Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen leverancier en monteren

Dé kunststof kozijnen leverancier in Nederland

Een goede en betrouwbare kunststof kozijnen leverancier vinden kan soms best een uitdaging zijn. In ons vakgebied zien we vaker dat het regel dan uitzondering is dat kozijnen te laat worden opgeleverd, er voorraad problemen zijn of dat simpelweg de verkeerde kozijnen zijn besteld bij het project. Niet bij Qozijn! Wij werken uitsluitend met de beste merken in de markt waar wij in direct contact mee staan voor hoogste kwaliteit en service.

Kunststof kozijnen leverancier van Schüco en Veka

Qozijn kan garanties geven die een ander kunststof kozijn leverancier niet kunnen waarmaken. Dat komt omdat wij uitsluitend samenwerken met twee grote Duitse fabrikanten van kozijnen: Schüco en Veka. Kenners weten dat met name Schüco kozijnen tot de absolute top behoren als het gaat om kwaliteit, garantie en service. Wij kopen onze kozijnen rechtstreeks bij de fabriek en kunnen zodoende vele malen efficiënter inkopen en sneller schakelen. Hierdoor kunnen wij altijd realistische afspraken maken met onze klanten.

Duurzaam, veilig en onderhoudsarm wonen?

Omdat wij kwaliteit en service altijd op #1 zetten voor onze klanten en projecten profiteert u van de best mogelijke materialen voor uw bestaande of nieuwbouw woning. Gaat u nieuw bouwen? Neem dan in een vroeg stadium contact met ons op zodat we met u meedenken in geweldige kozijn oplossingen, schuifpuien en de meest duurzame voordeuren. Al onze kozijnen worden voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk met VKG keurmerk om ongewenste personen op afstand te houden.

Extra 21% BTW korting met kunststof kozijnen bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

20 jaar garantie op al onze kozijnen

Dingen roepen en beloven zijn natuurlijk twee verschillende dingen. Bij Qozijn winden we er geen doekjes omheen. Al onze klanten krijgen namelijk standaard 20 jaar garantie op alle kozijnen, schuifpuien en deuren die wij plaatsen. Dit is een absolute top garantie die u zelden tegenkomt bij concurrenten. Wij kunnen dit beloven omdat wij 100% staan achter onze producten.

Andere garanties die u van ons krijgt zijn:

  • Eigen VCA gecertificeerde montageteam
  • Kozijnen in termijnen betalen mogelijk met ons financieringsplan
  • Schüco kunststof kozijnen voor een topprijs
  • Korte lijntjes en persoonlijke service
  • Duidelijke algemene voorwaarden
Vraag offerte aan
Kunststof voordeur in het donkerblauw

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken