Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
shuco kozijnen kopen

Gratis Glas: Laatste Kans!

Bovenop 21% BTW korting op Kunststof kozijn nu tijdelijk GRATIS glas

 

Waarom klanten kiezen voor Qozijn? Ontdek nu de voordelen:

  • Betaling na montage of in maandelijkse termijnen
  • De beste Duitste kwaliteitsmerken kuntststof kozijnen
  • Eigen VCA-gecertificeerde montageteams
  • Één aanspreekpunt, wij regelen het van begin tot eind
  • 20 jaar garantie en uitstekende service

Vraag aan

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Waarin bent u geïnteresseerd? *

(Meerdere keuzes mogelijk)
Waarin bent u geïnteresseerd?(Vereist)

Ik ben bereikbaar tussen*

Ik ben bereikbaar tussen(Vereist)

Qozijn levert en plaatst kozijnen met eigen monteurs om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen.


Toestemming(Vereist)

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

20 jaar garantie op onze Kunststof Kozijnen

Qozijn kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen van Qozijn hebben namelijk een groot aantal voordelen.

 

  • Full service van begin tot eind – U doet zaken met één partij!
  • Geen tussenliggende onderaannemers
  • Eigen montage teams
  • Volledige afwerking
  • De betaling vindt plaats na montage
offerte aanvragen voor kunststof kozijnen

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Recent opgeleverd

schuifpui op maat
witte tuindeuren
blauwe kunststof voordeur
antraciet schuifpui
kunststof voordeur met raam
kunststof kozijn raam

Kunststof kozijnen op maat en voordelig

Qozijn is officieel dealer van Schüco en Veka. Dit zijn topmerken met een jarenlange reputatie in het leveren van uitstekende kwaliteit. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of in maandelijkse termijnen.

Duurzaamheid

Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen en sterk inbraakwerend

Kostenbesparend

Onze kunststof kozijnen zijn sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan

Uitstraling van hout

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. Onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaarduitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen

dealer van veka en schuco kozijnen

duurzame kozijnen met hr++ of hr+++ glazen

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken