Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof kozijnen
met houtlook of houtnerf

Op zoek naar de beste kunststof kozijnen met houtlook? Qozijn helpt u verder!

Als u erover nadenkt, is hout het oorspronkelijke materiaal voor kozijnen. Technisch gezien werden de kozijnen vóór de moderne huizen misschien gemaakt van modder of steen, maar de eerste versie van een kozijn werd waarschijnlijk gemaakt van een soort hout. Vandaag de dag zijn houten kozijnen nog steeds een zeer populaire optie voor huiseigenaren.

Maar waarom zou u kiezen voor kunststof kozijnen? Is het alleen voor het uiterlijk of zijn er alternatieven?

De voordelen kunststof kozijnen met houtnerf

Kunststof kozijnen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De langere levensduur, het weinige onderhoud en het duurzame karakter lijken ertoe te leiden dat steeds meer Nederlanders overstag gaan en het klassieke hout vervangen voor het kunststof kozijn. En nog het mooiste van dit alles: kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn niet te onderscheiden van hout.

Bij Qozijn heeft u de keuze uit kunststof kozijnen met houtlook of met houtnerf. In tegenstelling tot houten kozijnen zijn kunststof kozijnen goed bestand tegen weersomstandigheden. Zo rotten kunststof kozijnen niet, trekken deze niet krom en zijn ze bestand tegen erosie. Dit resulteert in een levensduur van gemiddeld 50 jaar!

Kunststof kozijnen met houtlook geven authenticiteit

Voor een authentieke look is hout de juiste optie. Met de kracht van kunststof en voordelig prijzen zijn kunststof kozijnen een investering die de moeite waard zijn die uw huis in meer dan één opzicht kan verbeteren.

De uitstraling van uw woning wordt deels bepaalt door de kleur van uw kozijnen en deuren. Juist daarom hebben onze klanten enige moeite met het bepalen van de juiste kleur van de kozijnen. Bij Qozijn ondersteunen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Zorg in ieder geval dat de kleur aansluit op de andere kleuren van uw huis zoals bijvoorbeeld de kleur van de buitenmuur. Let er wel op dat u in bepaalde situaties soms rekening moet houden met richtlijnen van de gemeente (bijvoorbeeld bij een monumentaal pand).

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Waar moet u op letten bij het kiezen van kunststof kozijnen met houtnerf motief

Als u klaar bent om serieus naar kunststof kozijnen te kijken, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden als u wilt dat uw kozijnen een lange tijd meegaan:

  • Hoe moeten de kozijnen er visueel gezien uit zien?
  • Welk type kozijnen isoleren het beste en welke past het beste bij uw woning?
  • Zijn de kunststof kozijnen duurzaam geproduceerd?
  • Zijn de kunststof kozijnen energiebesparend?
  • Beschermen de kunststof kozijnen tegen inbraak?
  • En niet te vergeten, wat is uw budget?

Qozijn biedt kunststof kozijnen in vele soorten, kleuren, stijlen en maten. Het maakt niet uit wat voor soort kozijn u in gedachten heeft, wij doen ons best doen om het te realiseren. Wij bieden dus onderhoudsarme kunststof kozijnen, die bestand zijn tegen verkleuring en erosie.

Overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs. Deze zitten door heel Nederland en daardoor is Qozijn altijd in de buurt. Vraag direct een gratis offerte aan op via onderstaande knop.

Vraag offerte aan
kunststof kozijnen houtnerf

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken