Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
Kunststof kozijnen RAL 9010 kosten berekenen en kozijnen kopen

Kunststof kozijnen
kosten berekenen

De kosten van kunststof kozijnen heeft te maken met duurzaamheid. Vanwege het feit dat de kunststof kozijnen onderhoudsvrij zijn en het meer dan 70 jaar meegaat levert dit significante voordelen. Wanneer er gekozen wordt voor houten kozijnen heeft u te maken met regelmatig onderhoud en een kortere levensduur. De kunststof kozijnen van Qozijn kunnen ook voorzien worden met een houtlook.

Kunststof kozijnen per maand betalen

Bij Qozijn maken we gebruik van dubbele beglazing voor onze kunststof kozijnen. U kunt er ook voor kiezen, indien dit technisch mogelijk is om voor een specifieke woonruimte geluidwerend glas, zoals driedubbele beglazing of het HR+++ glas, te selecteren. Dit is zeer handig wanneer u in een omgeving woont waar relatief veel verkeer aanwezig is. Door middel van de dubbele beglazing van de kunststof kozijnen levert dit u direct energiebesparing op. Op basis van onze bevindingen levert het installeren van kunststof kozijnen van Qozijn gemiddeld €300,- aan energiebesparing. De kosten van de kunststof kozijnen is zodoende afhankelijk van uw wensen en werken wij met u samen om de meest geschikte oplossing te realiseren. Wat het kost om overal kunststof kozijnen aan te brengen, hangt dus af van uw wensen. Betaal in termijnen met ons financieringsplan.

Kunststof kozijnen kosten via Qozijn

Om de kosten te bepalen helpen wij u graag verder bij Qozijn. Hierbij letten we op diverse factoren waaronder, het formaat, type raam en het kwaliteit van het gewenste glas. Met betrekking tot de verschillende soorten kozijnen heeft de kunststof kozijn merken die wij leveren de optimale prijs-kwaliteitverhouding. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 16% goedkoper dan houten kozijnen en circa 20% voordeliger dan aluminium kozijnen en gaan meer dan 70 jaar mee. Bovendien hebben kunststof kozijnen relatief lage onderhoudskosten. Onze kunststof kozijnen hoeven immers alleen met een doek te worden schoongemaakt en tevens is er geen sprake van schilderwerk zoals bij houten kozijnen. xtra sterke boorbeveiliging. Het uittrekken van de kern is bij deze cilinders bijna niet mogelijk.

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Waarom klanten kiezen voor Qozijn?

Het aanvragen van offertes is overigens geheel vrijblijvend bij Qozijn. U zit helemaal nergens aan vast. Wij regelen het gehele traject van het begin tot eind. Op basis van de topmerken die wij leveren zoals, Schüco & Veka. Dit zijn de twee beste kwaliteitsmerken kunststof kozijnen op de markt. Tevens beschikken wij over eigen VCA-gecertificeerde montageteams. Doormiddel van de kwaliteit waarvoor Qozijn garant staat leveren wij 20 jaar garantie aan. Bij Qozijn betaalt u pas nadat de montage is voltooid of in maandelijkse termijnen.

Door middel van ons financieringsplan kunt u al maandelijks zeer voordelig per maand beschikken over kunststof kozijnen van top merken. Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u. Momenteel leveren wij nu tegen bijzonder lage rentes uw kozijnen, dit is afhankelijk van uw woonplaats.

Vraag een gratis offerte aan
kunststof ramen in alle RAL kleuren

Wij leveren kunststof kozijnen van Schüco & Veka

Schüco maakt zowel kozijnen van kunststof als van aluminium. De kunststof lijn wordt ook wel Schüco Corona genoemd en is te verdelen in drie verschillende kozijngroepen. Het nieuwste kozijn van Schüco heeft een 5-sterren waardering van Schüco’s eigen testcentrum. Gepatenteerde aluminium compoundtechnologie verzorgt ongeëvenaarde energiebesparing bij gebruik van dit kozijn.

Download gratis onze folders

Download Schüco Corona CT 70folder kunststof kozijn
Download Schüco Corona CT 70 HS folder kunststof hefschuifpui

Neem gerust telefonisch contact op en zodoende kan onze adviseur de gewenste situatie in kaart brengen. Vul hieronder het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente