Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente - Vraag aan!
kunststof kozijnen woerden

Kunststof kozijnen Woerden

Wilt u uw houten kozijnen vervangen? Voor de betrouwbaarste kunststof kozijnen in Woerden moet u zijn bij Qozijn zijn. Dagelijks zijn onze monteurs aan de slag in heel Nederland voor het plaatsen van nieuwe kozijnen in oude en nieuwe huizen. Voor ons maakt dat niks uit! Wij zij er om onze klanten blij te maken met het opfrissen van hun woning. En dat doen we met de allerbeste materialen in de markt. Namelijk de kozijnen van Schüco en Veka!

Tevreden klanten, daar doen we het voor

Qozijn hecht een écht veel waarde aan klanttevredenheid. Dat zijn geen loze woorden, maar we bewijzen het ook door bij iedere aflevering onze klant te vragen voor een korte recensie op Google. Inmiddels hebben we honderden recensies en dat aantal groeit. Bij ons geldt altijd afspraak is afspraak en geen verborgen kosten achteraf. Ook krijgt u gegarandeerde hoogwaardige materialen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland zonder tussenkomst van een derde.

Kunststof kozijnen in Woerden plaatsen

Ons montageteam rijdt dag in, dag uit kris kras door heel Nederland voor het plaatsen van nieuwe hoogwaardige kunststof kozijnen. Ons VCA-gecertificeerde montageteam heeft alle kennis en middelen in huis om ook uw kozijnen professioneel, netjes en vakkundig te monteren. Wilt u kijken waar we nog meer kozijnen hebben geplaatst? Bekijk dan onze referenties met vele voorbeelden van kunststof schuifpuien, kunststof tuindeuren en kunststof deuren. Raak overtuigd en maak vandaag nog een afspraak met een adviseur.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Qozijn heeft een mooi resultaat bij ons kunnen leveren! Goed op tijd! Vanaf het begin tot de realisatie is alles soepel gegaan: van de leuke kennismaking en snelle offerte tot de laatste details tijdens montage. Het hele team denkt mee en stelt de best passende oplossing. Wij hadden een bijzondere situatie met een van kozijnen en dat is superfijn afgewerkt! Mensen werken echt hard en effectief qua tijd. Ook heel vriendelijk. Een top bedrijf!!!
Anna Ceglova
Anna Ceglova
12:16 04 Apr 23
Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Nooit meer zorgen dankzij 20 jaar garantie

Dat leest u goed! Wij leveren standaard 20 jaar garantie op al onze kozijnen. Geen onderscheid, maar altijd kwaliteit. Dat is waar Qozijn voor staat.

De kozijnen van Schüco en Veka voldoen aan de hoogste isolatienormen en veiligheid. Standaard zijn onze kozijnen al heel veilige, maar desgewenst kunnen wij uw kozijnen voorzien van speciaal hang- en sluitwerk van de hoogste klasse. Wij leveren uitsluitend kozijnen met het VKG-veiligheidskeurmerk. Geen slapeloze nachten meer dus!

Vraag offerte aan
Kunststof voordeur van Qozijn

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken