financieringsplan qozijn - kunststof kozijnen financierenKunststof Deuren

De kunststof deuren van Qozijn bieden een grote diversiteit aan deuren, van klassiek tot landelijk of modern. Een voordeur is een visitekaartje van uw huis. Bij Qozijn kunt u uw deur naar eigen wens en smaak zelf samenstellen. Alle deuren zijn uiteraard isolerend, inbraakwerend en onderhoudsvrij.

Kunststof deuren van Qozijn zijn van de hoogste kwaliteit, inbraakwerend en hebben een dikte van 70 mm in plaats van de standaardpaneeldeuren van 45 mm. Qozijn levert géén standaardpaneeldeuren die worden opgevuld met piepschuim. Qozijn levert enkel op maat gemaakte kwaliteitsdeuren, die nooit zullen kromtrekken en die zijn voorzien van een robuuste driepuntssluiting en standaard met veiligheidskeurmerk SKG*** en anti kerntrekcilinders. Deze cilinders zijn beveiligd tegen het uittrekken van de kern en hebben gewoonlijk extra sterke boorbeveiliging. Het uittrekken van de kern is bij deze cilinders bijna niet mogelijk. .

Tijdens de productie worden de deuren verzwaard met stalen frames en nadien voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze deuren zijn op dit moment de kwalitatief zwaarst beschikbare deuren. Inbrekers gaan aan onze deuren liever voorbij, omdat ze extra inbraakwerend en zeer moeilijk te kraken zijn. U doet hiermee een aankoop voor het leven. De deuren kennen een hoge isolatie en schilderen is niet meer nodig. Voor elke stijl en elk design is er een perfect passende voordeur uit te zoeken. Een perfect plaatje voor uw huis dus!

Google Beoordelingen
4.5
4.5
Nee nee sticker maar toch een flyer in de brievenbus
Dennis C
Dennis C
15:38 27 Jul 21
Ria Verlinden
Ria Verlinden
16:42 25 Jul 21
Een nee-nee sticker op de brievenbus, maar toch ontvang ik jullie ongeadresseerde reclame.
Eyle Brinkhuis
Eyle Brinkhuis
10:16 23 Jul 21
super tevreden over qozijn! grote aanrader
Noah N
Noah N
22:47 14 Jul 21
janneke Nardten
janneke Nardten
14:14 14 Jul 21
Recentelijk via Qozijn nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen. Tip top in orde. Tevreden klant.
Henk Schutter
Henk Schutter
11:33 02 Jul 21
top bedrijf, mooie kunststof kozijnen bij mij geplaatst. heeft de zaakjes goed op orde. bedankt mannen
Ora Martin
Ora Martin
23:14 30 Jun 21
Gestroomlijnde organisatie, die kwaliteit levert en ook strak werkende monteurs.
Dirk Mudde
Dirk Mudde
12:50 22 Jun 21
Top werk geleverd! Super blij met het geleverde werk, alles verliep soepel. Kortom, aanrader!
Maryann Rose
Maryann Rose
20:52 20 Jun 21
Weet je hoe een Nee-Nee-sticker werkt?
Raymon Turkenburg
Raymon Turkenburg
16:09 14 Jun 21
slecht bedrijf, gooien gewoon troep in je brievenbus terwijl je een duidelijke NEE NEE sticker hebt.Wat hardleers zijn jullie 2 maanden later doen jullie weer reclame in de de brievenbus. Ik merk dat jullie echt luisteren naar mensen maar niet heus. Nu weer 2 maanden verder al de derde keer reclame in 6 maanden tijd. Heb een NEE NEE STICKER. Respecteer dat mensen dit NIET willen. Vreselijk bah
Amber Spiering
Amber Spiering
12:43 31 May 21
Maria o
Maria o
11:59 16 May 21
Netjes, mooi, kwaliteit, zeer tevreden
Kevin Bahir
Kevin Bahir
15:46 06 May 21
Bij ons hebben ze de voorkant gedaan met mooie voordeur. Hard gewerkt en zo netjes dus niks dan lof voor Qozijn en de medewerkers. Ook contact met kantoor verliep prettig en makkelijk. Gabriel was ook super makkelijk via de app te bereiken ondanks dat het ontzettend druk was. Ik zal jullie zeker bij m'n familie en vrienden aanprijzen. Groetjes Marco
Macro Willemsen
Macro Willemsen
14:42 04 May 21
Ontzettend tevreden met het resultaat. Alles tot in de details afgewerkt!Top kwaliteit en vakkundig gemonteerd.Ze leveren een goede service en er is duidelijke communicatie.Ik raad iedereen Qozijn aan!Ga zo door 👍🏻
Amber Jasmijn
Amber Jasmijn
14:38 04 May 21
Deze week een kunststof kozijn geplaatst. Keurig afgeleverd, alle afspraken nagekomen. Ook alles opgeruimd en tot in detail afgewerkt.Kan dit bedrijf alleen maar aanraden.
Hans Broekhuisen
Hans Broekhuisen
15:24 26 Apr 21
Vandaag nieuwe kozijnen gekregen waar we superblij mee zijn. De monteurs waren erg harde werkers. Alles mooi afgewerkt en weer opgeruimd wij raden qozijn zeker bij vrienden aan.
Nico van Schie
Nico van Schie
10:08 24 Apr 21
Als je op zoek bent naar deskundig advies met de scherpste prijzen ben je hier aan het juiste adres!Je wordt zeer vriendelijk geholpen door top adviseurs en zeer vakkundig. Top bedrijf die ik iedereen aanraad die nieuwe kozijnen zoekt. Hier bent u aan het juiste adres!
Meolida Hodzic
Meolida Hodzic
20:20 06 Apr 21
Edwin Koldenhof
Edwin Koldenhof
17:41 06 Apr 21
Slechte ervaring met Qozijn. Na het uitnodigen van een adviseur en het doornemen en slordig opnemen van de maten van de te plaatsen kozijnen, kreeg ik een offerte op een kladpapiertje. Toen ik vroeg om een uitgewerkte offerte en die per e-mail naar mij toe te sturen heb ik niets meer van deze adviseur vernomen. Mogelijk komt dit doordat de aangeven offerte veel hoger was dan de verschillende volledig uitgewerkte offertes die ik al binnen had. Even een mail sturen was een kleine moeite geweest.De indruk die Qozijn achter laat is dus verre van positief.
Peter Dukel
Peter Dukel
18:39 23 Mar 21
Wij hebben afgelopen week ons van kunsstof kozijnen laten voorzien. Dit bedrijf levert uitstekende kwaliteit met prima vakmensen. Goede afspraken die worden nagekomen. Alles keurig opgeruimd. Wij zijn dik tevreden!
Erik Louwersheimer
Erik Louwersheimer
15:42 21 Mar 21
Ondanks NEE sticker op de brievenbus, toch elke keer weer een folder door de bus.Voor bedrijven met zo weinig oog voor detail trek ik mijn twijfels.18-03-2021 update 8-( , volgende keer een SRC melding.
J Tieleman
J Tieleman
17:49 18 Mar 21
Marijke de Graaf-slot
Marijke de Graaf-slot
16:19 17 Mar 21
Vakwerk!We zijn heel blij dat qozijn de werkzaamheden heeft uitgevoerd!Wat een verschil in warmte en geluid na de plaatsing van de kozijnen.Dit bedrijf is een aanrader!
Jan Houtman
Jan Houtman
09:39 26 Feb 21
Was de eerste uren van de plaatsingsdag niet echt blij door wat communicatie problemen, maar ben inmiddels dik tevreden, ziet er heel mooi uit, keurig werk verricht, op naar de volgende ronde, nog ff sparen
Carla van Woerden
Carla van Woerden
12:51 24 Feb 21
Wij hebben een NEE sticker op de voordeur en toch krijgen we een reclamefolder. Slechte beurt van dit bedrijf. En ik heb totaal geen interesse.
Gerda Schutter
Gerda Schutter
10:09 17 Feb 21
Perfect werk!bedankt ben er heel blij mee!Barbara Cima uit spijkenisse
Barbara Cima
Barbara Cima
10:29 16 Feb 21
Wat een fantastisch bedrijf is dit. Als ik 10 sterren kon geven, had ik dat absoluut gedaan.Van advies naar inmeten tot en met de montage en afwerking; gewoonweg TOP en nee, ik heb geen aandelen Qozijn. Ik ben gewoon een meer dan super tevreden klant. Het montageteam is zeer goed op elkaar ingespeeld en werkt onafgebroken door zonder pauze te nemen. Alles keurig netjes opruimen na afloop. Echt diep respect voor deze mannen. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👌🏼👌🏼👌🏼
Astrid Magito
Astrid Magito
20:17 12 Feb 21
Zeer tevreden over Qozijn en de monteurs, de binnendienst en de verkoper hebben ons zeer dan goed geholpen, alle lof voor Qozijn
Fredrique Visser
Fredrique Visser
09:17 04 Feb 21
Na een duidelijke informatie over de producten een afspraak gemaakt voor het plaatsen van kunststof kozijnen en deuren . Afgelopen week hebben in het totaal 5 zeer harde werkers deze klus bij mijn huis uitgevoerd en alles gedaan zoals ik dit wilde. Het is een zeer vakkundig bedrijf waar deze mannen bij werken . Kozijnen , deuren en ramen van zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer blij met het resultaat .
Marjan
Marjan
18:28 30 Jan 21
Ongewenste reclame door de brievenbus bij een `nee/nee' sticker.edit: ik zie dat ik niet de enige ben bij wie dit bedrijf dat doet. Gaan jullie het inderdaad even lekker uitzoeken.
Melanie Grimminck
Melanie Grimminck
12:24 21 Jan 21
Deze partij heeft totale lak aan een nee/nee sticker op je brievenbus. Meerdere malen contact gezocht en gevraagd hun reclame niet meer bij ons in de brievenbus te stoppen. Zij geven dan aan dat zij het aan hun medewerkers door zullen geven net zoals ze een paar reviews terug hebben gereageerd. Ondanks alles blijven ze de reclame bij je door de brievenbus gooien. Erg vervelend.
Josina Pragt
Josina Pragt
11:44 13 Jan 21
Super product en nette afwerking!Goede werkarbeiders die alles netjes hebben achter gelaten.Er had een betere communicatie moeten zijn wat betreft naar de klant.Niet op de hoogte gehouden wat betreft datums en tijden van leveringen werkzaamheden en aankomsttijden voor het starten van de werkzaamheden.Tijdens het opmaken van offerte was er sprake van het huren van een werklift/kraan, deze is er niet gekomen.Werkarbeiders hebben het grote zware glas omhoog moeten tillen naar 3 hoog met 6 man. Dit vonden wij onverantwoord en gevaarlijk.
Patrick De Swijger
Patrick De Swijger
10:55 11 Jan 21
Cees van Deijl
Cees van Deijl
08:00 24 Dec 20
Duurde iets langer dan afgesproken, maar hebben ze netjes van te voren laten weten. Heel blij met het resultaat, werknemers zijn vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Eda Eda
Eda Eda
12:02 17 Dec 20
Wij zijn zeer tevreden over qozijn. Gesprek bij ons thuis was duidelijk. Open communicatie.Daar waar nodig was er telefonisch contact.Alles werd verder goed opgepakt..De monteurs die bij ons de kozijnen hebben geplaats, alleen maar + punten. Er werd netjes en correct gewerkt.Kortom wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Genieten nu volop van alle moois.Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
Lachen bekje
Lachen bekje
10:46 13 Dec 20
Betrouwbaar bedrijf. Hardwerkende installateurs en perfectionistische afwerking. Houden zich aan de afspraken. Mooie kozijnen en deuren.
Sylvia de Vries
Sylvia de Vries
16:36 03 Dec 20
Erg tevreden over het contact, service en plaatsing van de kozijnen door Qozijn. Eij hebben alle kozijnen in ons huis vervangen door kunstof. Eerst al een prettig verkoopgesprek gehad met Ernst. Daarna goed contact met de afdeling planning. Wachttijd viel ook reuze mee (corona tijd meegerekend). En als klap op de vuurpijl kregen we een heel vakkundige voorman die alles kwam plaatsen. Er werd goed meegedacht. Ze waren super vriendelijk en elke dag werd alles weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. We zijn nu voorzien en hoeven geen nieuwe kozijnen meer maar anders zouden we ze zo weer via Qozijn bestellen! Een aanrader!
Tessa Van Hattem
Tessa Van Hattem
15:03 02 Dec 20
Afgelopen vrijdag is er een prachtige schuifpui en raam geplaatst.Geweldige werklieden die dit hebben geplaatst, een lust voor het oog om dit helemaalTe zien hoe ze werken. Er werd echt aan één stuk door gewerkt. Ook opvallend in dit geheel is deNauwkeurigheid en nazorg waar mee gewerkt wordt, goed telefonisch bereikbaar , wat ookHeel belangrijk is.Echt een aanrader, hier spreekt een héél tevreden klant!
johanna Tientjes
johanna Tientjes
18:00 23 Nov 20
Wij zijn super blij met onze kozijnen. Wij zullen Qozijn zeker bij iedereen aanraden
Karel Geurtsen
Karel Geurtsen
13:13 21 Nov 20
Wat een irritant bedrijf. Een "nee-nee" sticker op je deur en een huurhuis en nog gooien ze maandelijks reclame in de brievenbus. Heb al 4 keer gebeld naar ze maar dat lijken ze niet te snappen. Alleen hierom al zal ik dus nooit wat van Qozijn kopen.
Wesley Van Helden
Wesley Van Helden
11:40 21 Nov 20
Monique Van Pamelen
Monique Van Pamelen
16:20 20 Nov 20
Kozijnen en openslaande deuren laten plaatsen door Qozijn.Alles is naar tevredenheid verlopen, de werkmannen hebben kennis van zaken en zijn zéér nauwkeurig tijdens het plaatsen en alles in overleg met ons.Alles keurig netjes achtergelaten!Ook het contact met het kantoor verliep prima en we konden àltijd terecht met vragen.Hier kom ik zéker terug voor de overige kozijnen!
nora stoetman
nora stoetman
12:29 11 Nov 20
Heel goede kwaliteit kozijnen, vakkundig gemonteerd. Ruime keus in materialen en uitvoeringen. Ik heb al diverse complimenten gekregen, ik ben er heel blij mee.
Ina Dijk
Ina Dijk
18:22 10 Nov 20
Super tevreden met renovatie dakkapellen. Alles nagekomen wat besproken was met sympathieke vertegenwoordiger Jeffrey. En wij willen Matthieu, Vladimir en Sergio via deze weg nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet en prachtig eindresultaat !Marcel, Monique en Sander van den Berg te Krimpen aan den IJssel
Marcel Van Den Berg
Marcel Van Den Berg
20:49 09 Nov 20
Goed ervarenAlles is netjes afgewerkt.Alles is netjes weer opgeruimd.Alle afval word afgevoerd, dus geen omkijken meer naar.Goede serviceAls je beld of mailt krijg snel antwoord.Ik geef alleen 4 sterren omdat het best duur is.Ik ben zeer tevreden.Nu nog hopen dat ik die 20 jaar garantie niet nodig ben. 😅
eagle daan
eagle daan
07:10 07 Nov 20
John Hepsakker
John Hepsakker
14:55 06 Nov 20
Gisteren kunstof kozijnen laten plaatsen door Qozijn. Er kwamen 3 monteurs en zij hebben keurig werk geleverd.Alles werd netjes afgewerkt en naderhand werd er nog even gestofzuigd en buiten geveegd.Heren bedankt voor het plaatsen.Alleen is er vergeten 1 hor te leveren, maar er is mij toegezegd dat deze binnen anderhalve week wordt nageleverd.
Johnny Hannink
Johnny Hannink
12:02 06 Nov 20
Heb via qozijn kunststof kozijnen laten plaatsen. Resultaat is erg mooi.wij zijn erg blij met de kozijnen. Vriendelijke onderaannemers duidelijk en snel.Bedankt qozijn
Ikke -
Ikke -
11:16 06 Nov 20
Helaas geen enkel respect voor nee / nee stickers, inmiddels ben ik al een half jaar bezig om te zorgen dat wij geen post meer krijgen van deze firma. Meerdere malen gebeld en iedere keer met excuses en dat ze het nu echt op zouden lossen. Vervolgens ligt een maand later weer gewoon post op de mat.
PA F
PA F
19:16 04 Nov 20
Vandaag zijn de kozijnen geplaatst door Qozijn. Super aardige monteur Mateo en zijn compagnon netjes gewerkt. Nog wat kleine dingetjes worden later opgelost! Wij zijn er erg blij mee!!
Angelique Ter Smitten
Angelique Ter Smitten
18:20 02 Nov 20
Helaas zijn wij minder blij... 2 maanden bezig geweest met Qozijn, vanaf de datum van plaatsing. De 2 geleverde kozijnen waren beschadigd (1 was beschadigd omdat deze bij levering plat op straat gevallen was en de rest waarschijnlijk omdat t glas, wat door een ander bedrijf geleverd werd, er los tegenaan is gezet). En 1 kozijn (die gevallen was) was +/- 8 cm te groot, waardoor we 1,5 week met een houten plaat in dat raamgat hebben gezeten. Afgelopen week, zouden ze t kozijn wat er als eerste in is gezet, komen repareren, maar naar telefoontje bleek dat ze t geheel toch maar helemaal kwamen vervangen. Wel beter, maar als ik dat geweten had, had ik dat stuk muur nog even niet geschilderd...Voor de rest toch nog 3 sterren omdat ze echt hun best hebben gedaan dit netjes en zo snel ze konden, op te lossen incl. excusses en een bloemetje. En de mannen die t komen zetten goed werk leveren. En mooie kozijnen.
Judith breaky
Judith breaky
16:13 30 Oct 20
Schuifpui en keukenkraan van kunststof geplaatst door de monteurs van Qozijn. Prima vakmensen en alles netjes geplaatst. Alles keurig en schoon opgeleverd. Niets meer dan lof. Top bedrijf.
Moré Gallert
Moré Gallert
16:02 21 Oct 20
Naar volle tevredenheid is bij mij een pui geplaatst door werkelijk zeer goede vaklui. Voor Qozijn gekozen vanwege de snellere plaatsing en prijs. Toen er wat vragen waren werden die onmiddellijk tot grote tevredenheid beantwoord en afgehandeld. Van harte aan te bevelen dus!
Paulus Gabriel
Paulus Gabriel
15:17 21 Oct 20
Na een prettig gesprek met Ernst, zijn vorige week nieuwe kozijnen geplaatst. Eén en al lof voor de mederwerkers, met name Zoran en de anderen. Uiterst vriendelijke en vakbekwamen medewerkers. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Top kozijnen! Een ieder aan te bevelen.
Jacob Jan Sleeboom
Jacob Jan Sleeboom
08:15 21 Oct 20
Wat een naar bedrijf, geen enkel respect voor NEE NEE stickers maar om de paar weken een ongewenste folder in de bus waarin ze steeds dezelfde troep proberen aan te smeren
Armand V
Armand V
16:16 20 Oct 20
hermie b
hermie b
12:12 15 Oct 20
Van begin tot eind zijn wij super tevreden over het contact , prachtig materiaal en prima werkwijze van Qozijn!Jeffrey de vertegenwoordiger kwam bij ons thuis met voorbeelden/ stalen en gaf ons goede voorlichting.Toen de medewerkers de kozijnen en deur kwamen plaatsen hebben ze hard en.prima gewerkt , keurig schoon opgeleverd , nagepoetst en gestofzuigd!Wij zijn zeer te spreken over de firma en alle medewerkers!Wat een prachtige kozijnen en deur hebben we en ook het HR ++ is zeer prettig!De prijs is in prima verhouding, echt waar voor ons geld!Wij vinden Qozijn een echte aanrader !Iedereen van Qozijn reuze bedankt!Peter en Gerie van KlinkHoofddorp
Gerie Van Klink
Gerie Van Klink
07:27 09 Oct 20
Naar een goed gesprek met de verkoper Jeffrey hebben wij de kozijnen laten plaatsen door Qozijn.Alles wat in het gesprek gezegd en benoemd is word ook na gekomen en hij heeft geen woord te veel gezegd. Alles was netjes ingemeten zodat alles ook perfect past. Met de monteurs was ook zeer goed te overleggen hoe en wat en werd volledig mee gedacht en alles werd na tevredenheid gemonteerd.1 raam was kapot geleverd en deze word nog vervangen en er worden nog een paar puntjes op de i gezet en dan is het af.Afspraak is inderdaad afspraak dus mocht iemand nog overtuigd willen worden ik zou zeggen DOEN !!!
Marcel Bosch
Marcel Bosch
10:06 08 Oct 20
Vorige week zijn de monteurs van Qozijn bij mijn huis bezig geweest.Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik en dik tevreden bent, wat een vaklui en wat een verschil met wat het was.Zeker aan te raden, foto's spreken voor zich.
Ronald Vat
Ronald Vat
13:13 06 Oct 20
Wat een prettige firma, adviseur zeer goed advies zeker m.b.t. mogelijkheden ruiten en /of screens. Van de aantal bedrijven welke geweest zijn was hij de eerste welke wees op 71% glas i.p.v. screens, nalezen leerde mij dat glas voor mij een beter resultaat gaf dan dure screens. Communicatie geweldig. Uiteindelijke plaatsing en afwerking door top monteurs !!! Nette werkers, verstand van zaken en in overleg veel mogelijk. Al met al een top bedrijf, top ervaring en zeker een aanrader als je een mooi product wil hebben.
alex kohler
alex kohler
06:34 05 Oct 20
Kozijnen bij Qozijn besteld, en in middels geplaatst, tot op de 0,5 cm nauwkeurig goed en netjes erin gezet en binnen de dagen die er voor gepland waren . Goede nazorg en echt fantastisch met de mannen gewerkt. Een echte aan raadde,
Gertjan Bakker
Gertjan Bakker
12:01 24 Sep 20
Begin september een complete woning renovatie gehad met de mannen van qozijn.Ik kan niet anders zeggen dat we tot nu toe super tevreden zijn.De werklui zijn ook toppers,erg vriendelijk en werken netjes. Zorg voor koffie en croissantjes en het komt allemaal voor de bakker 😂👍Mvg
Raymond Van Gils
Raymond Van Gils
09:52 24 Sep 20
Ze hebben het echt super gedaan en dat in 3 dagen tijd.
Carla Witt
Carla Witt
09:14 21 Sep 20
Gisteren zijn ze bij ons thuis geweest voor het plaatsen van een schuifpui. Ze waren er rond 8:30. Nadat ze ons hadden uitgelegd wat ze gingen doen zijn ze goed aan de slag gegaan.Rond 17:30 zijn ze vertrokken nadat ze alles hadden opgeruimd en schoongemaakt....keurig☺ . We zijn super trots en super blij. Top gedaan💪🏽👍🏼
Paulien Voorbij
Paulien Voorbij
14:09 08 Sep 20
