Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen inclusief montage

Kunststof kozijnen
inclusief montage

Denkt u eraan om kunststof kozijnen te laten plaatsen? Bij Qozijn kunt u kunststof kozijnen verkrijgen inclusief montage. Qozijn regelt alles van A tot Z in het proces van opmeten tot plaatsen, en service! Qozijn werkt met VCA gecertificeerde montageteams in heel Nederland.

Alleen keuze uit het beste

Qozijn is al ruim meer dan tien jaar dè specialist in Schüco en Veka kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen. Deze twee topmerken komen uit Duitsland, waarmee u bij ons kwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of via het financieringsplan.

Kies voor onze 5 beloftes

Bij Qozijn doen we niet aan loze beloftes of verborgen kosten. We werken transparant en uitsluitend met hoogwaardige leveranciers en partners. We bieden standaard 10 jaar garantie op al onze kunststof kozijnen.

  • De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
  • De beste services en klantvriendelijkheid
  • Betaling na montage, eventueel in maandelijkse termijnen
  • Eigen VCA-gecertificeerde montageteams
  • 10 + 10 jaar garantie

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kunststof kozijnen inclusief montage in Nederland met uitstekende garantie én service

Zit u erover na te denken om gloednieuwe kunststof kozijnen aan te schaffen? Hierbij moet u rekening houden met veel verschillende factoren. Het belangrijkste om rekening mee te houden is welk merk kunststof kozijnen u krijgt. Binnen de kunststof kozijnen zijn er veel verschillende merken. Zo heb je merken met erg lage kwaliteit en erg hoge kwaliteit. Qozijn levert uitsluitend het A-merk kunststof kozijnen genaamd Schüco. Op deze kozijnen zit standaard 10 jaar garantie, hierop geeft Qozijn nogmaals 10 jaar extra garantie. De kunststof kozijnen zijn van zulk hoge kwaliteit dat wij u daardoor in totaal 20 jaar garantie bieden.

Vraag offerte aan
Voordeur van kunststof en kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken