Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
zwarte kunststof kozijnen

Soorten kunststof kozijnen

Voor kunststof kozijnen van hoge kwaliteit zijn er veel aanbieder. Er zijn natuurlijk extreem veel soorten kozijnen en mogelijkheden. In dit artikel wordt kort de meest populaire soorten kunststof kozijnen besproken. Deze kunststof kozijnen zijn altijd mogelijk aan te schaffen bij Qozijn. Bij ons kunt u namelijk terecht voor Schüco – het beste kwaliteit wat te koop is een kozijn in uw woning.

Soorten kunststof kozijnen en draaikiep systemen

Een super populair soort raam, een draaikiepraam heeft drie verschillende standen. De tocht stand om uw woning te laten ventileren. Ten tweede de stand waarbij het raam helemaal open kan, zodat u volledig frisse lucht naar binnen kan laten komen. En eindstand de stand om uw woning gesloten te houden. Voor slaapkamers is deze optie perfect!

Kunststof schuifpuien zijn voor woningen met een tuin een goeie optie zodat u kunt genieten van mooie zomerdagen, hierdoor kunt u uw tuin en woonkamer aan elkaar verbinden. Ook zorgt een kunststof schuifpui ervoor dat u veel daglicht in uw woonkamer krijgt, dit zorgt voor een fijne sfeer in huis. Kunststof schuifpuien zijn bij Qozijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, exact naar uw wens!

Soorten Kunststof tuindeuren

Met kunststof tuindeuren kunt u via twee openslaande deuren een mooie opening naar uw tuin creëren. Qua prijs scheelt dit in vergelijking met een schuifpui. Voorbeelden van projecten met kunststof tuindeuren vindt u onder onze projecten.

Het visite kaartje van uw woning, uw voordeur! Met een kunststof voordeur kunt u een prachtige moderne uitstraling voor uw woning creëren. Deze zijn verkrijgbaar bij Qozijn in alle soorten en maten, kunststof voordeuren zijn erg inbraak bestending met vkg keurmerk en wij leveren hoogwaardig hang en sluitwerk in verschillende soorten. Zo kunt u uw woning altijd met een gerust gevoel achterlaten.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Profiteer van onze kunststof kozijn aanbiedingen

Spreken deze kunststof kozijnen u ook aan? Bij Qozijn bieden wij vaak mooie aanbiedingen, zoals gratis inzethorren en gratis HR++ glas. Alles om de klant zo tevreden mogelijk te maken! Maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs, en krijg gepast advies en een gratis offerte voor kozijnen met een kwaliteitskeurmerk.

Voordelen van Qozijn:

  • 20 jaar garantie
  • Montage in heel Nederland
  • Persoonlijke service en korte lijntjes
  • Snel en vakkundig gemonteerd
  • Aluminium kozijnen mogelijk
  • Scherpe prijzen op kozijnen voor klein en grootbouw
Vraag offerte aan
Soorten kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken