kunststof kozijnen vervangen en voordelig financieren

Tijd om uw kozijnen te vervangen?


In het algemeen hebben kozijnen een lange levensduur hebben, echter op een gegeven tijd worden ze ouder en slechter. Kozijnen hebben te maken met verschillende weersomstandigheden met bijkomende gevolgen zoals afbladderende verf, tocht doordat er enkele beglazing aanwezig is. Steeds vaker zien we dit voorbijkomen en tonen aan dat kozijnen wederom vervangen moeten worden. Zodoende adviseren wij onze klanten om niet te lang te wachten met het vervangen van kozijnen, kleine beschadigingen aan de kozijnen kunnen er op den duur voor zorgen dat uw raam niet genoeg ondersteuning heeft met alle risico’s die daarbij komen kijken. Denkt u dat uw kozijnen toe zijn aan vervanging? Bij Qozijn helpen we u om deze te vervangen door kunststof kozijnen. Ook als uw kozijnen nog in prima staat verkeren, kan het plaatsen van nieuwe kozijnen lonen. Het vervangen van kozijnen met Qozijn levert u nu namelijk de verschillende voordelen op; duurzaamheid, lagere energierekening en een betere veiligheid van uw woning.

 

Verlaag uw energiekosten met Kunststof Kozijnen

Zijn uw kozijnen al toe aan vervaning? Dan is de kans groot dat u onnodig te hoge energie kosten heeft. Veel oude houten kozijnen isoleren relatief slecht door de combinatie met enkel glas. Zodoende zorgt dit voor meer tocht en onnodig warmteverlies. De verwarming moet steeds harder stoken om de gewenste temperatuur in de woning op peil te houden. Tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen voorzien van de gewenste isolatie en het vervangen van de houten kozijnen resulteert in een investering die u op den duur terugverdient. Zeker wanneer u kiest voor de kunststof kozijnen van Qozijn in combinatie met HR++ beglazing. HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas en levert u een jaarlijkse besparing op.

De extra isolatie en veiligheid zijn natuurlijk al redenen genoeg om uw kozijnen te vervangen, maar ook het effect dat nieuwe kozijnen hebben op de uitstraling van uw woning is niet onbelangrijk. Oude kozijnen, die er slecht uitzien, doen afbreuk aan de uitstraling van uw gehele woning. Wilt u dat uw kozijnen weer net zo stralen als de rest van uw interieur? Deze wens wordt werkelijkheid door het vervangen van uw kozijnen.

Waarom klanten kiezen voor Qozijn om kozijnen te vervangen?

Het aanvragen van offertes is overigens geheel vrijblijvend bij Qozijn. U zit helemaal nergens aan vast. Wij regelen het gehele traject van het begin tot eind. Op basis van de topmerken die wij leveren zoals, Schüco & Veka. Dit zijn de twee beste kwaliteitsmerken kunststof kozijnen op de markt. Tevens beschikken wij over eigen VCA-gecertificeerde montageteams. Doormiddel van de kwaliteit waarvoor Qozijn garant staat leveren wij 20 jaar garantie aan. Bij Qozijn betaalt u pas nadat de montage is voltooid of in maandelijkse termijnen.

Doormiddel van ons financieringsplan kunt u al maandelijks vanaf een paar euro per maand beschikken over kunststof kozijnen. Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u. Momenteel leveren wij bijzonder lage rentes aan, dit is afhankelijk van uw woonplaats. Neem gerust telefonisch contact op en zodoende kan onze adviseur de gewenste situatie in kaart brengen. Vul hieronder het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Contact

  Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

  DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenFinancieringsplan

  Ik ben bereikbaar tussen

  09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

  Bijzonderheden/opmerkingen:

  Qozijn levert niet alleen de kozijnen maar plaatst altijd zelf de kozijnen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen. Mocht u verder willen met de aanvraag gaat u akkoord dat wij tevens de montage verzorgen.