Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kosten Kunststof kozijnen met hr++ glas

Kunststof achterdeuren

Kunststof achterdeuren gewenst? Bij Qozijn kunt u terecht voor een ruim assortiment. Qozijn is de aangewezen specialist in Schüco en Veka kunststof voordeuren, kozijnen, tuindeuren en schuifpuien die zijn voorzien van kunststof. Bij ons kunt u altijd rekenen op topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij ons betaalt u het gehele bedrag pas NA de montage, maar kunt u er ook voor kiezen in termijnen te betalen via ons Qozijn financieringsplan. Bestel direct uw kunststof achterdeuren bij Qozijn of lees verder voor meer informatie over onze kunststof deuren.

Kunststof achterdeuren van topkwaliteit

Onze kunststof achterdeuren zijn allen van topkwaliteit. De Q in Qozijn staat tevens voor de Q van Quality. Ook komt iedere achterdeur met uitstekend isolatie. Dit komt doordat het kozijn van het meerkamersysteem is voorzien. De stilstaande lucht maakt goede isolatie mogelijk en houdt geluid buiten. Uw deur is niet alleen goed geïsoleerd, maar tocht ook niet en beschikt over een mooi design. Wij bieden dan ook 10 jaar garantie op uw kunststof achterdeur, evenals op het bijbehorende isolatieglas. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inbraakwerende achterdeuren

Onze achterdeuren van kunststof zijn inbraakwerend. Ze hebben een dikte van 70 mm in plaats van de standaard paneeldeuren van 45 mm die u normaliter krijgt. Wij leveren geen standaard paneeldeuren die met piepschuim worden opgevuld. Onze achterdeuren worden op maat gemaakt en trekken niet krom. Ook zijn ze voorzien van een robuuste driepuntssluiting en beschikken ze standaard over het veiligheidskeurmerk SKG*** en anti kerntrek cilinders. Deze cilinders zijn beveiligd tegen het uittrekken van de kern en beschikken doorgaans over een extra sterke boorbeveiliging. Het is dan ook onmogelijk om de kern van de cilinders uit te trekken

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Daarom een kunststof achterdeur

Er zijn diverse redenen om voor een achterdeur van kunststof te kiezen. Het grootste voordeel is toch wel dat u een duurzame investering doet omdat kunststof een levenslang mee gaat en u nauwelijks onderhoud eraan heeft. Kiezen voor een kunststof achterdeur met HR++ glas met het VKG keurmerk is de logische keuze!

Onderhoudsarm
Kunststof achterdeuren zijn gerust onderhoudsarm te noemen. De deuren zijn kleurvast, waardoor het niet nodig is ze te verven. Dit scheelt u tijd en tevens kosten over de jaren heen. Houten deuren zijn meer gevoelig voor diverse weersomstandigheden. Deze achterdeuren dienen om de 5 jaar weer opnieuw geschuurd en geschilderd te worden, wat niet het geval is met een kunststof deur.

Offerte kunststof achterdeuren
Donkerblauwe kunststof achterdeuren schuifpui Schüco

Direct hulp
van onze medewerkers

Onze keurmerken