kunststof deuren wit

Kunststof Kozijnen Deuren
van Shüco en VEKA

Kunststof voordeuren en achterdeuren

De kunststof deuren van Qozijn bieden een grote diversiteit aan deuren, van klassiek tot landelijk of modern. Een voordeur is een visitekaartje van uw huis. Bij Qozijn kunt u uw deur naar eigen wens en smaak zelf samenstellen. Onze kunststof voordeuren en achterdeuren zijn 100%  isolerend, inbraakwerend en onderhoudsvrij.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden
Naam(Vereist)

Kunststof deuren voorzien van veilig wonen keurmerk

Tijdens de productie worden de deuren verzwaard met stalen frames en nadien voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze deuren zijn op dit moment de kwalitatief zwaarst beschikbare deuren. Inbrekers gaan aan onze deuren liever voorbij, omdat ze extra inbraakwerend en zeer moeilijk te kraken zijn. U doet hiermee een aankoop voor het leven.

De deuren kennen een hoge isolatie en schilderen is niet meer nodig. Voor elke stijl en elk design is er een perfect passende voordeur uit te zoeken. Een perfect plaatje voor uw huis dus!

Kunststof voordeuren en achterdeuren van Qozijn zijn van de hoogste kwaliteit, inbraakwerend en hebben een dikte van 70 mm in plaats van de standaardpaneeldeuren van 45 mm. Qozijn levert géén standaardpaneeldeuren die worden opgevuld met piepschuim.

Qozijn levert enkel op maat gemaakte kwaliteitsdeuren, die nooit zullen kromtrekken en die zijn voorzien van een robuuste driepuntssluiting en standaard met veiligheidskeurmerk SKG*** en anti kerntrekcilinders.

Deze cilinders zijn beveiligd tegen het uittrekken van de kern en hebben gewoonlijk extra sterke boorbeveiliging. Het uittrekken van de kern is bij deze cilinders bijna niet mogelijk.

Meer weten over
kunststof deuren?

Wat kosten kunststof deuren u per maand?

Topkwaliteit kunststof deur, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof voordeur is de mooiste opfrisser voor uw huis. Kies nu uit meer dan 300 verschillende soorten, kleuren en modellen. Onze A+++ kwaliteit deuren zijn veilig, sterk en super isolerend. Wilt u meer weten welke deur bij u past en wat deze per maand kost? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Vraag financieringsplan aan
Kunststof tuindeuren

Maak gebruik van onze
BTW actie

Onze keurmerken

Volg ons op Instagram