21
Fijne firma om mee samen te werken. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering keurige behandeling en afhandeling. Ook de communicatie verloopt direct en soepel.De kozijnen zien er strak uit, er wordt netjes en snel gewerkt.
martin klepper
martin klepper
20:20 14 Sep 21
Top service bij Qozijn, hartelijk bedankt. Voor iedereen een aanrader!!!!
Lineke Vink
Lineke Vink
18:06 09 Sep 21
Hartstikke goed en netjes!!
Figen Ay
Figen Ay
17:11 16 Aug 21
bedankt voor de tuindeuren qozijn, vriendelijke monteurs. communicatie verliep ook goed, top!
James Muller
James Muller
09:41 06 Aug 21
qozijn heeft een mooie schuifpui gebouwd bij mij. hartelijk bedankt, het is prachtig geworden.
Arlie Chapp
Arlie Chapp
09:38 06 Aug 21
Zeer tevreden vriendelijke mensen zeer goed geholpen netjes afgewerkt alles schoon achtergelaten,gewoon top
J Dijkstra
J Dijkstra
15:21 28 Jul 21
Ria Verlinden
Ria Verlinden
16:42 25 Jul 21
super tevreden over qozijn! grote aanrader
Noah N
Noah N
22:47 14 Jul 21
Recentelijk via Qozijn nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen. Tip top in orde. Tevreden klant.
Henk Schutter
Henk Schutter
11:33 02 Jul 21
Gestroomlijnde organisatie, die kwaliteit levert en ook strak werkende monteurs.
Dirk Mudde
Dirk Mudde
12:50 22 Jun 21
Maria o
Maria o
11:59 16 May 21
Netjes, mooi, kwaliteit, zeer tevreden
Kevin Bahir
Kevin Bahir
15:46 06 May 21
Bij ons hebben ze de voorkant gedaan met mooie voordeur. Hard gewerkt en zo netjes dus niks dan lof voor Qozijn en de medewerkers. Ook contact met kantoor verliep prettig en makkelijk. Gabriel was ook super makkelijk via de app te bereiken ondanks dat het ontzettend druk was. Ik zal jullie zeker bij m'n familie en vrienden aanprijzen. Groetjes Marco
Macro Willemsen
Macro Willemsen
14:42 04 May 21
Ontzettend tevreden met het resultaat. Alles tot in de details afgewerkt!Top kwaliteit en vakkundig gemonteerd.Ze leveren een goede service en er is duidelijke communicatie.Ik raad iedereen Qozijn aan!Ga zo door 👍🏻
Amber Jasmijn
Amber Jasmijn
14:38 04 May 21
Trees Zandbergen-Selten
Trees Zandbergen-Selten
12:38 29 Apr 21
Deze week een kunststof kozijn geplaatst. Keurig afgeleverd, alle afspraken nagekomen. Ook alles opgeruimd en tot in detail afgewerkt.Kan dit bedrijf alleen maar aanraden.
Hans Broekhuisen
Hans Broekhuisen
15:24 26 Apr 21
Vandaag nieuwe kozijnen gekregen waar we superblij mee zijn. De monteurs waren erg harde werkers. Alles mooi afgewerkt en weer opgeruimd wij raden qozijn zeker bij vrienden aan.
Nico van Schie
Nico van Schie
10:08 24 Apr 21
Als je op zoek bent naar deskundig advies met de scherpste prijzen ben je hier aan het juiste adres!Je wordt zeer vriendelijk geholpen door top adviseurs en zeer vakkundig. Top bedrijf die ik iedereen aanraad die nieuwe kozijnen zoekt. Hier bent u aan het juiste adres!
Meolida Hodzic
Meolida Hodzic
20:20 06 Apr 21
Edwin Koldenhof
Edwin Koldenhof
17:41 06 Apr 21
Wij hebben afgelopen week ons van kunsstof kozijnen laten voorzien. Dit bedrijf levert uitstekende kwaliteit met prima vakmensen. Goede afspraken die worden nagekomen. Alles keurig opgeruimd. Wij zijn dik tevreden!
Erik Louwersheimer
Erik Louwersheimer
15:42 21 Mar 21
Marijke de Graaf-slot
Marijke de Graaf-slot
16:19 17 Mar 21
Vakwerk!We zijn heel blij dat qozijn de werkzaamheden heeft uitgevoerd!Wat een verschil in warmte en geluid na de plaatsing van de kozijnen.Dit bedrijf is een aanrader!
Jan Houtman
Jan Houtman
09:39 26 Feb 21

Betaal kozijnen
in termijnen

Voordelen van kunststof kozijnen? Duurzaam en milieuvriendelijk!

Het warmte verlies van een verouderde kozijn is 2,8W/m2K, ondertussen heeft een kunststof kozijn een warmte verlies van maar 1,3W/m2K. Dit is een absurt groot verschil op jaar basis, gemiddeld gezien is dit maar liefst 1154 kilo aan CO2 per jaar. Kortom, kunststof kozijnen zijn een uitstekende investering voor uw woning en portomonee.

U bent beter beveiligd bij brand. In vergelijking met houten kozijnen werken de vensters van kunststof kozijnen brandvertragend. Hierdoor neemt de kans op doorslag en overslag af, waardoor de brandveiligheid van jouw woning toe neemt!

10+10 jaar garantie op fabricage en montage van de kunststof kozijnen. Doordat de kozijnen van zo’n hoge kwaliteit zijn, bieden wij maar liefst 20 jaar garantie. Voor een impressie bekijk ons portfolio.

Een nadeel van kunststof kozijnen is dat het niet mogelijk is hierin te boren, dit zou de kozijnen kapot maken, waardoor ze niet meer goed functioneren. Daarnaast is het niet mogelijk te schilderen op kunststof kozijnen, u kunt dus na plaatsing uw kozijnen kleur niet meer aanpassen.

Spreken kunststof kozijnen u ook aan? Dan bent u aan het juiste adres bij Qozijn. Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met één van onze adviseurs of vraag een GRATIS offerte aan. De Q van Quality, bij Qozijn!

Vraag offerte aan
blauwe kunststof voordeur

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken

Volg ons op Instagram