Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
subsidie kunststof kozijnen 2021 en 2022

(ISDE) Subsidie kunststof kozijnen 2022 en 2023

De overheid heeft voor 2022 en 2023 weer subsidie vrijgesteld voor de aanschaf van kunststof kozijnen met isolatieglas.

Deze subsidie is beschikbaar via de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dit is een subsidie voor woningeigenaren voor een zonneboiler, een warmtepomp en isolatiemaatregelen. Kunststof kozijnen vallen onder isolatiemaatregelen, hierdoor kunt u hiervoor in aanmerking komen.

Voorwaarden subsidie aanvragen kunststof kozijnen in 2021 en 2022?

Om voor de subsidie van de ISDE in aanmerking te komen gelden bepaalde regels:

  • Het dient uw eigen woning te zijn waar de maatregelen uitgevoerd worden.
  • De maatregelen mogen niet door u zelf uitgevoerd worden, maar moet door een externe partij gedaan worden. Bijvoorbeeld Qozijn.
  • De maatregelen moeten uitgevoerd worden in de bestaande thermische schil.
  • Er is ook een minimum aan vierkante meters waaraan deze isolatie moet voldoen, dat is in dit geval voor HR++ glas 10m2.

Lees meer over de voorwaarden in deze blog.

Interesse in deze subsidie voor nieuwe kozijnen?

U kent u deze subsidie op kunststof kozijnen aanvragen via de site van het RVO. De rest van de nodige informatie bij het aanvragen van deze subsidie staat op de site. In samenwerking met Qozijn willen wij u altijd helpen voor het aanvragen van deze subsidie. Neem contact met ons op en we komen er samen uit! Bekijk de tevreden klanten die u voorgingen.

Subsidie voor kunststof kozijnen met HR++ glas van Qozijn

Bij Qozijn leveren we altijd kunststof kozijnen met het isolerende HR++ glas. Een veelvoorkomende misvatting is dat HR++ en dubbel glas hetzelfde zijn, maar dat is niet het geval. HR++ glas (of HR+++ glas) in combinatie met kunststof kozijnen geeft een optimale isolatiewaarde zodat u aanzienlijk minder hoeft te betalen aan energiekosten. Dit kan honderden tot duizenden euro’s per jaar besparing opleveren.

Ja, ik wil ook kunststof kozijnen met subsidie!

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Vandaag mijn oude kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen van Qozijn. Zeer tevreden over hoe Ronald, Frank en Jimmy de kozijnen erin hebben gezet. Je merkt dat deze mensen veel ervaring hebben en ook de afwerking is heel erg netjes gedaan. Achteraf is alles weer netjes schoongemaakt. Ik beveel Qozijn aan en ben echt heel tevreden over het eindresultaat. TOP !!!
Sonja Deurhof
Sonja Deurhof
19:00 13 Sep 23
Wij hebben onze voor- en achtergevel, van onze jaren 60, doorzonwoning, volledig laten renoveren met nieuwe Schüco kozijnen en Keralit gevelbekleding. Wij zijn goed door het bestelproces geholpen. Men heeft in vier dagen alles vervangen en bijzonder netjes zowel binnen als buiten afgewerkt. De monteurs hebben precies gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten.Één van draai-kieppramen had nog wat (fijn)afstelling nodig. Via de Qozijn website was het eenvoudig een afspraak te maken en er is snel een servicemonteur langsgekomen die draai-koepramen allemaal nog heeft gecontroleerd.Al met al zijn we erg tevreden met het resulaat, de producten en de service van Qozijn!
Pascal Claes
Pascal Claes
15:24 21 Jun 23
De kozijnen zijn zeer netjes en snel geplaatst door Daan en Chris. Alles is netjes en schoon opgeleverd, ook heel erg fijn. Ze hebben hard gewerkt in de volle zon, petje af voor het doorzettingsvermogen en de vriendelijkheid. Communicatie vooraf en op de dag van plaatsing was zeer goed (ook tussen Daan en Chris zelf, geen geschreeuw of luidruchtigheid). Het adviesgesprek was kort, maar duidelijk en volledig. De prijs was ook transparant en werd niet gewerkt met een aanbetaling. En heel belangrijk, afspraken werden goed nagekomen en duidelijk gecommuniceerd. Een verademing in vergelijking met andere bedrijven!. Al met al een tevreden klant.
Rutger van Krieken
Rutger van Krieken
20:44 20 Jun 23
Vorige maand zijn de mannen van Qozijn langs geweest om onze houten kozijnen te vervangen voor kunstof kozijnen. De monteurs waren vriendelijk, professioneel en waren verassend snel klaar. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en zowel de afwerking buiten als binnen is helemaal naar wens. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede firma voor het laten plaatsen van kunstof kozijnenz, dan ben je bij Qozijn aan het goede adres.Jeffrey bedankt voor het goede advies.
Jelle Wallaart
Jelle Wallaart
13:57 09 Jun 23
Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Subsidie dubbel glas en kunststof kozijnen aanvragen

Doordat kunststof kozijnen zo duurzaam zijn bieden wij bij Qozijn maar liefst 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen, kunststof schuifpuien, kunststof deuren en kunststof tuindeuren. U zal veel geld besparen door de mindere energie verbruik door middel van onze kunststof kozijnen. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning, vanwege de extreem lange levensduur van kunststof kozijnen.

Spreken kunststof kozijnen u aan? Bij Qozijn bent u vrij om GRATIS een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Vraag offerte aan
subsidie dubbel glas en kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente