Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen Flevoland

Schüco kunststof kozijnen in Flevoland

Woont u in de jongste provincie van Nederland en bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor goede en betaalbare kunststof kozijnen in Flevoland? Goed nieuws, want Qozijn biedt de zeer hoogwaardige kozijnen van Schüco tegen scherpe prijzen, uitstekende garantie voorwaarden en service op locatie. Hoe we dat doen en wat wij aan u beloven, leest u hieronder.

Kunststof schuifpuien en kozijnen in Flevoland van topkwaliteit

Mocht u niet thuis zijn in de markt van kozijnen, er zijn tegenwoordig veel fabrikanten die kunststof kozijnen kunnen maken. U gaat er natuurlijk gemakshalve van uit dat deze altijd en van iedere fabrikant goed zullen zijn. De waarheid ligt in het midden. De meeste kunststof kozijnen zullen de eerste 10 jaar prima zijn. Daarna gaat u het kwaliteitsverschil merken tussen A-merken zoals Veka en Schüco, en andere merken. Daarom verkopen wij alleen deze twee merken omdat wij 100% kwaliteit willen bieden aan onze klanten en niet gerust hoeven te zijn dat kleuren vervangen, kozijnen los beginnen te raken of dat het materiaal niet duurzaam genoeg blijkt te zijn.

De beloftes van Qozijn – waarom kiezen mensen voor onze kunststof kozijnen in Flevoland

Voor kunststof kozijnen van TOPkwaliteit moet u bij ons zijn. Daarom is dus ons advies: ga altijd voor Schüco kozijnen bij Qozijn! Bij ons profiteert u van de beste prijzen op deze zeer hoogwaardige merk uit Duitsland. Op en top kwaliteit waar u de rest van uw leven profijt van heeft. De kozijnen kopen we direct in bij de fabriek zodat we scherpe prijzen kunnen hanteren én snelle montage kunnen verzorgen. Die montage gebeurd door ons eigen VCA-gecertificeerde montageteam. U betaalt nooit teveel en afspraak is afspraak bij QOzijn. Onze klantenervaringen bewijzen onze beloftes en service!

Extra 21% BTW korting met kunststof kozijnen bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kunststof deuren en schuifpuien óók mogelijk

Raamkozijnen worden bij ons het meest afgenomen, maar meestal zien we dat klanten dan ook meteen hun tuindeuren en voordeur meenemen. Geen probleem, want ook kunststof deuren, tuindeuren én schuifpui systemen kunnen wij leveren van dezelfde hoogwaardige kunststof kwaliteit van het merk Schüco in o.a. Lelystad en Almere.

De deuren zijn voorzien van het SKG politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat uw deuren super veilig zijn en het inbrekers knap lastig wordt gemaakt om zomaar in te breken. Onderdelen zoals cilinders, hang- en sluitwerk zijn gemaakt van extra kwaliteit en bevatten intelligentie slot-systemen die niet zomaar te kraken zijn.

Investeer in uw veiligheid en vraag een offerte op voor nieuwe deuren of een nieuwe schuifpui in uw woning!

Vraag offerte aan
Isoleer uw woning met Qozijn

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken