Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen Ridderkerk

Kunststof kozijnen Ridderkerk

Welkom bij dé specialist van kunststof kozijnen! Wij beschikken over kunststof kozijnen, deuren en (hef)schuifpuien van hoogwaardige kwaliteit, waarbij we aan aan ieder detail denken voor een prachtig eindresultaat.

Wij van Qozijn hechten grote waarde aan persoonlijke service om tijd vrij te maken voor uw persoonlijke wensen. Hierbij ondersteunen we u in het kiezen van de juiste kozijn, kleur, afwerking, maar geven we ook duidelijk de verschillen weer tussen onze hoogwaardige Schüco en Veka kozijnen, en die van de concurrent. Qozijn is gevestigd in Ridderkerk wat bijdraagt aan snel schakelen en korte lijntjes.

Uitstekend land voor kunststof kozijnen

In Nederland hechten we (gelukkig) veel aandacht aan onze woningen. We willen niet alleen fijn wonen, maar we willen ook aandacht schenken aan een verzorgde uitstraling van ons huis. Het investeren in kunststof kozijnen gebeurd steeds vaker, omdat steeds meer mensen overstappen van houten kozijnen op kunststof. En met ons klimaat is het verduurzamen van onze kozijnen een logische keuze omdat kunststof kozijnen met HR++ glazen super goed isoleren! En bij Qozijn bewijzen we dat kunststof niet lelijk hoeft te zijn dankzij de keuze in vele kleuren en houtnerf motieven.

Kunststof kozijnen in Ridderkerk

Qozijn is gevestigd én levert kunststof kozijnen in Ridderkerk en kan zodoende haar geweldige producten en diensten aanbieden in heel Zuid-Holland. Wij geven standaard 20 jaar garantie op al onze kozijnen en werken uitsluitend met de ‘Ferrari’ onder de kunststof kozijnen, namelijk Schüco! Dankzij rechtstreekse inkoop bij Schüco kunnen wij uitstekende garantie- en levercondities garanderen voor al onze klanten. Ook in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en Capelle aan den Ijssel zijn de monteurs van Qozijn te vinden.

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kies voor de kozijnen van van Qozijn

Bij Qozijn profiteert u van een betrokken team van professionals die met u meedenken. Wij willen u graag helpen bij het verduurzamen en onderhoudsvriendelijk maken van uw woning. Wist u dat er ook interessante subsidies beschikbaar zijn? En dankzij een eigen VCA-gecertificeerde montageteam kunnen wij onze kozijnen leveren in heel Nederland.

  • Zeer snel & vakkundig gemonteerd in heel Nederland
  • 20 jaar garantie
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  • Eigen montageteam
  • Gratis offerte aanvragen
  • Aluminium kozijnen mogelijk

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan een kosteloze offerte bij ons op en raak overtuigd van onze scherpe tarieven en condities.

Vraag offerte aan
Donker blauwe voordeur van kunststof Schüco

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken