Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
klassieke kozijnen met kunststof vervangen

Klassieke kozijnen
plaatsen

Bent u van plan een mooie oude woning of monumentaal te renoveren? Moet er groot onderhoud komen en is het hierbij óók van belang dat de houten kozijnen vervangen moeten worden? Dan zijn kunststof kozijnen een heel goed idee! U bent wellicht van mening dat dit afbreuk zal doen aan de uitstraling. Maar daar hebben we een prima oplossing voor. Lees daarom gauw verder!

Klassieke kozijnen in een nieuw jasje

In het verleden was het vaak de regel dat houten kozijnen van oude, monumentale panden, vervangen moesten worden met wederom nieuwe houten kozijnen. Dit om de karakteristieke oude uitstraling te behouden. Gelukkig zijn de regels veranderd én zijn er fantastische producten op de markt die heel dichtbij deze uitstraling komen, maar vele malen duurzamer zijn. We hebben het over de kunststof en aluminium kozijnen van Schüco en Veka. Qozijn is officieel partner van deze geweldige TOPmerken uit Duitsland. We zijn zó overtuigd van onze producten, dat u 20 jaar garantie krijgt op al onze kozijnen.

Kunststof kozijnen met noutnerf structuur

De fabrikanten van kunststof kozijnen zijn met de tijd meegegaan en hebben ingespeeld op de woonwensen van consumenten. Daarom heeft u bij Qozijn een ruime keuze aan RAL kleuren en afwerkingen. Een geweldige vervanger van houten kozijnen zijn onze kunststof kozijnen met houtlook of ga een stapje verder en kies voor houtnerf kunststof kozijnen. Van afstand zijn deze kozijnen met het blote oog niet te onderscheiden van echt hout. Geweldig toch! Neem gauw contact op met een adviseur binnen ons team voor meer informatie over klassieke kozijnen en een vrijblijvende offerte.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Uitstekende isolatiewaarden

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn. Regelmatig reinigen is al voldoende. Maar een ander groot voordeel is de hoge isolatie waarden. Wij plaatsen standaard HR++ glazen en dankzij de hoogwaardige materialen die Schüco en Veka gebruiken bieden de kozijnen een geweldige isolatiewaarde, wat natuurlijk ten goede komt van uw energielabel. Wilt u meer inspiratie? Bekijk dan onze referenties met tevreden klanten uit het hele land.

Vraag offerte aan
kunststof voordeur klassiek

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken