Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen op maat bestellen

Kunststof kozijnen op maat bestellen

Voor kunststof kozijnen van wereldklasse zit u absoluut goed bij Qozijn. Waarom? OM dat wij uitsluitend werken met Schüco en Veka kozijnen. Wij kunnen kunststof kozijnen op maat bestellen rechtstreeks bij de fabriek en dat biedt veel voordelen. En met ons eigen VCA gecertificeerde montageteam komen wij bij iedereen thuis voor het plaatsen en afwerken van nieuwe kozijnen. Altijd met dubbel glas, veiligheidsglas of zelfs trippelglas (HR+++) is mogelijk alsmede een Hout look kozijn. Op onze kozijnen en glas krijgt u maar liefst 20 jaar garantie.

Kunststof kozijnen op maat bestellen én plaatsen

Door heel Nederland rijden de Qozijn busjes kriskras naar woningbezitters die gekozen hebben voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Vanuit Ridderkerk, Nieuwerkerk a/d Ijssel en Hengelo zijn we uitstekend bereikbaar voor iedereen. Dagelijks plaatsen onze monteurs nieuwe raamkozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien op maat en in de gewenste kleur. Bij het plaatsen maken wij van te voren altijd een afspraak voor een correcte maatvoering. Voor kunststof kozijnen hanteren we altijd 20 jaar garantie.

Voordelen van Qozijn kunststof kozijnen

  • Exclusief: wij bieden de nieuwste kunststof kozijnen van Schüco
  • Altijd op maat gemaakt in de fabriek
  • De hoogste klasse in hang en sluitwerk
  • Standaard voorzien van HR++ glazen, maar HR+++ is ook mogelijk
  • 20 jaar garantie op kozijnen via Qozijn
  • Slim ventilatiebeslag voor ventilatie en veiligheid

Omdat wij de mening van onze klanten heel belangrijk vinden vragen wij altijd om een recensie. Deze klanten ervaringen zijn allemaal terug te lezen op onze klantenervaringen pagina.

Krijg nu 21% BTW korting!

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Uw kunststof schuifpui of deur in termijnen betalen

Omdat wij jarenlange ervaring hebben in de juiste kwaliteit kozijnen én ze goed en professioneel plaatsen, zijn wij ook in staat complexe plaatsingen uit te voeren. Ons montageteam kan ook gevels openbreken, het plaatsen van eventuele opvangconstructies en aanbrengen van waterkerende oplossingen.

Ook kunt u bij Qozijn het financieringsplan aanvragen, waarbij u de aanschaf van het kozijn in termijnen kunt betalen tegen zeer aantrekkelijke rentes. Wilt u meer informatie over kunststof schuifpuien of hulp nodig? Neem contact op met Qozijn! U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs, of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan
schuco schuifpui langer dan 3 meter

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken