Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Bent u offertes aan het opvragen voor de prijs voor het soort A-merk kozijnen zoals Schüco? Vergeet dan zeker Qozijn niet! u kunt bij ons een offerte opvragen voor de prijzen van kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen!

Dankzij een kozijn montageteam kunnen wij klanten in heel Nederland blij maken met het snel en vakkundig plaatsen met 20 jaar garantie voor kunststof kozijnen. Dat is nog eens zeker zijn van je zaak. En wist je dat er ook subsidies zijn om de kosten voor kunststof kozijnen de declareren? Weten wat het inhoudt? Lees dan deze blog. Doe er uw voordeel dus mee!

Investeer in de toekomst van uw huis

Bent u in het bezig van een oudere huis en ziet u gestaag dat uw houten kozijnen afbrokkelen of dat de verflaag afbrokkelt? En wilt u zo onderhoudsvrij mogelijke kozijnen? Dan zijn aluminium of kunststof kozijnen de perfecte keus! Het dan absoluut de moeite waard om bij Qozijn uw kunststof kozijnen te kopen omdat ze een levensduur kunnen hebben tot wel 75 jaar. Bij ons profiteert u van 20 jaar garantie en de hoogst mogelijke kwaliteit in de vorm van Schüco en Veka kozijnen. Voor een impressie van al onze tevreden klanten, bekijk onze reviews hier.

Kunststof kozijnen prijzen altijd inclusief plaatsen

Klanten van Qozijn van kunststof kozijnen zijn zeer tevreden. En dat komt omdat zij allemaal genieten van betrouwbaarheid, kwaliteit en 20 jaar garantie op al onze producten en dat tegen een zeer scherpe prijs voor het totale plaatje. En met een eigen VCA-gecertificeerde montageteam hoeft u helemaal niets te doen, anders dan monteurs uw huis binnenlaten met een kozijn. Ook krijgt u een eerlijk en zeer compleet offerte inclusief alle kosten. Denk aan prijzen van hang en sluitwerk, de prijs hr++ glas, het plaatsen van de kozijnen of aluminium kozijnen samen met een bijlage van onze algemene voorwaarden.

Geen verborgen kosten achteraf of een spookfactuur van een tussenpartij. U doet altijd enkel en alleen direct zaken met Qozijn. Vraag dus vandaag nog een offerte op en wij zetten graag alle kosten netjes op een rij voor u.

Nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Factoren die de prijs van een kunststof kozijn bepalen

Alleen als u kiest voor Qozijn profiteert u van de beste prijzen voor Schüco en Veka kunststof kozijnen inclusief plaatsen. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren die wij graag met uw bespreken. U kunt denken aan:

  • Omvang project en hoelang onze monteurs bezig zijn
  • Speciale (afwijkende) afmetingen kozijnen
  • Het inhuren van een kraan of steiger
  • Levertijden van de leverancier

Stel gerust al uw vragen aan onze klantenservice of vraag direct een offerte op maat op. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wat kosten kunststof kozijnen?
houten kozijnen vervangen bij Qozijn

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken