Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen oud en nieuw Beijerland

Kunststof kozijnen
in Oud, Nieuw en Zuid Beijerland

Voor kunststof kozijnen in Oud, Nieuw of Zuid Beijerland kunt u met een gerust hart terecht bij de specialisten van Qozijn! Alleen bij ons profiteert u van 20 jaar garantie op de meest duurzame kozijnen, namelijk Schüco kozijnen. Dit Duitse merk is al decennia lang een begrip op het gebied van duurzaamheid, isolatie en innovatie. Wacht niet langer en profiteer gauw van de beste prijzen bij Qozijn.

Vertrouwen op kwaliteit en expertise

Zelfs tot aan gemeente Beijerland kunnen bewoners profiteren van de kwaliteit en expertise van Qozijn! Met onze unieke aanpak en bewuste keuze in het aanbieden van uitsluitend kwaliteit, ontdekken steeds meer Nederlanders de voordelen om kozijnen te kopen bij Qozijn. Bij ons geen woorden, maar daden en een zeer hoog klanttevredenheid. Bekijk onze reviews op Google en laat u overtuigen door klanten die u reeds voorgingen.

Kunststof kozijnen Oud, Nieuw of Zuid Beijerland

Twijfelt u om de stap te maken naar kunststof kozijnen is Oud, Nieuw of Zuid Beijerland? Weet dan dat kunststof kozijnen van Schüco en Veka voldoen aan de hoogste normen als het gaat om isolatiewaarden en veiligheid. Bovendien kunnen wij snelle levertijden garanderen dankzij onze rechtstreekse inkoopcontacten bij de leverancier in Duitsland. Tot slot geven we 20 jaar garantie op al onze kozijnen. Dat is pas zekerheid!

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kozijnen en deuren in vele RAL kleuren

Wist u dat de mogelijkheden óók met kunststof kozijnen eindeloos zijn? Tegenwoordig kunnen we duurzaam kunststof aanbieden in vele mooie RAL kleuren zodat u uw woning helemaal kunt samenstellen naar uw wens. Ook in afwerkingsmogelijkheden kunt u kiezen uit mat, glad of met een houtnerf zodat de kozijnen op afstand eruit zien als hout.

  • Snel gemonteerd voor een scherpe prijs
  • Kozijnen & deuren op maat
  • Kopen in termijnen mogelijk
  • Leverbaar in vele RAL kleuren
  • Gratis offerte aanvragen
  • Aluminium kozijnen mogelijk

Neem contact met ons op en vraag naar de subsidie mogelijkheden op kozijnen. Ook kunt u bij ons de kozijninvestering betalen in termijnen met onze gunstige financieringsplan.

Vraag offerte aan
Zwarte kunststof tuindeuren

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken