Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
grijze kunststof kozijnen en voordeel kunststof kozijnen

Grijze kunststof kozijnen
bij Qozijn

Wit en zwart. De meestvoorkomende kleuren in ieder huis waarschijnlijk. Maar waarom niet eens kiezen voor grijs? Een mooie middenweg niet waar? Ook grijze kunststof kozijnen bieden een tijdloze indruk en sfeer aan het huis. Heeft u een modern huis of nieuwbouw project waarmee u bezig bent? Denk dan eens aan mooie grijze kunststof kozijnen. Bij Qozijn kunnen wij deze in vele soorten afleveren en monteren, waarbij wij alleen gebruik maken van topmerken Shüco en Veka mét 20 jaar garantie!

 

 

Grijze kunststof kozijnen voor een ‘classic’ look

Waar u doorgaans ongetwijfeld witte kozijnen tegenkomt bij huizen, is grijs een kleur die minder vaak voorkomt. Onterecht vinden we bij Qozijn. Grijzen kozijnen zijn namelijk uitstekend te combineren met nagenoeg alle andere tinten. Ook geeft het een bepaalde klassieke uitstraling én als bijkomstig voordeel is grijs een tijdloze kleur. Maar ook in de kleur grijs zijn er zóveel tinten mogelijk, dat u beter even een afspraak kunt maken met onze adviseur om alle mogelijkheden rustig eens te bespreken.

Kunststof kozijnen met Q van Quality

Alles draait om kwaliteit bij Qozijn. Daarom leveren we uitsluitend Schüco en Veka kozijnen. Deze topmerken kunnen hun kozijnen leveren in alle RAL kleuren. Er is dus geen reden meer om te kiezen voor houten kozijnen. De voordelen zijn onder meer:

  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen)
  • hoge isolatie waarden
  • ook leverbaar met houtlook
  • zeer lange levensduur
  • geleverd met inbraakwerende sloten

Qozijn biedt een uitstekende dekking in heel Nederland. Dankzij meerdere vestigingen kunnen wij snel bij u nieuwe kozijnen monteren met onze eigen montageteam. Maak vandaag nog een afspraak!

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Afgeronde projecten

witte tuindeuren
schuifpui met grote raam
kunststof voordeur in gevel
voordeur op maat bij qozijn
jaren 30 stijl voordeur
antraciet schuifpui

Buitenzijde van aluminium met kozijnen van Schüco

Het mooiste materiaal dat van nature een grijze kleur heeft is aluminium. Een van de grote voordelen van alu kozijnen is dat ze sterk, duurzaam en uiteraard 100% roestvrij zijn. Zo biedt de speciale Schüco AWS serie zeer hoge thermisch geïsoleerde waardes en biedt het inbraakwering klasse RC 2. Ze zijn geschikt voor verschillende inbouwdieptes (75-90mm) en worden vanaf de fabriek direct aan ons geleverd met 20 jaar garantie. Wilt u écht iets exclusiefs? Probeer dan eens aluminium kozijnen of antraciet kozijnen en neem contact met ons op.

Vraag offerte aan
alu kozijnen van schuco

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken