Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen Hellevoetsluis

Kunststof kozijnen Hellevoetsluis

Kies voor de beste op maat gemaakte kunststof kozijnen in Hellevoetsluis voor Qozijn. Qoizijn is leverancier van Schüco en Veka kozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt weten wij als geen ander welke kozijnen de beste zijn voor uw woning. Wij leveren de kozijnen perfect op maat en monteren deze vakkundig en professioneel voor een fantastisch eindresultaat. Duurzaam, kwalitatief en inbraakveilig. Maak vandaag nog een afspraak!

Kunststof kozijnen plaatsen in Hellevoetsluis

Qozijn is landelijk actief met vestigingen in meerdere plekken van het land. Zodoende kunnen wij ook bij u thuis de kozijnen vervangen tegen lage kosten. Hierbij maken wij altijd gebruik van de beste kunststof kozijnen die wij altijd voorzien van 20 jaar garantie. Ons montageteam demonteert de oude (houten) kozijnen, en plaatst vakkundig de nieuwe kozijnen zoals deze direct uit de fabriek zijn gekomen bij onze leveranciers. Dit doen we snel en volgens afspraak!

Hoe werken wij?

Als u definitief besloten heeft om te kiezen voor kunststof kozijnen kunt allereerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis hiervan geven wij u een prijsindicatie inclusief Hr++ glazen, hang- en sluitwerk en plaatsen. Bij akkoord plannen wij een adviesgesprek met u in waarbij al uw vragen kunt stellen aan onze adviseur. Hierna zullen we de kozijnen voor u opmeten en rechtstreeks bestellen bij de fabriek. We plannen tot slot een montagedatum in wanneer uw oude kozijnen worden vervangen door nieuwe. Bekijk hier referenties van tevreden klanten die u voorgingen.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

De voordelen van Qozijn

Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van Qozijn. Omdat wij rechtstreeks inkopen in de fabriek heeft u niet te maken met extra tussenpersonen en dat bespaart u geld. Ook zijn wij officieel dealer van Schüco en Veka, waardoor wij goede leveringscondities kunnen garanderen. Wij zijn zó overtuigd van onze kwaliteit dat we 20 jaar garantie geven op al onze kozijnen. u kunt bij ons terecht voor:

Tip: Maak gebruik van ons financieringsplan. Uw kozijnen tegen een scherp maandtarief betalen in termijnen.

Vraag offerte aan
goedkope kozijnen in Arnhem

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken