Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
antraciet kunststof kozijnen

Antraciet kunststof kozijnen

Nieuwe kunststof kozijnen kopen? Waarom dan niet eens gaan voor een andere kleur! Bent u de standaard RAL 9010 kleur een beetje zat en wil u wat anders, dan zij antraciet kunststof kozijnen wellicht een heel mooi alternatief. Antraciet kozijnen zijn nu helemaal in en ontzettend populair.

Kunststof kozijnen in grijs antraciet worden vaak aangevraagd door onze klanten die houden van een stoere en robuuste uitstraling in huis. Het is ook een ideale kleur om te combineren met wit en zwart voor een mooi contrast. Maar ook aluminium kozijnen behoren tot de mogelijkheden.

Antraciet kunststof kozijnen Ral 7016 Grijs

Bij Qozijn zien we steeds vaker aanvragen voor antraciet kleurige kozijnen. In ons vakjargon noemen we dat ‘RAL 7016 antracietgrijs’, Bij Qozijn steunen we enorm de keuze van andere kleuren kozijnen dan de standaard wit kleur. Het past in de meeste gevallen namelijk heel goed bij de stijl woningen die tegenwoordig worden gebouwd. Als toevoeging adviseren wij de levensechte houtnerfstructuur toe te passen aan de buitenzijde van het kozijn. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden in kleur en afwerking voor kunststof kozijnen.

Antraciet of toch zwarte kozijnen?

Wanneer de keuze niet op witte kozijnen valt, zien we klanten vaak twijfelen tussen antraciet of zwart. Donkere kozijnen komen in zoveel grijstinten dat het best lastig kan zijn een keuze te maken. Uiteindelijk hangt het natuurlijk helemaal af van je eigen smaak en stijl. Maar over het algemeen valt de keuze toch vaker op antraciet. Een aantal redenen hiervoor zijn:

  • Zwart is vrij ‘hard’ in vergelijking met antraciet. Mensen kiezen daarom toch liever een veilige keuze die wat rustiger oogt;
  • Hoewel lichter van kleur, biedt antraciet alsnog dezelfde luxe uitstraling als zwart dat biedt;
  • Zwart is moeilijk te combineren met andere kleuren dan antraciet.

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Afgeronde projecten

witte tuindeuren
schuifpui met grote raam
kunststof voordeur in gevel
voordeur op maat bij qozijn
jaren 30 stijl voordeur
antraciet schuifpui

Voordelen van kunststof kozijnen bij Qozijn

  • Energiekosten besparend – lees hier meer over subsidie!
  • Onze kozijnen zijn zeer isolerend, inbraakwerend, geluidswerend én brandvertragend;
  • Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsvriendelijk;
  • Nooit meer schilderen!
  • Onze kunststof kozijnen tientallen jaren mee;
  • Kleurvastheid gegarandeerd;
  • Op maat te bestellen tegen scherpe prijzen.
Vraag offerte aan
alu kozijnen van schuco

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken