Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
wat zijn de woontrends 2023

Woontrends voor 2023

Wat zijn de verschillen?

1# Duurzaamheid

Duurzaamheid is momenteel hotter dan hot, elke dag wordt er over gesproken. Dit jaar gaat duurzaamheid nog belangrijker worden voor woning eigenaren. Zo heeft de overheid subsidies vrijgesteld om woningen te verduurzamen met o.a. warmte pompen, kunststof kozijnen etc. Alles om de wereld te verduurzamen. Er zullen dus veel mensen zich bezig houden met het verduurzamen van hun woning. Qozijn zal hierbij ondersteunen met het plaatsen van kunststof kozijnen om de wereld een stukje groener te maken. Daarnaast zal dit op lange termijn ook een goede investering zijn voor uw thuis! Wilt u meer informatie hoe u uw woning kunt verduurzamen met kunststof kozijnen? Hierover hebben wij ook een uitgebreid artikel geüpload op onze site, ontdek dit via deze link.

#2 Natuur

In 2023 zal de natuur een grote rol spelen betreft wonen, mensen halen het liefst de natuur letterlijk naar binnen dit jaar. Daarbij zullen kunststof openslaande tuindeuren en kunststof schuifpuien ook een grote rol spelen. Mensen willen graag hun tuin verbinden aan hun woonkamer om zo meer verbonden te zijn met de natuur. Op deze manier creëert u ook prachtig een geheel met uw tuin en huis. In de zomer heeft u hier heel veel profijt van en kunt u de zon lekker in uw woonkamer laten komen.

#3 Natuurlijk licht in uw woonkamer

Na de corona pandemie hebben we wel gemerkt hoe belangrijk het is om een fijne woning te hebben met veel natuurlijk licht. Deze periode is voor veel mensen een donkere periode geweest, waar ze vooral veel binnen hebben gezeten. Mensen willen graag weer genieten van natuurlijk licht, want dit geeft de mens energie. Dit vertaald zich ook weer door naar woningen, middels een schuifpui of tuindeuren kunt u een prachtige opening creëren naar uw tuin vanuit uw woonkamer. Op deze manier heeft u elk seizoen veel licht in uw woonkamer, en in de zomer kunt u deze deuren of pui open zetten om de zon uw kamer in te laten komen.

#4 Scandinavische houten look

Deze trend is al langer populair, maar zal in 2023 ook nog erg populair blijven. De Scandinavische look heeft als kenmerken basis kleuren, tijdloos, licht en luchtig. Deze sfeer straalt vooral rust en harmonie uit. Hierbij is comfort en minimalistisch een uitgangspunt. Veel mensen verwerken deze look ook in hun kunststof kozijnen, dit kan met een houten nerf look. Hierdoor kunt u genieten van de vele voordelen van kunststof kozijnen maar toch ook genieten van de traditionele houten look van uw kozijnen.

Spreken deze trends u aan? Dan kan Qozijn u hierbij heel goed helpen middels kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuindeuren. Hierdoor kunt u uw woning perfect verduurzamen en vervolgens besparen op uw stookkosten.

Financiering tegen 0% rente