Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen zaandam

Kunststof kozijnen in Zaandam

Heerlijk zorgeloos en aangenaam wonen, het liefst het hele jaar door. Dat wilt u toch ook? Met de kunststof kozijnen in Zaandam door Qozijn kunt u ook eindelijk kiezen voor onderhoudsarm wonen en helemaal afgestemd aan uw woonwensen. Wij bieden alle mogelijke kunststof kozijnen voor deuren, ramen, schuifpui systemen en tuindeuren. En dan doen we met uitstekende service én garantie!

Kunststof kozijnen in Zaandam op maat

Wanneer het de kozijnen betreft van uw huis is er bijna nooit sprake van standaard werk. Daarom stunten wij niet met lage vanaf prijzen, maar maken wij prijsafspraken met onze klanten op basis van maatwerk. Hierin kunnen we alles bieden op het gebied van ontwerpen en indelingen. Wij stemmen alles af aan uw smaak en stijl. Vaste kozijnen, draai-kiep systemen, valramen en meer. Ook heeft u de keuze uit diverse kozijnprofielen. Zelfs aluminium kozijnen behoren tot de mogelijkheid.

Duurzaam, inbraakwerend en met 20 jaar garantie

De kunststof kozijnen van Qozijn behoren tot de beste in de markt. Dat komt omdat wij uitsluitend werken met Schüco en Veka kozijnen. Kenners weten dat dit kozijnen zijn die enorm duurzaam zijn en vervaardigd van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. We zijn zó overtuigd van de kwaliteit, dat wij standaard 20 jaar garantie geven op al onze kozijnen. Bovendien zijn onze kozijnen inbraakwerend (voorzien van VKG keurmerk ) en helpen ze bij besparen op de vaste energiekosten doordat ze super goed geïsoleerd zijn.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Wij zijn er voor uw leefgemak

Qozijn levert kozijnen door het het land. Vanuit onze locaties helpen wij particulieren bij het verduurzamen en vernieuwen van hun nieuwe of bestaande woning. Wij hebben de juiste kennis in huis om ook uw kozijnen vakkundig en professioneel te plaatsen. Of dat nu ramen, deuren of schuifpuien zijn, met een VCA-gecertificeerd montageteam regelen wij het voor u. Honderden tevreden klanten gingen u voor, lees hier onze klantenreviews. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem gerust contact met onze kozijnspecialist in Zaandam. Of vraag vrijblijvend een offerte op en maak gebruik van onze aantrekkelijke financieringsplan!

Vraag offerte aan
schuco kozijnen in zaandam

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken