Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen Spijkenisse

Kunststof kozijnen
in Spijkenisse

Één van de grote voordelen van kunststof kozijnen in Spijkenisse is dat u profiteert van hoge kwaliteit kozijnen met de beste isolatie en geluidswerende waarden. U geniet van meer rust en minder last van tocht.

Profiteer exclusief bij Qozijn met het financieringsplan!

Met het unieke financieringsplan van Qozijn kunt u voor kunststof kozijnen ervoor kiezen om voor het financieringsplan te kiezen. Dit betekent betalen in termijnen tegen zeer aantrekkelijker rentes. Bovendien zijn de kosten zijn aftrekbaar. Lees hier meer of neem direct contact op.

Kunststof kozijnen Spijkenisse met hout look

Bij Qozijn verkopen we uitsluitend de kozijnen van Schüco en Veka.Waarom? Simpel, omdat deze kozijnen gemaakt zijn van het beste materiaal en waarvan de levensduur aanzienlijk langer en het onderhoud makkelijk ten opzichte van concurrerende merken. Met het onderhouden volstaat zelfs het periodiek afnemen met een vochtige doek. Een veilige woning is natuurlijk wel zo fijn. Daarom zijn al onze kozijnen standaard voorzien van het veiligheidskeurmerk VKG*** Tot slot geven wij 20 jaar garantie op onze kozijnen.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Onze kozijnen zijn enorm veelzijdig en leverbaar in vele kleuren. Wit, zwart, antraciet en groen zijn veelvoorkomende aanvragen bij Qozijn. Ook populair zijn kunststof kozijnen met houtlook. De kozijnen komen vanaf de fabriek met een houtnerf afwerking waardoor ze op afstand lijken op houten kozijnen. Zien is geloven! Vraag daarom direct een gratis & vrijblijvend prijs offerte op en profiteert van onze acties en scherpe prijzen. (let op: wij hebben geen showroom)

Vraag nu aan mét 21% BTW KORTING!!

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Waarom kiezen voor Qozijn?

Qozijn is officieel partner van twee Duitse topmerken Schüco en Veka en daarom garanderen wij niet alleen kwaliteit, maar ook uitstekende service. Naast 20 jaar garantie op onze kozijnen profiteert u ook van:

  • Eigen VCA-gecertificeerd montagedienst
  • Landelijk actief
  • GEEN verborgen kosten
  • Kozijnen in termijnen betalen
  • Wens van de klant staat altijd centraal
  • Deskundig advies op maat
  • Voor een veilig wonen

Bereken uw voordeel en vraag vandaag nog een offerte aan bij Qozijn!
Let op: we maken geen dakkapel

Vraag offerte aan
Kunststof voordeur Qozijn

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken