Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
Kunststof kozijnen merken kopen van topkwaliteit

Kunststof kozijnen merken
van A-kwaliteit

In de kunststof kozijnen markt worden er vele soorten merken aangeboden. Sommige komen uit het buitenland, andere worden in Nederland geproduceerd. Maar waar alle kozijn specialisten het wel over eens zijn is dat het beste kunststof kozijn merk voor kunststof kozijnen Schüco is. Bij Qozijn leveren we al jarenlang Schüco kozijnen met 20 jaar garantie. Ook kiezen onze klanten Schüco wanneer u heel milieuvriendelijke en duurzame kozijnen wilt hebben. Kunststof kozijnen zijn ontzettend duurzaam, hebben een hoge isolatiewaarde doe tot wel 19.000 kilo Co2 kunnen besparen. Wij werken uitsluitend met top merken kunststof kozijnen – lees gauw verder.

 

De beste kwaliteit in kunststof kozijnen merken

Wij kiezen niet zomaar voor het leveren kozijnen van Schüco. Wij zien namelijk in de praktijk dat huizen met Schüco al decennia nog steeds als nieuw uitzien. Niet voor niets garandeert de fabrikant een levensduur van 70 tot 80 jaar waarbij het onderhoud eigenlijk niets anders is dan het regelmatig schoonmaken van de kozijnen. Kortom, wilt u de beste kozijnen in de markt? Dan is Schüco de enige logische keus. Wij leveren overigens ook kozijnen van het merk Veka.

schuüco kozijnen bij Qozijn

Kunststof kozijnen met keurmerk

Bij Qozijn leveren we onze kunststof kozijnen merken met VKG keurmerk wat een garantie geeft over de juiste kwaliteit, plaatsing en duurzaamheid van de aankoop. Het is dus altijd zinvol om te kiezen voor een VKG kozijnen bedrijf.

Onze raamkozijnen voldoen aan het SKG veiligheidskeurmerk met hang en sluitwerk voor veilig wonen én met kozijnen die standaard hoge kwaliteit HR++ ramen bevatten voor extra hoge isolatiewaardes zodat uw woning perfect geïsoleerd is. Wilt u HR+++ glazen? Ook dat is prima mogelijk. Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan via de website.

Download handige productfolders

Dowload Schüco Corona CT 70 folder kunststof kozijn
Download Schüco Corona CT 70 HS folder kunststof hefschuifpui

Offerte aanvragen

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Mocht de postcode check niet werken, vul dan uw postcode en huisnummer in en klik op volgende.

 

De kwaliteit en levensduur van Schüco kozijnen

Benieuwd wat het u
gaat kosten?

Kunststof kozijnen met ISDE subsidie

Uw woning van kunststof kozijnen voorzien is een van de slimmere keuzes. Wilt u verduurzamen met een mooie tegemoetkoming? Het kan met behulp van de ISDE subsidie.

De ISDE subsidie is een vernieuwde regeling voor het verbeteren van de isolatiewaarde in uw woning, die geldig is voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt en de VvE (Vereniging van Eigenaren).

Voor de subsidie kunt u gebruik maken van 2 isolatiemaatregelen – kunststof kozijnen en gevelisolatie. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld kunststof kozijnen te combineren met een warmtepomp of zonneboiler. De grootste winst die u kunt behalen is het vervangen van verschillende merken kunststof of houten kozijnen met nieuwe kunststof kozijnen met hr++ glazen. En ook profiteer je in de zomer maanden van meer verkoeling in huis.

Ontdek onze kozijnen prijzen
isde subsidie kunststof kozijnen

Hoe kunnen
wij u helpen

Onze keurmerken

Financiering tegen 0% rente