Wij hadden engelse monteurs, erg vriendelijk en werken keihard helaas niet altijd even netjes.( Overmatig afkit gebruik hele klonten) Heel veel gedonder met de voordeur en om passend te maken hebben ze iets gedaan waar wij niet echt blij mee waren zonder overleg.( Terug draaien kan dan niet meer hè) Alles word wel netjes opgeruimd. 2 dagen zijn ze bezig geweest en na elke werkdag werd er gebeld door qozijn hoe de dag verlopen was. Na de oplevering kwamen ze nog een brievenbus na leveren en kregen we een grote bos bloemen!!! Er waren 2 vensterbanken gestolen deze zullen ze nog na leveren en dan nog afwerken. Ook de voordeur komen ze nog beter afstellen en dan hangen ze ook de brievenbus nog op......het wachten is hier op...hopelijk dat dit snel gebeurt. Het materiaal is prachtig!!!!
Claudia Dijkstra
Claudia Dijkstra
09:09 03 Sep 20
Voor tweede maal ongeadresseerde reclame in de bus.Update: van 1 naar 3 sterren n.a.v. snelle en nette respons.Update: wederom een folder in de bus... het houdt niet op... niet vanzelf. Terug naar 1 ster.
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
11:33 01 Sep 20
Helemaal tevreden. Door drukte zat er wel wat tijd tussen de offerte en het plaatsen. Maar het plaatsen zelf was in 1 dag klaar (3 ramen en 1 deur). Het is netjes gedaan en in goed overleg over de details.
Barbara
Barbara
09:48 26 Aug 20
Afgelopen zaterdag zijn er kunststof kozijnen geplaatst in slaapkamer en badkamer. Erg aardige heren die topwerk afgeleverd hebbenEr is erg netjes gewerkt, alles werd opgeruimd en de kozijnen zijn erg mooi.
Yvonne Gilijamse - van Rooijen
Yvonne Gilijamse - van Rooijen
17:00 17 Aug 20
Een mooie grote schuifpui laten plaatsen, strak, netjes, kwaliteit tov de prijs super. Bedankt Qozijn van Vincent uit Rotterdam
Vincent Langeveld
Vincent Langeveld
13:09 30 Jul 20
in 1 woord: geweldig!Een compliment aan Qozijn, de monteurs en iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Super!
Johan De Bruin
Johan De Bruin
13:45 24 Jul 20
Afgelopen week heeft Qozijn kunststof schuifpui bij ons geplaatst. Het is perfect gegaan, het was zelfs mogelijk om de afspraak op zaterdag te maken voor de montage. Dit was voor ons cruciaal om andere werkzaamheden met de andere aannemers te realiseren. Montage team werkte heel hard en secuur. Ze hebben met ze drieën 5 m brede schuifpui over het balkon moeten tillen. Ze hebben het netjes afgewerkt, kozijnen ook schoongemaakt. Het resultaat is verbluffend. Iedereen die langs ons balkon loopt stopt om de schuifpui te bewonderen. Wij zijn de nieuwe bewoners geworden onder de naam " die mensen met de mooie schuifpui". De schuifpui van Qozijn is een aanrader!!!
Bogna Kula
Bogna Kula
12:23 23 Jul 20
Klaas Visser
Klaas Visser
19:34 20 Jul 20
Lang getwijfeld of we nieuwe kozijnen zullen nemen en nu met de actie van Qozijn hebben we toch besloten om hun uit te nodigen en een heel goed adviesgesprek gehad. Op basis van dat gesprek hebben we besloten om verder te gaan met Qozijn. En daar hebben we zeker geen spijt van want het is prachtig geworden. De kwaliteit, de service en de prijs zijn we meer dan tevreden over. John en Manon Klaassen
John Klaassen
John Klaassen
21:11 17 Jul 20
Ik ben zeer tevreden over Qozijn Kunststof Kozijnen. Duidelijke afspraken, prima service en uiteraard zeer tevreden met het resultaat!
Brenda Westers
Brenda Westers
19:20 14 Jul 20
N Ribbers
N Ribbers
09:05 09 Jul 20
Erg tevreden over de snelheid van levering en plaatsing. Qozijn kan ik aanmerken als een zeer betrouwbaar bedrijf. Wat ze zeggen, komen ze tot op de komma na. De kunststof kozijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. Prijs kwaliteit in een juiste verhouding. En ik wil een lans breken voor de heren van de montage. Uitermate vriendelijke en vakkundige heren, die snel als heel precies werkten. Echte vakmannen. De afwerking is perfect. Geen millimeter uit het lood. En toen ze klaar waren hebben ze alles keurig opgeruimd achtergelaten. Ik ben blij verrast met dit bedrijf. Dikke, dikke pluim.
Sander Yspeert
Sander Yspeert
21:06 24 Jun 20
Nieuwe kozijnen in de slaapkamer voor en achter. Spullen netjes afgedekt tegen het stof. Snel gewerkt. Precisiewerk om onder het rolluik door het oude kozijn eruit te halen en het nieuwe erin. Na afloop werd alles waar de mensen aan het werk geweest waren perfect gereinigd met een stevige bouwstofzuiger.Vriendelijk monteursIk ben zeer tevreden met het resultaat.
Marjan Peters
Marjan Peters
18:10 23 Jun 20
Wij zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Door de corona-crisis moesten we de plaatsing 3 maanden uitstellen, maar Qozijn was daar zeer flexibel in. We zagen best ook wel op tegen het plaatsen zelf, maar dat ging heel relaxed. We hoefden veel minder te verplaatsen dan gedacht. Het plaatsingsteam: heel prettige mensen, ze dachten goed met ons mee, en ze hebben vakwerk geleverd, het ziet er prachtig uit. Als bonus hebben ze ook nog de nieuwe brievenbus opgehangen.
Dries Knottnerus
Dries Knottnerus
11:23 20 Jun 20
Half jaar geleden kozijnen laten plaatsen. Zeer tevreden mee! Goede uitleg, goede service en zeer vriendelijk.Net onze gevel laten reinigen en hierdoor wat beschadigingen opgelopen aan de kozijnen, ramen en sloten. Met een belletje snel een afspraak kunnen maken. We zijn weer heel goed en kundig geholpen.Dank jullie wel voor de super goede service!
Iwona Kesling
Iwona Kesling
10:44 17 Jun 20
Heel goede ervaring met Qozijn, voor en achtergevel inc. voordeur en openslaande deuren door hen voorzien van kunststof kozijnen. Uitstekende materiaal kwaliteit, en goede vakkundige monteurs! Niet onbelangrijk is dat ze heel goed bereikbaar zijn, ook telefonisch. Ze houden zich netjes aan de afspraken en ook de vergunning is door hen verzorgd. Niets dan lof voor deze firma!
Henk
Henk
13:01 16 Jun 20
Ondanks een NEE-NEE sticker, toch steeds een flyer in de bus. Geen reactie op de mail Met het verzoek om hiermee te stoppen.
Magnevi - official
Magnevi - official
11:01 15 Jun 20
Vandaag een prachtige achterpui geplaatst door Qozijn. Het overtreft al onze verwachtingen. Eerst een prettig gesprek met Ernst, daarna professioneel opgemeten en vandaag dus perfect gemonteerd door AD Montage.
Marja Zeeman
Marja Zeeman
16:44 10 Jun 20
Kwamen vroeg zoals afgesproken en zijn vakkundig en vriendelijk zeer snel te werk gegaan . Hebben alles schoon opgeleverd en zijn sneller klaar dan we gedacht hadden.
Andy Lammerts van Bueren
Andy Lammerts van Bueren
18:19 08 Jun 20
Snelle levering, keurige monteurs die goed werk hebben afgeleverd.Opgeruimd en netjes alles achter gelaten.Afwerking, binnen en buiten netjes.Top!!
Luc rock van den berg
Luc rock van den berg
06:08 05 Jun 20
Sjiki Van den Bergh
Sjiki Van den Bergh
14:09 22 May 20
Nieuwe ramen en kozijnen - eigenlijk nog een laatste grote stap in het opknappen/verbouwen van ons huis uit 1959. Na jaren van zelf slopen en opbouwen, had ik er zelf echt geen zin meer in. Echter de kozijnen en ramen vielen haast letterlijk al naar beneden. Een bericht van de firma Qozijn bracht mijn vrouw op een idee. En van idee tot plaatsing, nou meer dan 4 maanden heeft dat niet geduurd. Het eindresultaat daar zijn we zeer tevreden over. Op de foto is een deel van de buren zichtbaar en eigenlijk geen direct aanwijsbaar verschil. Dat was ook een wens die we met Ernst van Qozijn tijdens het advies gesprek hebben besproken, het karakter/uiterlijk van het huis wilden we behouden.Hij stelde voor om alle 7 ramen (6 boven, 1 woonkamer) te vervangen door zogenaamde verhuisramen. En ook de kleur van kozijn en ramen heeft hij voor ons goed bekeken en geadviseerd. Toen alles ook nog op mijn verjaardag geleverd werd, was het namelijk helemaal feest. Twee dagen na mijn verjaardag de montage en klaar, nog een dag sneller dan van te voren gedacht. Van binnen allemaal nieuwe vensterbanken en horren in de ramen. De mannen hebben zelf alles netjes opgeruimd, mijn vrouw en ik konden direct genieten van het prachtige resultaat. Het programma "Help mijn man is klusser" hoefde ze deze keer niet mee te dreigen :-).Ons advies - denk je na over vervanging van ramen en kozijnen - neem is contact op met Qozijn en ga een gesprek aan.
Peter van der Donk
Peter van der Donk
11:20 22 May 20
Op 11 mei j.l zijn de vakmannen bij ons begonnen om de houten kozijnen te vervangen voor kunstof kozijnen. Het eindresultaat is nog beter dan ik verwachtte. Het lijkt wel of wij een ander huis hebben.Alles is keurig afgewerkt zowel binnen als buiten. Zelfs voor onze bestaande plisse hordeur is een ombouw gemaakt zodat wij deze opnieuw konden gebruiken. Al met al zeer tevreden over zowel het gesprek over de aankoop van de kozijnen als het plaatsen ervan.Als iemand in mijn directe omgeving kunstif kozijnen wilt laten plaatsen dan zou ik Qozijn zeker aanraden.Nogmaals bedankt!
S M
S M
13:47 19 May 20
Hartstikke tevreden over dit bedrijf! De service, kosten en kwaliteit zijn echt een dikke 5 sterren waard. Zal het iedereen aanraden.
Tristan
Tristan
13:31 19 May 20
Erg tevreden. Dit bedrijf doet echt wat het vooraf beloofd heeft. Ze werken met goed materiaal en deskundige mensen die weten wat ze doen. Snelle oplevering en goede afwerking binnen. Ze hebben mijn oude huis weer een moderne uitstraling gegeven. Chapeau!!!
Vicky van Egmond
Vicky van Egmond
12:44 08 May 20
Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn nog mooier dan verwacht! In drie dagen tijd zijn onze bovenverdieping en achterpui veranderd in een prachtige omlijsting van ons huis dankzij het vakwerk van Rick en zijn collega. Er waren wat aanloopproblemen voordat de kozijnen geplaatst konden worden maar dit is goed opgelost en wij zijn zeer tevreden. We bevelen qozijn zeker aan!
Kirsten den Heijer
Kirsten den Heijer
08:43 05 May 20
Super mooi en goede vakmensen
Claudia Hilster
Claudia Hilster
18:15 04 May 20
Goede vrijdag 10 april 2020, zeker een GOEDE vrijdag😃Twee kozijnen geplaatst door Qozijn. Wat een service, netheid en vakbekwaamheid!! Vriendelijke monteurs, topservice via Ernst👍Kreeg nog mooi boeket op de koop toe💐Zeker een aanrader, mijn zus gaat zeker contact met jullie opnemen!! Qozijn, bedankt!!!!
Mileen Claassen
Mileen Claassen
14:35 11 Apr 20
Ik ben erg blij met het resultaat. De kozijnen zijn binnen 3 dagen gezet.Snelle reactie 👍Dank jullie wel😊
Ewa Gniadek
Ewa Gniadek
11:09 04 Apr 20
Zeer tevreden over Qozijn goede communicatie en top monteurs. Wij raden Qozijn aan iedereen aan.
jordy reedijk
jordy reedijk
09:00 26 Mar 20
Zeer tevreden over Qozijn. Ze namen gelijk contact op.Toen Jeffrey er was nam hij ruim de tijd voor ons om alles uit te leggen.Niet zo'n vluchtige verkoper die meestal binnen 15 minuten weer buiten is.Dit wekte voor ons veel vertrouwen en hebben we het gelijk maar besteld.Ook voor de werkzaamheden werden wij telkens netjes op de hoogte gesteld door de binnendienst.afgelopen week hebben Marcel en Roberto een aantal raamkozijnen + voordeur vervangen dit hebben ze allemaal strak en professioneel afgewerkt. Als ze ergens tegen aan liepen lieten ze dit gelijk weten.Wij zijn zeer tevreden.Mvg,Arjan
Arjan Juffer
Arjan Juffer
07:59 26 Mar 20
In december nieuwe kozijnen laten plaatsen. Spannend. Het resultaat mag er zijn. Erg blij mee en zeer tevreden over de 2 Engels sprekende vakmensen. Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Complimenten en de energierekening spreekt al voor zich. Mijn irritaties over het te laat leveren van een container en weghalen glasbok, weliswaar ter verantwoording van een ander bedrijf, meer dan waard geweest.
Anita Fens
Anita Fens
13:53 24 Mar 20
Onlangs zijn door Qozijn op de bovenverdieping (voor en achter) kunstofkozijnen geplaatst. De kozijnen van top kwaliteit zijn op een deskundige wijze met een nette afwerking geplaatst. Hoge waardering van onze kant door deze vaklieden. Ook opkomende vragen (telefonisch en emailcontact) in de periode voorafgaande tussen bestelling en plaatsing werden door Qozijn snel en correct beantwoorde. Hulde aan dit bedrijf.
Harry Vos
Harry Vos
10:20 15 Mar 20
De monteurs hebben hun uiterste best gedaan om alles erin te krijgen en dat is gelukt! Wij zijn blij met het eindresultaat en voor de laatste dingetjes die nog moeten (nieuw glas vanwege een klein scheurtje en een glas lat die net niet goed zat) worden we goed op de hoogte gehouden. na afloop worden we nog verwend met een mooi boeket ook.
Maaike Van Toledo
Maaike Van Toledo
13:45 09 Mar 20
Zeer snelle plaatsing van de kozijnen. De oude kozijnen waren al 30 jaar oud en op een manier bevestigd die niet van deze tijd was. Jongens hebben zijn hier heel professioneel mee om gegaan en het netjes verwijderd. Zowel de voorkant als de achterkant laten vervangen door Qozijn. Marcel en Roberto hebben laten zien dat het vaklui zijn. Ze denken mee in oplossingen en dat wordt zeer gewaardeerd. En het is zo alles wat eruit gaat zit er ook dezelfde dag weer als nieuw in.
Gylia Brouwer
Gylia Brouwer
08:26 09 Mar 20

Vraag een gratis offerte aan

Wat kost het u per maand?

Topkwaliteit kunststof deur, veilig en scherp geprijsd. Een nieuwe kunststof voordeur is de mooiste opfrisser voor uw huis. Kies nu uit meer dan 300 verschillende soorten, kleuren en modellen. Onze A+++ kwaliteit deuren zijn veilig, sterk en super isolerend. Wilt u meer weten welke deur bij u past en wat deze per maand kost? Klik dan op de knop om een afspraak te maken.

Maak nu een afspraak

  Contact

  Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

  DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenFinancieringsplan

  Ik ben bereikbaar tussen

  09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

  Bijzonderheden/opmerkingen:

  Qozijn levert niet alleen de kozijnen maar plaatst altijd zelf de kozijnen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen. Mocht u verder willen met de aanvraag gaat u akkoord dat wij tevens de montage verzorgen.