Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof Kozijnen Nieuwerkerk aan den IJssel

Kunststof Kozijnen
Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u ook graag vorstelijk wonen? Alleen voor de beste Kunststof Kozijnen in Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Qozijn aan het juiste adres! Wij werken uitsluitend met de beste kozijnen in de markt, namelijk Schüco  en Veka. Met het geven van 20 jaar garantie onderschrijven wij de kwaliteit en duurzaamheid van deze topmerken. Bovendien profiteert u van nog veel meer voordelen!

Een investering in de toekomst

Het vervangen van oude houten kozijnen in nieuwe kunststof kozijnen is altijd een waardevolle investering in uw huis. Onze kunststof kozijnen zijn van dermate hoge kwaliteit dat ze enorm bijdragen aan de isolatie in het huis. En met de stijgende energiekosten betekent dit automatisch een investering voor de toekomst. Omdat onze kozijnen in principe levenslang meegaan heeft u er dus ook geen omkijken meer naar.

Kunststof Kozijnen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Qozijn is landelijk actief en biedt de scherpst mogelijke prijzen voor Schüco en Veka raamkozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien en tuindeuren. Wij monteren onze kozijnen compleet inclusief glas en hang- en sluitwerk dat voldoet aan strenge inbraakwerende SKG normen. Zo weet u zeker dat u een veilig huis heeft dat inbrekers op een afstand houdt.

Extra 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Hoogwaardige kozijnen in vele kleuren en motieven

Qozijn garandeert niet alleen scherpe prijzen, maar ook uitstekende leveringscondities en mogelijkheden voor al onze kozijnen. Zo kunnen wij vele RAL kleuren leveren rechtstreeks uit de fabriek. Ook is er keuze in afwerking van de kozijn. Denk aan glans, mat of met een houtnerf structuur. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

  • Zeer snel & vakkundig gemonteerd in heel Nederland
  • 20 jaar garantie
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  • Eigen montageteam
  • Gratis offerte aanvragen
  • Aluminium kozijnen mogelijk

Het is niet mogelijk om kozijnen in onze showroom te bekijken. Voor een vrijblijvende offerte, neem contact op via onderstaande link.

Vraag offerte aan
Kunststof voordeur van Qozijn

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken