Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
grijze kunststof kozijnen en voordeel kunststof kozijnen

Voordeel voor
kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn niet meer weg te denken in Nederland. Het beste is daarom te kiezen voor kunststof bij een renovatie of nieuwbouw. Kunststof kozijnen hebben ook een enorme levensduur.

Qozijn heeft al meer dan 10 jaar ervaring met kunststof kozijnen, kunststof schuifpuien, kunststof voordeuren en kunststof tuindeuren. Veel mensen beseffen niet hoeveel voordelen er aan kunststof kozijnen zitten. Wat zijn kunststof kozijnen voordelen? We zetten ze op een rij voor u!

Voordeel kunststof kozijnen ten opzichte van hout

Een kozijn gemaakt van kunststof kan niet gaan rotten. De kwaliteit van het PVC materiaal van de kozijnen is extreem hoog, dit materiaal is niet kapot te krijgen. Gemiddeld gaan kunststof kozijnen 50 tot wel 75 jaar mee.

Kunststof kozijnen zijn beschikbaar in alle vormen en formaten, dus voor elk type woning kunt u kunststof kozijnen krijgen. Het PVC materiaal kan naar elke wens gevormd worden, daarin tegen is dit bij houten kozijnen lastiger.

De kozijnen worden gecombineerd met HR ++ of triple glas, deze helpen u om uw woning meer energie besparend te maken. Deze worden gratis bij Qozijn’s kunststof kozijnen geleverd. Aluminium kozijnen zijn ook mogelijk.

Weinig onderhoud en zeer goed geïsoleerd

Groot voordeel van kunststof kozijnen is dat ze vochtwerend, warmte en geluid isolerend zijn. Uw woning is in gevallen van warmte- of kou goed voorzien van isolatie. Uiteindelijk zal dit u besparen in de energie kosten, waardoor kunststof kozijnen gezien kunnen worden als een uitstekende investering. Zeker nu de prijzen van houten kozijnen hoger worden.

Weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Het kunststof materiaal is zo goed als onderhoudsvrij. Zo nu en dan poetsen met een doek is voldoende. Ook hoeven kunststof kozijnen niet opnieuw geverfd te worden, wat vaak bij houten kozijnen wel nodig is.

Het kozijn is gemaakt van duurzaam materiaal dat tot wel 75 jaar meegaat. Doordat kunststof kozijnen zolang meegaan is het een aantrekkelijke investering voor uw woning. Dit zorgt ervoor dat uw woning een waarde vermeerdering krijgt.

Krijg nu kozijnen met 21% BTW korting

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Voordelen van kunststof kozijnen? Duurzaam en milieuvriendelijk!

Het warmte verlies van een verouderde kozijn is 2,8W/m2K, ondertussen heeft een kunststof kozijn een warmte verlies van maar 1,3W/m2K. Dit is een absurd groot verschil op jaar basis, gemiddeld gezien is dit maar liefst 1154 kilo aan CO2 per jaar. Kortom, kunststof kozijnen zijn een uitstekende investering voor uw woning en portomonee.

U bent beter beveiligd bij brand dan houten kozijnen en ook bij inbraak dankzij SKG hang en sluitwerk. In vergelijking met houten kozijnen werken de vensters van kunststof kozijnen brandvertragend. Hierdoor neemt de kans op doorslag en overslag af, waardoor de brandveiligheid van jouw woning toe neemt!

10+10 jaar garantie op fabricage en montage van de kunststof kozijnen. Doordat de kozijnen van zo’n hoge kwaliteit zijn, bieden wij maar liefst 20 jaar garantie. Voor een impressie bekijk ons portfolio.

Een nadeel van kunststof kozijnen is dat het niet mogelijk is hierin te boren, dit zou de kozijnen kapot maken, waardoor ze niet meer goed functioneren. Daarnaast is het niet mogelijk te schilderen op het kunststof kozijn, dus de kleuren zijn niet meer aan te passen.

Spreken kunststof kozijnen u ook aan? Dan bent u aan het juiste adres bij Qozijn. Wilt u meer informatie over de prijzen van kunststof kozijnen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs of vraag een GRATIS offerte aan. De Q van Quality, bij Qozijn!

Vraag offerte aan
blauwe kunststof voordeur

Het A-merk kozijn met
20 jaar garantie

Onze keurmerken