Kunststof kozijnen op maat & voordelig door Qozijn

Waarom klanten kiezen voor Qozijn?

Ontdek nu de voordelen:

Betaling na montage of in maandelijkse termijnen

De beste Duitste kwaliteitsmerken kuntststof kozijnen

Eigen VCA-gecertificeerde montageteams

Één aanspreekpunt, wij regelen het van begin tot eind

20 jaar garantie en uitstekende service

Vraag een gratis offerte aan

Profiteer deze week nog mee met 21% korting

20 jaar garantie op onze
Kunststof Kozijnen

Qozijn kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen van Qozijn hebben namelijk een groot aantal voordelen

DUURZAAMHEID

Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen en sterk inbraakwerend

KOSTENBESPAREND

Onze kunststof kozijnen zijn sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan

UITSTRALING VAN HOUT

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. Onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaarduitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen

Full service van begin tot eind

U doet zaken met één partij. Niet met tussenliggende onderaannemers

EIGEN MONTAGE TEAMS

VOLLEDIGE AFWERKING

De betaling vindt plaats na montage

VOORDELIGE
KUNSTSTOF KOZIJNEN

Qozijn is officieel dealer van Schüco en Veka. Dit zijn topmerken met een jarenlange reputatie in het leveren van uitstekende kwaliteit. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of in maandelijkse termijnen.

A-KLASSE MERKEN

SCHERPE PRIJS

GARANTIE

Tevreden klanten

Afgelopen najaar heeft Qozijn bij ons kozijnen geplaatst. Na een kleine hick up is de rest begin van het jaar afgemaakt. Het resultaat is prachtig geworden en het contact met zowel montage teams als Qozijn zelf verliep erg prettig. Zeker aan te bevelen!
Gert-Jan de Lang
Gert-Jan de Lang
14:09 25 Mar 19
We zijn heel tevreden met de kozijnen van Qozijn. De kozijnen zijn geplaatst door hele vakkundige mensen. Het resultaat is fantastisch. De kozijnen zijn ook snel geleverd! Dus zeer aan te bevelen!
Irma
Irma
11:21 19 Mar 19
Wij zijn erg tevreden over Qozijn. De informatie vooraf was uitgebreid en duidelijk. De plaatsing van de kozijnen ging sneller dan geplanned. De monteurs hebben prima werk geleverd. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. We vonden het ook fijn dat er na de plaatsing iemand van Qozijn langskwam om nacontrole te doen en te informeren of wij tevreden waren. Wij bevelen Qozijn van harte aan.
Daniel van Dijk
Daniel van Dijk
15:29 14 Mar 19
Na contact via whatsapp en een vervolg gesprek , ons hele huis aan laten pakken door Qozijn.Al waren er soms wat miscommunicaties dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen en er is zeer goed werk geleverd. Onze dank gaat naast de medewerkers van Qozijn ook uit naar Arnold, Rick, Ewout en hun andere collega's. Al met al zou ik Qozijn zeker aanraden.
Eline Dreierink
Eline Dreierink
14:48 24 Jan 19
Qozijn informeert je van te voren uitgebreid en deskundig en handelt daarna alles zeer correct af. Contact via whatsapp zorgt voor een prima en snel contact bij vragen. Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd maar dan heb je ook een perfect product. Vlak voor Kerst zijn onze nieuwe voordeur en ramen in de voorgevel geplaatst; het zit er strak in en ziet er top uit! Een uitstekende service; dit bedrijf is een aanrader.
Margriet Kielman
Margriet Kielman
21:56 10 Jan 19

Alleen deze week nog 21% btw-korting
10 + 10 Jaar garantie. Betaal maandelijks via Qozijn betaalplan. Deze week nog 21% btw-korting.