Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
Kunststof kozijnen Capelle aan den Ijssel

Kunststof kozijnen
in Capelle aan den Ijssel

Kiest u voor de kunststof kozijnen in Capelle aan den Ijssel van Qozijn, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en uitstekende isolatiewaarden. Dat kunnen wij garanderen omdat wij uitsluitend werken met Schüco en Veka kozijnen. Kenners weten dat dit topmerken zijn die vele malen mooier en duurzamer zijn dan B-merken kozijnen. En soms is het verschil in kosten kleiner dat u denkt. Een WIN/WIN situatie dus! Lees gauw verder.

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Een garantie die we altijd geven is dat we de best mogelijke prijzen kunnen geven voor onze deuren, schuifpuien en raamkozijnen. We hebben uitstekende contacten rechtstreeks met de leverancier en omdat we weinig overheadkosten hebben, kunnen we de prijzen laag houden voor onze klanten. En dankzij een eigen montagedienst kunnen we kozijnen monteren in heel Nederland. Ons montagedienst is VCA gecertificeerd en geeft u de garantie dat de kozijnen veilig en vakkundig worden gemonteerd.

Kunststof kozijnen Capelle aan den Ijssel

Qozijn is goed vertegenwoordigd in Zuid-Holland dankzij een vestiging in Nieuwekerk a/d Ijssel. Vanuit onze locatie hier kunnen wij woningbezitters in steden als Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse en Barendrecht voorzien van de hoogwaardige kozijnen van Schüco of Veka. Ook profiteren al onze klanten van 20 jaar garantie, zonder uitzondering! Waarom andere kozijnen nemen als er betere zijn? Kies voor Qozijn en vraag een offerte op.

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kunststof deuren in vele RAL kleuren

Een voordeur is niemand zomaar ‘een deur’, maar de entree van uw woning. Des te mooi als u deze vervangt met een luxe kunststof voordeur dat jarenlang meegaat en ook nog eens heel veilig is? Vraag daarom een gratis brochure op van onze kunststof voordeuren en bestel deze in uw gewenste kleur. Onze deuren zijn standaard voorzien van het VKG-veiligheidskeurmerk.

  • Snel gemonteerd voor een scherpe prijs
  • Kozijnen & deuren op maat
  • Kopen in termijnen mogelijk
  • Leverbaar in vele RAL kleuren
  • Gratis offerte aanvragen
  • Aluminium kozijnen mogelijk

Het is niet mogelijk om deuren in onze showroom te bekijken.

Vraag offerte aan
kunststof voordeur in gevel

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken