houten kozijnen vervangen bij Qozijn

Tijd om uw houten kozijnen
te vervangen?

In het algemeen hebben kozijnen een lange levensduur hebben, echter op een gegeven tijd worden ze ouder en slechter. De juiste kozijnen plaatsen heeft te maken met verschillende weersomstandigheden met bijkomende gevolgen zoals afbladderende verf, tocht doordat er enkele beglazing aanwezig is. Steeds vaker zien we dit voorbijkomen en tonen aan dat kozijnen wederom vervangen moeten worden. Zodoende adviseren wij onze klanten om niet te lang te wachten met houten kozijnen vervangen, kleine beschadigingen aan de kozijnen kunnen er op den duur voor zorgen dat uw raam niet genoeg ondersteuning heeft met alle risico’s die daarbij komen kijken.

Denkt u dat uw houten kozijnen toe zijn aan vervanging? Bij Qozijn helpen we u om deze te vervangen door kunststof kozijnen. Ook als uw kozijnen nog in prima staat verkeren, kan het plaatsen van nieuwe kozijnen lonen. Voor het vervangen van kozijnen met Qozijn krijg bij ons het beste advies en meerdere voordelen; duurzaamheid, lagere energierekening en een betere veiligheid van uw woning.

Verlaag uw energiekosten met kunststof kozijnen

Is uw houten kozijn al toe aan vervanging? Dan is de kans groot dat u onnodig te hoge energie kosten heeft. Veel oude houten kozijnen isoleren relatief slecht door de combinatie met enkel glas. Zodoende zorgt dit voor meer tocht en onnodig warmteverlies. De verwarming moet steeds harder stoken om de gewenste temperatuur in de woning op peil te houden. Tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen voorzien van de gewenste isolatie en het vervangen van de houten kozijnen resulteert in een investering die u op den duur terugverdient. Zeker wanneer u kiest voor de kunststof kozijn van Qozijn in combinatie met HR++ beglazing. HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas en levert u een jaarlijkse besparing op. De kosten van de investering voor een kozijn kunt u zelfs voor een deel terugkrijgen via speciale duurzaamheidssubsidies.

 

Voor kozijnen is kunststof de logische keuze

De extra isolatie en veiligheid zijn natuurlijk al redenen genoeg om het kozijn te vervangen, maar ook het effect dat nieuwe kozijnen hebben op de uitstraling van uw woning is niet onbelangrijk. Oude kozijnen, die er slecht uitzien, doen afbreuk aan de uitstraling van uw gehele woning. Wilt u dat uw kozijnen weer net zo stralen als de rest van uw interieur? Met een aanvraag bij Qozijn lost u dit volledig op!

Direct uw houten kozijnen vervangen? Bestel nu uw kunststof kozijnen
Meteen uw houten kozijnen vervangen? Bestel dan nu uw kunststof kozijnen in onze webwinkel. Wij maken vervolgens passende kunststof kozijnen op maat die precies bij uw interieurstijl passen. Neem telefonisch contact met ons op via (tel) of stuur ons een mail via (mail). Wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Maak ook de keuze voor uw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen en kies voor Qozijn!

Voordelig kozijnen
laten vervangen?

Waarom klanten kiezen om houten kozijnen te vervangen?

Het aanvragen van offertes is overigens geheel vrijblijvend bij Qozijn. U zit helemaal nergens aan vast. Wij regelen het gehele traject van het begin tot eind. Op basis van de topmerken die wij leveren zoals, Schüco & Veka. Dit zijn de twee beste kwaliteitsmerken kunststof kozijnen op de markt. Tevens beschikken wij over eigen VCA-gecertificeerde montageteams. Door middel van de kwaliteit waarvoor Qozijn garant staat leveren wij 20 jaar garantie aan. Bij Qozijn betaalt u pas nadat de montage is voltooid of in maandelijkse termijnen.

Door middel van ons financieringsplan kunt u al maandelijks zeer voordelig per maand beschikken over kunststof kozijnen van top merken. Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u. Momenteel leveren wij nu tegen bijzonder lage rentes uw kozijnen, dit is afhankelijk van uw woonplaats. Ook aluminium kozijnen zijn mogelijk!

Vraag een gratis offerte aan
kunststof ramen in alle RAL kleuren

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken

Volg ons op Instagram