Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
showroom qozijn

Showroom van Qozijn in Hendrik-Ido-Ambacht

Wat zijn de verschillen?

Doordat deze showroom in Zuid-Holland zit is deze goed bereikbaar voor bewoners in de randstad, het is gelegen op een industrieterrein en daardoor erg toegankelijk voor auto’s om te bereiken. Wij zijn momenteel druk met verbouwen om het allemaal in orde te maken, wij verwachten de showroom te kunnen openen in het voorjaar.

Wat kunt u verwachten van onze showroom?

  • U kunt de showroom bezoeken op afspraak, telefonisch kunt u ons bereiken via 085-8000269 om een afspraak te plannen. Heeft u interesse om een goede indruk te krijgen bij het volledige aanbod van Veka en Schüco, en hier de mogelijkheden van? Vanaf het voorjaar kunt u dan telefonisch een afspraak maken om onder het genot van een bak koffie een complete uitleg te krijgen bij alle mogelijkheden van Qozijn!
  • Persoonlijk advies van één van onze experts. Zodra u een afspraak heeft gemaakt om een bezoek te maken aan onze showroom zorgen wij ervoor dat er een adviseur ter plekke aanwezig is. Bespreek uw wensen en wij zullen u direct ter plekke een prijsindicatie geven.
  • Ervaar het gemak en genot van kunststof kozijnen, schuifpuien, tuindeuren en voordeuren. U zult ervaren hoe gebruiksvriendelijk en kwalitatief onze kunststof producten zijn.
  • Maak direct een afspraak na akkoord om een inmeet dag in te plannen zodat de productie van uw kunststof kozijnen in actie gezet kan worden. Op deze manier kunnen wij een zo kort mogelijke levertijd inclusief montage hanteren.

Wat kunt u verwachten van Qozijn?

  • Qozijn levert de hoogst haalbare kwaliteit kunststof kozijnen inclusief montage, wij leveren enkel inclusief montage om de lange garantie van 20 jaar te kunnen geven. Onze monteurs zijn zeer ervaren met kunststof kozijnen en op deze manier weten wij dat alles goed gemonteerd is voor jarenlang plezier.
  • Qozijn levert Veka en Schüco, wereldwijd gesproken de grootste leveranciers met de hoogst haalbare kwaliteit kunststof kozijnen.
  • Bij Qozijn betaalt u pas na montage, bij veel bedrijven moet u een aanbetaling doen voor montage van de kozijnen. Bij ons is dit niet het geval.
  • Qozijn biedt de mogelijkheid om maandelijks uw kunststof kozijnen af te betalen middels het financieringsplan. Tegenwoordig is er ook een mogelijkheid om middels een subsidie een deel van uw kunststof kozijnen te financieren, hier kunnen wij u ook bij adviseren waar nodig.
  • Qozijn levert standaard HR++ glas bij zijn kozijnen, van het top merk Pilkington, een A-merk glas leverancier. In combinatie met Veka of Schüco kozijnen zorgt dit ervoor dat uw woning erg in waarde stijgt, wegens de lange levensduur en hoge kwaliteit.

Financiering tegen 0% rente