Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
kunststof kozijnen in RAL kleuren

Kunststof kozijnen in vele kleuren

Uw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Dat is een slimme keus! Bij Qozijn bent u aan het juiste adres voor de beste kozijnen. Wij werken uitsluitend met Schüco en Veka als onze leveranciers. Duitse degelijkheid die ontzettend duurzaam en kwalitatief tot de beste kozijnen behoren in de markt.

Tegenwoordig kunt u uw kozijnen ook geleverd krijgen in een RAL kleur. Voorheen waren witte en crème kleurige kozijnen de norm, tegenwoordig zien vaker zwart en antraciet en zelfs aluminium kozijnen. Kozijnen bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van een woning of pand, kleur speelt daarbij dus ook een grote rol.

Goed om te weten bij kunststof kozijnen kleuren

Onze kunststof kozijnen zijn enorm duurzaam en gaan een leven lang mee. Mocht u kiezen voor kozijnen in een specifieke kleur, dan moet u zich bedenken dat dit de kleur zal zijn voor de komende decennia. Wat wellicht nu hip en trendy is, is dat wellicht niet meer over 10, 20 of 30 jaar.

De kleur voor zowel de binnenzijde als buitenzijde is apart van elkaar te bepalen. De kunststof kleur zal ook kleurvast zijn en is zeer goed bestand tegen weersomstandigheden én de zon. U heeft de keuze uit RAL kleuren kozijnen en houtlook motief kozijnen.

De meest populaire kleuren voor kunststof kozijnen

Natuurlijk zijn ontzettend veel mogelijkheden in kleuren en afwerkingen als het gaat om kozijnen. Toch zien we wel een trend in de meestvoorkomende kleuren. Deze hebben we in een handig overzicht voor uw samengesteld. Een aantal veelvoorkomende kleuren zijn:

  • Crème kleur (RAL 9001)
  • Witte kleur (RAL 9016)
  • Crème kleur met houtnerf
  • Witte houtnerf
  • Houtnerf in antraciet (RAL 7016)
  • Donkergroen

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Kunststof kozijnen voor modern of klassiek?

De stijl van uw woning bepaalt ook welke type kozijnen het beste passen bij uw huis. Bouwt u bijvoorbeeld een nieuw huis met een moderne look, dan adviseren wij om een mooie kleur te gebruiken zoals antraciet, grijs of blauw. Kijk wel of dit ook past in de omgeving.

Gaat u juist meer landelijk wonen en heeft het huis een klassieke ‘oude’ look? Dan zijn kunststof kozijnen met houtnerf de ideale keus. Ons voorkeur gaat dan uit naar wit of crème om de woning tijdloos te houden. Maar een andere kleur is natuurlijk altijd mogelijk. Voor het beste advies, neem contact met ons op.

Vraag offerte aan
Schuifpui in het zwart van kunststof

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken