Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
kunststof kozijnen voordeur

Kunststof kozijnen voordeur
bij Qozijn

Uw voordeur is meer dan alleen de toegang tot uw huis. Het zegt ook wat over de bewoners, hun karakter en het huis. Vooral Schüco deuren combineren heel veel tijdloze designs mét een zeer hoge mate van veiligheid, isolatie waarden en weerbestendigheid. Qozijn kan zelfs een kunststof deur aanbieden tot 3 meter hoog voor een scherpe prijs.

De hoogste esthetische eisen

Zoals gezegd is het kiezen voor een nieuwe voordeur meer dan slechts een ‘deur’. Omdat het oog ook wat wil bieden we bij Qozijn heel veel keuze in handrepen, kleur, deurvulling, profieldiepte en nog zoveel meer. Zelfs LED verlichting is mogelijk bij onze kunststof deuren. Heel chique en uniek! Download onze brochure voor kunststof kozijnen voordeur en bekijk de vele mogelijkheden. Staat de kunststof voordeur met uw wensen niet in de brochure? De brochure biedt slechts een greep van alle mogelijkheden. Neem dan contact op of klik op offerte aanvragen.

Inbraakbeveiliging met onze kunststof kozijnen voordeur

Schüco deuren zijn niet alleen extreem sterk en duurzaam, ze zijn voorzien van supermoderne sluitsystemen en beslagopties zodat u altijd een veiligheidssysteem kunt kiezen dat past bij uw wensen. Zo kunt u zelf het aantal vergrendelingspunten bepalen. Qozijn biedt de mogelijkheid uw voordeur tot tot weerstandsklasse 3 (RC 3) te plaatsen. Ook aan comfort en gemak is gedacht. Want met een zelfvergrendelend mechanisch slot verankeren de vergrendelingspunten zichzelf automatisch in het deurkozijn zodra de deur sluit. Enige wat u hoeft te doen is de sleutel niet vergeten.

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Voorbeelden kunststof voordeuren

blauwe kunststof voordeur
kunststof voordeur in gevel
voordeur op maat bij qozijn
kunststof deur wit
kunststof voordeur met raam
kunststof voordeur groen

Advies op basis van uw woning

Bij Qozijn krijgen we veel vragen welke deur met welke afwerking het beste ast bij het huis. Bij het kiezen van een deur adviseren wij om rekening te houden met afmetingen en verhoudingen. Het moet natuurlijk wel passen bij de looks en karakter van uw huis. Gaat u voor klassiek, jaren’30 of heel modern. Welke kleur paste het beste bij uw huis? Wilt u standaard cilinderslot of een slot met smartphone bediening? Laat u deskundig informeren door het team van Qozijn en vraag een offerte op of maak een afspraak.

Vraag offerte aan
kunststof deur wit

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken