Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
kunststof kozijnen rotterdam

Kunststof kozijnen
in Rotterdam bij Qozijn

Kies voor kunststof kozijnen in Rotterdam van Qozijn als u gaat voor de best mogelijke isolerende en geluidswerende waarden. Nooit meer last van tocht, lawaai en vooral geen onderhoud meer aan uw kozijnen. Klinkt goed niet waar?

Nieuw én exclusief bij Qozijn: financieringsplan!

Met het unieke financieringsplan van Qozijn kunt u uw nieuwe Schüco of Veka kozijnen betalen in termijnen tegen zeer aantrekkelijker rentes én de kosten zijn aftrekbaar. Lees hier meer of neem direct contact op.

Kunststof kozijnen met hout look

Populair bij Qozijn zijn de duurzame kunststof kozijnen van Schüco of Veka met een houtnerf structuur. Op deze manier lijkt het net alsof uw woning houten kozijnen heeft. Gelukkig weet u zelf natuurlijk beter en profiteert u van onderhoudsvrije kozijnen waar uw levenslang plezier van heeft. Met enige regelmaat uw kozijnen afnemen met een vochtige doek volstaat al. Ideaal toch? Ook bieden onze kozijnen standaard uitstekende hoge isolatie waarden en zijn ze inbraakwerend dankzij het veiligheidskeurmerk VKG*** Als klap op de vuurpijl geven wij 20 jaar garantie op onze kozijnen. Uniek in Nederland!

Montage kunststof kozijnen in Rotterdam

Qozijn heeft een eigen VCA-gecertificeerde montageteam die met alle plezier de kunststof kozijnen in Rotterdam komt monteren in uw woning. Veilig en goed monteren is natuurlijk heel belangrijk. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken en zijn onze monteurs ervaren specialisten die uw kozijnen waterdicht komen monteren voor een lange levensduur. Bekijk tevreden klanten die u voorgingen op onze Google pagina en stap nu ook over op de kwaliteit van Qozijn!

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

De voordelen van Qozijn op een rij

Qozijn is specialist in de twee Duitse topmerken Schüco en Veka en daarom garanderen wij kwaliteit. Ook geven we 20 jaar garantie op onze kozijnen. Andere voordelen van zaken doen met Qozijn:

  • Eigen VCA-gecertificeerd montagedienst
  • Landelijk actief
  • GEEN verborgen kosten
  • Kozijnen in termijnen betalen
  • Wens van de klant staat altijd centraal
  • deskundig dvies op maat

Bereken uw voordeel en vraag vandaag nog een offerte aan bij Qozijn!

Vraag offerte aan
over Qozijn - Quality van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken