Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen RAL 9010 kosten berekenen en kozijnen kopen

Kunststof kozijnen
RAL 9010

Toch wel kiezen voor kunststof kozijnen met wit houtmotief RAL9010?

In Nederland worden de meeste kozijnen voor woningen geverfd in de kleuren RAL 9010 of 9001. Dit zijn standaard kleurencodes die bij praktisch elke woning passen. RAL 9010 wordt ook wel zuiver wit genoemd en komt overeen met gebroken wit. Deze kleur wordt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van kozijnen gebruikt.

Met houtlook of houtnerf kozijnen krijgt een kunststof kozijn de uitstraling van geschilderd hout. Dit is ook mogelijk in een echt hout motief. Beide zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Let op: kleuren op een monitor of mobile telefoons kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Vraag eerst advies aan bij één van de kleuren specialisten van Qozijn.

Waarom wordt er vaak gekozen voor kunststof kozijnen?

Er wordt vaak voor kunststof kozijnen gekozen omdat de aanschafkosten een stuk lager liggen dan bij aluminium of hardhout. Ook zijn er aanzienlijk minder onderhoudskosten met kunststof kozijnen. U heeft geen schilder werkzaamheden zoals bij hardhouten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Bij Qozijn krijgt u dan ook 20 jaar garantie op de kunststof kozijnen. Bovendien zijn tegenwoordig de mogelijkheden met het uiterlijk van kunststof kozijnen erg uitgebreid. Zo kunnen we bij Qozijn de kozijnen in vele diverse kleuren aanbieden.

Uw kozijnen afstemmen aan het interieur

U kunt de kleur helemaal zelf bepalen voor zowel de binnenzijde als de buitenzijde van een kunststof kozijn. Deze kunnen verschillend zijn van elkaar. Voor de binnenkant bent u niet gebonden aan richtlijnen van de gemeente, maar hierbij adviseren we u om naar de kleuren van uw interieur te kijken. U kunt rekening houden met uw binnenmuur, vloer, gordijnen of een kast. Soms zijn de kozijnen binnen dezelfde kleur als de kozijnen buiten. Twijfelt u over kleurcombinaties? Vraag advies op bij één van onze specialisten en wij helpen u de beste keuze te maken voor een raam, (tuin)deur of schuifpui naar wens.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Kunststof schuifpuien
in termijnen betalen

Waarom kunststof kozijnen in RAL 9010 het beste zijn

Kozijnen in lichte kleuren hebben meer voordelen ten opzichte van kozijnen die in een donkere kleur worden geproduceerd.

  • Heeft u bijvoorbeeld een woning met een vrij donkere gevel? Dan contrasteren kozijnen in RAL 9010 hier mooi bij. Door contrast aan te brengen, gaan lichte kleuren meer stralen en winnen donkere kleuren aan diepte. Ook de kleur van het voegwerk is hierbij bepalend.
  • Heeft u witte binnenmuren in uw woning en hebben de kozijnen juist een donkere kleur? Als u kiest voor kunststof kozijnen in RAL 9010, kunt u de muren in uw woonkamer, keuken of slaapkamer ook een andere kleur verven in een mooie groen- of grijstint. Dit geeft een bijzonder effect en een warmere sfeer aan de woning.
  • Kozijnen in lichte tinten weerkaatsen het zonlicht en gaan daardoor langer mee dan kozijnen in donkere tinten, die het zonlicht absorberen en hierdoor veel uitzetten en krimpen. Donkere kleuren kunnen ook iets eerder vervagen omdat ze veel zonlicht absorberen.

Bij Qozijn helpen we u graag bij het kiezen van de juiste kozijnen, maatvoeringen en opties. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat u nodig heeft.

 

Vraag offerte aan
kunststof ramen in alle RAL kleuren

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken