NU 21% BTW NAJAARSACTIE

 BIJ QOZIJN

Kunststof kozijnen op maat & voordelig door Qozijn

Waarom klanten kiezen voor Qozijn?

Ontdek nu de voordelen:

– Betaling na montage of in maandelijkse termijnen

– De beste Duitste kwaliteitsmerken kunststof kozijnen

– Eigen VCA-gecertificeerde montageteams

– Één aanspreekpunt, wij regelen het van begin tot eind

– 20 jaar garantie en uitstekende service

  Vraag een gratis offerte aan

  Profiteer deze week nog mee met 21% korting

  Qozijn levert niet alleen de kozijnen maar plaatst altijd zelf de kozijnen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen en garanderen. Mocht u verder willen met de aanvraag gaat u akkoord dat wij tevens de montage verzorgen.

   

  20 jaar garantie op onze
  Kunststof Kozijnen

  Qozijn kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen van Qozijn hebben namelijk een groot aantal voordelen

  DUURZAAMHEID

  Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen en sterk inbraakwerend

  KOSTENBESPAREND

  Onze kunststof kozijnen zijn sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan

  UITSTRALING VAN HOUT

  Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. Onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaarduitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen

  Full service van begin tot eind

  U doet zaken met één partij. Niet met tussenliggende onderaannemers

  EIGEN MONTAGE TEAMS

  VOLLEDIGE AFWERKING

  De betaling vindt plaats na montage

  VOORDELIGE
  KUNSTSTOF KOZIJNEN

  Qozijn is officieel dealer van Schüco en Veka. Dit zijn topmerken met een jarenlange reputatie in het leveren van uitstekende kwaliteit. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of in maandelijkse termijnen.

  A-KLASSE MERKEN

  SCHERPE PRIJS

  GARANTIE

  Tevreden klanten

  Afgelopen vrijdag is er een prachtige schuifpui en raam geplaatst.Geweldige werklieden die dit hebben geplaatst, een lust voor het oog om dit helemaalTe zien hoe ze werken. Er werd echt aan één stuk door gewerkt. Ook opvallend in dit geheel is deNauwkeurigheid en nazorg waar mee gewerkt wordt, goed telefonisch bereikbaar , wat ookHeel belangrijk is.Echt een aanrader, hier spreekt een héél tevreden klant!
  johanna Tientjes
  johanna Tientjes
  18:00 23 Nov 20
  Hardwerkende monteurs, mooie kozijnen, prachtig afgewerkt. Ik kan niks anders zeggen. Een hele dikke pluim voor Qozijn en hun medewerkers
  Pieter Derksen
  Pieter Derksen
  13:10 22 Nov 20
  Wij zijn super blij met onze kozijnen. Wij zullen Qozijn zeker bij iedereen aanraden
  Karel Geurtsen
  Karel Geurtsen
  13:13 21 Nov 20
  Wat een irritant bedrijf. Een "nee-nee" sticker op je deur en een huurhuis en nog gooien ze maandelijks reclame in de brievenbus. Heb al 4 keer gebeld naar ze maar dat lijken ze niet te snappen. Alleen hierom al zal ik dus nooit wat van Qozijn kopen.
  Wesley Van Helden
  Wesley Van Helden
  11:40 21 Nov 20
  Monique Van Der Velde
  Monique Van Der Velde
  16:20 20 Nov 20
  Kozijnen en openslaande deuren laten plaatsen door Qozijn.Alles is naar tevredenheid verlopen, de werkmannen hebben kennis van zaken en zijn zéér nauwkeurig tijdens het plaatsen en alles in overleg met ons.Alles keurig netjes achtergelaten!Ook het contact met het kantoor verliep prima en we konden àltijd terecht met vragen.Hier kom ik zéker terug voor de overige kozijnen!
  nora stoetman
  nora stoetman
  12:29 11 Nov 20
  Heel goede kwaliteit kozijnen, vakkundig gemonteerd. Ruime keus in materialen en uitvoeringen. Ik heb al diverse complimenten gekregen, ik ben er heel blij mee.
  Ina Dijk
  Ina Dijk
  18:22 10 Nov 20
  Super tevreden met renovatie dakkapellen. Alles nagekomen wat besproken was met sympathieke vertegenwoordiger Jeffrey. En wij willen Matthieu, Vladimir en Sergio via deze weg nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet en prachtig eindresultaat !Marcel, Monique en Sander van den Berg te Krimpen aan den IJssel
  Marcel Van Den Berg
  Marcel Van Den Berg
  20:49 09 Nov 20
  Goed ervarenAlles is netjes afgewerkt.Alles is netjes weer opgeruimd.Alle afval word afgevoerd, dus geen omkijken meer naar.Goede serviceAls je beld of mailt krijg snel antwoord.Ik geef alleen 4 sterren omdat het best duur is.Ik ben zeer tevreden.Nu nog hopen dat ik die 20 jaar garantie niet nodig ben. 😅
  eagle daan
  eagle daan
  07:10 07 Nov 20
  John Hepsakker
  John Hepsakker
  14:55 06 Nov 20
  Gisteren kunstof kozijnen laten plaatsen door Qozijn. Er kwamen 3 monteurs en zij hebben keurig werk geleverd.Alles werd netjes afgewerkt en naderhand werd er nog even gestofzuigd en buiten geveegd.Heren bedankt voor het plaatsen.Alleen is er vergeten 1 hor te leveren, maar er is mij toegezegd dat deze binnen anderhalve week wordt nageleverd.
  Johnny Hannink
  Johnny Hannink
  12:02 06 Nov 20
  Heb via qozijn kunststof kozijnen laten plaatsen. Resultaat is erg mooi.wij zijn erg blij met de kozijnen. Vriendelijke onderaannemers duidelijk en snel.Bedankt qozijn
  Ikke -
  Ikke -
  11:16 06 Nov 20
  Helaas geen enkel respect voor nee / nee stickers, inmiddels ben ik al een half jaar bezig om te zorgen dat wij geen post meer krijgen van deze firma. Meerdere malen gebeld en iedere keer met excuses en dat ze het nu echt op zouden lossen. Vervolgens ligt een maand later weer gewoon post op de mat.
  PA F
  PA F
  19:16 04 Nov 20
  Vandaag zijn de kozijnen geplaatst door Qozijn. Super aardige monteur Mateo en zijn compagnon netjes gewerkt. Nog wat kleine dingetjes worden later opgelost! Wij zijn er erg blij mee!!
  Angelique Ter Smitten
  Angelique Ter Smitten
  18:20 02 Nov 20
  Helaas zijn wij minder blij... 2 maanden bezig geweest met Qozijn, vanaf de datum van plaatsing. De 2 geleverde kozijnen waren beschadigd (1 was beschadigd omdat deze bij levering plat op straat gevallen was en de rest waarschijnlijk omdat t glas, wat door een ander bedrijf geleverd werd, er los tegenaan is gezet). En 1 kozijn (die gevallen was) was +/- 8 cm te groot, waardoor we 1,5 week met een houten plaat in dat raamgat hebben gezeten. Afgelopen week, zouden ze t kozijn wat er als eerste in is gezet, komen repareren, maar naar telefoontje bleek dat ze t geheel toch maar helemaal kwamen vervangen. Wel beter, maar als ik dat geweten had, had ik dat stuk muur nog even niet geschilderd...Voor de rest toch nog 3 sterren omdat ze echt hun best hebben gedaan dit netjes en zo snel ze konden, op te lossen incl. excusses en een bloemetje. En de mannen die t komen zetten goed werk leveren. En mooie kozijnen.
  Judith breaky
  Judith breaky
  16:13 30 Oct 20
  Schuifpui en keukenkraan van kunststof geplaatst door de monteurs van Qozijn. Prima vakmensen en alles netjes geplaatst. Alles keurig en schoon opgeleverd. Niets meer dan lof. Top bedrijf.
  Moré Gallert
  Moré Gallert
  16:02 21 Oct 20
  Naar volle tevredenheid is bij mij een pui geplaatst door werkelijk zeer goede vaklui. Voor Qozijn gekozen vanwege de snellere plaatsing en prijs. Toen er wat vragen waren werden die onmiddellijk tot grote tevredenheid beantwoord en afgehandeld. Van harte aan te bevelen dus!
  Paulus Gabriel
  Paulus Gabriel
  15:17 21 Oct 20
  Na een prettig gesprek met Ernst, zijn vorige week nieuwe kozijnen geplaatst. Eén en al lof voor de mederwerkers, met name Zoran en de anderen. Uiterst vriendelijke en vakbekwamen medewerkers. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Top kozijnen! Een ieder aan te bevelen.
  Jacob Jan Sleeboom
  Jacob Jan Sleeboom
  08:15 21 Oct 20
  Wat een naar bedrijf, geen enkel respect voor NEE NEE stickers maar om de paar weken een ongewenste folder in de bus waarin ze steeds dezelfde troep proberen aan te smeren
  Armand V
  Armand V
  16:16 20 Oct 20
  hermie b
  hermie b
  12:12 15 Oct 20
  Van begin tot eind zijn wij super tevreden over het contact , prachtig materiaal en prima werkwijze van Qozijn!Jeffrey de vertegenwoordiger kwam bij ons thuis met voorbeelden/ stalen en gaf ons goede voorlichting.Toen de medewerkers de kozijnen en deur kwamen plaatsen hebben ze hard en.prima gewerkt , keurig schoon opgeleverd , nagepoetst en gestofzuigd!Wij zijn zeer te spreken over de firma en alle medewerkers!Wat een prachtige kozijnen en deur hebben we en ook het HR ++ is zeer prettig!De prijs is in prima verhouding, echt waar voor ons geld!Wij vinden Qozijn een echte aanrader !Iedereen van Qozijn reuze bedankt!Peter en Gerie van KlinkHoofddorp
  Gerie Van Klink
  Gerie Van Klink
  07:27 09 Oct 20
  Naar een goed gesprek met de verkoper Jeffrey hebben wij de kozijnen laten plaatsen door Qozijn.Alles wat in het gesprek gezegd en benoemd is word ook na gekomen en hij heeft geen woord te veel gezegd. Alles was netjes ingemeten zodat alles ook perfect past. Met de monteurs was ook zeer goed te overleggen hoe en wat en werd volledig mee gedacht en alles werd na tevredenheid gemonteerd.1 raam was kapot geleverd en deze word nog vervangen en er worden nog een paar puntjes op de i gezet en dan is het af.Afspraak is inderdaad afspraak dus mocht iemand nog overtuigd willen worden ik zou zeggen DOEN !!!
  Marcel Bosch
  Marcel Bosch
  10:06 08 Oct 20
  Vorige week zijn de monteurs van Qozijn bij mijn huis bezig geweest.Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik en dik tevreden bent, wat een vaklui en wat een verschil met wat het was.Zeker aan te raden, foto's spreken voor zich.
  Ronald Vat
  Ronald Vat
  13:13 06 Oct 20
  Wat een prettige firma, adviseur zeer goed advies zeker m.b.t. mogelijkheden ruiten en /of screens. Van de aantal bedrijven welke geweest zijn was hij de eerste welke wees op 71% glas i.p.v. screens, nalezen leerde mij dat glas voor mij een beter resultaat gaf dan dure screens. Communicatie geweldig. Uiteindelijke plaatsing en afwerking door top monteurs !!! Nette werkers, verstand van zaken en in overleg veel mogelijk. Al met al een top bedrijf, top ervaring en zeker een aanrader als je een mooi product wil hebben.
  alex kohler
  alex kohler
  06:34 05 Oct 20
  Kozijnen bij Qozijn besteld, en in middels geplaatst, tot op de 0,5 cm nauwkeurig goed en netjes erin gezet en binnen de dagen die er voor gepland waren . Goede nazorg en echt fantastisch met de mannen gewerkt. Een echte aan raadde,
  Gertjan Bakker
  Gertjan Bakker
  12:01 24 Sep 20
  Begin september een complete woning renovatie gehad met de mannen van qozijn.Ik kan niet anders zeggen dat we tot nu toe super tevreden zijn.De werklui zijn ook toppers,erg vriendelijk en werken netjes. Zorg voor koffie en croissantjes en het komt allemaal voor de bakker 😂👍Mvg
  Raymond Van Gils
  Raymond Van Gils
  09:52 24 Sep 20
  Ze hebben het echt super gedaan en dat in 3 dagen tijd.
  Carla Witt
  Carla Witt
  09:14 21 Sep 20
  Gisteren zijn ze bij ons thuis geweest voor het plaatsen van een schuifpui. Ze waren er rond 8:30. Nadat ze ons hadden uitgelegd wat ze gingen doen zijn ze goed aan de slag gegaan.Rond 17:30 zijn ze vertrokken nadat ze alles hadden opgeruimd en schoongemaakt....keurig☺ . We zijn super trots en super blij. Top gedaan💪🏽👍🏼
  Paulien Voorbij
  Paulien Voorbij
  14:09 08 Sep 20
  Wij hadden engelse monteurs, erg vriendelijk en werken keihard helaas niet altijd even netjes.( Overmatig afkit gebruik hele klonten) Heel veel gedonder met de voordeur en om passend te maken hebben ze iets gedaan waar wij niet echt blij mee waren zonder overleg.( Terug draaien kan dan niet meer hè) Alles word wel netjes opgeruimd. 2 dagen zijn ze bezig geweest en na elke werkdag werd er gebeld door qozijn hoe de dag verlopen was. Na de oplevering kwamen ze nog een brievenbus na leveren en kregen we een grote bos bloemen!!! Er waren 2 vensterbanken gestolen deze zullen ze nog na leveren en dan nog afwerken. Ook de voordeur komen ze nog beter afstellen en dan hangen ze ook de brievenbus nog op......het wachten is hier op...hopelijk dat dit snel gebeurt. Het materiaal is prachtig!!!!
  Claudia Dijkstra
  Claudia Dijkstra
  09:09 03 Sep 20
  Voor tweede maal ongeadresseerde reclame in de bus.Update: van 1 naar 3 sterren n.a.v. snelle en nette respons.Update: wederom een folder in de bus... het houdt niet op... niet vanzelf. Terug naar 1 ster.
  Jeroen van den Berg
  Jeroen van den Berg
  11:33 01 Sep 20
  Helemaal tevreden. Door drukte zat er wel wat tijd tussen de offerte en het plaatsen. Maar het plaatsen zelf was in 1 dag klaar (3 ramen en 1 deur). Het is netjes gedaan en in goed overleg over de details.
  Barbara
  Barbara
  09:48 26 Aug 20
  Afgelopen zaterdag zijn er kunststof kozijnen geplaatst in slaapkamer en badkamer. Erg aardige heren die topwerk afgeleverd hebbenEr is erg netjes gewerkt, alles werd opgeruimd en de kozijnen zijn erg mooi.
  Yvonne Gilijamse - van Rooijen
  Yvonne Gilijamse - van Rooijen
  17:00 17 Aug 20
  Een mooie grote schuifpui laten plaatsen, strak, netjes, kwaliteit tov de prijs super. Bedankt Qozijn van Vincent uit Rotterdam
  Vincent Langeveld
  Vincent Langeveld
  13:09 30 Jul 20
  in 1 woord: geweldig!Een compliment aan Qozijn, de monteurs en iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Super!
  Johan De Bruin
  Johan De Bruin
  13:45 24 Jul 20
  Afgelopen week heeft Qozijn kunststof schuifpui bij ons geplaatst. Het is perfect gegaan, het was zelfs mogelijk om de afspraak op zaterdag te maken voor de montage. Dit was voor ons cruciaal om andere werkzaamheden met de andere aannemers te realiseren. Montage team werkte heel hard en secuur. Ze hebben met ze drieën 5 m brede schuifpui over het balkon moeten tillen. Ze hebben het netjes afgewerkt, kozijnen ook schoongemaakt. Het resultaat is verbluffend. Iedereen die langs ons balkon loopt stopt om de schuifpui te bewonderen. Wij zijn de nieuwe bewoners geworden onder de naam " die mensen met de mooie schuifpui". De schuifpui van Qozijn is een aanrader!!!
  Bogna Kula
  Bogna Kula
  12:23 23 Jul 20
  Klaas Visser
  Klaas Visser
  19:34 20 Jul 20
  Lang getwijfeld of we nieuwe kozijnen zullen nemen en nu met de actie van Qozijn hebben we toch besloten om hun uit te nodigen en een heel goed adviesgesprek gehad. Op basis van dat gesprek hebben we besloten om verder te gaan met Qozijn. En daar hebben we zeker geen spijt van want het is prachtig geworden. De kwaliteit, de service en de prijs zijn we meer dan tevreden over. John en Manon Klaassen
  John Klaassen
  John Klaassen
  21:11 17 Jul 20
  Ik ben zeer tevreden over Qozijn Kunststof Kozijnen. Duidelijke afspraken, prima service en uiteraard zeer tevreden met het resultaat!
  Brenda Westers
  Brenda Westers
  19:20 14 Jul 20
  N Ribbers
  N Ribbers
  09:05 09 Jul 20
  Erg tevreden over de snelheid van levering en plaatsing. Qozijn kan ik aanmerken als een zeer betrouwbaar bedrijf. Wat ze zeggen, komen ze tot op de komma na. De kunststof kozijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. Prijs kwaliteit in een juiste verhouding. En ik wil een lans breken voor de heren van de montage. Uitermate vriendelijke en vakkundige heren, die snel als heel precies werkten. Echte vakmannen. De afwerking is perfect. Geen millimeter uit het lood. En toen ze klaar waren hebben ze alles keurig opgeruimd achtergelaten. Ik ben blij verrast met dit bedrijf. Dikke, dikke pluim.
  Sander Yspeert
  Sander Yspeert
  21:06 24 Jun 20
  Nieuwe kozijnen in de slaapkamer voor en achter. Spullen netjes afgedekt tegen het stof. Snel gewerkt. Precisiewerk om onder het rolluik door het oude kozijn eruit te halen en het nieuwe erin. Na afloop werd alles waar de mensen aan het werk geweest waren perfect gereinigd met een stevige bouwstofzuiger.Vriendelijk monteursIk ben zeer tevreden met het resultaat.
  Marjan Peters
  Marjan Peters
  18:10 23 Jun 20
  Wij zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Door de corona-crisis moesten we de plaatsing 3 maanden uitstellen, maar Qozijn was daar zeer flexibel in. We zagen best ook wel op tegen het plaatsen zelf, maar dat ging heel relaxed. We hoefden veel minder te verplaatsen dan gedacht. Het plaatsingsteam: heel prettige mensen, ze dachten goed met ons mee, en ze hebben vakwerk geleverd, het ziet er prachtig uit. Als bonus hebben ze ook nog de nieuwe brievenbus opgehangen.
  Dries Knottnerus
  Dries Knottnerus
  11:23 20 Jun 20
  Half jaar geleden kozijnen laten plaatsen. Zeer tevreden mee! Goede uitleg, goede service en zeer vriendelijk.Net onze gevel laten reinigen en hierdoor wat beschadigingen opgelopen aan de kozijnen, ramen en sloten. Met een belletje snel een afspraak kunnen maken. We zijn weer heel goed en kundig geholpen.Dank jullie wel voor de super goede service!
  Iwona Kesling
  Iwona Kesling
  10:44 17 Jun 20
  Heel goede ervaring met Qozijn, voor en achtergevel inc. voordeur en openslaande deuren door hen voorzien van kunststof kozijnen. Uitstekende materiaal kwaliteit, en goede vakkundige monteurs! Niet onbelangrijk is dat ze heel goed bereikbaar zijn, ook telefonisch. Ze houden zich netjes aan de afspraken en ook de vergunning is door hen verzorgd. Niets dan lof voor deze firma!
  Henk
  Henk
  13:01 16 Jun 20
  Ondanks een NEE-NEE sticker, toch steeds een flyer in de bus. Geen reactie op de mail Met het verzoek om hiermee te stoppen.
  Magnevi - official
  Magnevi - official
  11:01 15 Jun 20
  Vandaag een prachtige achterpui geplaatst door Qozijn. Het overtreft al onze verwachtingen. Eerst een prettig gesprek met Ernst, daarna professioneel opgemeten en vandaag dus perfect gemonteerd door AD Montage.
  Marja Zeeman
  Marja Zeeman
  16:44 10 Jun 20
  Kwamen vroeg zoals afgesproken en zijn vakkundig en vriendelijk zeer snel te werk gegaan . Hebben alles schoon opgeleverd en zijn sneller klaar dan we gedacht hadden.
  Andy Lammerts van Bueren
  Andy Lammerts van Bueren
  18:19 08 Jun 20
  Snelle levering, keurige monteurs die goed werk hebben afgeleverd.Opgeruimd en netjes alles achter gelaten.Afwerking, binnen en buiten netjes.Top!!
  Luc rock van den berg
  Luc rock van den berg
  06:08 05 Jun 20
  Sjiki Van den Bergh
  Sjiki Van den Bergh
  14:09 22 May 20
  Nieuwe ramen en kozijnen - eigenlijk nog een laatste grote stap in het opknappen/verbouwen van ons huis uit 1959. Na jaren van zelf slopen en opbouwen, had ik er zelf echt geen zin meer in. Echter de kozijnen en ramen vielen haast letterlijk al naar beneden. Een bericht van de firma Qozijn bracht mijn vrouw op een idee. En van idee tot plaatsing, nou meer dan 4 maanden heeft dat niet geduurd. Het eindresultaat daar zijn we zeer tevreden over. Op de foto is een deel van de buren zichtbaar en eigenlijk geen direct aanwijsbaar verschil. Dat was ook een wens die we met Ernst van Qozijn tijdens het advies gesprek hebben besproken, het karakter/uiterlijk van het huis wilden we behouden.Hij stelde voor om alle 7 ramen (6 boven, 1 woonkamer) te vervangen door zogenaamde verhuisramen. En ook de kleur van kozijn en ramen heeft hij voor ons goed bekeken en geadviseerd. Toen alles ook nog op mijn verjaardag geleverd werd, was het namelijk helemaal feest. Twee dagen na mijn verjaardag de montage en klaar, nog een dag sneller dan van te voren gedacht. Van binnen allemaal nieuwe vensterbanken en horren in de ramen. De mannen hebben zelf alles netjes opgeruimd, mijn vrouw en ik konden direct genieten van het prachtige resultaat. Het programma "Help mijn man is klusser" hoefde ze deze keer niet mee te dreigen :-).Ons advies - denk je na over vervanging van ramen en kozijnen - neem is contact op met Qozijn en ga een gesprek aan.
  Peter van der Donk
  Peter van der Donk
  11:20 22 May 20

  Alleen deze week nog 21% btw-korting
  10 + 10 Jaar garantie. Betaal maandelijks via Qozijn betaalplan.