Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen maarssen

Kunststof kozijnen in Maarssen
bij Qozijn

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen op maat? Vind kunststof kozijnen in Maarssen bij Qozijn! Dé specialist in kwalitatieve kunststof kozijnen voor een betaalbare prijs. In ons ruime assortiment kunststof kozijnen specialiseren wij ons met de twee Duitse topmerken Schüco en Veka. Wij bieden onder andere kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en tuindeuren aan. Ontdek de beste kozijnen in Maarssen met een duurzaam karakter bij Qozijn!

Waarom kiest u voor kunststof kozijnen in Maarssen bij Qozijn

1. Kunststof kozijnen zijn de nummer één in energie-efficiënte.

Het kozijn van een raam speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van energie- en kostenefficiëntie van de thermische isolatie. Raamprofielen van kunststof scoren het best in vergelijking met aluminium of houten raamprofielen. Kunststof kozijnen hebben daarnaast een betere isolatiewaarde en zijn in staat de energie- en verwarmingskosten te verlagen. Er is een bijzonder hoog energiebesparingspotentieel bij het gebruik van kunststof kozijnen in een passief energie model (waarbij een woning zonder toegevoerde energie een comfortabel binnenklimaat hanteert).

2. Kunststof kozijnen zijn voordelig qua kosten.

Zowel bij de aankoop als gedurende de levenscyclus zijn kunststof kozijnen voordelig qua kosten. Houten kozijnen zijn ongeveer 20-30% duurder dan kunststof-profielen en voor aluminium is dit 30%, wat aluminium het duurste alternatief maakt. Door het hoge energiebesparingspotentieel en het minimale onderhoud tijdens het gebruik bespaar je ook kosten op de lange termijn.

Waarom kunststof kozijnen kopen bij qozijn.nl?

Qozijn.nl biedt de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. En dat niet alleen: bij Qozijn kunt u rekenen op 10 + 10 jaar garantie op uw kozijnen. Waar u nog meer op kunt rekenen? Onze uitstekende service en klantvriendelijkheid. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van 4.6/5 weet u zeker dat u goed zit voor kunststof kozijnen in Enschede.

We leveren onze kunststofkozijnen in heel Nederland en onze monteurs komen bij u thuis alles netjes monteren. Houd ons in de gaten met onze unieke werkwijze en volg ons graag op Instagram of Facebook. Nog niet overtuigd? Lees alle recensies van onze klanten hier op onze Google bedrijfspagina.

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Kunststof kozijnen in Maarssen financieren

Uw wilt nieuwe kozijnen, maar kunt het volledige bedrag niet ineens voldoen? Kies dan voor ons financieringsplan. De betaling hoeft pas voldaan te worden na de montage van de kozijnen en kan indien gewenst in maandelijkse termijn worden betaald met het Qozijn financieringsplan. Bekijk snel het assortiment aan en vraag een gratis offerte aan via onze website.

Klaar voor kwalitatieve kunststof kozijnen? Investeer in uw gevelbekleding en maak gebruik van ons financieringsplan via onderstaand knop!

Betaal in termijnen
kunststof raamkozijn

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken